X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    slash wrote:
    caffe wrote:
    slash wrote:
    naprawdę niemytym?

żartowałam :P

tak też myślałam :) oh Ty łobuziaro. Jeszcze byłabym skłonna uwierzyc jako nowicjuszka tutaj. Ale fajnie nick mi sie zmienia z nowa, debiutantka a teraz znajoma :)

Gratuluję awansu i życzę szybciutko kolejnych :)

caffe..w sumie na takim niemytym, to po 14 dniach paprotki murowane...;)

caffe, samira, inessa, bliska77, Reni, Jolka76, polarmiś, Panda, iza37, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe wrote:
    slash wrote:
    caffe wrote:
    slash wrote:
    naprawdę niemytym?

żartowałam :P

tak też myślałam :) oh Ty łobuziaro. Jeszcze byłabym skłonna uwierzyc jako nowicjuszka tutaj. Ale fajnie nick mi sie zmienia z nowa, debiutantka a teraz znajoma :)

Gratuluję awansu i życzę szybciutko kolejnych :)

caffe..w sumie na takim niemytym, to po 14 dniach paprotki murowane...;)

i to nawet zielone o.O

inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) :)

caffe, inessa lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Emilko pozdrów ją ode mnie a jak ja byłam pierwszy raz w kwietniu w szpitalu leżała ze mną też taka młodziutka dziewczyna z takim samym problemem jak Emilka leżała trzy dni i wypisali ją bo ona chciała polepszyło się i lekarze powiedzieli,ze ma się bardzo oszczędzać chcieli ja zatrzymać na miesiąc w szpitalu bo wtedy trzeba leżeć ale ona miała dwójke małych dzieci w domu. Powiedz jej,że jak bedą chcieli ją zatrzymać na podtrzymaniu niech mimo wszystko się zgodzi i że pamietam bardzo <3

A co do zabiegów Twoich to bardzo dobrze,że Ci je przepisano :) Ja po krio bardzo źle się czułam kregosłup mnie tak bolała, że musiałam brać leki p.bólowe. Wolę te różne lampy no i najbardziej gimnastykę w basenie :)

jeśli chodzi o odświeżenie organizmu to dobrze się czułam ale o stawy to tak jak piszesz nie teges było ...

pozdrowienia przekaże i zostaje na pewno w szpitalu bo pisała już

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2013, 18:25

inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    :) :)

co się Żaba śmiejesz? :P :)

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moja wyobraźnia zadziałała :P fuj fuj :D

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko dzięki bardzo dobrze,że zostaje w szpitalu a wiesz czy beta jest dobra?

caffe, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    poza tym jest mi smutno bo ,Inesska już to czytała na innym wątku na pewno

dziewczynki chciałam wam tylko napomknąć ze Emilka WSK ,na pewno kojarzycie jest w szpitalu :( (pisała na majowych staraniach i założyła wiara czyni cuda)

Emilka pisała że dziś (bo wczoraj też pisała do mnie )miała kolejne usg robione przez innego lekarza niż wczoraj i tamta nie widziała (dziecka-puste jajo ) ,dzidzia jest ale nie widać akcji serca i czekają trzy dni a krwawi z krwiaka który jest koło dzidzi umiejscowiony ,do tego torbiel 4cm na jajniku ,badają betę co kilka godzin a te 3dni na cud dają jak nie będzie serca słychać to zabieg... żal mi jej ,naprawdę -bardzo ,witać w tych eskach ze jest w rozpaczy..ehhhh

ehh przykra sprawa prześlij jej mego przytulaczka :)

caffe, inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny moja wyobraźnia zadziałała :P fuj fuj :D

Oj tam, oj tam :)

Nie lubisz kwiatów, glonów i porostów? :P

inessa, bliska77, Panda, Bursztyn lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    slash wrote:
    Jak czytam Wasze wpisy, pomimo że smucę się że nie możemy począć maleństwa, uśmiecham się - Fajnie ze się tutaj znalazłam. Aha powiedzcie mi, ja dobrze wyczytałam ze tutaj trzeba wnieść opłatę zebym po miesiącu mogła dalej z Wami pisac?

Żeby pisać na forum nie musisz płacić. Nie masz dostępu do wykresu.

dostęp do wykresu jest i owu. wyznacza tylko nie ma kolorów.

caffe, inessa, samira, Mango lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    caffe wrote:
    slash wrote:
    Jak czytam Wasze wpisy, pomimo że smucę się że nie możemy począć maleństwa, uśmiecham się - Fajnie ze się tutaj znalazłam. Aha powiedzcie mi, ja dobrze wyczytałam ze tutaj trzeba wnieść opłatę zebym po miesiącu mogła dalej z Wami pisac?

Żeby pisać na forum nie musisz płacić. Nie masz dostępu do wykresu.

dostęp do wykresu jest i owu. wyznacza tylko nie ma kolorów.

To u mnie okres płodny był cały poprzedni cykl. Jak nie zapłaciłam to mogłam się bzykać :P tyle, że efektu nie ma :P

inessa, bliska77, Jolka76, Panda, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

chyb atak ,nie wiem jaka ale może rośnie bo mówiła tez ze dają iskierkę nadziei ,zobaczymy ...

inessa, caffe lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    inessa wrote:

chyb atak ,nie wiem jaka ale może rośnie bo mówiła tez ze dają iskierkę nadziei ,zobaczymy ...

Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze, zmartwiłam się tym co ona przeżywa :(

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to dobrze,że rośnie niech jak najwięcej odpoczywa mi się wydaje,że tak jak kiedyś mówiła Angela, zeby jak się dowiemy,że jesteśmy wciąży to chociaż na początku ciąży tyle nie serduszkować bo to jednak narusza w jakiś sposób na dole wszystko. Nie chce mówić,że przez to ale moze... nie mów jej tylko tego to takie moje przemyślenia bo bardzo się o nią i maleństwo martwie :(
    Samirko Ty też dbaj o swoje zdrowie bardzo bo takie choroby to nie tylko źle na starania o maleństwo ale i na CIebie wpływają i martwie się o Ciebie <3

samira, bliska77, polarmiś, angela, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Oj to dobrze,że rośnie niech jak najwięcej odpoczywa mi się wydaje,że tak jak kiedyś mówiła Angela, zeby jak się dowiemy,że jesteśmy wciąży to chociaż na początku ciąży tyle nie serduszkować bo to jednak narusza w jakiś sposób na dole wszystko. Nie chce mówić,że przez to ale moze... nie mów jej tylko tego to takie moje przemyślenia bo bardzo się o nią i maleństwo martwie :(
    Samirko Ty też dbaj o swoje zdrowie bardzo bo takie choroby to nie tylko źle na starania o maleństwo ale i na CIebie wpływają i martwie się o Ciebie <3

kchana będzie dobrze ,mam nadzieję, zastosuje dietkę, może to i w w stawach pomoże :)

ja też pomyślałam o tym serduszkowaniu jak będzie ok to chyba zaprzestana do końca ciąży ...

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    samira wrote:
    caffe wrote:
    samira wrote:

dziewczynki chciałam wam tylko napomknąć ze Emilka WSK ,na pewno kojarzycie jest w szpitalu :( (pisała na majowych staraniach i założyła wiara czyni cuda)

Emilka pisała że dziś (bo wczoraj też pisała do mnie )miała kolejne usg robione przez innego lekarza niż wczoraj i tamta nie widziała (dziecka-puste jajo ) ,dzidzia jest ale nie widać akcji serca i czekają trzy dni a krwawi z krwiaka który jest koło dzidzi umiejscowiony ,do tego torbiel 4cm na jajniku ,badają betę co kilka godzin a te 3dni na cud dają jak nie będzie serca słychać to zabieg... żal mi jej ,naprawdę -bardzo ,witać w tych eskach ze jest w rozpaczy..ehhhh

Kojarzę ją z tamtego działu. Bardzo współczuje :(

tym bardziej ze weszła już w trzeci miesiąc :(

Cholerny miesiąc...

sorki zmyliłam się jest 7 tydzień ,chyba skończony ...

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    inessa wrote:

kchana będzie dobrze ,mam nadzieję, zastosuje dietkę, może to i w w stawach pomoże :)

ja też pomyślałam o tym serduszkowaniu jak będzie ok to chyba zaprzestana do końca ciąży ...

Przepraszam, że pytam, ale u nich to jakoś za często było?

inessa, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    caffe wrote:
    samira wrote:
    caffe wrote:
    samira wrote:

Kojarzę ją z tamtego działu. Bardzo współczuje :(

tym bardziej ze weszła już w trzeci miesiąc :(

Cholerny miesiąc...

sorki zmyliłam się jest 7 tydzień ,chyba skończony ...

to i tak prawie 3 miesiąc, licząc po 4 tygodnie :(

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Agus przykro mi, ze jednak nadeszla, ja na Ciebie stawialam w tym miesiacu. Slash ja mierze w ustach, mozna tak i tak byle by w calym cyklu w tym samym miejscu i tym samym termometrem.

Jolka dzięki, może chociaż Tobie się uda, trzymam kciuki ;-)

caffe, inessa, Jolka76, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jolka76 wrote:
    Agus przykro mi, ze jednak nadeszla, ja na Ciebie stawialam w tym miesiacu. Slash ja mierze w ustach, mozna tak i tak byle by w calym cyklu w tym samym miejscu i tym samym termometrem.

i niemytym :P

koniecznie, coby flora bakteryjna się utrzymała, inaczej nie ma sensu ;-)

caffe, inessa, Reni, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 539 540 541 542 543 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ