X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone.....:)

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dorka - a znasz może zabiegi Zaffiro? Czytałam dużo pozytywnych opinii, ale nie znam nikogo osobiście, kto takie miał robione...no a trochę kosztują..
    ja osobiście też tego nie robiłam ani nikogo nie znam ale fale radiowe RF też są dobre , a rezultaty natychmiastowe , jedna moja klientka po jednym już zabiegu zauważyła że zmarszczki koło oczu jej prawie zniknęły , sobie osobiście też robiłam i za każdym razem inni widzieli efekty mimo że nie wiedzieli po czym , mówię o kuzynkach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 22:40

Mega, iwcia77, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone <3

iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i obiecana aktualizacja brzuchola i wracam do nadrabiania

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 22:41

moremi, BISCA, Mega, iwcia77, Sabina, kapturnica, ania.g, Bozia3, caffe, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka , nowy brzuch!!!
    :-)

Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A i obiecana aktualizacja brzuchola i wracam do nadrabiania
    Super :-)

Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur!
    Patrz co znalazłam
    "Firma McAfee, zajmująca się bezpieczeństwem w sieci, bada regularnie liczbę zainfekowanych stron powiązanych z celebrytami. Jakby nie było - na temat sławnych ludzi bardzo chętnie szukamy informacji w sieci. Korzystają na tym nie tylko gwiazdy, ale także oszuści i przestępcy. W ramach badania McAfee uwzględniło w tym roku również polskich celebrytów. Okazuje się, że najbardziej ryzykowne jest wyszukiwanie informacji na temat Ewy Chodakowskiej, gwiazdy fitnessu - 9,53 proc. wyników zapytania do wyszukiwarki dotyczących Chodakowskiej prowadzi do stron zawierających linki do podejrzanych miejsc w internecie. 

Następne miejsce za Chodakowską zajęła Ewelina Lisowska (Evelynn) z wynikiem 8,14 proc. Podium zamyka Natalia Siwiec z wynikiem 7,31 proc. Znacznie mniej ryzykowne było szukanie informacji na temat Marty Wierzbickiej (3,42 proc.) czy Macieja Musiała (2,68 proc.). "

Wiem kim jest koniowata, a reszty nie znam. Cieszę się, że nie klikam :-)

macduska, Mega, iwcia77, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://demotywatory.pl/4410315/Nauka-praw-fizyki-bywa-bolesna

:-)

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Iwone, fajnie ze nic zlego z sercem sie nie dzieje
    Mega, rowniez kamien z serca :)
    Ania, czy na zumbe to lekarz niech sie wypowie moja po dokladnym obejrzeniu blizny itp powiedziala ze rowerek jak najbardziej a zumba (poniewaz skoki itp) to tak od grudnia stycznia ;)
    Poki co uskuteczniam spacery czasem rowerek i rzadko cwiczenia ale to ze wzgledu na kregoslup, po prostu boli i najzwyczajniej w swiecie nie daje rady, postanowilam sobie ze jak juz wszystko z mloda sie wyjasni to ide do lekarza i teraz biore sie za siebie bo przeciez dzieciaki trza wychowac :)

Ja bym odczekała miesiaz z zumbą. Rowerek, orbitrek i bieżnia ok, reszta jak ci sie blizna wygoi, a wygoi sie całkiem dłuzej niż skóra

A ja sobie dziś poćwiczyłam... Uwielbiam Cross Sport i kettle

moremi, Dorka1979, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    mam problem z kręgosłupem ale na odcinku lędźwiowym... Myślisz ze to moze być to? Kurka no... Kolejny lekarz... Fak...
    Lędźwiowy ci nie da objawów dusznosci czy bólu w kl piersiowej ,ale piersiowy też. Wystarczy jak masz nieduże skrzywienie kregoslupa już mogą być takie objawy

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nie mierzę, owu prawdopodobnie była w ciągu kilu poprzednich dni
    to po co chcesz isc do gina? Jak wiesz, ze była owu

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja nie będę mieć tak dobrze. Nie będę rzygac, z córka nawet raz mi się to nie przytrafiło, tylko zgage miałam okrutną :-O
    Nawet tak nie myśl bo odwróci się to przeciwko Tobie. Ja zawsze mówiłam że chyba nigdy się nie przekonam co to mieć mdłości ciążowe itp.bo z poprzednią dwójką przechodziłam całe ciąże lajtowo bez przykrych objawów. Nigdy nawet nie spodziewałam się że będę chciała trzecie dziecko, teraz już wiem co to mdłości ciążowe odbiło mi się za tamte chyba trzykrotnie.

Mega, dorbie, iwcia77, Sabina, moremi, BISCA, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    W ciąży jesteś?
    Co miesiąc mam nadzieje... :P

dorbie, iwcia77, Sabina, moremi, BISCA, kapturnica, Iwone lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    to po co chcesz isc do gina? Jak wiesz, ze była owu
    zeby się upewnić ale pewnie nie pójdę raczej

dorbie lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to złapałam dzisiaj porządnego wkurwa odrabiając z młoda lekcje. Fakt ze późno wróciła ze szkoły muzycznej ale nauczycielka z przyrody chyba ocipiała. Latałam przed lekarzem po mieście szukając kalki olowkowej. Potem miała z atlasu przez kalkę przerysować dwa razy dokładnie mapę Europy. A potem zaznaczać np 8 miast z ponad milionowa liczba ludności, kolorować sąsiadów Polski, kraje z dostępem do Bałtyku, z dostępem do Oceanu Atlantyckiego, z dostępem do Morza Czarnego, wyspy europejskie, kraje skandynawskie, kraje byłej Jugosławii i jeszcze wiele wiele innych. Skończyłyśmy przed 22.... Ręce mi opadają, nie może takiej pracy zadać na weekend ? A wcześniej pisałyśmy referat o Białorusi... Tez na jutro i na przyrodę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 23:26

macduska, Simba, iwcia77, dorbie, Iwone, Sabina, moremi, kapturnica, Bliska 77, ania.g, caffe, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    to witaj w Klubie Żon Brodatych Facetów :-)

któraś dołacza?
    Ja ja też, swojemu nawet nie pozwalam do łysego ogolić się

macduska, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A tak w ogóle to złapałam dziad porządnego wkurwa odrabiając z młoda lekcje. Fakt ze późno wróciła ze szkoły muzycznej ale nauczycielka z przyrody chyba ocipiała. Latałam przed lekarzem po mieście szukając kalki olowkowej. Potem miała z atlasu przez kalkę przerysować dwa razy dokładnie mapę Europy. A potem zaznaczać np 8 miast z ponad milionowa liczba ludności, kolorować sąsiadów Polski, kraje z dostępem do Bałtyku, z dostępem do Oceanu Atlantyckiego, z dostępem do Morza Czarnego, wyspy europejskie, kraje skandynawskie, kraje byłej Jugosławii i jeszcze wiele wiele innych. Skończyłyśmy przed 22.... Ręce mi opadają, nie może takiej pracy zadać na weekend ? A wcześniej pisałyśmy referat o Białorusi... Tez na jutro i na przyrodę...

chyba macie nadgorliwą panią
    nie to co nasza :-)

Simba, Mega, dorbie, iwcia77, Sabina, moremi, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.iv.pl/images/55748553248154358086.jpg

moremi, BISCA, kapturnica, paszczakin, caffe lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać bo jutro po 5 pobudka..... ;)

dorbie, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega- serduszko puka w rytmie czacza...super , zdrowe serce pomiesci wiecej milosci niz chore ;D <3

Bozia - trzymam kciuki za twoje cannelloni ( a mozesz je nadziewac czym tam chcesz.)

a jak juz znasz przepis na ragù to mozesz smialo zaczac robic lasagne z ragù ;D

tym beszamelem to tak polej zeby makaron nie wystawal bo ci sie w piecu zeschnie :)

Iwone- uff kamien spadl mi z serca....myslalam o tobie ...dobrze ze jest dobrze <3

Mega, Iwone, megan8, Dorka1979, Sabina, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 5353 5354 5355 5356 5357 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ