35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Wrocilam
A wiec tak portfel lzejszy o 450 zl
Ja zrobione jakies dwa wymazy , wynik za 10 dni
Amh pobrane wynik niby dzis ale odbiore razem nie chce sie stresowac przed wizyta
Chlop 15.11 wizyta u urologa bo za malo plemnikow w nasieniui duza aglutynacja , reszta niby w normie
I w sumie dalej nic nie wiemwizyta jak juz beda moje wyniki i chlop zaliczy urologa
A teraz lece doczytac co tu sie dzialo
A i lekarz powiedzial ze z taka iloscia ciza mozliwa i zobaczymy po wynikach co dalej
kisia, a morfologia plemnikow ok? bo z ta iloscia bywa roznie, chuop mial kilka razy badane i wyniki byly czasami wielokrotnie lepsze/gorsze w zaleznosci od objetosci i koncentracji.. no moze byc tak, ze jest malo na ml, a za to calkowita ilosc spermy jest duza, to sie wyrownuje..
aglutynacja tez nie problem, flegamine nawet na to zapisuja.. albo wlasnie inseminacje zalecaja. niech chuop duuuzo pije i nie grzeje jajek za bardzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 16:14
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale cos mi sie wydaje, ze to dotyczy tylko tych, ktore rodza latem.
Reszta musi cwiczyc.
spoko, u nas w kwietniu jest juz lato.. zazwyczaj lepsze lato nic w sierpniu np.. a ja rodze na koniec, wiec moga byc juz nawet upaly..
sesesesese.....Pusurek, inessa, Sabina, gosia7122, malgos741, moremi, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:kisia, a morfologia plemnikow ok? bo z ta iloscia bywa roznie, chuop mial kilka razy badane i wyniki byly czasami wielokrotnie lepsze/gorsze w zaleznosci od objetosci i koncentracji.. no moze byc tak, ze jest mali na ml, a za to calkowita ilosc spermy jest duza, to sie wyrownuje..
aglutynacja tez nie problem, flegamine nawet na to zapisuja.. albo wlasnie inseminacje zalecaja. niech chuop duuuzo pije i nie grzeje jajek za bardzomoremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusur- Adas!- no po prostu umarlam z zachwytu, chyba se skopiuje i bede ogladac codziennie to moze tez takiego ladnego synusia urodze
Malgos- jak to negatywny ?!!! szok, dobrze ze okresu brak i to jest dobry znak
myszy sie nie boje ale szczurow tak
ide na zakupy...w ta ulewe ...nie chcem ale muszem...
Pusurek, Sabina, malgos741, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:już na ten szczegół płaskiego brzucha mogłaś zrzucić kurtynę milczenia!
moremi, Mega, gosia7122, kkisia, kapturnica, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusur - Adaś zajebisty...cały tatuś...
. Mnie on również wygląda na tej focie trochę azjatycko....
- DObrze, że nie mieszkasz w Tokio - bo by się chłop mógł jednak zawahać czy to jego...
Iwone, moremi, Mega, Parka, kkisia, iwcia77, Bursztyn, Sabina, Pusurek, Reni lubią tę wiadomość
-
Szkoda, że nie rodziłam w wakacje - bo na płaski brzuch nie mam szans...z resztą nigdy nie miałam...kończę ostatnie ciastka w domu (mam parcie na słodkie ogromne), potem jeszcze tylko rogale marcińskie i zabieram się za koniowatą plus ograniczam cukier....Kupie se ksylitol i będę jechać na sernikach z ksylitolem....
dorbie, moremi, Sabina, Mega, gosia7122, kkisia, iwcia77, EwaT, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Szkoda, że nie rodziłam w wakacje - bo na płaski brzuch nie mam szans...z resztą nigdy nie miałam...kończę ostatnie ciastka w domu (mam parcie na słodkie ogromne), potem jeszcze tylko rogale marcińskie i zabieram się za koniowatą plus ograniczam cukier....Kupie se ksylitol i będę jechać na sernikach z ksylitolem....
I Kajtek ci schudnieBozia3 lubi tę wiadomość
-
Pusur, kiedy Twój chłop jedzie na stację z Adasiem? I na którą stację?
Sabina, Mega, Parka, kkisia, iwcia77, kapturnica, BISCA, Pusurek, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusur faktycznie uważaj na Adasia bo ci go ukradną
śliczny jest, a na tym zdjęciu wyszedł zawodowo jak model
Sabina, kkisia, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość