35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Mega, kciukasy. Nie zapomnij o raporcie
inessa, macduska, Sabina, ania.g, iwcia77, caffe, BISCA, moremi, Iwone, peppapig, Bliska 77, dorbie, Dorka1979, Parka, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Mega super ciesze sie,ze wszytsko jest ok
a jak z Twoim kregosłupem czasami jest ucisk w odcinku szyjnym ale tym łaczącym sie z piersiowym i moze dawac podobne objawy???iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inessko dobrze ci idzie i oby tak dalej!
wróciłam z zakupów , kupiłam Tupkowi z F&F zajefajną kurteczke na zime granatową z kapturem cieplutkim i 3 pary spodni w kolorach granatowo szaro niebieskim
jeszcze musze buty jakies z futerkiem szalik i rekawiczki i możemy jechać w BieszczadySabina, Mega, iwcia77, inessa, caffe, BISCA, moremi, peppapig, ania.g, Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:Inessko dobrze ci idzie i oby tak dalej!
wróciłam z zakupów , kupiłam Tupkowi z F&F zajefajną kurteczke na zime granatową z kapturem cieplutkim i 3 pary spodni w kolorach granatowo szaro niebieskim
jeszcze musze buty jakies z futerkiem szalik i rekawiczki i możemy jechać w BieszczadyMega, inessa, macduska, moremi, peppapig, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Mega no moze byc - ja mam chory kregosłup i mi nuerochirurg powiedział,ze nawet moge miec dodatkowe skurcze własnie przez uciski w kregosłupie na rdzen czy nerwy.
Ale musiałabys zrobic chociaż RTG !iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:no to raportuje, juz po, serce jak dzwon, prawidłowo zbudowane, swietnie pracuje, zastawki w porzadku. A skąd te bole? Moze to nie serce... Jeszcze musze troponine zrobic i 17 listopada na kontrole. Ufff kamień z serca... Dzieki za kciuki kochane jesteście
Mega, macduska, peppapig, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
witam wieczorową porą
Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie i pamięć
Wróciliśmy od lekarza i wieści mam bardzo dobre. Nie jest to zapalenie mięśnia sercowego!
Długo to trwało, ale zanim zrobili mu badania i zbadali krew, to trochę czasu minęło, później konsultacja kardiologa i znowu czas mijał. Później szybkie zakupy, no bo nawet nie było kiedy coś kupić, no i późno się zrobiło.
Jutro powrót do lekarza pierwszego kontaktu i zobaczymy co dalej.
Jako że ja miałam powikłane przeziębienie i miałam zapalenie płuc, to lekarz wolał dmuchać na zimne, tym bardziej że EKG się mu nie podobało i skierował nas do szpitala. Na szczęście jego podejrzenia się nie sprawdziły.inessa, caffe, Simba, macduska, peppapig, kkisia, Sabina, moremi, ania.g, Bliska 77, BISCA, Pusurek, EwaT, paszczakin, Mega, iwcia77, Dorka1979, Parka, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:i to jest bardzo dobra wiadomość
super
Dawno nie przeżyłam takiego stresu jak dziś. Muszę to jakoś odreagować, bo inaczej psychiatryk będzie mi potrzebnymacduska, peppapig, moremi, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość