35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale jaki problem? ściągnij z netu dźwięk odkrzurzacza i odpalaj mu na głośnikach koło łóżeczka..troszkę ciszej niż zwykły odkurzacz chodzi
ahhahahha a jakiś czas temu reklamowali odkurzacz ciuchutki, który dzieci nie obudzi, że można odpalać przy noworodku i po co? wyrzucone pieniądzeskoro liczy się to, że ma ryczeć na maksa
Pusurek wrote:No zesz fakens. Zamknal kopare jak uslyszal odkurzacz... rece mi opadaja normalnie...malgos741, kapturnica, Bliska 77, Bursztyn, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale jaki problem? ściągnij z netu dźwięk odkrzurzacza i odpalaj mu na głośnikach koło łóżeczka..troszkę ciszej niż zwykły odkurzacz chodzi
ahhahahha a jakiś czas temu reklamowali odkurzacz ciuchutki, który dzieci nie obudzi, że można odpalać przy noworodku i po co? wyrzucone pieniądzeskoro liczy się to, że ma ryczeć na maksa
-
dzin dobry..
no nie doczytam Was kurde, od piatku zaprzestalam, a teraz nie mam kiedy..
Widzialalm, ze Sabinka wysikala zielona kropke- gratulacje!
Simba- pozostania w domu zazdraszczam, bo ja to dzis prawie na czterech do pracy szlam, polska mnie wykonczyla.. A o zadnym urlopie nie mam mowy, tyle roboty mam..
Nowiny w rodzinie ogloszone, rodzice przeszczesliwi obchodzili sie ze mna jak z jajkiem. Chrestna nie bede, bo chcrzciny nieodwoalnie w swieta, a my na swieta nie jedziemy- wszyscy zrozumieli i zero kwasow..
No to co sie dzialo w weekend?malgos741, Iwone, Sabina, Reni, kapturnica, Bliska 77, Simba, moremi, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Moremi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa6bededa1c3.jpgmoremi wrote:Nieprawda, że nie pamiętam o Was. Po prostu nie wiedziałam czy chcecie. I wiem, że ma być 5 magnesów i tyle kupiłam. Jeden miałam zaklepany od samego początku dla Pani. Nic nie poradzę, że jestem lizus.
Adresy na priw i uzbroić się w cierpliwość. Nie lubię chodzić na pocztę.Sabina, kapturnica, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jak przyzwyczaiłaś dziecko, że tylko firmówki się liczą to cierp
250-270 to ja rzadko dla siebie takie kupuję a gdzie gówniarzowi bez przesady w dupach się poprzewracało
p.s. witałam się?
Zamiast wywalać kupę kasy na nówki czy drogie firmówki, wolałam zainwestować w zabawki edukacyjneReni, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:jak przyzwyczaiłaś dziecko, że tylko firmówki się liczą to cierp
250-270 to ja rzadko dla siebie takie kupuję a gdzie gówniarzowi bez przesady w dupach się poprzewracało
p.s. witałam się?
Hejka
On sobie takie wybrał))) co nie znaczy,że dostanie
)))
Ale, fakt jest, że buty męskie, aby były nieprzemakalne, w miarę uniwersalne, to kosztują ok 180zł. My już kupujemy rozmiar 41. 2 lata temu kupiłam z pseudoskóry z Deichmann za 110zł i się rozdzielił ten materiał i porobiły się na nim takie bable i popękało. Na szczęście uznali reklamacjęIwone, moremi lubią tę wiadomość
-
Paszcza...
-Podczas weekendu część dziewczyn zajmowała się domem i chłopami - robiły sałatki jarzynowe, piekły ciasta, ubierały panterki i takie tam....niektóre tylko piekły ciasta - bo chłop wolał spędzać czas z kumplem przy piwie - panterki nie były potrzebne...
-Sabina ma dwa testy - bladziocha i ciemniocha, więc ciąża pewna - niestety nie zrobi niespodzianki męzowi na urodziny - bo testowali wspólnie (próbowałam to sobie wyobrazić - czy on jej ten test trzymał w muszli - a ona próbowała trafić? - nie wiem....)
-jest walka o magnesy - nagle wszystkie zbierają - natomiast pusur zagarnia perełki - jak to robi nie wiadomo - jakiś urok osobisty chyba...
- odnalazł się Bursztyn i wróciła na forum - po urlopie (ma problemy wciąż z trądzikiem, przeprowadzką no i takimi tam..rzeczami...)
- EwaT miała chwilowy kryzys - problem przemijania i sensu życia...- Simba chciała ją przytulać - no ale wiesz..tak wirtualnie to se można - nic z tego nie wyszło - Ewa musiała z kryzysu wyjść sama....
- nie wiem czy czytałaś, ale MacDuska okazała się być wacią - ponieważ faceci w naszych macicach widzą watę cukrową...przy okazji wyszło na jaw, że faceci czytają to forum - nie wiem czy to im dobrze robi...
- Pusur szczęśliwa, bo Zosia sprząta jej dom...a ona się oddaje magnesom i koniowatej - zaniedbując dzieci...mały coraz więcej ryczy, starsza nie odbiera medali za osiągnięcia sportowe - o wszystkim zapominają - niedługo czeka ich terapia rodzinna
- Reni wciąż nad nami czuwa - dokarmiając nas artykułami ze szmatławej wyborczej...- trzeba będzie jej rozszerzyć horyzonty trochę na bardziej ambitną prasę
-Iwone była posądzona o deprawowanie razem z Iwcią swojego 7 letniego syna - ale wybrnęły z tego zasłaniając się bezpieczną tematyką rozmów...
- KaRa wróciła na forum - jest znów w ciąży...tfu tfu tfu...Iwone, kapturnica, Sabina, malgos741, Bliska 77, paszczakin, Reni, kkisia, Simba, Bursztyn, moremi, ania.g, iwcia77, Pusurek, BISCA, Niuta, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jak przyzwyczaiłaś dziecko, że tylko firmówki się liczą to cierp
p.s. witałam się?
teraz mieć buty niefirmowe - to wiocha...więc ja kupuję - tylko pojedyncze pary - nie ma ich 40.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:18
Sabina, dorbie, moremi, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
KaRa, również gratuluję, fajnie, ze tak od razu, później będziesz miała już z głowy (między moim bratem a mną jest niecałe 1,5 roku, moja mama wyszła z takiego właśnie założenia, że jedno po drugim i potem "luz")
Iwone, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Paszcza - czy zakupiłaś lekarstwa dla kartofla?
zakupilam!
w drogerii/aptece wtopilam 4 stowy! ale to z bio oliem i innymi mustelami..
no i dla kartofla kupilam raczej tylko te pielegnacyjne rzeczy- ani witamin, ale typowych lekarstw nie bede mu podawac na wlasna reke, wec zakupie tu, co zapisza..
ale te wszystkie afto-kolko-noso specyfyki mam- pojechalam nawet do tej polecanej przez Was Gemini.
U nas bio-oil 60ml: 12€
w PL bio-oil 125ml: 60PLN.. Faken, jest roznica, nie?malgos741, Bozia3, Iwone, Bliska 77, kkisia, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia, ja wnioskuje o podniesienie Ci oceny ze sprawowania, bo to juz 2 w ostatnim czasie streszczenie profeska
Normalnie jakbym tu bylaBozia3, malgos741, Reni, Iwone, Bliska 77, kkisia, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
chciałam sprecyzować... z GW z Rzepy, Newsweeka i Polityki, bo takie mamy w pracy.
I nie taka szmatława ta wyborcza, bo i okna można nią umyć i przykryć się gdy zimno!
Bozia3 wrote:- Reni wciąż nad nami czuwa - dokarmiając nas artykułami ze szmatławej wyborczej...- trzeba będzie jej rozszerzyć horyzonty trochę na bardziej ambitną prasęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:23
malgos741, Bozia3, Alis, kkisia, paszczakin, Bursztyn, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
dlatego Bozia jest sekretarzem w naszej klasie!
paszczakin wrote:Bozia, ja wnioskuje o podniesienie Ci oceny ze sprawowania, bo to juz 2 w ostatnim czasie streszczenie profeska
Normalnie jakbym tu bylamalgos741, Bozia3, Bliska 77, kkisia, paszczakin, Sabina, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde, cos mam nie tak w tym moim cyklu. Miał pęknać pęcherzyk i co? Tempka nie rośnie, to nie pękł? Jutro idę do gina, zobaczy czy pękł. Mam cały czas niską teperaturę. Wczoraj nie był to dobry pomiar bo byłam w pracy i w nocy wstawałam, spałam 3 godziny, potem wstawałam na ok 1 godzine, potem spałam 2 godziny, krótka przerwa i 3 godziny, stąd wyszło 36,58 o 7.00, dziś 36,43. Dziś 21 dzien cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:43