35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Wrocilam

A wiec tak portfel lzejszy o 450 zl
Ja zrobione jakies dwa wymazy , wynik za 10 dni
Amh pobrane wynik niby dzis ale odbiore razem nie chce sie stresowac przed wizyta
Chlop 15.11 wizyta u urologa bo za malo plemnikow w nasieniu
i duza aglutynacja , reszta niby w normie
I w sumie dalej nic nie wiem
wizyta jak juz beda moje wyniki i chlop zaliczy urologa
A teraz lece doczytac co tu sie dzialo
A i lekarz powiedzial ze z taka iloscia ciza mozliwa i zobaczymy po wynikach co dalej
kisia, a morfologia plemnikow ok? bo z ta iloscia bywa roznie, chuop mial kilka razy badane i wyniki byly czasami wielokrotnie lepsze/gorsze w zaleznosci od objetosci i koncentracji.. no moze byc tak, ze jest malo na ml, a za to calkowita ilosc spermy jest duza, to sie wyrownuje..
aglutynacja tez nie problem, flegamine nawet na to zapisuja.. albo wlasnie inseminacje zalecaja. niech chuop duuuzo pije i nie grzeje jajek za bardzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 16:14
moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale cos mi sie wydaje, ze to dotyczy tylko tych, ktore rodza latem.

Reszta musi cwiczyc.
spoko, u nas w kwietniu jest juz lato.. zazwyczaj lepsze lato nic w sierpniu np.. a ja rodze na koniec, wiec moga byc juz nawet upaly..
sesesesese.....
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, malgos741, moremi, Bozia3, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa aglutynacje witamina C 1000 mg. Nie wiem jak ona to robi, ale rozrzedza. U nas zrobila to skutecznie.paszczakin wrote:kisia, a morfologia plemnikow ok? bo z ta iloscia bywa roznie, chuop mial kilka razy badane i wyniki byly czasami wielokrotnie lepsze/gorsze w zaleznosci od objetosci i koncentracji.. no moze byc tak, ze jest mali na ml, a za to calkowita ilosc spermy jest duza, to sie wyrownuje..
aglutynacja tez nie problem, flegamine nawet na to zapisuja.. albo wlasnie inseminacje zalecaja. niech chuop duuuzo pije i nie grzeje jajek za bardzo
moremi, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusur- Adas!- no po prostu umarlam z zachwytu, chyba se skopiuje i bede ogladac codziennie to moze tez takiego ladnego synusia urodze

Malgos- jak to negatywny ?!!! szok, dobrze ze okresu brak i to jest dobry znak
myszy sie nie boje ale szczurow tak
ide na zakupy...w ta ulewe ...nie chcem ale muszem...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ewka! ty po tym wczorajszym egri to jeszcze dzis pijana jestesEwaT wrote:jak urósł! słodki Boziutek

toz to Pusurowe dziecie a nie Boziowe
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Bozia3, moremi, Mega, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie prawdaPusurek wrote:Ona juz myslami w Bieszczadach pewnie.

Boziutek znaczy takie Boże stworzonko
na swojego też tak mówie czasami
nick nieaktualny, gosia7122, Iwone, nick nieaktualny, Bozia3, moremi, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie chcę się pani podlizywać, ale to było niemiłe. W tak krótkim czasie się wylaszczyc, Gosia wstydz się, jak moglas tak zrobić!Reni wrote:już na ten szczegół płaskiego brzucha mogłaś zrzucić kurtynę milczenia!
moremi, Mega, gosia7122, nick nieaktualny, kapturnica, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusur - Adaś zajebisty...cały tatuś...
. Mnie on również wygląda na tej focie trochę azjatycko....
- DObrze, że nie mieszkasz w Tokio - bo by się chłop mógł jednak zawahać czy to jego...
Iwone, moremi, Mega, Parka, nick nieaktualny, iwcia77, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni lubią tę wiadomość
-
Szkoda, że nie rodziłam w wakacje - bo na płaski brzuch nie mam szans...z resztą nigdy nie miałam...kończę ostatnie ciastka w domu (mam parcie na słodkie ogromne), potem jeszcze tylko rogale marcińskie i zabieram się za koniowatą plus ograniczam cukier....Kupie se ksylitol i będę jechać na sernikach z ksylitolem....
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Mega, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77, EwaT, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Szkoda, że nie rodziłam w wakacje - bo na płaski brzuch nie mam szans...z resztą nigdy nie miałam...kończę ostatnie ciastka w domu (mam parcie na słodkie ogromne), potem jeszcze tylko rogale marcińskie i zabieram się za koniowatą plus ograniczam cukier....Kupie se ksylitol i będę jechać na sernikach z ksylitolem....
I Kajtek ci schudnie
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Pusur, kiedy Twój chłop jedzie na stację z Adasiem? I na którą stację?
nick nieaktualny, Mega, Parka, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusur faktycznie uważaj na Adasia bo ci go ukradną
śliczny jest, a na tym zdjęciu wyszedł zawodowo jak model
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość