X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tutaj?
    http://www.ludwinludwin.pl/subpage,page,diagnostyka,sub,158

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, do insemki mojemu m bardzo ale to bardzo podrasowali-odwirowali plemniory, z dosc nieciekawych wynikow zrobily sie calkiem do rzeczy

Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    tutaj?
    http://www.ludwinludwin.pl/subpage,page,diagnostyka,sub,158
    tak, wkleilam przed sekunda

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Bursztynku, do insemki mojemu m bardzo ale to bardzo podrasowali-odwirowali plemniory, z dosc nieciekawych wynikow zrobily sie calkiem do rzeczy
    pamietam :)
    a potem zaszlas naturalnie :)

Bliska 77, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    pamietam :)
    a potem zaszlas naturalnie :)
    No, insemka z super podkladem, czyli jedno jajco peklo ok 6godzin przed drugie wlasnie zaczynalo i dupa blada a w nastepnym cyklu olanym totalnie, jedynie ze stymulacja z mojej strony i bez zadnej kontroli....w tym rowniez ovitrelle i bach ;) dlatego naprawde wierze ze Ty rowniez zostaniesz Mamusia <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 22:24

Bursztyn, Iwone, Sabina, iwcia77, moremi, EwaT, malgos741, Mala79 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    mają Wasze dzieci Furbiego?
    Moja bardzo chciała, ale sie nie złamałam ;) szybko sie nudzi poza tym ma już swoje lata;) miała małego kucyka pony, w sensie jakby noworodka w pieluszce, mięciutki i gadający, przeżyłam fascynacje monster high - tez pare lalek leży, ale farbie to trochę za droga zabawka. Nas teraz meczy o Simsy 4 ;)

moremi, Bliska 77, macduska, Iwone, Sabina, iwcia77, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    No, insemka z super podkladem, czyli jedno jajco peklo ok 6godzin przed drugie wlasnie zaczynalo i dupa blada a w nastepnym cyklu olanym totalnie, jedynie ze stymulacja z mojej strony i bez zadnej kontroli....w tym rowniez ovitrelle i bach ;) dlatego naprawde wierze ze Ty rowniez zostaniesz Mamusia <3
    Amen :)

Mega, Bliska 77, macduska, EwaT lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotarłam... Uffff

Sabina!!! Bomba <3

Pusurku, zdobyłam magnes z Hajnówki z rysunkiem Tomka Samojlika. Mam jeszcze trzy do rozdania. Komu?

Bliska 77, macduska, Mega, Sabina, Iwone, iwcia77, malgos741, BISCA, Pusurek, Mala79 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymczasem dziewczyny, spadam troszke poczytac
    spokojnej nocy

iwcia77 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    pampersów nie miałam na myśli, tylko ciuchy :)
    No wiem, ale w sumie dzieci kosztuja podobnie, tylko jak małe płaczą, potem pyskują :-)
    Własnie jestem po przerobieniu tematu kupienia butów Nike jakas odmiana Airmaxów na allegro, gdzie buty są wysyłane w ciagu 24 godzi, ale ida do 30 dni! z zagranicy. I nie rozumie to dziecię, że ja wole do sklepu pojechać niż kupowac buty przez internet

Mega, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dotarłam... Uffff

Sabina!!! Bomba <3

Pusurku, zdobyłam magnes z Hajnówki z rysunkiem Tomka Samojlika. Mam jeszcze trzy do rozdania. Komu?
    ja poproszę ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi <3

moremi lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj ty smutku...ile zescie naskrobaly ...nadrobic was zajelo mi chyba 1,5 godziny :(

Kurde to, ze Pusur zbiera magnesy to wszystkie zakonotowaly ale ze JA, BISCA I RENIA to juz zadna :( ...zaczne chyba codziennie witac sie " czesc laski - zbieram magnesy, pogoda w padwie ...itp" uff...kurde nie chce sie ani prosic ani narzucac ale codziennie wchodze na forum , codziennie walkujemy te magnesy i wychodzi na to ze TYLKO PUSUR JE ZBIERA..:( FOCH- ide po niebieski kartonik :(

Francuski- przepiekny , romantyczny jezyk ale dla mnie niewymawialny...opluje sie predzej, jezyk polamie R nosowe niedowypowiedzenia , wiec dam se na luz...uwielbiam sluchac a rozumiec nie musze ;D

Niemiecki- zaluje, ze sie nie przylozylam do nauki, choc troszke rozumiem, bo ojciec zna gdyz babcia z dziadkiem starzy Gdanszczanie i w domu po niemiecku duzo rozmawiali, jezyk przydatny i poszukiwany na wloskim rynku pracy, mi ogolnie podoba sie w niemczech i moglabym tam mieszkac, lubie kraje politycznie poprawne :D

Iwone, Bursztyn, macduska, malgos741, Mega, moremi, Sabina, BISCA, Bliska 77, kkisia, Simba, Pusurek, Mala79 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Moja bardzo chciała, ale sie nie złamałam ;) szybko sie nudzi poza tym ma już swoje lata;) miała małego kucyka pony, w sensie jakby noworodka w pieluszce, mięciutki i gadający, przeżyłam fascynacje monster high - tez pare lalek leży, ale farbie to trochę za droga zabawka. Nas teraz meczy o Simsy 4 ;)
    mój już sobie prawie całość nazbierał, musiałabym mu dołożyć tylko ok 60 zł
    i właśnie zastanawiam się co zrobić, czy kupić, czy wybić mu z głowy.

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dotarłam... Uffff

Sabina!!! Bomba <3

niesmialo przypominam ze TEZ ZBIERAM MAGNESIKI I ZA KAZDY BEDE BARDZO WDZIECZNA , POJDE NAWET DO SW ANTONIEGO ZAPALIC SWIECE ;D

macduska, Mega, moremi, Sabina, BISCA, Pusurek, Mala79 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    moj ty smutku...ile zescie naskrobaly ...nadrobic was zajelo mi chyba 1,5 godziny :(

Kurde to, ze Pusur zbiera magnesy to wszystkie zakonotowaly ale ze JA, BISCA I RENIA to juz zadna :( ...zaczne chyba codziennie witac sie " czesc laski - zbieram magnesy, pogoda w padwie ...itp" uff...kurde nie chce sie ani prosic ani narzucac ale codziennie wchodze na forum , codziennie walkujemy te magnesy i wychodzi na to ze TYLKO PUSUR JE ZBIERA..:( FOCH- ide po niebieski kartonik :(

Francuski- przepiekny , romantyczny jezyk ale dla mnie niewymawialny...opluje sie predzej, jezyk polamie R nosowe niedowypowiedzenia , wiec dam se na luz...uwielbiam sluchac a rozumiec nie musze ;D

Niemiecki- zaluje, ze sie nie przylozylam do nauki, choc troszke rozumiem, bo ojciec zna gdyz babcia z dziadkiem starzy Gdanszczanie i w domu po niemiecku duzo rozmawiali, jezyk przydatny i poszukiwany na wloskim rynku pracy, mi ogolnie podoba sie w niemczech i moglabym tam mieszkac, lubie kraje politycznie poprawne :D
    ja też, ja też zbieram ;)

iwcia77, moremi, Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kobietki! Pamiętacie mnie? Często podczytuje ale czasu brak by brac udział w waszych dyskusjach. Oczywiście trzymam kciuki za zielone kropki.

Chcialm przeprosić wszystkich którzy mi wysłali zaproszenia do przyjaciół a ja nie odpowiedziałam!!! Wstyd sie przyznać ale ja dopiero teraz wyczailam te opcje na ovu :(

Iwone, iwcia77, dorbie, macduska, malgos741, megan8, moremi, Dorka1979, BISCA, Bliska 77, kkisia, Parka, Reni, ania.g, gosia7122, Pusurek, Mala79 lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Obkupiłyście już dzieci na zime?
    Nieeeeeeeeeee

iwcia77, macduska, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    ja poproszę ;)
    o sorki zapomnialo mi sie , ze mamy nowego hobbiste magnesowego - synusia Iwone :)

Iwone, moremi, Sabina, BISCA, Pusurek lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie zbieram
    nie zbieram ! :)

iwcia77, Bursztyn, dorbie, macduska, moremi, Sabina, Bliska 77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 5314 5315 5316 5317 5318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ