X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Parka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, doczytalam dopiero teraz wczorajszy dzien i powien Wam Mega i Iwone, ze cale szczescie ze wszystko w porzadku (chodzi o serca Mega i syna Iwone ). Ja ostatnio, glownie przed @ mam dziwne kolatania, stwierdzono lagodna arytmie, czy ktoras tez ma takie kolatania serca przed @ ? Bo nie wiem czy to jest zwiazane z hormonami, czy skads sie przyplątało ? Arytmia wyszla w ekg i holterze, ale za to echo serca w porzadku, dlatego nie wiadomo jaka przyczyna.

Pusur, Twoj Adas wyglada na starszego, ma takie "dorosle" spojrzenie, sliczne dziecko, naprawde na Twoim miejscu zastanawialabym sie nad coreczka z tym samym chlopem.

Pisalyscie cos o pajakach, ostatnio znalazlam wielkiego gada z wlochatymi nogami w bidecie, wrzask byl na cala chalupe, skamienialam i nie moglam sie ruszyc. Przybiegl moj syn, patrzy, matka stoi w rozkroku cala czerwona i pokazuje mu na to bydle. On sie pajakow raczej nie boi, ale wolalam zeby go nie ruszal. No to slysze, ze mezulek wlasnie wrocil z pracy i go wolam, ze pajak, ja sie nie moge ruszyc zeby go z oczu nie stracic ( bo co bedzie jak zwieje i sie ukryje - a to byla lazienka obok naszej sypialni), a maz idzie po schodach cale wieki, no myslalam ze go zabije. W kazdym razie utlukl gada, a ja zatkalam ujscie wody w bidecie i do tej pory boje sie odetkac, bo mysle ze chyba stamtad, tzn z kanalizacji gad wyszedl. Moze tam jego rodzina zostala i beda sie mscic? Nigdy nie wiadomo ;)

moremi, dorbie, Mega, Sabina, Iwone, kkisia, Bozia3, iwcia77, malgos741, BISCA, Pusurek, gosia7122, paszczakin lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Uff, doczytalam dopiero teraz wczorajszy dzien i powien Wam Mega i Iwone, ze cale szczescie ze wszystko w porzadku (chodzi o serca Mega i syna Iwone ). Ja ostatnio, glownie przed @ mam dziwne kolatania, stwierdzono lagodna arytmie, czy ktoras tez ma takie kolatania serca przed @ ? Bo nie wiem czy to jest zwiazane z hormonami, czy skads sie przyplątało ? Arytmia wyszla w ekg i holterze, ale za to echo serca w porzadku, dlatego nie wiadomo jaka przyczyna.

Pusur, Twoj Adas wyglada na starszego, ma takie "dorosle" spojrzenie, sliczne dziecko, naprawde na Twoim miejscu zastanawialabym sie nad coreczka z tym samym chlopem.

Pisalyscie cos o pajakach, ostatnio znalazlam wielkiego gada z wlochatymi nogami w bidecie, wrzask byl na cala chalupe, skamienialam i nie moglam sie ruszyc. Przybiegl moj syn, patrzy, matka stoi w rozkroku cala czerwona i pokazuje mu na to bydle. On sie pajakow raczej nie boi, ale wolalam zeby go nie ruszal. No to slysze, ze mezulek wlasnie wrocil z pracy i go wolam, ze pajak, ja sie nie moge ruszyc zeby go z oczu nie stracic ( bo co bedzie jak zwieje i sie ukryje - a to byla lazienka obok naszej sypialni), a maz idzie po schodach cale wieki, no myslalam ze go zabije. W kazdym razie utlukl gada, a ja zatkalam ujscie wody w bidecie i do tej pory boje sie odetkac, bo mysle ze chyba stamtad, tzn z kanalizacji gad wyszedl. Moze tam jego rodzina zostala i beda sie mscic? Nigdy nie wiadomo ;)
    myślisz ze przyjdą sie mscic? ;) :P

Iwone, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    myślisz ze przyjdą sie mscic? ;) :P
    to ja już nie będę załatwiać potrzeb fizjologicznych w łazience :D tylko nie wiem gdzie się przenieść :/

kkisia, Mega, iwcia77, inessa, BISCA, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku morfologia 4% wiec ok , zobaczymy co urolog powie :)

Chlop sie bardzo przejol tymi wynikami :( jakis taki smutny chodzi nie wiem co mu dokladnie lekarz powiedzial jak bylam na pobraniu krwi
    Ale powiedzial ze bedziemy walczyc wszelkimi mozliwymi sposobami :)

A i jutro jeszce raz poprosze kciuki zaciskac , mam rozmowe o prace :)

I musze wam powiedziec ze chlop poszedl na noc do roboty a ja maluje kuchnie i przedpokuj , jakos tak mnie naszlo ;)

A i owu juz tym cyklu mialam :) choc dzis dopiero 11 dzien cyklu , dobrze ze <3 byly bo bysmy przegapili

moremi, Mega, iwcia77, inessa, Iwone, Sabina, Parka, dorbie lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Malgos wiesz już coś??? :-O
    nic nie wiem bo nie byłam na becie .

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • moremi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    to ja już nie będę załatwiać potrzeb fizjologicznych w łazience :D tylko nie wiem gdzie się przenieść :/
    Może tam gdzie syn? ;)

Małgoś, a w dupę chcesz?

W tym sklepie to popieprzyli i wysłali mi nie tą wiadomość. W kolejnej przeprosili. Po angielsku zrozumiałam :-)

Kto chce rabat 5% w sklepie przedciaza.pl? Tam są żele c plus i testy tanie.

kkisia, malgos741, Iwone, Mega, BISCA, Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi ja chce :)

moremi lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi za dużo miałam roboty żeby się wyrwać :-)

Sabina lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Może tam gdzie syn? ;)

fajnie mi radzisz :D Przez Ciebie w tej wiosce gdzie mieszkam już nikt mnie nie będzie chciał odwiedzać, bo już od samych drzwi będzie czuć :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 19:40

malgos741, iwcia77, Mega, Sabina, moremi, Parka, dorbie, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, Adas sliczny, modelowy :)
    Kisia, 4% to nie jest wcale najgorzej,trzymam kciuki za reszte badan

kkisia, Sabina, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek Adaś ślicznota <3

Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małgoś, doszła przesyłka?

malgos741 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Bursztyn :). Tylko ta ilosc mala bo7,8 a norma od 15 :(

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Dziekuje Bursztyn :). Tylko ta ilosc mala bo7,8 a norma od 15 :(
    ilosc mozna poprawic :)

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wrocilam...

dlaczego kupno zwyklej bytelki do karmienia dziecka jest takie trudne :-O...stalam przed regalami i oczoplasy mialam...male, duze, plastykowe, szklane...do tego smoczki, dziurki, male, srednie, duze...a idz pan w pizdu...a ceny kosmos!!!

w ostatecznosci zakupilam na sam poczatek 2 butelki plastykowe srednie wraz ze smoczkami o malej dziurce , wzielam w razie "niemca" rowniez smoczki o sredniej dziurce ( bylo napisane ze od 2 miesiecy) ...do tego smoczki do ssania na noc 0-6 miesiecy i chyba juz jestem zaopatrzona...czy nie???:-O

ile zmian butelek trzeba miec na stanie?

malgos741, Mega, Iwone, kkisia, Sabina, Mala79, Parka lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    małgoś, doszła przesyłka?
    kochana miałam ci wczoraj napisać że doszła wczoraj wieczorem ok 20tej cała :-)
    Jeszcze raz dziękuję <3 zobaczymy czy się przyda bo jeszcze nie robiłam bety ;-)

iwcia77, caffe, peppapig lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole to co myslicie o szkalnych butelkach ?( oprocz tego ze sie tluka i sa ciezkie)- uzywa ktoras?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 20:06

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

ile zmian butelek trzeba miec na stanie?
    Mój ma jedną. Teraz mam zamiar kupić drugą awaryjną i kubek niekapek odpowiedni dla niego do picia płynów. over.

iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    kochana miałam ci wczoraj napisać że doszła wczoraj wieczorem ok 20tej cała :-)
    Jeszcze raz dziękuję <3 zobaczymy czy się przyda bo jeszcze nie robiłam bety ;-)
    spoko, bo się martwiłam czy doszła i czy doszła w całości :) Młody nadawał na poczcie, więc brałam pod uwagę, ze mógł cos pokręcić :)

iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mój ma jedną. Teraz mam zamiar kupić drugą awaryjną i kubek niekapek odpowiedni dla niego do picia płynów. over.
    tzn ze te dwie powinny mi styknac ?

dorbie lubi tę wiadomość

‹‹ 5364 5365 5366 5367 5368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ