Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    zeby się upewnić ale pewnie nie pójdę raczej
    ale co ci sprawdzi?
    ja bym nie poszła, gdybym nie miała przez ścianę i gdybym nie wyczuła czegoś na szyjce. Nie wiem czy dobrze, ze poszłam, pewnie tak, bo bym nie wiedziała, że mi pęcherzyk nie pękł. I człowiek się wkręca

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    chyba macie nadgorliwą panią
    nie to co nasza :-)
    Nasza pani jest najlepsiejsza w świecie :)

nick nieaktualny, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    No niestety cholera, same ograniczenia a dzis winko tak ladnie sie do mnie usmiechalo
    Dzisiaj podobno jest dzień taniego wina :-) No, to pijemy Kala z South Africa. Tanie i smaczne z Tesco :-)

EwaT lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Iwone <3
    Dziewczyny, uwielbiam Was :)
    Paszczak, nie znam się ale ten jeden wynik jest super.
    Ja miałam do tych trzech jeszcze jeden tzw.ryzyko przedwczesnego porodu

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Iwone, wiedziałam ze to sie dobrze skończy. ale i tak ten stres trzeba zapic... ;)

iwcia77, Iwone, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Dzisiaj podobno jest dzień taniego wina :-) No, to pijemy Kala z South Africa. Tanie i smaczne z Tesco :-)
    a ja egribikaver ;)

iwcia77, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    no to raportuje, juz po, serce jak dzwon, prawidłowo zbudowane, swietnie pracuje, zastawki w porzadku. A skąd te bole? Moze to nie serce... Jeszcze musze troponine zrobic i 17 listopada na kontrole. Ufff kamień z serca... Dzieki za kciuki kochane jesteście <3
    Może masz nerwobóle

iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a ja egribikaver ;)
    ooooo bycza krew :D tez lubie :D

nick nieaktualny, EwaT, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka- update arbuza jest rewelasion :)

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Dorka- update arbuza jest rewelasion :)
    Właśnie :)

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Może masz nerwobóle
    ja tez tak niesmialo mysle ze to sa bardziej nerwowe sprawy niz samo serce...serce reaguje na stres i stad takie bole.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też lubimy egribikaver, przywieźliśmy sobie trochę butelek z Budapesztu. Tam wychodza po 3,50 te same wino co u nas po 10,00. Tak wino węgierskie jest w cenie coli czy sprite

iwcia77, EwaT, Mega, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No doczytałam

Mega lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Właśnie Iwone, wiedziałam ze to się dobrze skończy. ale i tak ten stres trzeba zapic... ;)
    No ja pierdzielę, niech ten dzień już się skończy. Jadąc do szpitala facet chciał mi się wpakować na czołówkę,zdąrzyłam, wyhamowałam, udało się przeżyć.
    Przed spaniem poszłam jeszcze na kibelek, komórka do ręki i czytam. Za chwilę patrzę kątem oka a w wannie popierdala pająk i nie wiem co robić czy podcierać się i go dopaść, czy z gołą dupą lecieć go zabić. Słyszę że m nie śpi, to go wołam żeby go zabił. Załatwiam potrzebę dalej, czytam forum i nagle czuję że mi coś po gołej dupie chodzi. Jak niewypiwr... z łazienki z gołą d..patrzę a tam mucha. No żesz kurwa...
    I jak to wszystko ogarnąć na trzeźwo?
    Ostatnio ktoś pisał o pająkach. Która mi go wysłała?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 00:02

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, ania.g, paszczakin, Bozia3, Reni, caffe, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale miałam dzisiaj numer. M z rana poglaskał mnie po brzuchu a ja od razu chciałam do niego skoczyć z pazurami że się czepia że brzuch mi znowu rośnie ( czytaj tycie a nie ciąża) i zaraz zaczęłam się śmiać sama z siebie że zapomniałam że jestem w ciąży i dostało by mu się za darmo a on tylko chciał z rana z małą się przywitać.

Iwone, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, moremi, BISCA, Bozia3, caffe, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodzę do pokoju a mały zamiast w łazience do wc leje obok łóżka. Teraz to ja już pilnie potrzebuję psychiatry...

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, ania.g, Bozia3, Reni, nick nieaktualny, caffe, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może lunatykuje.

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 02:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buu a ja spać nie mogę...
    To co jestem ostatnia?czy może pierwsza..?
    Ładnie będę zdychać jutro(dziś?!)

Mega, nick nieaktualny, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone sorki, wiem ze ci nie do śmiechu było wczoraj ale twoje wieczorne przygody mnie bardzo rozbawiły :D
    Witam sie nad kawa, tez nie mogłam wczoraj uznać więc będzie ciekawy dzien, ale moze mi sie uda was trochę w pracy podczytywac. To miłego ;)

moremi, nick nieaktualny, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    No ja pierdzielę, niech ten dzień już się skończy. Jadąc do szpitala facet chciał mi się wpakować na czołówkę,zdąrzyłam, wyhamowałam, udało się przeżyć.
    Przed spaniem poszłam jeszcze na kibelek, komórka do ręki i czytam. Za chwilę patrzę kątem oka a w wannie popierdala pająk i nie wiem co robić czy podcierać się i go dopaść, czy z gołą dupą lecieć go zabić. Słyszę że m nie śpi, to go wołam żeby go zabił. Załatwiam potrzebę dalej, czytam forum i nagle czuję że mi coś po gołej dupie chodzi. Jak niewypiwr... z łazienki z gołą d..patrzę a tam mucha. No żesz kurwa...
    I jak to wszystko ogarnąć na trzeźwo?
    Ostatnio ktoś pisał o pająkach. Która mi go wysłała?
    Jà mam fobie ...... Wspolczuje przezyc. Dzisiaj bedzie lepiej

nick nieaktualny, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ ‹ 5354 5355 5356 5357 5358 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ