X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Wrocilam :)

A wiec tak portfel lzejszy o 450 zl
    Ja zrobione jakies dwa wymazy , wynik za 10 dni
    Amh pobrane wynik niby dzis ale odbiore razem nie chce sie stresowac przed wizyta
    Chlop 15.11 wizyta u urologa bo za malo plemnikow w nasieniu :( i duza aglutynacja , reszta niby w normie

I w sumie dalej nic nie wiem :( wizyta jak juz beda moje wyniki i chlop zaliczy urologa

A teraz lece doczytac co tu sie dzialo

A i lekarz powiedzial ze z taka iloscia ciza mozliwa i zobaczymy po wynikach co dalej

kisia, a morfologia plemnikow ok? bo z ta iloscia bywa roznie, chuop mial kilka razy badane i wyniki byly czasami wielokrotnie lepsze/gorsze w zaleznosci od objetosci i koncentracji.. no moze byc tak, ze jest malo na ml, a za to calkowita ilosc spermy jest duza, to sie wyrownuje..
    aglutynacja tez nie problem, flegamine nawet na to zapisuja.. albo wlasnie inseminacje zalecaja. niech chuop duuuzo pije i nie grzeje jajek za bardzo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 16:14

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale cos mi sie wydaje, ze to dotyczy tylko tych, ktore rodza latem. ;) :P
    Reszta musi cwiczyc. :P

spoko, u nas w kwietniu jest juz lato.. zazwyczaj lepsze lato nic w sierpniu np.. a ja rodze na koniec, wiec moga byc juz nawet upaly..

sesesesese.....

Pusurek, inessa, Sabina, gosia7122, malgos741, moremi, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    kisia, a morfologia plemnikow ok? bo z ta iloscia bywa roznie, chuop mial kilka razy badane i wyniki byly czasami wielokrotnie lepsze/gorsze w zaleznosci od objetosci i koncentracji.. no moze byc tak, ze jest mali na ml, a za to calkowita ilosc spermy jest duza, to sie wyrownuje..
    aglutynacja tez nie problem, flegamine nawet na to zapisuja.. albo wlasnie inseminacje zalecaja. niech chuop duuuzo pije i nie grzeje jajek za bardzo ;)
    Na aglutynacje witamina C 1000 mg. Nie wiem jak ona to robi, ale rozrzedza. U nas zrobila to skutecznie. ;)

moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    spoko, u nas w kwietniu jest juz lato.. zazwyczaj lepsze lato nic w sierpniu np.. a ja rodze na koniec, wiec moga byc juz nawet upaly..

sesesesese.....
    Sie pocieszaj sie. :P

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur- Adas!- no po prostu umarlam z zachwytu, chyba se skopiuje i bede ogladac codziennie to moze tez takiego ladnego synusia urodze ;D

Malgos- jak to negatywny ?!!! szok, dobrze ze okresu brak i to jest dobry znak ;D

myszy sie nie boje ale szczurow tak :(

ide na zakupy...w ta ulewe ...nie chcem ale muszem...

Pusurek, Sabina, malgos741, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jak urósł! słodki Boziutek :)
    ewka! ty po tym wczorajszym egri to jeszcze dzis pijana jestes ;D toz to Pusurowe dziecie a nie Boziowe :D :D

Pusurek, Sabina, Iwone, Bozia3, moremi, Mega, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ewka! ty po tym wczorajszym egri to jeszcze dzis pijana jestes ;D toz to Pusurowe dziecie a nie Boziowe :D :D
    Ona juz myslami w Bieszczadach pewnie. ;)

Sabina, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ona juz myslami w Bieszczadach pewnie. ;)
    nie prawda
    Boziutek znaczy takie Boże stworzonko :)
    na swojego też tak mówie czasami

Sabina, gosia7122, Iwone, Pusurek, Bozia3, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek Adaś przesliczny :-) rozplynelam nie w zachwycie <3

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, oryginalna nie będę pisząc że Adam jest śliczny ale to fakt :)

Pusurek, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    już na ten szczegół płaskiego brzucha mogłaś zrzucić kurtynę milczenia!
    Nie chcę się pani podlizywać, ale to było niemiłe. W tak krótkim czasie się wylaszczyc, Gosia wstydz się, jak moglas tak zrobić!

moremi, Mega, gosia7122, kkisia, kapturnica, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos wiesz już coś??? :-O

malgos741 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur - Adaś zajebisty...cały tatuś...:). Mnie on również wygląda na tej focie trochę azjatycko....:) - DObrze, że nie mieszkasz w Tokio - bo by się chłop mógł jednak zawahać czy to jego...;)

Iwone, moremi, Mega, Parka, kkisia, iwcia77, Bursztyn, Sabina, Pusurek, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://kobieta.onet.pl/dziecko/niemowle/noworodek-przytulil-umierajaca-siostre-ta-odzyskala-sily/zqrl1

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda, że nie rodziłam w wakacje - bo na płaski brzuch nie mam szans...z resztą nigdy nie miałam...kończę ostatnie ciastka w domu (mam parcie na słodkie ogromne), potem jeszcze tylko rogale marcińskie i zabieram się za koniowatą plus ograniczam cukier....Kupie se ksylitol i będę jechać na sernikach z ksylitolem....

dorbie, moremi, Sabina, Mega, gosia7122, kkisia, iwcia77, EwaT, Pusurek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Szkoda, że nie rodziłam w wakacje - bo na płaski brzuch nie mam szans...z resztą nigdy nie miałam...kończę ostatnie ciastka w domu (mam parcie na słodkie ogromne), potem jeszcze tylko rogale marcińskie i zabieram się za koniowatą plus ograniczam cukier....Kupie se ksylitol i będę jechać na sernikach z ksylitolem....

I Kajtek ci schudnie ;-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, kiedy Twój chłop jedzie na stację z Adasiem? I na którą stację?

Sabina, Mega, Parka, kkisia, iwcia77, kapturnica, BISCA, Pusurek, paszczakin lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur faktycznie uważaj na Adasia bo ci go ukradną ;) śliczny jest, a na tym zdjęciu wyszedł zawodowo jak model

Sabina, kkisia, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos robilas betę?

Sabina, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o a ja właśnie widziałam w sklepie stevie w doniczce... Za całe 9,90

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 5363 5364 5365 5366 5367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ