X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jaki problem? ściągnij z netu dźwięk odkrzurzacza i odpalaj mu na głośnikach koło łóżeczka..troszkę ciszej niż zwykły odkurzacz chodzi ;-)

ahhahahha a jakiś czas temu reklamowali odkurzacz ciuchutki, który dzieci nie obudzi, że można odpalać przy noworodku i po co? wyrzucone pieniądze :-D skoro liczy się to, że ma ryczeć na maksa :-)
    Pusurek wrote:
    No zesz fakens. Zamknal kopare jak uslyszal odkurzacz... rece mi opadaja normalnie...

malgos741, kapturnica, Bliska 77, Bursztyn, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale jaki problem? ściągnij z netu dźwięk odkrzurzacza i odpalaj mu na głośnikach koło łóżeczka..troszkę ciszej niż zwykły odkurzacz chodzi ;-)

ahhahahha a jakiś czas temu reklamowali odkurzacz ciuchutki, który dzieci nie obudzi, że można odpalać przy noworodku i po co? wyrzucone pieniądze :-D skoro liczy się to, że ma ryczeć na maksa :-)
    na telefon są takie aplikacje

• Iwone Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ale co sie stało z Sabiną? i dlaczego ja nic nie wiem?
    no co się stało!? Sabina jest w ciąży!!! pisała wczoraj i dzisiaj o teście ;)

malgos741, Sabina, dorbie, Bliska 77, moremi, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzin dobry..
    no nie doczytam Was kurde, od piatku zaprzestalam, a teraz nie mam kiedy..
    Widzialalm, ze Sabinka wysikala zielona kropke- gratulacje!

Simba- pozostania w domu zazdraszczam, bo ja to dzis prawie na czterech do pracy szlam, polska mnie wykonczyla.. A o zadnym urlopie nie mam mowy, tyle roboty mam..
    Nowiny w rodzinie ogloszone, rodzice przeszczesliwi obchodzili sie ze mna jak z jajkiem. Chrestna nie bede, bo chcrzciny nieodwoalnie w swieta, a my na swieta nie jedziemy- wszyscy zrozumieli i zero kwasow..

No to co sie dzialo w weekend?

malgos741, Iwone, Sabina, Reni, kapturnica, Bliska 77, Simba, moremi, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa6bededa1c3.jpg
    moremi wrote:
    Nieprawda, że nie pamiętam o Was. Po prostu nie wiedziałam czy chcecie. I wiem, że ma być 5 magnesów i tyle kupiłam. Jeden miałam zaklepany od samego początku dla Pani. Nic nie poradzę, że jestem lizus.
    Adresy na priw i uzbroić się w cierpliwość. Nie lubię chodzić na pocztę.

Sabina, kapturnica, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak przyzwyczaiłaś dziecko, że tylko firmówki się liczą to cierp
    250-270 to ja rzadko dla siebie takie kupuję a gdzie gówniarzowi bez przesady w dupach się poprzewracało

p.s. witałam się? ;-)
    Reni racja, poza tym nie tylko firmówki są ładne, ciepłe czy praktyczne. Najczęściej kupuję używane, czasami kupuję firmówki, ale tylko na allegro. Szkoda mi kasy na nowe, bo dzieci tak szybko wyrastają.
    Zamiast wywalać kupę kasy na nówki czy drogie firmówki, wolałam zainwestować w zabawki edukacyjne :)

Reni, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza - czy zakupiłaś lekarstwa dla kartofla?

Simba, paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    250-270 to ja rzadko dla siebie takie kupuję a gdzie gówniarzowi bez przesady w dupach się poprzewracało

p.s. witałam się? ;-)

Hejka :-)
    On sobie takie wybrał :)))) co nie znaczy,że dostanie :-))))
    Ale, fakt jest, że buty męskie, aby były nieprzemakalne, w miarę uniwersalne, to kosztują ok 180zł. My już kupujemy rozmiar 41. 2 lata temu kupiłam z pseudoskóry z Deichmann za 110zł i się rozdzielił ten materiał i porobiły się na nim takie bable i popękało. Na szczęście uznali reklamację

Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c2428a8450b.jpg

malgos741, Bozia3, Reni, Sabina, kkisia, Simba, caffe, Bursztyn, moremi, iwcia77, BISCA, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza...
    -Podczas weekendu część dziewczyn zajmowała się domem i chłopami - robiły sałatki jarzynowe, piekły ciasta, ubierały panterki i takie tam....niektóre tylko piekły ciasta - bo chłop wolał spędzać czas z kumplem przy piwie - panterki nie były potrzebne...
    -Sabina ma dwa testy - bladziocha i ciemniocha, więc ciąża pewna - niestety nie zrobi niespodzianki męzowi na urodziny - bo testowali wspólnie (próbowałam to sobie wyobrazić - czy on jej ten test trzymał w muszli - a ona próbowała trafić? - nie wiem....) ;)
    -jest walka o magnesy - nagle wszystkie zbierają - natomiast pusur zagarnia perełki - jak to robi nie wiadomo - jakiś urok osobisty chyba...
    - odnalazł się Bursztyn i wróciła na forum - po urlopie (ma problemy wciąż z trądzikiem, przeprowadzką no i takimi tam..rzeczami...)
    - EwaT miała chwilowy kryzys - problem przemijania i sensu życia...- Simba chciała ją przytulać - no ale wiesz..tak wirtualnie to se można - nic z tego nie wyszło - Ewa musiała z kryzysu wyjść sama....
    - nie wiem czy czytałaś, ale MacDuska okazała się być wacią - ponieważ faceci w naszych macicach widzą watę cukrową...przy okazji wyszło na jaw, że faceci czytają to forum - nie wiem czy to im dobrze robi...
    - Pusur szczęśliwa, bo Zosia sprząta jej dom...a ona się oddaje magnesom i koniowatej - zaniedbując dzieci...mały coraz więcej ryczy, starsza nie odbiera medali za osiągnięcia sportowe - o wszystkim zapominają - niedługo czeka ich terapia rodzinna
    - Reni wciąż nad nami czuwa - dokarmiając nas artykułami ze szmatławej wyborczej...- trzeba będzie jej rozszerzyć horyzonty trochę na bardziej ambitną prasę
    -Iwone była posądzona o deprawowanie razem z Iwcią swojego 7 letniego syna - ale wybrnęły z tego zasłaniając się bezpieczną tematyką rozmów...
    - KaRa wróciła na forum - jest znów w ciąży...tfu tfu tfu...

Iwone, kapturnica, Sabina, malgos741, Bliska 77, paszczakin, Reni, kkisia, Simba, Bursztyn, moremi, ania.g, iwcia77, Pusurek, BISCA, Niuta, Mega, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

p.s. witałam się? ;-)
    otóż to

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

p.s. witałam się? ;-)
    Reni z tym jest ciężka sprawa...to nie rodzice do tego przyzwyczajają - ale w szkole to straszna siara jak sie ma kiepskie buty - bo wszyscy w firmowych....za naszych czasów było inaczej - nikt nic nie miał - miały jednostki...
    teraz mieć buty niefirmowe - to wiocha...więc ja kupuję - tylko pojedyncze pary - nie ma ich 40 :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:18

Sabina, dorbie, moremi, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    no co się stało!? Sabina jest w ciąży!!! pisała wczoraj i dzisiaj o teście ;)

oł maj Gad! :)

malgos741, Sabina, kkisia, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa, również gratuluję, fajnie, ze tak od razu, później będziesz miała już z głowy (między moim bratem a mną jest niecałe 1,5 roku, moja mama wyszła z takiego właśnie założenia, że jedno po drugim i potem "luz")

Iwone, moremi, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Paszcza - czy zakupiłaś lekarstwa dla kartofla?

zakupilam!

w drogerii/aptece wtopilam 4 stowy! ale to z bio oliem i innymi mustelami..
    no i dla kartofla kupilam raczej tylko te pielegnacyjne rzeczy- ani witamin, ale typowych lekarstw nie bede mu podawac na wlasna reke, wec zakupie tu, co zapisza..
    ale te wszystkie afto-kolko-noso specyfyki mam- pojechalam nawet do tej polecanej przez Was Gemini.

U nas bio-oil 60ml: 12€
    w PL bio-oil 125ml: 60PLN.. Faken, jest roznica, nie?

malgos741, Bozia3, Iwone, Bliska 77, kkisia, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ja wnioskuje o podniesienie Ci oceny ze sprawowania, bo to juz 2 w ostatnim czasie streszczenie profeska ;)
    Normalnie jakbym tu byla ;)

Bozia3, malgos741, Reni, Iwone, Bliska 77, kkisia, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałam sprecyzować... z GW z Rzepy, Newsweeka i Polityki, bo takie mamy w pracy.
    I nie taka szmatława ta wyborcza, bo i okna można nią umyć i przykryć się gdy zimno!
    Bozia3 wrote:
    - Reni wciąż nad nami czuwa - dokarmiając nas artykułami ze szmatławej wyborczej...- trzeba będzie jej rozszerzyć horyzonty trochę na bardziej ambitną prasę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:23

malgos741, Bozia3, Alis, kkisia, paszczakin, Bursztyn, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego Bozia jest sekretarzem w naszej klasie!
    paszczakin wrote:
    Bozia, ja wnioskuje o podniesienie Ci oceny ze sprawowania, bo to juz 2 w ostatnim czasie streszczenie profeska ;)
    Normalnie jakbym tu byla ;)

malgos741, Bozia3, Bliska 77, kkisia, paszczakin, Sabina, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, gratuluję serdecznie. Bardzo się cieszę

Sabina, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, cos mam nie tak w tym moim cyklu. Miał pęknać pęcherzyk i co? Tempka nie rośnie, to nie pękł? Jutro idę do gina, zobaczy czy pękł. Mam cały czas niską teperaturę. Wczoraj nie był to dobry pomiar bo byłam w pracy i w nocy wstawałam, spałam 3 godziny, potem wstawałam na ok 1 godzine, potem spałam 2 godziny, krótka przerwa i 3 godziny, stąd wyszło 36,58 o 7.00, dziś 36,43. Dziś 21 dzien cyklu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:43

‹‹ 5319 5320 5321 5322 5323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ