X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Parka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, doczytalam dopiero teraz wczorajszy dzien i powien Wam Mega i Iwone, ze cale szczescie ze wszystko w porzadku (chodzi o serca Mega i syna Iwone ). Ja ostatnio, glownie przed @ mam dziwne kolatania, stwierdzono lagodna arytmie, czy ktoras tez ma takie kolatania serca przed @ ? Bo nie wiem czy to jest zwiazane z hormonami, czy skads sie przyplątało ? Arytmia wyszla w ekg i holterze, ale za to echo serca w porzadku, dlatego nie wiadomo jaka przyczyna.

Pusur, Twoj Adas wyglada na starszego, ma takie "dorosle" spojrzenie, sliczne dziecko, naprawde na Twoim miejscu zastanawialabym sie nad coreczka z tym samym chlopem.

Pisalyscie cos o pajakach, ostatnio znalazlam wielkiego gada z wlochatymi nogami w bidecie, wrzask byl na cala chalupe, skamienialam i nie moglam sie ruszyc. Przybiegl moj syn, patrzy, matka stoi w rozkroku cala czerwona i pokazuje mu na to bydle. On sie pajakow raczej nie boi, ale wolalam zeby go nie ruszal. No to slysze, ze mezulek wlasnie wrocil z pracy i go wolam, ze pajak, ja sie nie moge ruszyc zeby go z oczu nie stracic ( bo co bedzie jak zwieje i sie ukryje - a to byla lazienka obok naszej sypialni), a maz idzie po schodach cale wieki, no myslalam ze go zabije. W kazdym razie utlukl gada, a ja zatkalam ujscie wody w bidecie i do tej pory boje sie odetkac, bo mysle ze chyba stamtad, tzn z kanalizacji gad wyszedl. Moze tam jego rodzina zostala i beda sie mscic? Nigdy nie wiadomo ;)

moremi, dorbie, Mega, Sabina, Iwone, kkisia, Bozia3, iwcia77, malgos741, BISCA, Pusurek, gosia7122, paszczakin lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Uff, doczytalam dopiero teraz wczorajszy dzien i powien Wam Mega i Iwone, ze cale szczescie ze wszystko w porzadku (chodzi o serca Mega i syna Iwone ). Ja ostatnio, glownie przed @ mam dziwne kolatania, stwierdzono lagodna arytmie, czy ktoras tez ma takie kolatania serca przed @ ? Bo nie wiem czy to jest zwiazane z hormonami, czy skads sie przyplątało ? Arytmia wyszla w ekg i holterze, ale za to echo serca w porzadku, dlatego nie wiadomo jaka przyczyna.

Pusur, Twoj Adas wyglada na starszego, ma takie "dorosle" spojrzenie, sliczne dziecko, naprawde na Twoim miejscu zastanawialabym sie nad coreczka z tym samym chlopem.

Pisalyscie cos o pajakach, ostatnio znalazlam wielkiego gada z wlochatymi nogami w bidecie, wrzask byl na cala chalupe, skamienialam i nie moglam sie ruszyc. Przybiegl moj syn, patrzy, matka stoi w rozkroku cala czerwona i pokazuje mu na to bydle. On sie pajakow raczej nie boi, ale wolalam zeby go nie ruszal. No to slysze, ze mezulek wlasnie wrocil z pracy i go wolam, ze pajak, ja sie nie moge ruszyc zeby go z oczu nie stracic ( bo co bedzie jak zwieje i sie ukryje - a to byla lazienka obok naszej sypialni), a maz idzie po schodach cale wieki, no myslalam ze go zabije. W kazdym razie utlukl gada, a ja zatkalam ujscie wody w bidecie i do tej pory boje sie odetkac, bo mysle ze chyba stamtad, tzn z kanalizacji gad wyszedl. Moze tam jego rodzina zostala i beda sie mscic? Nigdy nie wiadomo ;)
    myślisz ze przyjdą sie mscic? ;) :P

Iwone, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    myślisz ze przyjdą sie mscic? ;) :P
    to ja już nie będę załatwiać potrzeb fizjologicznych w łazience :D tylko nie wiem gdzie się przenieść :/

kkisia, Mega, iwcia77, inessa, BISCA, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku morfologia 4% wiec ok , zobaczymy co urolog powie :)

Chlop sie bardzo przejol tymi wynikami :( jakis taki smutny chodzi nie wiem co mu dokladnie lekarz powiedzial jak bylam na pobraniu krwi
    Ale powiedzial ze bedziemy walczyc wszelkimi mozliwymi sposobami :)

A i jutro jeszce raz poprosze kciuki zaciskac , mam rozmowe o prace :)

I musze wam powiedziec ze chlop poszedl na noc do roboty a ja maluje kuchnie i przedpokuj , jakos tak mnie naszlo ;)

A i owu juz tym cyklu mialam :) choc dzis dopiero 11 dzien cyklu , dobrze ze <3 byly bo bysmy przegapili

moremi, Mega, iwcia77, inessa, Iwone, Sabina, Parka, dorbie lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Malgos wiesz już coś??? :-O
    nic nie wiem bo nie byłam na becie .

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • moremi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    to ja już nie będę załatwiać potrzeb fizjologicznych w łazience :D tylko nie wiem gdzie się przenieść :/
    Może tam gdzie syn? ;)

Małgoś, a w dupę chcesz?

W tym sklepie to popieprzyli i wysłali mi nie tą wiadomość. W kolejnej przeprosili. Po angielsku zrozumiałam :-)

Kto chce rabat 5% w sklepie przedciaza.pl? Tam są żele c plus i testy tanie.

kkisia, malgos741, Iwone, Mega, BISCA, Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi ja chce :)

moremi lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi za dużo miałam roboty żeby się wyrwać :-)

Sabina lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Może tam gdzie syn? ;)

fajnie mi radzisz :D Przez Ciebie w tej wiosce gdzie mieszkam już nikt mnie nie będzie chciał odwiedzać, bo już od samych drzwi będzie czuć :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 19:40

malgos741, iwcia77, Mega, Sabina, moremi, Parka, dorbie, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, Adas sliczny, modelowy :)
    Kisia, 4% to nie jest wcale najgorzej,trzymam kciuki za reszte badan

kkisia, Sabina, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek Adaś ślicznota <3

Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małgoś, doszła przesyłka?

malgos741 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Bursztyn :). Tylko ta ilosc mala bo7,8 a norma od 15 :(

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Dziekuje Bursztyn :). Tylko ta ilosc mala bo7,8 a norma od 15 :(
    ilosc mozna poprawic :)

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wrocilam...

dlaczego kupno zwyklej bytelki do karmienia dziecka jest takie trudne :-O...stalam przed regalami i oczoplasy mialam...male, duze, plastykowe, szklane...do tego smoczki, dziurki, male, srednie, duze...a idz pan w pizdu...a ceny kosmos!!!

w ostatecznosci zakupilam na sam poczatek 2 butelki plastykowe srednie wraz ze smoczkami o malej dziurce , wzielam w razie "niemca" rowniez smoczki o sredniej dziurce ( bylo napisane ze od 2 miesiecy) ...do tego smoczki do ssania na noc 0-6 miesiecy i chyba juz jestem zaopatrzona...czy nie???:-O

ile zmian butelek trzeba miec na stanie?

malgos741, Mega, Iwone, kkisia, Sabina, Mala79, Parka lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    małgoś, doszła przesyłka?
    kochana miałam ci wczoraj napisać że doszła wczoraj wieczorem ok 20tej cała :-)
    Jeszcze raz dziękuję <3 zobaczymy czy się przyda bo jeszcze nie robiłam bety ;-)

iwcia77, caffe, peppapig lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole to co myslicie o szkalnych butelkach ?( oprocz tego ze sie tluka i sa ciezkie)- uzywa ktoras?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 20:06

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

ile zmian butelek trzeba miec na stanie?
    Mój ma jedną. Teraz mam zamiar kupić drugą awaryjną i kubek niekapek odpowiedni dla niego do picia płynów. over.

iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    kochana miałam ci wczoraj napisać że doszła wczoraj wieczorem ok 20tej cała :-)
    Jeszcze raz dziękuję <3 zobaczymy czy się przyda bo jeszcze nie robiłam bety ;-)
    spoko, bo się martwiłam czy doszła i czy doszła w całości :) Młody nadawał na poczcie, więc brałam pod uwagę, ze mógł cos pokręcić :)

iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mój ma jedną. Teraz mam zamiar kupić drugą awaryjną i kubek niekapek odpowiedni dla niego do picia płynów. over.
    tzn ze te dwie powinny mi styknac ?

dorbie lubi tę wiadomość

‹‹ 5364 5365 5366 5367 5368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ