35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymacduska wrote:zeby się upewnić ale pewnie nie pójdę raczej
ja bym nie poszła, gdybym nie miała przez ścianę i gdybym nie wyczuła czegoś na szyjce. Nie wiem czy dobrze, ze poszłam, pewnie tak, bo bym nie wiedziała, że mi pęcherzyk nie pękł. I człowiek się wkręca -
macduska wrote:chyba macie nadgorliwą panią
nie to co naszamacduska, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie Iwone, wiedziałam ze to sie dobrze skończy. ale i tak ten stres trzeba zapic...
iwcia77, Iwone, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:no to raportuje, juz po, serce jak dzwon, prawidłowo zbudowane, swietnie pracuje, zastawki w porzadku. A skąd te bole? Moze to nie serce... Jeszcze musze troponine zrobic i 17 listopada na kontrole. Ufff kamień z serca... Dzieki za kciuki kochane jesteście
iwcia77, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Właśnie Iwone, wiedziałam ze to się dobrze skończy. ale i tak ten stres trzeba zapic...
Przed spaniem poszłam jeszcze na kibelek, komórka do ręki i czytam. Za chwilę patrzę kątem oka a w wannie popierdala pająk i nie wiem co robić czy podcierać się i go dopaść, czy z gołą dupą lecieć go zabić. Słyszę że m nie śpi, to go wołam żeby go zabił. Załatwiam potrzebę dalej, czytam forum i nagle czuję że mi coś po gołej dupie chodzi. Jak niewypiwr... z łazienki z gołą d..patrzę a tam mucha. No żesz kurwa...
I jak to wszystko ogarnąć na trzeźwo?
Ostatnio ktoś pisał o pająkach. Która mi go wysłała?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 00:02
Dorka1979, dorbie, iwcia77, Mega, Sabina, moremi, kapturnica, ania.g, paszczakin, Bozia3, Reni, caffe, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle miałam dzisiaj numer. M z rana poglaskał mnie po brzuchu a ja od razu chciałam do niego skoczyć z pazurami że się czepia że brzuch mi znowu rośnie ( czytaj tycie a nie ciąża) i zaraz zaczęłam się śmiać sama z siebie że zapomniałam że jestem w ciąży i dostało by mu się za darmo a on tylko chciał z rana z małą się przywitać.
Iwone, dorbie, Mega, Sabina, moremi, BISCA, Bozia3, caffe, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwone sorki, wiem ze ci nie do śmiechu było wczoraj ale twoje wieczorne przygody mnie bardzo rozbawiły
Witam sie nad kawa, tez nie mogłam wczoraj uznać więc będzie ciekawy dzien, ale moze mi sie uda was trochę w pracy podczytywac. To miłegomoremi, Dorka1979, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:No ja pierdzielę, niech ten dzień już się skończy. Jadąc do szpitala facet chciał mi się wpakować na czołówkę,zdąrzyłam, wyhamowałam, udało się przeżyć.
Przed spaniem poszłam jeszcze na kibelek, komórka do ręki i czytam. Za chwilę patrzę kątem oka a w wannie popierdala pająk i nie wiem co robić czy podcierać się i go dopaść, czy z gołą dupą lecieć go zabić. Słyszę że m nie śpi, to go wołam żeby go zabił. Załatwiam potrzebę dalej, czytam forum i nagle czuję że mi coś po gołej dupie chodzi. Jak niewypiwr... z łazienki z gołą d..patrzę a tam mucha. No żesz kurwa...
I jak to wszystko ogarnąć na trzeźwo?
Ostatnio ktoś pisał o pająkach. Która mi go wysłała?Sabina, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość