35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Bursztynku ona mu z dawki 0,25 promazyny podniosła do 100, poza tym upiera się przy schizo a nie przy depresji
tzn. nie postawiła jeszcze jednoznacznej diagnozy, ale przy każdej wizycie o tym wspomina. -
nick nieaktualnykkisia wrote:Wrocilam
A wiec tak portfel lzejszy o 450 zl
Ja zrobione jakies dwa wymazy , wynik za 10 dni
Amh pobrane wynik niby dzis ale odbiore razem nie chce sie stresowac przed wizyta
Chlop 15.11 wizyta u urologa bo za malo plemnikow w nasieniui duza aglutynacja , reszta niby w normie
I w sumie dalej nic nie wiemwizyta jak juz beda moje wyniki i chlop zaliczy urologa
A teraz lece doczytac co tu sie dzialo
A i lekarz powiedzial ze z taka iloscia ciza mozliwa i zobaczymy po wynikach co dalej
Ja też sobie robiłam AMH i powiem Ci, że strasznie się stresuję przed tym wynikiemkkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u nas przymierzanie czapeczek. Zima idzie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/39b666fef90a.jpg ]Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 15:48
EwaT, Reni, Iwone, kkisia, paszczakin, inessa, iwcia77, dorbie, Sabina, Simba, ania.g, Mega, moremi, Bozia3, Parka, Bursztyn, kapturnica, Niuta, BISCA, Mala79, Elfik lubią tę wiadomość
-
otóż to!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0dfb672c8b4.png
EwaT wrote:co ty gadasz
to może być również zwyczajny kacEwaT, kkisia, Iwone, iwcia77, Sabina, Mega, moremi, Bursztyn, BISCA, Alis lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny.Dzisiaj bylam u ginki. Na kontroli wszystko ok,byla zdziwiona ze tak szybko wrocilam do swojej wagi i ze brzuszek plaski .Jako ze nastepnego dzidziusia nie planuje zapisala mi Symonette brala ktoras?troche sie boje przytycia.Pozdrawiam Wszystkie.
Pusurek, Reni, kkisia, Iwone, inessa, Sabina, EwaT, malgos741, Mega, moremi, Parka, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
już na ten szczegół płaskiego brzucha mogłaś zrzucić kurtynę milczenia!
gosia7122 wrote:Hejka dziewczyny.Dzisiaj bylam u ginki. Na kontroli wszystko ok,byla zdziwiona ze tak szybko wrocilam do swojej wagi i ze brzuszek plaski .Jako ze nastepnego dzidziusia nie planuje zapisala mi Symonette brala ktoras?troche sie boje przytycia.Pozdrawiam Wszystkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 16:02
gosia7122, Pusurek, kkisia, paszczakin, inessa, iwcia77, Sabina, EwaT, malgos741, Mega, moremi, Bozia3, Parka, kapturnica, Niuta, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dobra a teraz przyznać się, która wczoraj oglądała m jak miłość
i tam jedna z bohaterek dała typowi test ciążowy w pudełku ... no która się poryczała
proszę ręka do góry.. pewnie Andżejnormalnie grochy sie laly
obecna, u mnie ulewa ze az strach wyjsc z domu...
Pusurek, kkisia, Sabina, Iwone, malgos741, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:już ten szczegół płaskiego brzucha mogłaś zrzucić kurtynę milczenia!
kkisia, gosia7122, paszczakin, inessa, iwcia77, Sabina, malgos741, moremi, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:już ten szczegół płaskiego brzucha mogłaś zrzucić kurtynę milczenia!
em zdziwiona ze tak szybko poszlo bez specjalnego wysilku z mojej strony.
Pusur Adas superowyPusurek, Reni, inessa, iwcia77, Sabina, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale widzisz Reni, cos w tym jest. Zeby miec plaski, trza dzieciaka urodzic.
faken, to moze i ja w koncu bede miec plaski!gosia7122, iwcia77, Sabina, moremi, Mega, kkisia, Reni lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A u nas przymierzanie czapeczek. Zima idzie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/39b666fef90a.jpg ]
na bank bym Ci go ukradla, jakbys zostawila go pod sklepem! http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/admire2-onion-head-emoticon.gif
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 16:06
Pusurek, inessa, iwcia77, Sabina, malgos741, moremi, Mega, Bozia3, Parka, kkisia, kapturnica, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Pusurek, ślicznego masz synka. Wyobraź sobie jaką miałabyś córcię z takim tatusiem
Ja mam ladne dzieci i tyle.
I cale dwa mi wystarcza.
inessa, iwcia77, Sabina, Iwone, malgos741, moremi, Mega, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny