X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Gdzie ta nasza Małgoska i jej test?? KUrcze - przeanalizowałam jej wykresy i ona miała już kilka razy 15 dniową drugą fazę - mam nadzieję, że dziś zaznaczy jednak kropę...:)

Iwone - końcówka z młodym sikającym mnie rozwaliła..:) Masz taki czas teraz widocznie - kiedyś się będziesz z tego śmiać
    Ja nie rozumiem fobii pająkowej - sama je znajduje w domu, biorę do ręki i wywalam za okno - niech se pożyją - one są przyjemne w dotyku - łaskoczą jak się ruszają....
    Natomiast mój pierdolec to myszy - nie zasnęłabym przy chrobotaniu - masakra....
    Bozia, nawet nie wiesz jak Cizazdroszcze. Bardzo bym chciala miec takie podejscie. Fobia jest niewytlumaczlna. Dodam, ze nie boje sie mysz, szczorow, wezy, karalochow (tylko mnie obrzydzaja)..... Ktos mi poradzil hipnoze, moze kiedys sprobuje.

Iwone, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    coś tam piszą, że Robin Hood pali Marlboro, pije stocka, zakąsza pavulonem, coś że się charakteryzje a potem tańczy reszty nie rozumiem ;-)
    Dzięki, dobra kobieto. Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi.

Swoją drogą kiedyś w Marsylii uzeraliśmy się z panią kapitan portu i zas cholerę nie rozumieliśmy czy jest hungry, czy angry.

kapturnica, Reni, BISCA, Pusurek, paszczakin, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak czy inaczej błoto wciąga
    moremi wrote:
    Dzięki, dobra kobieto. Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi.

Swoją drogą kiedyś w Marsylii uzeraliśmy się z panią kapitan portu i zas cholerę nie rozumieliśmy czy jest hungry, czy angry.

moremi, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    butki już mam :) Są bardzo wygodne i wygląda na to że będą ciepłe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 13:27

EwaT, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz, że to futerko nie jest w zestawie?
    będziesz musiała je sobie upolować ;-)
    Iwone wrote:
    butki już mam :) Są bardzo wygodne i wygląda na to że będą ciepłe :)

Iwone, inessa, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Przy chorobach tez nie można sie sugerować tym ze ktoś słyszy głosy. Moja przyjaciółka tak miała: depresja, omamy, wydawało jej sie ze ktoś do niej coś mówi, obracala sie a tu nie ma nikogo i potworny ból głowy. Chodziła do psychologa, stamtąd skierowano ja do psychiatry, dopiero jak zemdlała i dostała ataku padaczki to zrobili jej badania i okazało sie ze rok sie meczyla z guzem mózgu. Usunęli i było ok przez 7 lat, potem sie odnowił i juz niestety nic sie nie dalo zrobic. Tak wiec jak ktoś słyszy glosy to nie powinno sie go od razu wkładać do szufladki choroba psychiczna

Dlatego lekarze nie wystawiają diagnozy po 1 wizycie. U mojego syna też nikt w prost nie powiedział że ma schizofrenię, jedynie że podejrzewa, ale tak jak inni lekarz i Nasz Bursztynek zauważyli że dostał za silne leki. On jest dopiero w trakcie diagnostyki.
    Mega Twoja koleżanka słyszała głosy i miała omamy a to mogło zmylić lekarza, u mojego syna nic takiego nie występuje.

Mega lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiesz, że to futerko nie jest w zestawie?
    będziesz musiała je sobie upolować ;-)
    futerko nie musiałam upolować, dostałam w zestawie :P

Reni, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    google tłumacz

" Cmp f.lli Campagnolo Runo Hood Fix Marlboro Marlboro Boy / Antraciteacite 116 : Produkt w magazynie , staraliśmy się znaleźć alternatywę w naszym katalogu , ale niestety z uwagi na cechy tego produktu , nie możemy zaproponować produkt podobne. W przypadku, gdy chcesz usunąć ten element z zamówienia prosimy kliknij DELETE resztę zamówienia zostaną wysłane . W przypadku, gdy zamówienie zawiera element , klikając przycisk DELETE ! Twoje zamówienie zostanie anulowane i zostanie zwrócony . W przypadku, gdy chcesz , aby różnego rodzaju zarządzania , kliknij na KONTAKT . "

Moremi, na pewno zrozumialas, ze nie maja juz tego produktu na magazynie i nie znalezli innego, ktorym mogliby zastapic ten.A pozniej, tak jak jest napisane : jak usuniesz ten artykul, to ruszy zamowienie z reszta a jesli to byl jedyny produkt to zamowienie zostanie anulowane.
    Mam nadzieje, ze jest to dla Ciebie jasne. W razie czego, polecam sie na przyszlosc. Chetnie pomoge w tlumaczeniu francuskiego :)

Iwone, Pusurek, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    coś tam piszą, że Robin Hood pali Marlboro, pije stocka, zakąsza pavulonem, coś że się charakteryzje a potem tańczy reszty nie rozumiem ;-)
    Jeszczee, ze bierze suplementy i ma nieziemskie kontakty.

Reni, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Moremi, na pewno zrozumialas, ze nie maja juz tego produktu na magazynie i nie znalezli innego, ktorym mogliby zastapic ten.A pozniej, tak jak jest napisane : jak usuniesz ten artykul, to ruszy zamowienie z reszta a jesli to byl jedyny produkt to zamowienie zostanie anulowane.
    Mam nadzieje, ze jest to dla Ciebie jasne. W razie czego, polecam sie na przyszlosc. Chetnie pomoge w tlumaczeniu francuskiego :)

uuu, Bisca bedziesz siedziec.. bo pani juz to przetlumaczyla, ale zupelnie inaczej i teraz wyjdzie ze co? klamala? nie zna sie?

tak podwazac autorytet...

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/hehe-onion-head-emoticon.gif

Reni, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Uff, jak dobrze, ze jest Bisca.
    Jakby ktoras porwala sie na zakupy w Norwegii, Danii lub Szwecji, to moge tlumaczyc ja. :)

kkisia, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiesz...ja aż tak dobrze nie znam ;-)
    Pusurek wrote:
    Jeszczee, ze bierze suplementy i ma nieziemskie kontakty.

Pusurek, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie na koniec roku wystawimy ocenę z zachowania
    paszczakin wrote:
    uuu, Bisca bedziesz siedziec.. bo pani juz to przetlumaczyla, ale zupelnie inaczej i teraz wyjdzie ze co? klamala? nie zna sie?

tak podwazac autorytet...

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/hehe-onion-head-emoticon.gif

Sabina, kkisia, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak w Biedronce to ja bo znam język biedroński
    Pusurek wrote:
    Uff, jak dobrze, ze jest Bisca.
    Jakby ktoras porwala sie na zakupy w Norwegii, Danii lub Szwecji, to moge tlumaczyc ja. :)

Iwone, Pusurek, inessa, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Dlatego lekarze nie wystawiają diagnozy po 1 wizycie. U mojego syna też nikt w prost nie powiedział że ma schizofrenię, jedynie że podejrzewa, ale tak jak inni lekarz i Nasz Bursztynek zauważyli że dostał za silne leki. On jest dopiero w trakcie diagnostyki.
    Mega Twoja koleżanka słyszała głosy i miała omamy a to mogło zmylić lekarza, u mojego syna nic takiego nie występuje.

Głosy i omamy to nie musi od razu byc schozofrenia, może być depresja

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a jak w Biedronce to ja bo znam język biedroński
    Pff, wszyscy znaja biedronski, toz to urzedowy jezyk w Pl. ;)

inessa, EwaT, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Głosy i omamy to nie musi od razu byc schozofrenia, może być depresja
    co ty gadasz
    to może być również zwyczajny kac

Iwone, Sabina, Pusurek, dorbie, Reni, kkisia, peppapig, iwcia77, Mega, moremi, Parka, Niuta, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, ja czekam na bete Malgosi, i się doczekać nie mogę ;-)

Zadzwonilam dziś do mojej gin, ale się baba ucieszyła! Bardziej niż ja, słowo daję B-) powiedziała, że jak skończy mi się dupek mam brać dalej lutke. Mam zadzwonić w przyszły piątek, postara się mnie przyjąć w weekend, bo w tygodniu ma już zapchane. O jesusie.... :-P ucieszyłam się i poczułam bezpieczniej :-)

Pusurek, Bozia3, dorbie, paszczakin, gosia7122, Iwone, kkisia, inessa, peppapig, iwcia77, Mega, moremi, Parka, Bursztyn, kapturnica, BISCA, Mala79, Elfik, Alis lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn jestem z Ciebie dumna :-) gratuluję :-) ale mamy wykształcona i uczoną forumke :-) <3

peppapig, iwcia77, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam :)

A wiec tak portfel lzejszy o 450 zl
    Ja zrobione jakies dwa wymazy , wynik za 10 dni
    Amh pobrane wynik niby dzis ale odbiore razem nie chce sie stresowac przed wizyta
    Chlop 15.11 wizyta u urologa bo za malo plemnikow w nasieniu :( i duza aglutynacja , reszta niby w normie

I w sumie dalej nic nie wiem :( wizyta jak juz beda moje wyniki i chlop zaliczy urologa

A teraz lece doczytac co tu sie dzialo

A i lekarz powiedzial ze z taka iloscia ciza mozliwa i zobaczymy po wynikach co dalej

gosia7122, EwaT, Iwone, inessa, iwcia77, Sabina, Mega, moremi, Bursztyn, kapturnica, Mala79 lubią tę wiadomość

‹‹ 5361 5362 5363 5364 5365 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ