35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:A, Bursztyn przypomnial o zostawianiu wozka.
Nie robie tego nigdy, nie zostawiam Adasia w samochodzie samego.
Chociaz zdazyla sie nam historia, kiedy wlosy stanely mi deba z przerazenia.
Wracamy ze szpitala z naswietlen po zoltaczce, Adas ma 5 dni, spi sobie w aucie. Musimy zatankowac, podjezdzamy, oboje wysiadamy z auta, chlop tankuje, bierze mnie za reke i idzie ze mna zaplacic. Auta nie zamyka, bo nie ma odruchu zamykania na stacji, kluczyki wisza w stacyjce. Ja zbladlam, wrzeszcze do niego: A ty gdzie, dziecko w samochodzie zostalo! On tez sie przestraszyl, dopiero zajarzyl, co zrobil ( albo czego nie zrobil ). Straszne mial potem wyrzuty sumienia. I dobrze mu tak.
Chlop moj taki ciut norweski jest, nie zamyka auta pod sklepem, kluczyki zostawia w stacyjce na stacji ( ja przyznam sie, tez dosc czesto ). Norweska stacja benzynowa to zaproszenia dla zlodzieja. Ale pierdolic auto, niech biora w cholere. Tylko, ze w aucie dziecko... Nie wiem co bym zrobila, gdyby ktos mi odjechal z Adasiem...
no wlasnie, tez taka schize bede miala.. z nienormalnych rzeczy to juz sie moge zapisac na "sprawdzanie czy oddycha" jak bedzie bardzo maly i na "schize, ze ukradna" tez zdecydownie (bo przeciez moje dziecko bedzie pieknym blondaskiem w tym zaarabowanym kraju.. potem, ze soie leb rozwali o moj palissandrowe meble (bedzie przebywac w dmuchanym basenie).. reszte schiz zglosze po porodzie..Iwone, Pusurek, Mega, Reni, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no wlasnie, tez taka schize bede miala.. z nienormalnych rzeczy to juz sie moge zapisac na "sprawdzanie czy oddycha" jak bedzie bardzo maly i na "schize, ze ukradna" tez zdecydownie (bo przeciez moje dziecko bedzie pieknym blondaskiem w tym zaarabowanym kraju.. potem, ze soie leb rozwali o moj palissandrowe meble (bedzie przebywac w dmuchanym basenie).. reszte schiz zglosze po porodzie..
moremi, kapturnica, Iwone, Mega, Reni, BISCA, Bozia3, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:i o to mi chodziło!dzięki wielkie i szacun dla redaktorskiego zacięcia Bozi
zaświeciło słońce i okna są ok...uff, jedno mniej. Powroty są super!!!
-
Pusurek wrote:A, Bursztyn przypomnial o zostawianiu wozka.
Nie robie tego nigdy, nie zostawiam Adasia w samochodzie samego.
Chociaz zdazyla sie nam historia, kiedy wlosy stanely mi deba z przerazenia.
Wracamy ze szpitala z naswietlen po zoltaczce, Adas ma 5 dni, spi sobie w aucie. Musimy zatankowac, podjezdzamy, oboje wysiadamy z auta, chlop tankuje, bierze mnie za reke i idzie ze mna zaplacic. Auta nie zamyka, bo nie ma odruchu zamykania na stacji, kluczyki wisza w stacyjce. Ja zbladlam, wrzeszcze do niego: A ty gdzie, dziecko w samochodzie zostalo! On tez sie przestraszyl, dopiero zajarzyl, co zrobil ( albo czego nie zrobil ). Straszne mial potem wyrzuty sumienia. I dobrze mu tak.
Chlop moj taki ciut norweski jest, nie zamyka auta pod sklepem, kluczyki zostawia w stacyjce na stacji ( ja przyznam sie, tez dosc czesto ). Norweska stacja benzynowa to zaproszenia dla zlodzieja. Ale pierdolic auto, niech biora w cholere. Tylko, ze w aucie dziecko... Nie wiem co bym zrobila, gdyby ktos mi odjechal z Adasiem...
Kiedyś fajnie się załatwiłam, zamknęłam drzwi z kluczykami w stacyjce z torebką w środku i kluczykami zapasowymi w tej torebce. Dobrze że małego wyciągnęłam wcześniej z auta (miał wtedy 6m-c)Trzeba było włamywać się do własnego autaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 12:35
moremi, Mega, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje za gratulacje
Znikam na zgrupowanie dla zdrowia psychicznego zafundowane przez ichni NFZcobysmy do konca nie powariowali
jedenie dadza!
to najwazniejsze
do pozniejIwone, EwaT, moremi, Reni, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:dlatego pójdę do innego lekarza i jeśli trzeba będzie to i psychologa zmienimy.
Promazynę sama mu stopniowo zmniejszę do minimalnej dawki,a później odstawięIwone, moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czy ktoś tutaj zna francuski? Ja rozumiem - złożyłam zamówienie przez internet, wybrałam opcję - język polski i wszystko szlo po polsku. Jak chcą to mogą mi pisać po angielsku. Ale francuski???
peppapig, kapturnica, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dostałam kupon z allegro na 50 zł ale musiałam kupić buty albo odzież zimową. Wybrałam kozaki ocieplane i dopłaciłam ok 150 zł Mam nadzieję że w tym roku w górach nie zmarznę. Jak Wam się podobają?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/08eea65ec990.jpg
http://allegro.pl/show_item.php?item=4724413268Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 12:46
inessa, peppapig, Mega, BISCA, Pusurek, dorbie, Sabina, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
"Cmp f.lli campagnolo Fleece Fix Hood Malboro Boy Malboro / Antraciteacite 116: Produit en rupture de stock; nous avons essayé de trouver une alternative dans notre catalogue, mais malheureusement étant donné les caractéristiques de ce produit, nous ne pouvons vous suggérer un produit similaire. Dans le cas où vous souhaitez supprimer cet article de votre commande, veuillez cliquer sur SUPPRIMER, le reste de votre commande vous sera dès lors, envoyé. Dans le cas où votre commande ne contient qu´un article,! en cliquant sur SUPPRIMER, votre commande sera annulée et vous serez remboursé. Dans le cas où vous souhaitez réaliser un autre type de gestion, veuillez cliquer sur CONTACTER."
Francuzi to jednak nie uznają innych języków.Reni lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
eeeej jeszcze przegryzienie przez kota gardła! no co Ty nie wiesz!Pusurek wrote:Ej, jeszcze masz: zadlawienie sie przy jedzeniu, uduszenie koldra, uduszenie przez kota, wypadniecie z bujaczka, spadniecie z lozka... Paszczak, wymieniac mozna i wymieniac.
moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Przy chorobach tez nie można sie sugerować tym ze ktoś słyszy głosy. Moja przyjaciółka tak miała: depresja, omamy, wydawało jej sie ze ktoś do niej coś mówi, obracala sie a tu nie ma nikogo i potworny ból głowy. Chodziła do psychologa, stamtąd skierowano ja do psychiatry, dopiero jak zemdlała i dostała ataku padaczki to zrobili jej badania i okazało sie ze rok sie meczyla z guzem mózgu. Usunęli i było ok przez 7 lat, potem sie odnowił i juz niestety nic sie nie dalo zrobic. Tak wiec jak ktoś słyszy glosy to nie powinno sie go od razu wkładać do szufladki choroba psychiczna
Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
coś tam piszą, że Robin Hood pali Marlboro, pije stocka, zakąsza pavulonem, coś że się charakteryzje a potem tańczy reszty nie rozumiem
moremi wrote:"Cmp f.lli campagnolo Fleece Fix Hood Malboro Boy Malboro / Antraciteacite 116: Produit en rupture de stock; nous avons essayé de trouver une alternative dans notre catalogue, mais malheureusement étant donné les caractéristiques de ce produit, nous ne pouvons vous suggérer un produit similaire. Dans le cas où vous souhaitez supprimer cet article de votre commande, veuillez cliquer sur SUPPRIMER, le reste de votre commande vous sera dès lors, envoyé. Dans le cas où votre commande ne contient qu´un article,! en cliquant sur SUPPRIMER, votre commande sera annulée et vous serez remboursé. Dans le cas où vous souhaitez réaliser un autre type de gestion, veuillez cliquer sur CONTACTER."
Francuzi to jednak nie uznają innych języków.Mega, moremi, kapturnica, paszczakin, Pusurek, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:a jak sie czujesz?
13 mam wizytę, odbieram wynik amh...wtedy zapytaj mnie jak się czujęReni, Mega, peppapig, moremi, inessa, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ej, jeszcze masz: zadlawienie sie przy jedzeniu, uduszenie koldra, uduszenie przez kota, wypadniecie z bujaczka, spadniecie z lozka... Paszczak, wymieniac mozna i wymieniac.
dzieki Pusur, dokladaj mi dokladaj.. Bursztyn, moze doktorat ze schiz mlodej matki? Pisze sie na obiekt badan..
edit: faken, moze nie mlodej jednak.. nowej matki pierwszego dziecka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 14:39
moremi, Pusurek, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Oo też mam taki kupon kurde myślałam ze to ściema
Buty super
ps. przy płaceniu i wybraniu opcji wybór formy płatności np płacę z ing, powinnaś mieć możliwość skorzystania z kuponu :)ale wcześniej go pobierzpeppapig lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:"Cmp f.lli campagnolo Fleece Fix Hood Malboro Boy Malboro / Antraciteacite 116: Produit en rupture de stock; nous avons essayé de trouver une alternative dans notre catalogue, mais malheureusement étant donné les caractéristiques de ce produit, nous ne pouvons vous suggérer un produit similaire. Dans le cas où vous souhaitez supprimer cet article de votre commande, veuillez cliquer sur SUPPRIMER, le reste de votre commande vous sera dès lors, envoyé. Dans le cas où votre commande ne contient qu´un article,! en cliquant sur SUPPRIMER, votre commande sera annulée et vous serez remboursé. Dans le cas où vous souhaitez réaliser un autre type de gestion, veuillez cliquer sur CONTACTER."
Francuzi to jednak nie uznają innych języków.
" Cmp f.lli Campagnolo Runo Hood Fix Marlboro Marlboro Boy / Antraciteacite 116 : Produkt w magazynie , staraliśmy się znaleźć alternatywę w naszym katalogu , ale niestety z uwagi na cechy tego produktu , nie możemy zaproponować produkt podobne. W przypadku, gdy chcesz usunąć ten element z zamówienia prosimy kliknij DELETE resztę zamówienia zostaną wysłane . W przypadku, gdy zamówienie zawiera element , klikając przycisk DELETE ! Twoje zamówienie zostanie anulowane i zostanie zwrócony . W przypadku, gdy chcesz , aby różnego rodzaju zarządzania , kliknij na KONTAKT . "peppapig, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość