35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Gdzie ta nasza Małgoska i jej test?? KUrcze - przeanalizowałam jej wykresy i ona miała już kilka razy 15 dniową drugą fazę - mam nadzieję, że dziś zaznaczy jednak kropę...
Iwone - końcówka z młodym sikającym mnie rozwaliła..Masz taki czas teraz widocznie - kiedyś się będziesz z tego śmiać
Ja nie rozumiem fobii pająkowej - sama je znajduje w domu, biorę do ręki i wywalam za okno - niech se pożyją - one są przyjemne w dotyku - łaskoczą jak się ruszają....
Natomiast mój pierdolec to myszy - nie zasnęłabym przy chrobotaniu - masakra....
Witam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 08:52
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Zastanowiła mnie dyskusja na temat zostawionego wózka z dzieckiem przed sklepem przez mamę i babcię - zlinczowałyście je wszystkie na amen....A tu po prostu chyba zapomniały zablokować hamulcem tego wózka..Kurcze ja idąc do apteki czy sklepu też zostawiłam wózek na zewnątrz - z tym, że w polu widzenia mojego....nie chciałam, żeby w aptece nałykał się z powietrza jakichś zarazków - do głowy mi nie przyszło, że robię coś złego - czy jestem chuj nie matka?
kapturnica, paszczakin, Reni, kkisia, caffe, moremi, inessa, BISCA, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Jestem jestem, test nie zaliczony wyszedł -, ale czemu nie ma @ ?
Witam sięSabina, Mega, caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kurcze - może jesteś jedną z tych, którym wychodzi dużo później?? Tempka CI skoczyła w górę jeszcze-to dobry znak..a może się przyglądnij jeszcze - jakieś cienie cienia - nic???
Sabina, Bozia3, BISCA, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ja nie.. ja się nawet boję zabić..
ostatnio ubiłam skurwensena packą na muchy to myślałam, że sobie rękę odgryzę..
Iwone wrote:Ostatnio ktoś pisał o pająkach. Która mi go wysłała?Iwone, Bliska 77, Sabina, Mega, peppapig, inessa, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Malgos, ale tempka Ci poszla jeszcze w görę ...
dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Bozia3 wrote:Gdzie ta nasza Małgoska i jej test?? KUrcze - przeanalizowałam jej wykresy i ona miała już kilka razy 15 dniową drugą fazę - mam nadzieję, że dziś zaznaczy jednak kropę...
Iwone - końcówka z młodym sikającym mnie rozwaliła..Masz taki czas teraz widocznie - kiedyś się będziesz z tego śmiać
Ja nie rozumiem fobii pająkowej - sama je znajduje w domu, biorę do ręki i wywalam za okno - niech se pożyją - one są przyjemne w dotyku - łaskoczą jak się ruszają....
Natomiast mój pierdolec to myszy - nie zasnęłabym przy chrobotaniu - masakra....Ja się tam ich nie bardzo boję, tylko się ich brzydzę. Gdybym się na niego natknęła w innej sytuacji, to co innego,a tak nie wiedziałam co robić. Myszy mniej mnie przerażają, bo nawet jeśli się pojawią to mam kota
Z sikającym młodym to nie pierwszy raz. Jakieś pół roku temu wstał w nocy i załatwił potrzebę na ścianęReni, Sabina, Bozia3, caffe, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no widzisz a ja np uwielbiam wszelkie myszy, szczury, chomiki, łasicowate itp
sama miałam chodowlę myszy 35 sztsą miłe w dotyku, cieplutkie, mięciutkie i tak fanie łaskoczą jak się ruszają..
jak można bać się myszy
Bozia3 wrote:Ja nie rozumiem fobii pająkowej - sama je znajduje w domu, biorę do ręki i wywalam za okno - niech se pożyją - one są przyjemne w dotyku - łaskoczą jak się ruszają....
Natomiast mój pierdolec to myszy - nie zasnęłabym przy chrobotaniu - masakra....Iwone, Sabina, paszczakin, Mega, Bozia3, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
niestety Bozia jesteś i pogódź się z tym
a nie słyszałaś o przypadku gdzie podeszła nawiedzona wyjęła dziecko z wózka i pierdolnęła nim o chodnik?
Bozia3 wrote:czy jestem chuj nie matka?Iwone, Sabina, paszczakin, Mega, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Małgoś ja Cię nie nakręcam ale wiesz z tymi testami różnie bywało.. czasami laskom wychodzą dopiero 18dpo
jeśli się martwisz to może zrób betę i już
malgos741, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:niestety Bozia jesteś i pogódź się z tym
a nie słyszałaś o przypadku gdzie podeszła nawiedzona wyjęła dziecko z wózka i pierdolnęła nim o chodnik?Sabina, paszczakin, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja nie rozumiem fobii pająkowej - sama je znajduje w domu, biorę do ręki i wywalam za okno - niech se pożyją - one są przyjemne w dotyku - łaskoczą jak się ruszają....
Natomiast mój pierdolec to myszy - nie zasnęłabym przy chrobotaniu - masakra....
bozia, argumenty ci sie nie zgadzaja- myszki sa zdecydowanie bardziej mile w dotyku niz pajaki..
no samam popacz- jest roznica?
a tu tylko link do potwora z klami i te z fobia niech nie klikaja:
http://bythedrop.com/gallery/var/albums/insects/spiders/Wolf-Spider-Fangs.jpg?m=1378794226
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 09:11
Mega, Mega, moremi, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
będę musiała zrobić
paszczakin, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Reni wrote:niestety Bozia jesteś i pogódź się z tym
a nie słyszałaś o przypadku gdzie podeszła nawiedzona wyjęła dziecko z wózka i pierdolnęła nim o chodnik?
no, albo jakby jakis wariat po prostu go zabral?
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość