35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Kara, ale widzę, że Ty znowu mamusią będziesz

Tak
udało sie za pierwszym razem
stwierdziłam ze albo teraz albo nigdy i poszłam za ciosem hehe
Teraz oczywiście panikuje czy dam radę
iwcia77, Iwone, dorbie, Mega, macduska, megan8, moremi, Dorka1979, kkisia, Parka, Bozia3, caffe, Reni, Bliska 77, ania.g, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój Kuba też się tak przewracał. Pomyśl, że jak się sam przewraca, to raczej mu tak wygodnie, a jakbyś miała go przewracać na bok czy brzuch, to bys w ogóle nie spała. Na pewno nie może mieć czegoś, co go krępuje jakby się miał przewrócic, także lużnoEwaT wrote:dziewczyny poratujcie, mały ma ostatnio manie przewracania sie na brzuch kiedy śpi, nie stanie sie mu nic w tej pozycji do spania? czy go odwracać na plecy?
EwaT, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie czekałam na zadanieiwcia77 wrote:no i tez na cale szczescie !
dla mnie , Pusura, Iwone, Biscki i Reni 
no ale kto nie zbiera ten ma zadanie bojowe : jak gdzie jedzie na wakacje to na pamiatke ma kupic 5 magnesow
, bo jak widac jest walka i to nierowna na forum 
Bo na razie to mogę Was poratować moja okolicą, reflektujecie? Jakieś Kaszuby czy Malbork? No, okolice Gdańska?
iwcia77, malgos741, Iwone, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Kochanie- ja dziekuje - ja jestem z Gdanska , wiec mam juz takie magnesydorbie wrote:Właśnie czekałam na zadanie
Bo na razie to mogę Was poratować moja okolicą, reflektujecie? Jakieś Kaszuby czy Malbork? No, okolice Gdańska?
ale Iwone bedzie chciala, bo Bisca dostanie od Pusura
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 23:15
dorbie, Iwone, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magnes czekaiwcia77 wrote:juz uzupelniam

iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ja jeszcze nie mam, ale jak ładnie poproszę to mogę liczyć na zaopatrzenie?dorbie wrote:Właśnie czekałam na zadanie
iwcia77, dorbie, Pusurek lubią tę wiadomość
-
widzisz Iw do czego to doszlo , my musimy sie prosic jak prosiaki i zebrac o te magnesy a Pusurowi to cale forum samo proponujeIwone wrote:ja jeszcze nie mam, ale jak ładnie poproszę to mogę liczyć na zaopatrzenie?
Iwone, BISCA, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

[/url]