35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Iwcia bo dziewczyny o nas nie wiedziały, że my też zbieramy
BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieprawda, że nie pamiętam o Was. Po prostu nie wiedziałam czy chcecie. I wiem, że ma być 5 magnesów i tyle kupiłam. Jeden miałam zaklepany od samego początku dla Pani. Nic nie poradzę, że jestem lizus.
Adresy na priw i uzbroić się w cierpliwość. Nie lubię chodzić na pocztę.iwcia77, Iwone, Sabina, BISCA, kapturnica, Simba, Reni, ania.g, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nieprawda, że nie pamiętam o Was. Po prostu nie wiedziałam czy chcecie. I wiem, że ma być 5 magnesów i tyle kupiłam. Jeden miałam zaklepany od samego początku dla Pani. Nic nie poradzę, że jestem lizus.
Adresy na priw i uzbroić się w cierpliwość. Nie lubię chodzić na pocztę.Iwone, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no ja to przyjme nawet z ciaputkowa, koziej wolki, sfornych gaci i ciechocinka
moremi, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Ja na chwil bo śpieszę się do pracy.
Posikalam, uważałam że test zdalam, bo ciemna krecha się pokazała i z pewną dozą niesmialosci zaznaczylam +
Trzymajcie kciuki!Dorka1979, moremi, BISCA, Iwone, macduska, Mega, kapturnica, kkisia, Simba, malgos741, Parka, caffe, Bozia3, paszczakin, Reni, Bursztyn, Elfik, ania.g, gosia7122, iwcia77, Pusurek, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:Kochanie- ja dziekuje - ja jestem z Gdanska , wiec mam juz takie magnesy
ale Iwone bedzie chciala, bo Bisca dostanie od Pusura
Nie dostalas jeszcze magnesow ode mnie? Poszlo w tym samym czasie co do Pusurka ( a ona baaaaaaardzo daleko mieszka, w krainie Mikolaja i sniegow hihi) mam nadzieje ze kiedys dotraDorka1979, moremi, Mega, Parka, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:halloween juz bylo ale ten pomysl na przebranko jest bombowy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6229c7cabcbf.jpg
To zdjecie budzi we mnie mieszane uczucia bo kocham psy, zwlaszcza dalmatynczyki ale mam fobie na pajaki .....iwcia77 lubi tę wiadomość