35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:to witaj w Klubie Żon Brodatych Facetów
któraś dołacza?moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
doąłczam do żon brodatych
Pusurku na forum o przepisach dodałam przepis na barszcz jaki ja robie
ale dodałam tez bardzo prosty przepis na ciasto bez pieczenia
DObrego wieczoru kazdej z Was życze
bo widze,że znów pusto na forum o tej godzinieMega, Bursztyn, iwcia77, Pusurek, caffe, macduska, Simba, Sabina, BISCA, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:dobra, ja tera po porade do konsylium, wiec czytac uwaznie..
zwonilam do lekarza po lekarstwo na rzyganie, bo juz dluzej tego nie zniese, to przy okazji mi powiedzial, ze widzial wyniki moje testu PAPP-A. Oczywiscie nie mogl ich znalesc (to ten sam lekarz co Simby), ale mowil ze jest cos kolo 1:5000, wskazania do inwazyjnych prenatalnych sa od 1:250 czy od 1:300. No i git, taki wynik mnie urzadza, nie bede sie dziurawic jak nie trzeba.
Ale pytanie jest takie- czemu baby w necie podaja wyniki w liczbie trzech proporcji? ze osobno na te 3 wady, a ja mam tylko 1? he? jest jakis kombinowany na te 3 razem, czy mi pastuch 2 pozostalych wynikow nie podal?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/afe02b038aef.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/28729932d212.jpg -
Mój mąż też czasami brodaty. Jak mu się chce, to goli, jak nie, to nie. Na morzu maszynka jest zabroniona, więc żeby wyglądać jak menel nie goli brody co najmniej od tygodnia.
Caffe, zapomniałam, że można zalewać potluczone ziemniaki. Moja babcia tak robiłaPusurek, caffe, macduska, Simba, Bliska 77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:Zbieram sie na echo serca.... Kurka trochę sie stresuje jak mi coś wyjdzie.........
iwcia77, Pusurek, Bursztyn, macduska, Sabina, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Mój mąż też czasami brodaty. Jak mu się chce, to goli, jak nie, to nie. Na morzu maszynka jest zabroniona, więc żeby wyglądać jak menel nie goli brody co najmniej od tygodnia.
Caffe, zapomniałam, że można zalewać potluczone ziemniaki. Moja babcia tak robiłamoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:mój nie czasem - niezmiennie od jakiś 15 lat (z tygodniową przerwą)
macduska, inessa, Sabina, iwcia77, kapturnica, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny