35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
o mnie wiedzialy bo wielokrotnie temat powtarzal sie od kilku dni na forum, ja sama tylko po 1 poscie Biscki ze zbiera zapamietalam , ty zbierasz od "2 dni" wiec moze jeszcze dobrze w swiat nie poszloIwone wrote:Iwcia bo dziewczyny o nas nie wiedziały, że my też zbieramy

BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieprawda, że nie pamiętam o Was. Po prostu nie wiedziałam czy chcecie. I wiem, że ma być 5 magnesów i tyle kupiłam. Jeden miałam zaklepany od samego początku dla Pani. Nic nie poradzę, że jestem lizus.
Adresy na priw i uzbroić się w cierpliwość. Nie lubię chodzić na pocztę.
iwcia77, Iwone, nick nieaktualny, BISCA, kapturnica, Simba, Reni, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no i juz poprawilas mi humor , ze pomyslalas o nasmoremi wrote:Nieprawda, że nie pamiętam o Was. Po prostu nie wiedziałam czy chcecie. I wiem, że ma być 5 magnesów i tyle kupiłam. Jeden miałam zaklepany od samego początku dla Pani. Nic nie poradzę, że jestem lizus.
Adresy na priw i uzbroić się w cierpliwość. Nie lubię chodzić na pocztę.
Iwone, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż mogę zająć się takim kolekcjonowaniem, mogę podać nr konta i zaznaczcie sobie na swoich że to ma być zlecenie stałecaffe wrote:ja też
może być gotówka albo wpłata na konto 
iwcia77, BISCA, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya gdzie się kupuje takie magnesy? Bo może z moich okolic bym coś dorwała tylko nie wiem gdzie się udać bo ja to internetowa zakupowiczka i nie orientuje się jakie sklepy u nas sąiwcia77 wrote:no ja to przyjme nawet z ciaputkowa, koziej wolki, sfornych gaci i ciechocinka

moremi, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry

Ja na chwil bo śpieszę się do pracy.
Posikalam, uważałam że test zdalam, bo ciemna krecha się pokazała i z pewną dozą niesmialosci zaznaczylam +
Trzymajcie kciuki!
nick nieaktualny, moremi, BISCA, Iwone, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, Simba, malgos741, Parka, caffe, Bozia3, paszczakin, Reni, Bursztyn, Elfik, ania.g, gosia7122, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwcia, dzieki za obrone moich magnesowskich interesowiwcia77 wrote:Kochanie- ja dziekuje - ja jestem z Gdanska , wiec mam juz takie magnesy
ale Iwone bedzie chciala, bo Bisca dostanie od Pusura 

Nie dostalas jeszcze magnesow ode mnie? Poszlo w tym samym czasie co do Pusurka ( a ona baaaaaaardzo daleko mieszka, w krainie Mikolaja i sniegow hihi) mam nadzieje ze kiedys dotra
nick nieaktualny, moremi, Mega, Parka, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Iwcia, widzenia, ze masz natchnienie okolo polnocy....iwcia77 wrote:halloween juz bylo ale ten pomysl na przebranko jest bombowy

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6229c7cabcbf.jpg
To zdjecie budzi we mnie mieszane uczucia bo kocham psy, zwlaszcza dalmatynczyki ale mam fobie na pajaki .....
iwcia77 lubi tę wiadomość

rosnijcie zdrowy.