X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    specjalna dedykacja dla Pani :-)

http://www.iv.pl/images/89224185810972549610.jpg

Sabina, caffe, moremi, Simba, Bliska 77, BISCA, paszczakin, Mega, iwcia77, Reni, Mala79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Nawet nie masz pojęcia jaką czułam ulgę jak lekarka powiedziała mi o wynikach z krwi a później o decyzji kardiologa.
    Dawno nie przeżyłam takiego stresu jak dziś. Muszę to jakoś odreagować, bo inaczej psychiatryk będzie mi potrzebny ;)
    O Jezu jak dobrze słyszeć takie wieści :-) dobrze że masz nadgorliwość lekarza, może i najadlas się strachu ale już wszystko wiesz i wiesz że jest dobrze! :-)
    To co kielonek i ogórek czy idziesz napaść męża? ;-) sama pisalas że musisz odreagować ;-)

moremi, Iwone, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    specjalna dedykacja dla Pani :-)

http://www.iv.pl/images/89224185810972549610.jpg
    zobaczysz, nie zdasz ;D

Sabina, macduska, moremi, Simba, paszczakin, Mega, iwcia77, Reni, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Inessko dobrze ci idzie i oby tak dalej! :)

wróciłam z zakupów , kupiłam Tupkowi z F&F zajefajną kurteczke na zime granatową z kapturem cieplutkim i 3 pary spodni w kolorach granatowo szaro niebieskim
    jeszcze musze buty jakies z futerkiem szalik i rekawiczki i możemy jechać w Bieszczady :)
    Fajne zakupy. Jak pojedziesz w Bieszczady to pozdrów ode mnie wilki ;)

Sabina, Simba, Mega, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mega <3 Kamień z serca :) Cieszę, że wszystko ok :)

Aniu dobrego masz męża :)
    Taa, i na dodatek chce mnie utuczyć. Od powrotu ze szpitala ciągle podsuwa mi coś pod nos, " kochanie kupiłem Ci napoleonkę"a kochanie dupa rośnie i kochanie chciałaby ważyć 2,5 kg mniej niż przed ciążą. A nie wspomnę już że chciałabym mieć taki ładny brzuszek jak Pusurek ale po cc mogę pomarzyć o jakichkolwiek ćwiczeniach przez najbliższe tygodnie. Pozostają mi chyba tylko długie spacery. A na Zumbę to mogę iść ?

moremi, Sabina, malgos741, Bliska 77, macduska, EwaT, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    O Jezu jak dobrze słyszeć takie wieści :-) dobrze że masz nadgorliwość lekarza, może i najadlas się strachu ale już wszystko wiesz i wiesz że jest dobrze! :-)
    To co kielonek i ogórek czy idziesz napaść męża? ;-) sama pisalas że musisz odreagować ;-)
    kielonek to mało, ja potrzebuję flaszki :D

Co do lekarza, to bardzo dobry specjalista i nie da sobie w kaszę dmuchać. We wrześniu wypisał mojemu synowi zwolnienie z w-fu i nauczyciel zakwestionował to zwolnienie, że niby nie jest od specjalisty. Ja wróciłam do lekarza po skierowanie do chirurga, to ten się wściekł i zadzwonił do szkoły i powiedział że on jest również lekarzem medycyny pracy i daje zdolność do pracy i jakim prawem oni (szkoła) kwestionują jego kompetencje. Zna również prawo oświatowe, a ono nie mówi o tym że takie zwolnienie może wydać tylko specjalista. :)
    Ja trzeba, to sam dzwoni do specjalisty i załatwia wcześniejsze terminy.

moremi, Sabina, malgos741, Bliska 77, macduska, EwaT, dorbie, Mega, iwcia77, megan8, Dorka1979, ania.g, paszczakin, caffe, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To wersja dla ZUSu? ;)
    Jezdzisz po kobitach i sluchacie radia? Nie wiedzialam ze jest az takie zapotrzebowanie na takie uslugi w Twojej okolicy ;)
    Serio no chyba że się nabijasz a ja mam budyń

macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    http://www.iv.pl/images/34029859739981692810.jpg
    Zajebiście, zostało mi jeszcze 27 lat...bardzo pocieszające...

Simba, Sabina, Bliska 77, macduska, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Serio no chyba że się nabijasz a ja mam budyń
    Dorka - a znasz może zabiegi Zaffiro? Czytałam dużo pozytywnych opinii, ale nie znam nikogo osobiście, kto takie miał robione...no a trochę kosztują..

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale jak tu ukrainski jesc, jak sie karmi?? Ja tez uwielbiam, szczegolnie z fasola Jas. :)
    No niestety cholera, same ograniczenia a dzis winko tak ladnie sie do mnie usmiechalo

malgos741, Mega, dorbie lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia - dzięki za przepis...:) wrzucę go do przepisowni, a jutro zrobię to...mam wszystko w domu - muszę tylko dokupić marchewkę i seler naciowy...

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone, bardzo się cieszę że to nie jest tak poważna sprawa <3

Iwone lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No to odpada na razie ;)
    W ciąży jesteś?

Mega, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę usypiać młodszą i chyba odpłynę...

moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza - ja nie wiem jakie są u Was wyniki tej Pappy. W Pl dostajesz podzielony wynik na trzy. Twój jest baaardzo dobry,... ale nie wiem czego dotyczy...

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone - na Twoim miejscu bym się dziś upiła na bank...dobrze, że tak się skończyło...:)

Sabina, Iwone, EwaT, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania co Ty??? Cyborg?
    Ludzie dwa tygodnie po porodzie ta chce mieć figure Anji Rubik! Zumba... i co jeszcze? Maratoon Nowojorski? Ania uspokoj się bo poskarze Pani :-P :-O

malgos741, Bliska 77, moremi, Mega, iwcia77, Reni, Dorka1979, kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone, fajnie ze nic zlego z sercem sie nie dzieje
    Mega, rowniez kamien z serca :)
    Ania, czy na zumbe to lekarz niech sie wypowie moja po dokladnym obejrzeniu blizny itp powiedziala ze rowerek jak najbardziej a zumba (poniewaz skoki itp) to tak od grudnia stycznia ;)
    Poki co uskuteczniam spacery czasem rowerek i rzadko cwiczenia ale to ze wzgledu na kregoslup, po prostu boli i najzwyczajniej w swiecie nie daje rady, postanowilam sobie ze jak juz wszystko z mloda sie wyjasni to ide do lekarza i teraz biore sie za siebie bo przeciez dzieciaki trza wychowac :)

Sabina, Iwone, moremi, dorbie, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ania co Ty??? Cyborg?
    Ludzie dwa tygodnie po porodzie ta chce mieć figure Anji Rubik! Zumba... i co jeszcze? Maratoon Nowojorski? Ania uspokoj się bo poskarze Pani :-P :-O
    Otoz to, moja gin na rowerku pozwolila mi doginac dwa miesiace po porodzie

moremi lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Iwone - na Twoim miejscu bym się dziś upiła na bank...dobrze, że tak się skończyło...:)
    Niestety jest już późno a rano muszę jechać do przedszkola z młodszym i starszym do lekarza. Muszę poczekać do piątku, bo jak mi rano prawko odbiorą, a nie daj Boże dzieci, to psychiatryk już na bank ;)

EwaT, malgos741, Mega, iwcia77, Sabina, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 5352 5353 5354 5355 5356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ