35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Adas jak mial 2 tyg to wypijal 80 ml na 1 posilek, 8 razy dziennie. Tak wyliczyla pediatra wg wagi i wieku.
Iwka, aventu bezkolkowe mialas kupic, zeby pasowalo do laktatora.
Caffe kupilam welenke dla Szymka, info masz w PW.
A sobie kupilam strasznie wielkie opakowanie Merci ( 625 g ) i zamierzam zjesc polowe zaraz.ale dokupie jedna tylko musze chyba pojsc z tym laktatorem , bo tego tyle ze mozna ocipiec...
malgos741, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:tak , tylko twoj link gdzies wsiakl a jak zobaczylam regal aventu to juz zcalkiem w panike wpadlam
ale dokupie jedna tylko musze chyba pojsc z tym laktatorem , bo tego tyle ze mozna ocipiec...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
no chyba to jakis dzo£k
...ty mnie nie strasz bo jak tak, to ja odpadam ...nie nadam sie do karmienia cycem...kurwa wiedzialam, ze to musi byc rodzinne, moja matka mnie nie karmila cycem i nie chciala powiedziec mi dlaczego...strasznie ja ten temat krepuje , jak ja pytalam w polandii, czuje sie jakas zazenowana , wiec juz sie nie dopytywalam o co komon..
kkisia wrote:Iwcia taki maly z tego co pamietam ssie mocniej niz stary
moremi, kkisia, caffe, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek ty Merci a mój mężuś robi banany w czekoladzie
ja już pół tabliczki czekolady zjadłammoremi, iwcia77, Mala79, caffe, Pusurek, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:http://www.djakdziecko.pl/product/Butelka-Antykolkowa-AVENT-Naturalna-SCF-690-17-125-ml/?id=2028
no zapisalam linka i dodatkowo pstryknela fote komora , to bede miala pod reka jak z przypadku znowu pojade to tego sklepudzieki
Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to na mnie czas ide sobie do domku poskladac sie do lozeczka dzisiejszego dnia mam serdecznie dosyc zmeczylam sie gapieniem w monitor i sledzeniem tych wszystkich cyferek czy sa ok, skanowaniem kazdego jednego swistka ble przepraszam
iwcia77, Sabina, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Jeśli butelki to szczotka do mycia butelek i malutka do mycia smoczków.
iwcia77, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Iwcia , moze zle pamietam
to bylo prawie 16 lat temu
iwcia77, moremi, Iwone, Sabina, kkisia, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:wchodze na forum żeby sie odprężyć po całodziennych kupach i mlekach a tu co? butelki kurwa
iwcia77, Iwone, EwaT, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
caffe wrote:No to ja dobrze pamiętam. Swojemu ojcu jak się przyssał do klaty bo wcześniej nie widział różnicy między mną a nim, to mu dwie porządne malinki zrobił
iwcia77, kkisia, caffe, moremi, dorbie, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny