35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry
Dzisiaj druga tralala
Iwone, dajesz
Edit: trzecia. Bisca!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 06:34
Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dzien bry...Noa ja kolejnaw korku ulicznym, czytaj na watku
Sabina, kapturnica, Bliska 77, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Kapta, jak piczkins? Dasz radę siedzieć?
moremi, Bliska 77, Sabina, Mega, malgos741, dorbie, Robotka1, BISCA, iwcia77, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
Kapta to trzymam kciuki żeby pękło porządnie, żołnierz ten właściwy doleciał i wleciał
Bliska 77, kapturnica, Sabina, Iwone, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ania co Ty??? Cyborg?
Ludzie dwa tygodnie po porodzie ta chce mieć figure Anji Rubik! Zumba... i co jeszcze? Maratoon Nowojorski? Ania uspokoj się bo poskarze Panikapturnica, Sabina, Bliska 77, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:Paszcza - ja nie wiem jakie są u Was wyniki tej Pappy. W Pl dostajesz podzielony wynik na trzy. Twój jest baaardzo dobry,... ale nie wiem czego dotyczy...
no ja wlasnie tez nie- kolezanka z biura tez dostala tylko jeden wynik, ale to ta co miala go po jednym dniu, wiec tym bardziej nie pomaga
za 1,5tyg mam wizyte u lekarza to sie dowiem.. moze po drodze podskocze do szpitala po wyniki..Mega, Bozia3, Sabina, Iwone, Bliska 77, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:ja osobiście też tego nie robiłam ani nikogo nie znam ale fale radiowe RF też są dobre , a rezultaty natychmiastowe , jedna moja klientka po jednym już zabiegu zauważyła że zmarszczki koło oczu jej prawie zniknęły , sobie osobiście też robiłam i za każdym razem inni widzieli efekty mimo że nie wiedzieli po czym , mówię o kuzynkach
omg, w zyciu o takim czyms nie slyszalam.. dzis w nocy po dwoch stronach poduszki beda: radio i krotkofalowka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 08:19
kapturnica, Mega, Bozia3, Iwone, moremi, iwcia77, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Doczytalam, wiec wieczor zaliczony- dzien dobry!
Iwonne, masz ban na choroby, pajaki, kraksy samochodowe, nawet na muchy..
Mega, dobrze, ze ok z serduchem. A te bole to moga byc nerwowe, za duzo prac domowych itp. Moze Cie pani zwolni z lekcji?
U mnie wczoraj byl dzin bez pawia, normalnie swieto-chyba tylko dla tego, ze wyciagnelam od lekarza leki na rzyganie. Nie to, ze jeszczce ich nie kupilam, ale juz dzialajaMega, Sabina, Iwone, Bliska 77, ania.g, moremi, Pusurek, BISCA, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Gdzie ta nasza Małgoska i jej test?? KUrcze - przeanalizowałam jej wykresy i ona miała już kilka razy 15 dniową drugą fazę - mam nadzieję, że dziś zaznaczy jednak kropę...
Iwone - końcówka z młodym sikającym mnie rozwaliła..Masz taki czas teraz widocznie - kiedyś się będziesz z tego śmiać
Ja nie rozumiem fobii pająkowej - sama je znajduje w domu, biorę do ręki i wywalam za okno - niech se pożyją - one są przyjemne w dotyku - łaskoczą jak się ruszają....
Natomiast mój pierdolec to myszy - nie zasnęłabym przy chrobotaniu - masakra....Sabina, Iwone, Reni, Mega, kkisia, caffe, peppapig, moremi, inessa, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość