35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Gdzie ta nasza Małgoska i jej test?? KUrcze - przeanalizowałam jej wykresy i ona miała już kilka razy 15 dniową drugą fazę - mam nadzieję, że dziś zaznaczy jednak kropę...
Iwone - końcówka z młodym sikającym mnie rozwaliła..Masz taki czas teraz widocznie - kiedyś się będziesz z tego śmiać
Ja nie rozumiem fobii pająkowej - sama je znajduje w domu, biorę do ręki i wywalam za okno - niech se pożyją - one są przyjemne w dotyku - łaskoczą jak się ruszają....
Natomiast mój pierdolec to myszy - nie zasnęłabym przy chrobotaniu - masakra....Iwone, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:coś tam piszą, że Robin Hood pali Marlboro, pije stocka, zakąsza pavulonem, coś że się charakteryzje a potem tańczy reszty nie rozumiem
Swoją drogą kiedyś w Marsylii uzeraliśmy się z panią kapitan portu i zas cholerę nie rozumieliśmy czy jest hungry, czy angry.kapturnica, Reni, BISCA, Pusurek, paszczakin, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
tak czy inaczej błoto wciągamoremi wrote:Dzięki, dobra kobieto. Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi.
Swoją drogą kiedyś w Marsylii uzeraliśmy się z panią kapitan portu i zas cholerę nie rozumieliśmy czy jest hungry, czy angry.moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
wiesz, że to futerko nie jest w zestawie?
będziesz musiała je sobie upolować
Iwone wrote:butki już mamSą bardzo wygodne i wygląda na to że będą ciepłe
Iwone, inessa, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Przy chorobach tez nie można sie sugerować tym ze ktoś słyszy głosy. Moja przyjaciółka tak miała: depresja, omamy, wydawało jej sie ze ktoś do niej coś mówi, obracala sie a tu nie ma nikogo i potworny ból głowy. Chodziła do psychologa, stamtąd skierowano ja do psychiatry, dopiero jak zemdlała i dostała ataku padaczki to zrobili jej badania i okazało sie ze rok sie meczyla z guzem mózgu. Usunęli i było ok przez 7 lat, potem sie odnowił i juz niestety nic sie nie dalo zrobic. Tak wiec jak ktoś słyszy glosy to nie powinno sie go od razu wkładać do szufladki choroba psychiczna
Dlatego lekarze nie wystawiają diagnozy po 1 wizycie. U mojego syna też nikt w prost nie powiedział że ma schizofrenię, jedynie że podejrzewa, ale tak jak inni lekarz i Nasz Bursztynek zauważyli że dostał za silne leki. On jest dopiero w trakcie diagnostyki.
Mega Twoja koleżanka słyszała głosy i miała omamy a to mogło zmylić lekarza, u mojego syna nic takiego nie występuje.Mega lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:google tłumacz
" Cmp f.lli Campagnolo Runo Hood Fix Marlboro Marlboro Boy / Antraciteacite 116 : Produkt w magazynie , staraliśmy się znaleźć alternatywę w naszym katalogu , ale niestety z uwagi na cechy tego produktu , nie możemy zaproponować produkt podobne. W przypadku, gdy chcesz usunąć ten element z zamówienia prosimy kliknij DELETE resztę zamówienia zostaną wysłane . W przypadku, gdy zamówienie zawiera element , klikając przycisk DELETE ! Twoje zamówienie zostanie anulowane i zostanie zwrócony . W przypadku, gdy chcesz , aby różnego rodzaju zarządzania , kliknij na KONTAKT . "
Moremi, na pewno zrozumialas, ze nie maja juz tego produktu na magazynie i nie znalezli innego, ktorym mogliby zastapic ten.A pozniej, tak jak jest napisane : jak usuniesz ten artykul, to ruszy zamowienie z reszta a jesli to byl jedyny produkt to zamowienie zostanie anulowane.
Mam nadzieje, ze jest to dla Ciebie jasne. W razie czego, polecam sie na przyszlosc. Chetnie pomoge w tlumaczeniu francuskiegoIwone, Pusurek, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:coś tam piszą, że Robin Hood pali Marlboro, pije stocka, zakąsza pavulonem, coś że się charakteryzje a potem tańczy reszty nie rozumiem
Reni, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Moremi, na pewno zrozumialas, ze nie maja juz tego produktu na magazynie i nie znalezli innego, ktorym mogliby zastapic ten.A pozniej, tak jak jest napisane : jak usuniesz ten artykul, to ruszy zamowienie z reszta a jesli to byl jedyny produkt to zamowienie zostanie anulowane.
Mam nadzieje, ze jest to dla Ciebie jasne. W razie czego, polecam sie na przyszlosc. Chetnie pomoge w tlumaczeniu francuskiego
uuu, Bisca bedziesz siedziec.. bo pani juz to przetlumaczyla, ale zupelnie inaczej i teraz wyjdzie ze co? klamala? nie zna sie?
tak podwazac autorytet...
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/hehe-onion-head-emoticon.gifReni, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Moremi, na pewno zrozumialas, ze nie maja juz tego produktu na magazynie i nie znalezli innego, ktorym mogliby zastapic ten.A pozniej, tak jak jest napisane : jak usuniesz ten artykul, to ruszy zamowienie z reszta a jesli to byl jedyny produkt to zamowienie zostanie anulowane.
Mam nadzieje, ze jest to dla Ciebie jasne. W razie czego, polecam sie na przyszlosc. Chetnie pomoge w tlumaczeniu francuskiego
Jakby ktoras porwala sie na zakupy w Norwegii, Danii lub Szwecji, to moge tlumaczyc ja.kkisia, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
spokojnie na koniec roku wystawimy ocenę z zachowania
paszczakin wrote:uuu, Bisca bedziesz siedziec.. bo pani juz to przetlumaczyla, ale zupelnie inaczej i teraz wyjdzie ze co? klamala? nie zna sie?
tak podwazac autorytet...
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/hehe-onion-head-emoticon.gifSabina, kkisia, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
a jak w Biedronce to ja bo znam język biedrońskiPusurek wrote:Uff, jak dobrze, ze jest Bisca.
Jakby ktoras porwala sie na zakupy w Norwegii, Danii lub Szwecji, to moge tlumaczyc ja.Iwone, Pusurek, inessa, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega, moremi, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Dlatego lekarze nie wystawiają diagnozy po 1 wizycie. U mojego syna też nikt w prost nie powiedział że ma schizofrenię, jedynie że podejrzewa, ale tak jak inni lekarz i Nasz Bursztynek zauważyli że dostał za silne leki. On jest dopiero w trakcie diagnostyki.
Mega Twoja koleżanka słyszała głosy i miała omamy a to mogło zmylić lekarza, u mojego syna nic takiego nie występuje.
Głosy i omamy to nie musi od razu byc schozofrenia, może być depresjaIwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Głosy i omamy to nie musi od razu byc schozofrenia, może być depresja
to może być również zwyczajny kacIwone, Sabina, Pusurek, dorbie, Reni, kkisia, peppapig, iwcia77, Mega, moremi, Parka, Niuta, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHa, ja czekam na bete Malgosi, i się doczekać nie mogę
Zadzwonilam dziś do mojej gin, ale się baba ucieszyła! Bardziej niż ja, słowo dajępowiedziała, że jak skończy mi się dupek mam brać dalej lutke. Mam zadzwonić w przyszły piątek, postara się mnie przyjąć w weekend, bo w tygodniu ma już zapchane. O jesusie....
ucieszyłam się i poczułam bezpieczniej
Pusurek, Bozia3, dorbie, paszczakin, gosia7122, Iwone, kkisia, inessa, peppapig, iwcia77, Mega, moremi, Parka, Bursztyn, kapturnica, BISCA, Mala79, Elfik, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWrocilam
A wiec tak portfel lzejszy o 450 zl
Ja zrobione jakies dwa wymazy , wynik za 10 dni
Amh pobrane wynik niby dzis ale odbiore razem nie chce sie stresowac przed wizyta
Chlop 15.11 wizyta u urologa bo za malo plemnikow w nasieniui duza aglutynacja , reszta niby w normie
I w sumie dalej nic nie wiemwizyta jak juz beda moje wyniki i chlop zaliczy urologa
A teraz lece doczytac co tu sie dzialo
A i lekarz powiedzial ze z taka iloscia ciza mozliwa i zobaczymy po wynikach co dalejgosia7122, EwaT, Iwone, inessa, iwcia77, Sabina, Mega, moremi, Bursztyn, kapturnica, Mala79 lubią tę wiadomość