35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff, doczytalam dopiero teraz wczorajszy dzien i powien Wam Mega i Iwone, ze cale szczescie ze wszystko w porzadku (chodzi o serca Mega i syna Iwone ). Ja ostatnio, glownie przed @ mam dziwne kolatania, stwierdzono lagodna arytmie, czy ktoras tez ma takie kolatania serca przed @ ? Bo nie wiem czy to jest zwiazane z hormonami, czy skads sie przyplątało ? Arytmia wyszla w ekg i holterze, ale za to echo serca w porzadku, dlatego nie wiadomo jaka przyczyna.
Pusur, Twoj Adas wyglada na starszego, ma takie "dorosle" spojrzenie, sliczne dziecko, naprawde na Twoim miejscu zastanawialabym sie nad coreczka z tym samym chlopem.
Pisalyscie cos o pajakach, ostatnio znalazlam wielkiego gada z wlochatymi nogami w bidecie, wrzask byl na cala chalupe, skamienialam i nie moglam sie ruszyc. Przybiegl moj syn, patrzy, matka stoi w rozkroku cala czerwona i pokazuje mu na to bydle. On sie pajakow raczej nie boi, ale wolalam zeby go nie ruszal. No to slysze, ze mezulek wlasnie wrocil z pracy i go wolam, ze pajak, ja sie nie moge ruszyc zeby go z oczu nie stracic ( bo co bedzie jak zwieje i sie ukryje - a to byla lazienka obok naszej sypialni), a maz idzie po schodach cale wieki, no myslalam ze go zabije. W kazdym razie utlukl gada, a ja zatkalam ujscie wody w bidecie i do tej pory boje sie odetkac, bo mysle ze chyba stamtad, tzn z kanalizacji gad wyszedl. Moze tam jego rodzina zostala i beda sie mscic? Nigdy nie wiadomo
moremi, dorbie, Mega, Sabina, Iwone, kkisia, Bozia3, iwcia77, malgos741, BISCA, Pusurek, gosia7122, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Uff, doczytalam dopiero teraz wczorajszy dzien i powien Wam Mega i Iwone, ze cale szczescie ze wszystko w porzadku (chodzi o serca Mega i syna Iwone ). Ja ostatnio, glownie przed @ mam dziwne kolatania, stwierdzono lagodna arytmie, czy ktoras tez ma takie kolatania serca przed @ ? Bo nie wiem czy to jest zwiazane z hormonami, czy skads sie przyplątało ? Arytmia wyszla w ekg i holterze, ale za to echo serca w porzadku, dlatego nie wiadomo jaka przyczyna.
Pusur, Twoj Adas wyglada na starszego, ma takie "dorosle" spojrzenie, sliczne dziecko, naprawde na Twoim miejscu zastanawialabym sie nad coreczka z tym samym chlopem.
Pisalyscie cos o pajakach, ostatnio znalazlam wielkiego gada z wlochatymi nogami w bidecie, wrzask byl na cala chalupe, skamienialam i nie moglam sie ruszyc. Przybiegl moj syn, patrzy, matka stoi w rozkroku cala czerwona i pokazuje mu na to bydle. On sie pajakow raczej nie boi, ale wolalam zeby go nie ruszal. No to slysze, ze mezulek wlasnie wrocil z pracy i go wolam, ze pajak, ja sie nie moge ruszyc zeby go z oczu nie stracic ( bo co bedzie jak zwieje i sie ukryje - a to byla lazienka obok naszej sypialni), a maz idzie po schodach cale wieki, no myslalam ze go zabije. W kazdym razie utlukl gada, a ja zatkalam ujscie wody w bidecie i do tej pory boje sie odetkac, bo mysle ze chyba stamtad, tzn z kanalizacji gad wyszedl. Moze tam jego rodzina zostala i beda sie mscic? Nigdy nie wiadomoIwone, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszczaku morfologia 4% wiec ok , zobaczymy co urolog powie
Chlop sie bardzo przejol tymi wynikamijakis taki smutny chodzi nie wiem co mu dokladnie lekarz powiedzial jak bylam na pobraniu krwi
Ale powiedzial ze bedziemy walczyc wszelkimi mozliwymi sposobami
A i jutro jeszce raz poprosze kciuki zaciskac , mam rozmowe o prace
I musze wam powiedziec ze chlop poszedl na noc do roboty a ja maluje kuchnie i przedpokuj , jakos tak mnie naszlo
A i owu juz tym cyklu mialamchoc dzis dopiero 11 dzien cyklu , dobrze ze
byly bo bysmy przegapili
moremi, Mega, iwcia77, inessa, Iwone, Sabina, Parka, dorbie lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Malgos wiesz już coś???01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iwone wrote:to ja już nie będę załatwiać potrzeb fizjologicznych w łazience
tylko nie wiem gdzie się przenieść
Małgoś, a w dupę chcesz?
W tym sklepie to popieprzyli i wysłali mi nie tą wiadomość. W kolejnej przeprosili. Po angielsku zrozumiałam
Kto chce rabat 5% w sklepie przedciaza.pl? Tam są żele c plus i testy tanie.kkisia, malgos741, Iwone, Mega, BISCA, Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Moremi za dużo miałam roboty żeby się wyrwać
Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
moremi wrote:Może tam gdzie syn?
Przez Ciebie w tej wiosce gdzie mieszkam już nikt mnie nie będzie chciał odwiedzać, bo już od samych drzwi będzie czuć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 19:40
malgos741, iwcia77, Mega, Sabina, moremi, Parka, dorbie, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no wrocilam...
dlaczego kupno zwyklej bytelki do karmienia dziecka jest takie trudne...stalam przed regalami i oczoplasy mialam...male, duze, plastykowe, szklane...do tego smoczki, dziurki, male, srednie, duze...a idz pan w pizdu...a ceny kosmos!!!
w ostatecznosci zakupilam na sam poczatek 2 butelki plastykowe srednie wraz ze smoczkami o malej dziurce , wzielam w razie "niemca" rowniez smoczki o sredniej dziurce ( bylo napisane ze od 2 miesiecy) ...do tego smoczki do ssania na noc 0-6 miesiecy i chyba juz jestem zaopatrzona...czy nie???
ile zmian butelek trzeba miec na stanie?malgos741, Mega, Iwone, kkisia, Sabina, Mala79, Parka lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:małgoś, doszła przesyłka?
Jeszcze raz dziękujęzobaczymy czy się przyda bo jeszcze nie robiłam bety
iwcia77, caffe, peppapig lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:kochana miałam ci wczoraj napisać że doszła wczoraj wieczorem ok 20tej cała
Jeszcze raz dziękujęzobaczymy czy się przyda bo jeszcze nie robiłam bety
Młody nadawał na poczcie, więc brałam pod uwagę, ze mógł cos pokręcić
iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość