X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    specjalna dedykacja dla Pani :-)

http://www.iv.pl/images/89224185810972549610.jpg

Sabina, caffe, moremi, Simba, Bliska 77, BISCA, paszczakin, Mega, iwcia77, Reni, Mala79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Nawet nie masz pojęcia jaką czułam ulgę jak lekarka powiedziała mi o wynikach z krwi a później o decyzji kardiologa.
    Dawno nie przeżyłam takiego stresu jak dziś. Muszę to jakoś odreagować, bo inaczej psychiatryk będzie mi potrzebny ;)
    O Jezu jak dobrze słyszeć takie wieści :-) dobrze że masz nadgorliwość lekarza, może i najadlas się strachu ale już wszystko wiesz i wiesz że jest dobrze! :-)
    To co kielonek i ogórek czy idziesz napaść męża? ;-) sama pisalas że musisz odreagować ;-)

moremi, Iwone, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    specjalna dedykacja dla Pani :-)

http://www.iv.pl/images/89224185810972549610.jpg
    zobaczysz, nie zdasz ;D

Sabina, macduska, moremi, Simba, paszczakin, Mega, iwcia77, Reni, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Inessko dobrze ci idzie i oby tak dalej! :)

wróciłam z zakupów , kupiłam Tupkowi z F&F zajefajną kurteczke na zime granatową z kapturem cieplutkim i 3 pary spodni w kolorach granatowo szaro niebieskim
    jeszcze musze buty jakies z futerkiem szalik i rekawiczki i możemy jechać w Bieszczady :)
    Fajne zakupy. Jak pojedziesz w Bieszczady to pozdrów ode mnie wilki ;)

Sabina, Simba, Mega, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mega <3 Kamień z serca :) Cieszę, że wszystko ok :)

Aniu dobrego masz męża :)
    Taa, i na dodatek chce mnie utuczyć. Od powrotu ze szpitala ciągle podsuwa mi coś pod nos, " kochanie kupiłem Ci napoleonkę"a kochanie dupa rośnie i kochanie chciałaby ważyć 2,5 kg mniej niż przed ciążą. A nie wspomnę już że chciałabym mieć taki ładny brzuszek jak Pusurek ale po cc mogę pomarzyć o jakichkolwiek ćwiczeniach przez najbliższe tygodnie. Pozostają mi chyba tylko długie spacery. A na Zumbę to mogę iść ?

moremi, Sabina, malgos741, Bliska 77, macduska, EwaT, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    O Jezu jak dobrze słyszeć takie wieści :-) dobrze że masz nadgorliwość lekarza, może i najadlas się strachu ale już wszystko wiesz i wiesz że jest dobrze! :-)
    To co kielonek i ogórek czy idziesz napaść męża? ;-) sama pisalas że musisz odreagować ;-)
    kielonek to mało, ja potrzebuję flaszki :D

Co do lekarza, to bardzo dobry specjalista i nie da sobie w kaszę dmuchać. We wrześniu wypisał mojemu synowi zwolnienie z w-fu i nauczyciel zakwestionował to zwolnienie, że niby nie jest od specjalisty. Ja wróciłam do lekarza po skierowanie do chirurga, to ten się wściekł i zadzwonił do szkoły i powiedział że on jest również lekarzem medycyny pracy i daje zdolność do pracy i jakim prawem oni (szkoła) kwestionują jego kompetencje. Zna również prawo oświatowe, a ono nie mówi o tym że takie zwolnienie może wydać tylko specjalista. :)
    Ja trzeba, to sam dzwoni do specjalisty i załatwia wcześniejsze terminy.

moremi, Sabina, malgos741, Bliska 77, macduska, EwaT, dorbie, Mega, iwcia77, megan8, Dorka1979, ania.g, paszczakin, caffe, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To wersja dla ZUSu? ;)
    Jezdzisz po kobitach i sluchacie radia? Nie wiedzialam ze jest az takie zapotrzebowanie na takie uslugi w Twojej okolicy ;)
    Serio no chyba że się nabijasz a ja mam budyń

macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    http://www.iv.pl/images/34029859739981692810.jpg
    Zajebiście, zostało mi jeszcze 27 lat...bardzo pocieszające...

Simba, Sabina, Bliska 77, macduska, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Serio no chyba że się nabijasz a ja mam budyń
    Dorka - a znasz może zabiegi Zaffiro? Czytałam dużo pozytywnych opinii, ale nie znam nikogo osobiście, kto takie miał robione...no a trochę kosztują..

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale jak tu ukrainski jesc, jak sie karmi?? Ja tez uwielbiam, szczegolnie z fasola Jas. :)
    No niestety cholera, same ograniczenia a dzis winko tak ladnie sie do mnie usmiechalo

malgos741, Mega, dorbie lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia - dzięki za przepis...:) wrzucę go do przepisowni, a jutro zrobię to...mam wszystko w domu - muszę tylko dokupić marchewkę i seler naciowy...

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone, bardzo się cieszę że to nie jest tak poważna sprawa <3

Iwone lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No to odpada na razie ;)
    W ciąży jesteś?

Mega, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę usypiać młodszą i chyba odpłynę...

moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza - ja nie wiem jakie są u Was wyniki tej Pappy. W Pl dostajesz podzielony wynik na trzy. Twój jest baaardzo dobry,... ale nie wiem czego dotyczy...

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone - na Twoim miejscu bym się dziś upiła na bank...dobrze, że tak się skończyło...:)

Sabina, Iwone, EwaT, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania co Ty??? Cyborg?
    Ludzie dwa tygodnie po porodzie ta chce mieć figure Anji Rubik! Zumba... i co jeszcze? Maratoon Nowojorski? Ania uspokoj się bo poskarze Pani :-P :-O

malgos741, Bliska 77, moremi, Mega, iwcia77, Reni, Dorka1979, kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone, fajnie ze nic zlego z sercem sie nie dzieje
    Mega, rowniez kamien z serca :)
    Ania, czy na zumbe to lekarz niech sie wypowie moja po dokladnym obejrzeniu blizny itp powiedziala ze rowerek jak najbardziej a zumba (poniewaz skoki itp) to tak od grudnia stycznia ;)
    Poki co uskuteczniam spacery czasem rowerek i rzadko cwiczenia ale to ze wzgledu na kregoslup, po prostu boli i najzwyczajniej w swiecie nie daje rady, postanowilam sobie ze jak juz wszystko z mloda sie wyjasni to ide do lekarza i teraz biore sie za siebie bo przeciez dzieciaki trza wychowac :)

Sabina, Iwone, moremi, dorbie, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ania co Ty??? Cyborg?
    Ludzie dwa tygodnie po porodzie ta chce mieć figure Anji Rubik! Zumba... i co jeszcze? Maratoon Nowojorski? Ania uspokoj się bo poskarze Pani :-P :-O
    Otoz to, moja gin na rowerku pozwolila mi doginac dwa miesiace po porodzie

moremi lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Iwone - na Twoim miejscu bym się dziś upiła na bank...dobrze, że tak się skończyło...:)
    Niestety jest już późno a rano muszę jechać do przedszkola z młodszym i starszym do lekarza. Muszę poczekać do piątku, bo jak mi rano prawko odbiorą, a nie daj Boże dzieci, to psychiatryk już na bank ;)

EwaT, malgos741, Mega, iwcia77, Sabina, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 5352 5353 5354 5355 5356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ