X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A, Bursztyn przypomnial o zostawianiu wozka.
    Nie robie tego nigdy, nie zostawiam Adasia w samochodzie samego.
    Chociaz zdazyla sie nam historia, kiedy wlosy stanely mi deba z przerazenia.
    Wracamy ze szpitala z naswietlen po zoltaczce, Adas ma 5 dni, spi sobie w aucie. Musimy zatankowac, podjezdzamy, oboje wysiadamy z auta, chlop tankuje, bierze mnie za reke i idzie ze mna zaplacic. Auta nie zamyka, bo nie ma odruchu zamykania na stacji, kluczyki wisza w stacyjce. Ja zbladlam, wrzeszcze do niego: A ty gdzie, dziecko w samochodzie zostalo! On tez sie przestraszyl, dopiero zajarzyl, co zrobil ( albo czego nie zrobil ). Straszne mial potem wyrzuty sumienia. I dobrze mu tak.

Chlop moj taki ciut norweski jest, nie zamyka auta pod sklepem, kluczyki zostawia w stacyjce na stacji ( ja przyznam sie, tez dosc czesto ). Norweska stacja benzynowa to zaproszenia dla zlodzieja. Ale pierdolic auto, niech biora w cholere. Tylko, ze w aucie dziecko... Nie wiem co bym zrobila, gdyby ktos mi odjechal z Adasiem...

no wlasnie, tez taka schize bede miala.. z nienormalnych rzeczy to juz sie moge zapisac na "sprawdzanie czy oddycha" jak bedzie bardzo maly i na "schize, ze ukradna" tez zdecydownie (bo przeciez moje dziecko bedzie pieknym blondaskiem w tym zaarabowanym kraju.. potem, ze soie leb rozwali o moj palissandrowe meble (bedzie przebywac w dmuchanym basenie).. reszte schiz zglosze po porodzie..

Iwone, Pusurek, Mega, Reni, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn gratuluję :-)

Bursztyn, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no wlasnie, tez taka schize bede miala.. z nienormalnych rzeczy to juz sie moge zapisac na "sprawdzanie czy oddycha" jak bedzie bardzo maly i na "schize, ze ukradna" tez zdecydownie (bo przeciez moje dziecko bedzie pieknym blondaskiem w tym zaarabowanym kraju.. potem, ze soie leb rozwali o moj palissandrowe meble (bedzie przebywac w dmuchanym basenie).. reszte schiz zglosze po porodzie..
    Ej, jeszcze masz: zadlawienie sie przy jedzeniu, uduszenie koldra, uduszenie przez kota, wypadniecie z bujaczka, spadniecie z lozka... Paszczak, wymieniac mozna i wymieniac. ;)

moremi, kapturnica, Iwone, Mega, Reni, BISCA, Bozia3, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    i o to mi chodziło!dzięki wielkie i szacun dla redaktorskiego zacięcia Bozi :) zaświeciło słońce i okna są ok...uff, jedno mniej. Powroty są super!!!
    a jak sie czujesz?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A, Bursztyn przypomnial o zostawianiu wozka.
    Nie robie tego nigdy, nie zostawiam Adasia w samochodzie samego.
    Chociaz zdazyla sie nam historia, kiedy wlosy stanely mi deba z przerazenia.
    Wracamy ze szpitala z naswietlen po zoltaczce, Adas ma 5 dni, spi sobie w aucie. Musimy zatankowac, podjezdzamy, oboje wysiadamy z auta, chlop tankuje, bierze mnie za reke i idzie ze mna zaplacic. Auta nie zamyka, bo nie ma odruchu zamykania na stacji, kluczyki wisza w stacyjce. Ja zbladlam, wrzeszcze do niego: A ty gdzie, dziecko w samochodzie zostalo! On tez sie przestraszyl, dopiero zajarzyl, co zrobil ( albo czego nie zrobil ). Straszne mial potem wyrzuty sumienia. I dobrze mu tak.

Chlop moj taki ciut norweski jest, nie zamyka auta pod sklepem, kluczyki zostawia w stacyjce na stacji ( ja przyznam sie, tez dosc czesto ). Norweska stacja benzynowa to zaproszenia dla zlodzieja. Ale pierdolic auto, niech biora w cholere. Tylko, ze w aucie dziecko... Nie wiem co bym zrobila, gdyby ktos mi odjechal z Adasiem...
    ja mam za to manię zamykania auta, nawet w naszym przydomowym garażu :D
    Kiedyś fajnie się załatwiłam, zamknęłam drzwi z kluczykami w stacyjce z torebką w środku i kluczykami zapasowymi w tej torebce. Dobrze że małego wyciągnęłam wcześniej z auta (miał wtedy 6m-c)Trzeba było włamywać się do własnego auta :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 12:35

moremi, Mega, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za gratulacje :)
    Znikam na zgrupowanie dla zdrowia psychicznego zafundowane przez ichni NFZ :) cobysmy do konca nie powariowali ;) jedenie dadza! :D to najwazniejsze ;)
    do pozniej :)

Iwone, EwaT, moremi, Reni, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    dlatego pójdę do innego lekarza i jeśli trzeba będzie to i psychologa zmienimy.
    Promazynę sama mu stopniowo zmniejszę do minimalnej dawki,a później odstawię
    Iwone mam nadzieje ze szybko znajdziecie rozwiązanie problemu,ja parę lat tułałam się po lekarzach,ni to depresja,nikt nie wiedział o co kaman..różne leki bellergot, relanium,nawet prozak, xanax, masakra co ja przechodziłam potem od stawianie prochów i tylko w ciąży czułam się bezpiecznie.. Na lekarza nie trafiłam dobrego zdiagnozowano mnie na ataki paniki i lęku, trochę psycholog pomógł. Nie wiem skąd się wzięło to paskudztwo ale na szczęście od dawna nie jestem na żadnych prochach,uff..wiec Wam życzę dobrego lekarza i psychologa :)

Iwone, moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś tutaj zna francuski? Ja rozumiem - złożyłam zamówienie przez internet, wybrałam opcję - język polski i wszystko szlo po polsku. Jak chcą to mogą mi pisać po angielsku. Ale francuski???

peppapig, kapturnica, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam kupon z allegro na 50 zł ale musiałam kupić buty albo odzież zimową. Wybrałam kozaki ocieplane i dopłaciłam ok 150 zł Mam nadzieję że w tym roku w górach nie zmarznę. Jak Wam się podobają?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/08eea65ec990.jpg

http://allegro.pl/show_item.php?item=4724413268

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 12:46

inessa, peppapig, Mega, BISCA, Pusurek, dorbie, Sabina, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyglądaje na wygodne i ciepłe

peppapig, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo też mam taki kupon kurde myślałam ze to ściema :D
    Buty super :)

Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Cmp f.lli campagnolo Fleece Fix Hood Malboro Boy Malboro / Antraciteacite 116: Produit en rupture de stock; nous avons essayé de trouver une alternative dans notre catalogue, mais malheureusement étant donné les caractéristiques de ce produit, nous ne pouvons vous suggérer un produit similaire. Dans le cas où vous souhaitez supprimer cet article de votre commande, veuillez cliquer sur SUPPRIMER, le reste de votre commande vous sera dès lors, envoyé. Dans le cas où votre commande ne contient qu´un article,! en cliquant sur SUPPRIMER, votre commande sera annulée et vous serez remboursé. Dans le cas où vous souhaitez réaliser un autre type de gestion, veuillez cliquer sur CONTACTER."

Francuzi to jednak nie uznają innych języków.

Reni lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeeej jeszcze przegryzienie przez kota gardła! no co Ty nie wiesz!
    Pusurek wrote:
    Ej, jeszcze masz: zadlawienie sie przy jedzeniu, uduszenie koldra, uduszenie przez kota, wypadniecie z bujaczka, spadniecie z lozka... Paszczak, wymieniac mozna i wymieniac. ;)

moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy chorobach tez nie można sie sugerować tym ze ktoś słyszy głosy. Moja przyjaciółka tak miała: depresja, omamy, wydawało jej sie ze ktoś do niej coś mówi, obracala sie a tu nie ma nikogo i potworny ból głowy. Chodziła do psychologa, stamtąd skierowano ja do psychiatry, dopiero jak zemdlała i dostała ataku padaczki to zrobili jej badania i okazało sie ze rok sie meczyla z guzem mózgu. Usunęli i było ok przez 7 lat, potem sie odnowił i juz niestety nic sie nie dalo zrobic. Tak wiec jak ktoś słyszy glosy to nie powinno sie go od razu wkładać do szufladki choroba psychiczna

Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wyglądaje na wygodne i ciepłe
    Właśnie otrzymałam smsa że mogę na poczcie odebrać butki :)
    Nie miałam nigdy z tej firmy butów, mam nadzieję że będą jak napisałaś.

inessa, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś tam piszą, że Robin Hood pali Marlboro, pije stocka, zakąsza pavulonem, coś że się charakteryzje a potem tańczy reszty nie rozumiem ;-)
    moremi wrote:
    "Cmp f.lli campagnolo Fleece Fix Hood Malboro Boy Malboro / Antraciteacite 116: Produit en rupture de stock; nous avons essayé de trouver une alternative dans notre catalogue, mais malheureusement étant donné les caractéristiques de ce produit, nous ne pouvons vous suggérer un produit similaire. Dans le cas où vous souhaitez supprimer cet article de votre commande, veuillez cliquer sur SUPPRIMER, le reste de votre commande vous sera dès lors, envoyé. Dans le cas où votre commande ne contient qu´un article,! en cliquant sur SUPPRIMER, votre commande sera annulée et vous serez remboursé. Dans le cas où vous souhaitez réaliser un autre type de gestion, veuillez cliquer sur CONTACTER."

Mega, moremi, kapturnica, paszczakin, Pusurek, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    a jak sie czujesz?
    hmm, czuję się świetnie, tym bardziej, że M stanął na wysokości zadania...było wszystko, otwieram wino ze swoją dziewczyną itd...rano też musiał być dzielny, trochę się pocił ale cóż było robić, nawet nie pisnął;)tym bardziej, że udało mi się wrócić w środku ovu więc no...
    13 mam wizytę, odbieram wynik amh...wtedy zapytaj mnie jak się czuję ;)

Reni, Mega, peppapig, moremi, inessa, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

dzieki Pusur, dokladaj mi dokladaj.. Bursztyn, moze doktorat ze schiz mlodej matki? Pisze sie na obiekt badan..

edit: faken, moze nie mlodej jednak.. nowej matki pierwszego dziecka..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 14:39

moremi, Pusurek, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Oo też mam taki kupon kurde myślałam ze to ściema :D
    Buty super :)
    Tylko musisz kupić przez aplikację allegro na telefonie i przez aplikację płacić i tylko w opcji kup teraz. No i w tylko w tych kategoriach o których piszą :)

ps. przy płaceniu i wybraniu opcji wybór formy płatności np płacę z ing, powinnaś mieć możliwość skorzystania z kuponu :)ale wcześniej go pobierz

peppapig lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

google tłumacz

" Cmp f.lli Campagnolo Runo Hood Fix Marlboro Marlboro Boy / Antraciteacite 116 : Produkt w magazynie , staraliśmy się znaleźć alternatywę w naszym katalogu , ale niestety z uwagi na cechy tego produktu , nie możemy zaproponować produkt podobne. W przypadku, gdy chcesz usunąć ten element z zamówienia prosimy kliknij DELETE resztę zamówienia zostaną wysłane . W przypadku, gdy zamówienie zawiera element , klikając przycisk DELETE ! Twoje zamówienie zostanie anulowane i zostanie zwrócony . W przypadku, gdy chcesz , aby różnego rodzaju zarządzania , kliknij na KONTAKT . "

peppapig, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 5360 5361 5362 5363 5364 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ