35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dorka - a znasz może zabiegi Zaffiro? Czytałam dużo pozytywnych opinii, ale nie znam nikogo osobiście, kto takie miał robione...no a trochę kosztują..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 22:40
Mega, iwcia77, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusur!
Patrz co znalazłam
"Firma McAfee, zajmująca się bezpieczeństwem w sieci, bada regularnie liczbę zainfekowanych stron powiązanych z celebrytami. Jakby nie było - na temat sławnych ludzi bardzo chętnie szukamy informacji w sieci. Korzystają na tym nie tylko gwiazdy, ale także oszuści i przestępcy. W ramach badania McAfee uwzględniło w tym roku również polskich celebrytów. Okazuje się, że najbardziej ryzykowne jest wyszukiwanie informacji na temat Ewy Chodakowskiej, gwiazdy fitnessu - 9,53 proc. wyników zapytania do wyszukiwarki dotyczących Chodakowskiej prowadzi do stron zawierających linki do podejrzanych miejsc w internecie.
Następne miejsce za Chodakowską zajęła Ewelina Lisowska (Evelynn) z wynikiem 8,14 proc. Podium zamyka Natalia Siwiec z wynikiem 7,31 proc. Znacznie mniej ryzykowne było szukanie informacji na temat Marty Wierzbickiej (3,42 proc.) czy Macieja Musiała (2,68 proc.). "
Wiem kim jest koniowata, a reszty nie znam. Cieszę się, że nie klikammacduska, Mega, iwcia77, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Iwone, fajnie ze nic zlego z sercem sie nie dzieje
Mega, rowniez kamien z serca
Ania, czy na zumbe to lekarz niech sie wypowie moja po dokladnym obejrzeniu blizny itp powiedziala ze rowerek jak najbardziej a zumba (poniewaz skoki itp) to tak od grudnia stycznia
Poki co uskuteczniam spacery czasem rowerek i rzadko cwiczenia ale to ze wzgledu na kregoslup, po prostu boli i najzwyczajniej w swiecie nie daje rady, postanowilam sobie ze jak juz wszystko z mloda sie wyjasni to ide do lekarza i teraz biore sie za siebie bo przeciez dzieciaki trza wychowac
Ja bym odczekała miesiaz z zumbą. Rowerek, orbitrek i bieżnia ok, reszta jak ci sie blizna wygoi, a wygoi sie całkiem dłuzej niż skóra
A ja sobie dziś poćwiczyłam... Uwielbiam Cross Sport i kettlemoremi, Dorka1979, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:mam problem z kręgosłupem ale na odcinku lędźwiowym... Myślisz ze to moze być to? Kurka no... Kolejny lekarz... Fak...
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja nie będę mieć tak dobrze. Nie będę rzygac, z córka nawet raz mi się to nie przytrafiło, tylko zgage miałam okrutną
Mega, dorbie, iwcia77, Sabina, moremi, BISCA, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A tak w ogóle to złapałam dzisiaj porządnego wkurwa odrabiając z młoda lekcje. Fakt ze późno wróciła ze szkoły muzycznej ale nauczycielka z przyrody chyba ocipiała. Latałam przed lekarzem po mieście szukając kalki olowkowej. Potem miała z atlasu przez kalkę przerysować dwa razy dokładnie mapę Europy. A potem zaznaczać np 8 miast z ponad milionowa liczba ludności, kolorować sąsiadów Polski, kraje z dostępem do Bałtyku, z dostępem do Oceanu Atlantyckiego, z dostępem do Morza Czarnego, wyspy europejskie, kraje skandynawskie, kraje byłej Jugosławii i jeszcze wiele wiele innych. Skończyłyśmy przed 22.... Ręce mi opadają, nie może takiej pracy zadać na weekend ? A wcześniej pisałyśmy referat o Białorusi... Tez na jutro i na przyrodę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 23:26
macduska, Simba, iwcia77, dorbie, Iwone, Sabina, moremi, kapturnica, Bliska 77, ania.g, caffe, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:A tak w ogóle to złapałam dziad porządnego wkurwa odrabiając z młoda lekcje. Fakt ze późno wróciła ze szkoły muzycznej ale nauczycielka z przyrody chyba ocipiała. Latałam przed lekarzem po mieście szukając kalki olowkowej. Potem miała z atlasu przez kalkę przerysować dwa razy dokładnie mapę Europy. A potem zaznaczać np 8 miast z ponad milionowa liczba ludności, kolorować sąsiadów Polski, kraje z dostępem do Bałtyku, z dostępem do Oceanu Atlantyckiego, z dostępem do Morza Czarnego, wyspy europejskie, kraje skandynawskie, kraje byłej Jugosławii i jeszcze wiele wiele innych. Skończyłyśmy przed 22.... Ręce mi opadają, nie może takiej pracy zadać na weekend ? A wcześniej pisałyśmy referat o Białorusi... Tez na jutro i na przyrodę...
chyba macie nadgorliwą panią
nie to co naszaSimba, Mega, dorbie, iwcia77, Sabina, moremi, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega- serduszko puka w rytmie czacza...super , zdrowe serce pomiesci wiecej milosci niz chore
Bozia - trzymam kciuki za twoje cannelloni ( a mozesz je nadziewac czym tam chcesz.)
a jak juz znasz przepis na ragù to mozesz smialo zaczac robic lasagne z ragù
tym beszamelem to tak polej zeby makaron nie wystawal bo ci sie w piecu zeschnie
Iwone- uff kamien spadl mi z serca....myslalam o tobie ...dobrze ze jest dobrze
Mega, Iwone, megan8, Dorka1979, Sabina, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość