35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
KaRa wrote:Witam Kobietki! Pamiętacie mnie? Często podczytuje ale czasu brak by brac udział w waszych dyskusjach. Oczywiście trzymam kciuki za zielone kropki.
Chcialm przeprosić wszystkich którzy mi wysłali zaproszenia do przyjaciół a ja nie odpowiedziałam!!! Wstyd sie przyznać ale ja dopiero teraz wyczailam te opcje na ovuKaRa lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:No wiem, ale w sumie dzieci kosztuja podobnie, tylko jak małe płaczą, potem pyskują
Własnie jestem po przerobieniu tematu kupienia butów Nike jakas odmiana Airmaxów na allegro, gdzie buty są wysyłane w ciagu 24 godzi, ale ida do 30 dni! z zagranicy. I nie rozumie to dziecię, że ja wole do sklepu pojechać niż kupowac buty przez internet -
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:dziewczyny poratujcie, mały ma ostatnio manie przewracania sie na brzuch kiedy śpi, nie stanie sie mu nic w tej pozycji do spania? czy go odwracać na plecy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 22:52
EwaT, dorbie lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dziewczyny poratujcie, mały ma ostatnio manie przewracania sie na brzuch kiedy śpi, nie stanie sie mu nic w tej pozycji do spania? czy go odwracać na plecy?
EwaT, dorbie, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A ja nie zbieram magnesików
dla mnie , Pusura, Iwone, Biscki i Reni
no ale kto nie zbiera ten ma zadanie bojowe : jak gdzie jedzie na wakacje to na pamiatke ma kupic 5 magnesow, bo jak widac jest walka i to nierowna na forum
Iwone, dorbie, moremi, BISCA, Pusurek, Mala79 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a nie moglaby mamusia przezucic sie dla odmiany na pocztowki
??? taniej wyjdzie
a tak ja przy nim zbieram i wystarczą pojedyńcze, nie trzeba podwójnych
iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Witam Kobietki! Pamiętacie mnie? Często podczytuje ale czasu brak by brac udział w waszych dyskusjach. Oczywiście trzymam kciuki za zielone kropki.
Chcialm przeprosić wszystkich którzy mi wysłali zaproszenia do przyjaciół a ja nie odpowiedziałam!!! Wstyd sie przyznać ale ja dopiero teraz wyczailam te opcje na ovuiwcia77, KaRa, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:liry mam - chcesz?
iwcia77 wrote:bo jesli interesuja cie euro, dolary, jeny, sterline to juz ci nie pomogeiwcia77, malgos741, Mega, megan8, Simba lubią tę wiadomość