X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    zeby się upewnić ale pewnie nie pójdę raczej
    ale co ci sprawdzi?
    ja bym nie poszła, gdybym nie miała przez ścianę i gdybym nie wyczuła czegoś na szyjce. Nie wiem czy dobrze, ze poszłam, pewnie tak, bo bym nie wiedziała, że mi pęcherzyk nie pękł. I człowiek się wkręca

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    chyba macie nadgorliwą panią
    nie to co nasza :-)
    Nasza pani jest najlepsiejsza w świecie :)

macduska, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    No niestety cholera, same ograniczenia a dzis winko tak ladnie sie do mnie usmiechalo
    Dzisiaj podobno jest dzień taniego wina :-) No, to pijemy Kala z South Africa. Tanie i smaczne z Tesco :-)

EwaT lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Iwone <3
    Dziewczyny, uwielbiam Was :)
    Paszczak, nie znam się ale ten jeden wynik jest super.
    Ja miałam do tych trzech jeszcze jeden tzw.ryzyko przedwczesnego porodu

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Iwone, wiedziałam ze to sie dobrze skończy. ale i tak ten stres trzeba zapic... ;)

iwcia77, Iwone, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Dzisiaj podobno jest dzień taniego wina :-) No, to pijemy Kala z South Africa. Tanie i smaczne z Tesco :-)
    a ja egribikaver ;)

iwcia77, Mega, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    no to raportuje, juz po, serce jak dzwon, prawidłowo zbudowane, swietnie pracuje, zastawki w porzadku. A skąd te bole? Moze to nie serce... Jeszcze musze troponine zrobic i 17 listopada na kontrole. Ufff kamień z serca... Dzieki za kciuki kochane jesteście <3
    Może masz nerwobóle

iwcia77, Mega, dorbie lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a ja egribikaver ;)
    ooooo bycza krew :D tez lubie :D

dorbie, EwaT, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka- update arbuza jest rewelasion :)

Mega, Dorka1979, Sabina, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Dorka- update arbuza jest rewelasion :)
    Właśnie :)

iwcia77, dorbie, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Może masz nerwobóle
    ja tez tak niesmialo mysle ze to sa bardziej nerwowe sprawy niz samo serce...serce reaguje na stres i stad takie bole.

dorbie, Dorka1979, Iwone, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też lubimy egribikaver, przywieźliśmy sobie trochę butelek z Budapesztu. Tam wychodza po 3,50 te same wino co u nas po 10,00. Tak wino węgierskie jest w cenie coli czy sprite

iwcia77, EwaT, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No doczytałam

Mega lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Właśnie Iwone, wiedziałam ze to się dobrze skończy. ale i tak ten stres trzeba zapic... ;)
    No ja pierdzielę, niech ten dzień już się skończy. Jadąc do szpitala facet chciał mi się wpakować na czołówkę,zdąrzyłam, wyhamowałam, udało się przeżyć.
    Przed spaniem poszłam jeszcze na kibelek, komórka do ręki i czytam. Za chwilę patrzę kątem oka a w wannie popierdala pająk i nie wiem co robić czy podcierać się i go dopaść, czy z gołą dupą lecieć go zabić. Słyszę że m nie śpi, to go wołam żeby go zabił. Załatwiam potrzebę dalej, czytam forum i nagle czuję że mi coś po gołej dupie chodzi. Jak niewypiwr... z łazienki z gołą d..patrzę a tam mucha. No żesz kurwa...
    I jak to wszystko ogarnąć na trzeźwo?
    Ostatnio ktoś pisał o pająkach. Która mi go wysłała?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 00:02

Dorka1979, dorbie, iwcia77, Mega, Sabina, moremi, kapturnica, ania.g, paszczakin, Bozia3, Reni, caffe, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale miałam dzisiaj numer. M z rana poglaskał mnie po brzuchu a ja od razu chciałam do niego skoczyć z pazurami że się czepia że brzuch mi znowu rośnie ( czytaj tycie a nie ciąża) i zaraz zaczęłam się śmiać sama z siebie że zapomniałam że jestem w ciąży i dostało by mu się za darmo a on tylko chciał z rana z małą się przywitać.

Iwone, dorbie, Mega, Sabina, moremi, BISCA, Bozia3, caffe, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodzę do pokoju a mały zamiast w łazience do wc leje obok łóżka. Teraz to ja już pilnie potrzebuję psychiatry...

iwcia77, Dorka1979, Sabina, moremi, kapturnica, ania.g, Bozia3, Reni, dorbie, caffe, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może lunatykuje.

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 02:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buu a ja spać nie mogę...
    To co jestem ostatnia?czy może pierwsza..?
    Ładnie będę zdychać jutro(dziś?!)

Mega, Sabina, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone sorki, wiem ze ci nie do śmiechu było wczoraj ale twoje wieczorne przygody mnie bardzo rozbawiły :D
    Witam sie nad kawa, tez nie mogłam wczoraj uznać więc będzie ciekawy dzien, ale moze mi sie uda was trochę w pracy podczytywac. To miłego ;)

moremi, Dorka1979, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    No ja pierdzielę, niech ten dzień już się skończy. Jadąc do szpitala facet chciał mi się wpakować na czołówkę,zdąrzyłam, wyhamowałam, udało się przeżyć.
    Przed spaniem poszłam jeszcze na kibelek, komórka do ręki i czytam. Za chwilę patrzę kątem oka a w wannie popierdala pająk i nie wiem co robić czy podcierać się i go dopaść, czy z gołą dupą lecieć go zabić. Słyszę że m nie śpi, to go wołam żeby go zabił. Załatwiam potrzebę dalej, czytam forum i nagle czuję że mi coś po gołej dupie chodzi. Jak niewypiwr... z łazienki z gołą d..patrzę a tam mucha. No żesz kurwa...
    I jak to wszystko ogarnąć na trzeźwo?
    Ostatnio ktoś pisał o pająkach. Która mi go wysłała?
    Jà mam fobie ...... Wspolczuje przezyc. Dzisiaj bedzie lepiej

Sabina, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 5354 5355 5356 5357 5358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ