35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Jak byli młodsi a ja miałam więcej czasu i mniej pieniędzy to kompletowałam im garderobę w cichlandach.
Byli najlepiej ubrani w okolicy - same dobre jakościowo i ładne rzeczy.
Teraz już gorzej , coraz mniej czsu na zakupy i coraz mniejszy wybór. Na dodatek po 15 latach działalności pani zamknęła najlepszy ciuchland w okolicyi musze jezdzić 40 km a wcześniej 5 minut i zakupy dla relaksu.
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:na mp czytałam że:
Nieodpadnięty kikut pępowiny po ukończeniu 15. doby życia zwykle nie jest to poważne zaburzenie, a jego przyczyny mogą być następujące:
mała urodzeniowa masa ciała dziecka lub poród przedwczesny
poród za pomocą cięcia cesarskiegoIwone, ania.g lubią tę wiadomość
-
A ja w zasadzie dla mlodszej mam wszystko po starszej
starsza urodzila sie w kwietniu mlodsza w lipcu ale o 5cm dluzsza zatem szybciej przeszla do wiekszych ciuszkow i teraz ma np kurtke na 62 ktora starsza nosila majac 7mcy bo wtedy miala ok 62-63cm
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:ja kupuję na allegro
młody jest strasznie chudy i dłuuuuugi i wiekszość ubrań jest na niego za szeroka
poza tym ja lubie podotykać materiał, zobaczyć skład i takie tamIwone, Mega, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:ja kupuję na allegro
Iwone, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeśli chodzi o zakupy na allegro, to kupuję właściwie od połowy ciąży z moim ostatnim synem. Najważniejsze to czytanie opisów i komentarzy i jeśli jest coś nie tak, wstawiać komentarz negatywny.
Mimo to kilka razy się nacięłam, ale nie na tyle żeby zrezygnować z zakupów.Bliska 77, dorbie, Sabina, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:jeśli chodzi o zakupy na allegro, to kupuję właściwie od połowy ciąży z moim ostatnim synem. Najważniejsze to czytanie opisów i komentarzy i jeśli jest coś nie tak, wstawiać komentarz negatywny.
Mimo to kilka razy się nacięłam, ale nie na tyle żeby zrezygnować z zakupów.Iwone, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:chodzi mi o insemke czy ivf, oni potrafia je jakoś podrasować jak trzeba?
w moim rodzinnym Kraakowie robia nowa metoda inseminacje Evie (Bozia o tym kiedys pisala), wyniki podobno porownywalne do ivf, wiec tego moglibysmy sprobowacWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 22:13
Bliska 77, EwaT, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:przy inseminacji odwirowuja umarlaki
w moim rodzinnym Kraakowie robia nowa metoda inseminacje Evie (Bozia o tym kiedys pisala), wyniki podobno porownywalne do ivf, wiec tego moglibysmy sprobowac
o kurcze
a w jakiej klinice?Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny