35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77 wrote:Bursztynku, do insemki mojemu m bardzo ale to bardzo podrasowali-odwirowali plemniory, z dosc nieciekawych wynikow zrobily sie calkiem do rzeczy
a potem zaszlas naturalnieBliska 77, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:pamietam
a potem zaszlas naturalniedlatego naprawde wierze ze Ty rowniez zostaniesz Mamusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 22:24
Bursztyn, Iwone, Sabina, iwcia77, moremi, EwaT, malgos741, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:mają Wasze dzieci Furbiego?
szybko sie nudzi poza tym ma już swoje lata;) miała małego kucyka pony, w sensie jakby noworodka w pieluszce, mięciutki i gadający, przeżyłam fascynacje monster high - tez pare lalek leży, ale farbie to trochę za droga zabawka. Nas teraz meczy o Simsy 4
moremi, Bliska 77, macduska, Iwone, Sabina, iwcia77, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:No, insemka z super podkladem, czyli jedno jajco peklo ok 6godzin przed drugie wlasnie zaczynalo i dupa blada a w nastepnym cyklu olanym totalnie, jedynie ze stymulacja z mojej strony i bez zadnej kontroli....w tym rowniez ovitrelle i bach
dlatego naprawde wierze ze Ty rowniez zostaniesz Mamusia
Mega, Bliska 77, macduska, EwaT lubią tę wiadomość
-
Dotarłam... Uffff
Sabina!!! Bomba
Pusurku, zdobyłam magnes z Hajnówki z rysunkiem Tomka Samojlika. Mam jeszcze trzy do rozdania. Komu?Bliska 77, macduska, Mega, Sabina, Iwone, iwcia77, malgos741, BISCA, Pusurek, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnycaffe wrote:pampersów nie miałam na myśli, tylko ciuchy
Własnie jestem po przerobieniu tematu kupienia butów Nike jakas odmiana Airmaxów na allegro, gdzie buty są wysyłane w ciagu 24 godzi, ale ida do 30 dni! z zagranicy. I nie rozumie to dziecię, że ja wole do sklepu pojechać niż kupowac buty przez internetMega, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moj ty smutku...ile zescie naskrobaly ...nadrobic was zajelo mi chyba 1,5 godziny
Kurde to, ze Pusur zbiera magnesy to wszystkie zakonotowaly ale ze JA, BISCA I RENIA to juz zadna...zaczne chyba codziennie witac sie " czesc laski - zbieram magnesy, pogoda w padwie ...itp" uff...kurde nie chce sie ani prosic ani narzucac ale codziennie wchodze na forum , codziennie walkujemy te magnesy i wychodzi na to ze TYLKO PUSUR JE ZBIERA..
FOCH- ide po niebieski kartonik
Francuski- przepiekny , romantyczny jezyk ale dla mnie niewymawialny...opluje sie predzej, jezyk polamie R nosowe niedowypowiedzenia , wiec dam se na luz...uwielbiam sluchac a rozumiec nie musze
Niemiecki- zaluje, ze sie nie przylozylam do nauki, choc troszke rozumiem, bo ojciec zna gdyz babcia z dziadkiem starzy Gdanszczanie i w domu po niemiecku duzo rozmawiali, jezyk przydatny i poszukiwany na wloskim rynku pracy, mi ogolnie podoba sie w niemczech i moglabym tam mieszkac, lubie kraje politycznie poprawne
Iwone, Bursztyn, macduska, malgos741, Mega, moremi, Sabina, BISCA, Bliska 77, kkisia, Simba, Pusurek, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Moja bardzo chciała, ale sie nie złamałam
szybko sie nudzi poza tym ma już swoje lata;) miała małego kucyka pony, w sensie jakby noworodka w pieluszce, mięciutki i gadający, przeżyłam fascynacje monster high - tez pare lalek leży, ale farbie to trochę za droga zabawka. Nas teraz meczy o Simsy 4
i właśnie zastanawiam się co zrobić, czy kupić, czy wybić mu z głowy. -
moremi wrote:Dotarłam... Uffff
Sabina!!! Bomba
Pusurku, zdobyłam magnes z Hajnówki z rysunkiem Tomka Samojlika. Mam jeszcze trzy do rozdania. Komu?
niesmialo przypominam ze TEZ ZBIERAM MAGNESIKI I ZA KAZDY BEDE BARDZO WDZIECZNA , POJDE NAWET DO SW ANTONIEGO ZAPALIC SWIECEmacduska, Mega, moremi, Sabina, BISCA, Pusurek, Mala79 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:moj ty smutku...ile zescie naskrobaly ...nadrobic was zajelo mi chyba 1,5 godziny
Kurde to, ze Pusur zbiera magnesy to wszystkie zakonotowaly ale ze JA, BISCA I RENIA to juz zadna...zaczne chyba codziennie witac sie " czesc laski - zbieram magnesy, pogoda w padwie ...itp" uff...kurde nie chce sie ani prosic ani narzucac ale codziennie wchodze na forum , codziennie walkujemy te magnesy i wychodzi na to ze TYLKO PUSUR JE ZBIERA..
FOCH- ide po niebieski kartonik
Francuski- przepiekny , romantyczny jezyk ale dla mnie niewymawialny...opluje sie predzej, jezyk polamie R nosowe niedowypowiedzenia , wiec dam se na luz...uwielbiam sluchac a rozumiec nie musze
Niemiecki- zaluje, ze sie nie przylozylam do nauki, choc troszke rozumiem, bo ojciec zna gdyz babcia z dziadkiem starzy Gdanszczanie i w domu po niemiecku duzo rozmawiali, jezyk przydatny i poszukiwany na wloskim rynku pracy, mi ogolnie podoba sie w niemczech i moglabym tam mieszkac, lubie kraje politycznie poprawneiwcia77, moremi, Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Witam Kobietki! Pamiętacie mnie? Często podczytuje ale czasu brak by brac udział w waszych dyskusjach. Oczywiście trzymam kciuki za zielone kropki.
Chcialm przeprosić wszystkich którzy mi wysłali zaproszenia do przyjaciół a ja nie odpowiedziałam!!! Wstyd sie przyznać ale ja dopiero teraz wyczailam te opcje na ovuIwone, iwcia77, dorbie, macduska, malgos741, megan8, moremi, Dorka1979, BISCA, Bliska 77, kkisia, Parka, Reni, ania.g, gosia7122, Pusurek, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny