X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Wrocilam :)

A wiec tak portfel lzejszy o 450 zl
    Ja zrobione jakies dwa wymazy , wynik za 10 dni
    Amh pobrane wynik niby dzis ale odbiore razem nie chce sie stresowac przed wizyta
    Chlop 15.11 wizyta u urologa bo za malo plemnikow w nasieniu :( i duza aglutynacja , reszta niby w normie

I w sumie dalej nic nie wiem :( wizyta jak juz beda moje wyniki i chlop zaliczy urologa

A teraz lece doczytac co tu sie dzialo

A i lekarz powiedzial ze z taka iloscia ciza mozliwa i zobaczymy po wynikach co dalej

kisia, a morfologia plemnikow ok? bo z ta iloscia bywa roznie, chuop mial kilka razy badane i wyniki byly czasami wielokrotnie lepsze/gorsze w zaleznosci od objetosci i koncentracji.. no moze byc tak, ze jest malo na ml, a za to calkowita ilosc spermy jest duza, to sie wyrownuje..
    aglutynacja tez nie problem, flegamine nawet na to zapisuja.. albo wlasnie inseminacje zalecaja. niech chuop duuuzo pije i nie grzeje jajek za bardzo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 16:14

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale cos mi sie wydaje, ze to dotyczy tylko tych, ktore rodza latem. ;) :P
    Reszta musi cwiczyc. :P

spoko, u nas w kwietniu jest juz lato.. zazwyczaj lepsze lato nic w sierpniu np.. a ja rodze na koniec, wiec moga byc juz nawet upaly..

sesesesese.....

Pusurek, inessa, Sabina, gosia7122, malgos741, moremi, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    kisia, a morfologia plemnikow ok? bo z ta iloscia bywa roznie, chuop mial kilka razy badane i wyniki byly czasami wielokrotnie lepsze/gorsze w zaleznosci od objetosci i koncentracji.. no moze byc tak, ze jest mali na ml, a za to calkowita ilosc spermy jest duza, to sie wyrownuje..
    aglutynacja tez nie problem, flegamine nawet na to zapisuja.. albo wlasnie inseminacje zalecaja. niech chuop duuuzo pije i nie grzeje jajek za bardzo ;)
    Na aglutynacje witamina C 1000 mg. Nie wiem jak ona to robi, ale rozrzedza. U nas zrobila to skutecznie. ;)

moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    spoko, u nas w kwietniu jest juz lato.. zazwyczaj lepsze lato nic w sierpniu np.. a ja rodze na koniec, wiec moga byc juz nawet upaly..

sesesesese.....
    Sie pocieszaj sie. :P

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur- Adas!- no po prostu umarlam z zachwytu, chyba se skopiuje i bede ogladac codziennie to moze tez takiego ladnego synusia urodze ;D

Malgos- jak to negatywny ?!!! szok, dobrze ze okresu brak i to jest dobry znak ;D

myszy sie nie boje ale szczurow tak :(

ide na zakupy...w ta ulewe ...nie chcem ale muszem...

Pusurek, Sabina, malgos741, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jak urósł! słodki Boziutek :)
    ewka! ty po tym wczorajszym egri to jeszcze dzis pijana jestes ;D toz to Pusurowe dziecie a nie Boziowe :D :D

Pusurek, Sabina, Iwone, Bozia3, moremi, Mega, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ewka! ty po tym wczorajszym egri to jeszcze dzis pijana jestes ;D toz to Pusurowe dziecie a nie Boziowe :D :D
    Ona juz myslami w Bieszczadach pewnie. ;)

Sabina, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ona juz myslami w Bieszczadach pewnie. ;)
    nie prawda
    Boziutek znaczy takie Boże stworzonko :)
    na swojego też tak mówie czasami

Sabina, gosia7122, Iwone, Pusurek, Bozia3, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek Adaś przesliczny :-) rozplynelam nie w zachwycie <3

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, oryginalna nie będę pisząc że Adam jest śliczny ale to fakt :)

Pusurek, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    już na ten szczegół płaskiego brzucha mogłaś zrzucić kurtynę milczenia!
    Nie chcę się pani podlizywać, ale to było niemiłe. W tak krótkim czasie się wylaszczyc, Gosia wstydz się, jak moglas tak zrobić!

moremi, Mega, gosia7122, kkisia, kapturnica, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos wiesz już coś??? :-O

malgos741 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur - Adaś zajebisty...cały tatuś...:). Mnie on również wygląda na tej focie trochę azjatycko....:) - DObrze, że nie mieszkasz w Tokio - bo by się chłop mógł jednak zawahać czy to jego...;)

Iwone, moremi, Mega, Parka, kkisia, iwcia77, Bursztyn, Sabina, Pusurek, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://kobieta.onet.pl/dziecko/niemowle/noworodek-przytulil-umierajaca-siostre-ta-odzyskala-sily/zqrl1

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda, że nie rodziłam w wakacje - bo na płaski brzuch nie mam szans...z resztą nigdy nie miałam...kończę ostatnie ciastka w domu (mam parcie na słodkie ogromne), potem jeszcze tylko rogale marcińskie i zabieram się za koniowatą plus ograniczam cukier....Kupie se ksylitol i będę jechać na sernikach z ksylitolem....

dorbie, moremi, Sabina, Mega, gosia7122, kkisia, iwcia77, EwaT, Pusurek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Szkoda, że nie rodziłam w wakacje - bo na płaski brzuch nie mam szans...z resztą nigdy nie miałam...kończę ostatnie ciastka w domu (mam parcie na słodkie ogromne), potem jeszcze tylko rogale marcińskie i zabieram się za koniowatą plus ograniczam cukier....Kupie se ksylitol i będę jechać na sernikach z ksylitolem....

I Kajtek ci schudnie ;-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, kiedy Twój chłop jedzie na stację z Adasiem? I na którą stację?

Sabina, Mega, Parka, kkisia, iwcia77, kapturnica, BISCA, Pusurek, paszczakin lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur faktycznie uważaj na Adasia bo ci go ukradną ;) śliczny jest, a na tym zdjęciu wyszedł zawodowo jak model

Sabina, kkisia, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos robilas betę?

Sabina, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o a ja właśnie widziałam w sklepie stevie w doniczce... Za całe 9,90

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 5363 5364 5365 5366 5367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ