35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie się zastanawiam, czy nie iść do gienka zobaczyć jak z moim w tym cyklu bez stymulacji.
Myślicie, że jest sens to robić skoro nie robiłam monitoringu i nie wiem czy był jakiś?
W poprzednich cyklach zawsze były.malgos741, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA do mnie zadzwonil moj doktorzyna, na ktorego juz Wam dzis fukalam. Doczytal o gruczolaku
i skierowal mnie gdzie tylko mozliwe: do ginekologa, neurologa i endokrynologa. W sumie poszlabym jeszcze do dermatologa, ale naciagne go na skierowanie kolejnym razem.
Czuje sie odrobine bardziej zaopiekowana.
inessa, dorbie, iwcia77, malgos741, Mega, Sabina, BISCA, macduska, EwaT, moremi, Bliska 77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Właśnie się zastanawiam, czy nie iść do gienka zobaczyć jak z moim w tym cyklu bez stymulacji.
Myślicie, że jest sens to robić skoro nie robiłam monitoringu i nie wiem czy był jakiś?
W poprzednich cyklach zawsze były.macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInesska, widze ze sie tu czaisz po katach. Dasz dane do Porodowki, czy Pani ma wpisac Ci uwage?? Gdzie w ogole jest Pani i czemu nie reaguje? Statystyka nam spada, a to niedobrze.
iwcia77, Mega, inessa, BISCA, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni ja dostałam uwagę za nie przygotowanie a Iness to co?
Pusurek, Mega, iwcia77, inessa, BISCA, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:a kiedy idziesz? masz wskazania? czy taka tylko kontrola?
malgos741, iwcia77, Sabina, macduska, moremi, Iwone, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:mam bole w klatce piersiowej, coś tam powychodzilo na EKG, jeden enzym sercowy mi caly czas wychodzi podwyższony, za szybko mi tetno skacze i dostałam skierowanie od kardiologa, wiec sie badam, czekam pod gabinetem juz ,badanie mam na 19
Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Cicho przekupy! Inessa jak przejdzie 12 tydz będzie pisać komisa. Jest na warunku.Pusurek wrote:I co? Rozgi nie widze. Czy to troche nieprzyzwoite, zeby sie tak kamuflowac, kiedy sie juz jest w prawie 12 tygodniu ciazy??
iwcia77, Mega, Sabina, inessa, macduska, Pusurek, moremi, Simba, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny