35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Nawet nie masz pojęcia jaką czułam ulgę jak lekarka powiedziała mi o wynikach z krwi a później o decyzji kardiologa.
Dawno nie przeżyłam takiego stresu jak dziś. Muszę to jakoś odreagować, bo inaczej psychiatryk będzie mi potrzebnydobrze że masz nadgorliwość lekarza, może i najadlas się strachu ale już wszystko wiesz i wiesz że jest dobrze!
To co kielonek i ogórek czy idziesz napaść męża?sama pisalas że musisz odreagować
moremi, Iwone, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Inessko dobrze ci idzie i oby tak dalej!
wróciłam z zakupów , kupiłam Tupkowi z F&F zajefajną kurteczke na zime granatową z kapturem cieplutkim i 3 pary spodni w kolorach granatowo szaro niebieskim
jeszcze musze buty jakies z futerkiem szalik i rekawiczki i możemy jechać w BieszczadySabina, Simba, Mega, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina wrote:Mega
Kamień z serca
Cieszę, że wszystko ok
Aniu dobrego masz mężamoremi, Sabina, malgos741, Bliska 77, macduska, EwaT, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina wrote:O Jezu jak dobrze słyszeć takie wieści
dobrze że masz nadgorliwość lekarza, może i najadlas się strachu ale już wszystko wiesz i wiesz że jest dobrze!
To co kielonek i ogórek czy idziesz napaść męża?sama pisalas że musisz odreagować
Co do lekarza, to bardzo dobry specjalista i nie da sobie w kaszę dmuchać. We wrześniu wypisał mojemu synowi zwolnienie z w-fu i nauczyciel zakwestionował to zwolnienie, że niby nie jest od specjalisty. Ja wróciłam do lekarza po skierowanie do chirurga, to ten się wściekł i zadzwonił do szkoły i powiedział że on jest również lekarzem medycyny pracy i daje zdolność do pracy i jakim prawem oni (szkoła) kwestionują jego kompetencje. Zna również prawo oświatowe, a ono nie mówi o tym że takie zwolnienie może wydać tylko specjalista.
Ja trzeba, to sam dzwoni do specjalisty i załatwia wcześniejsze terminy.moremi, Sabina, malgos741, Bliska 77, macduska, EwaT, dorbie, Mega, iwcia77, megan8, Dorka1979, ania.g, paszczakin, caffe, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia co Ty??? Cyborg?
Ludzie dwa tygodnie po porodzie ta chce mieć figure Anji Rubik! Zumba... i co jeszcze? Maratoon Nowojorski? Ania uspokoj się bo poskarze Panimalgos741, Bliska 77, moremi, Mega, iwcia77, Reni, Dorka1979, kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość
-
Iwone, fajnie ze nic zlego z sercem sie nie dzieje
Mega, rowniez kamien z serca
Ania, czy na zumbe to lekarz niech sie wypowie moja po dokladnym obejrzeniu blizny itp powiedziala ze rowerek jak najbardziej a zumba (poniewaz skoki itp) to tak od grudnia stycznia
Poki co uskuteczniam spacery czasem rowerek i rzadko cwiczenia ale to ze wzgledu na kregoslup, po prostu boli i najzwyczajniej w swiecie nie daje rady, postanowilam sobie ze jak juz wszystko z mloda sie wyjasni to ide do lekarza i teraz biore sie za siebie bo przeciez dzieciaki trza wychowacSabina, Iwone, moremi, dorbie, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ania co Ty??? Cyborg?
Ludzie dwa tygodnie po porodzie ta chce mieć figure Anji Rubik! Zumba... i co jeszcze? Maratoon Nowojorski? Ania uspokoj się bo poskarze Panimoremi lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Iwone - na Twoim miejscu bym się dziś upiła na bank...dobrze, że tak się skończyło...
EwaT, malgos741, Mega, iwcia77, Sabina, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość