35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jolka76 wrote:Agus przykro mi, ze jednak nadeszla, ja na Ciebie stawialam w tym miesiacu. Slash ja mierze w ustach, mozna tak i tak byle by w calym cyklu w tym samym miejscu i tym samym termometrem.
i niemytymMango, inessa, grosza, bliska77, Jolka76, Panda, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
a ja @ nie mam ,dziś 41dc ...
katar odpuszcza ale jest taki gesty fuj i mam go w gardle fuj...
dziś byłam u reumatolog ,kwas moczowy w normie a to powiedziała najważniejsze,czynnik RF tez ok, ALT tylko podwyższony troszkę ale miałam ta infekcje pęcherza przeciąż to może po tym ,mam l-4 do 13.06 wyproszonei zabiegi na kolana laser a na barki taka lampę specjalna ale nie solux
inessa, grosza, bliska77, Jolka76, Panda, iza37, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypoza tym jest mi smutno bo ,Inesska już to czytała na innym wątku na pewno
dziewczynki chciałam wam tylko napomknąć ze Emilka WSK ,na pewno kojarzycie jest w szpitalu(pisała na majowych staraniach i założyła wiara czyni cuda)
Emilka pisała że dziś (bo wczoraj też pisała do mnie )miała kolejne usg robione przez innego lekarza niż wczoraj i tamta nie widziała (dziecka-puste jajo ) ,dzidzia jest ale nie widać akcji serca i czekają trzy dni a krwawi z krwiaka który jest koło dzidzi umiejscowiony ,do tego torbiel 4cm na jajniku ,badają betę co kilka godzin a te 3dni na cud dają jak nie będzie serca słychać to zabieg... żal mi jej ,naprawdę -bardzo ,witać w tych eskach ze jest w rozpaczy..ehhhh
caffe, inessa, grosza, anna maria, bliska77, Jolka76, polarmiś, iza37, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
Samira ja chodziłam na magnetoterapie i prądy tens oraz na kriokomorę. Przyznam się ze po pierwszej seri poczułam ulgę w bólu ramion i nóg. Na jesień zamierzam znów iść na kriokomorę. Fajna sprawa tylko trochę zimno brrr
samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyslash wrote:Samira ja chodziłam na magnetoterapie i prądy tens oraz na kriokomorę. Przyznam się ze po pierwszej seri poczułam ulgę w bólu ramion i nóg. Na jesień zamierzam znów iść na kriokomorę. Fajna sprawa tylko trochę zimno brrr
ja chodziłam też na kriokomorę ale efektów nie widzę ,ale to powinno być przynajmniej 20 zabiegów aby dały efekty ;)ale przyznam ze ogólnie daje czadu i odświeża organizminessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:dzięki dziewczyny, ale ona o urlopie na żądanie nie chce nawet myśleć, uczepiła się mnie jak rzep psiego ogona i za cholerę nie chce dać mi od siebie odetchnąć
współczuję cioci z czerwoną walizką ale teraz jak pójdzie to tak jej dokop ze się jej ciuchy z tej walizki rozsypiąinessa, bliska77, Jolka76, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
samira wrote:poza tym jest mi smutno bo ,Inesska już to czytała na innym wątku na pewno
dziewczynki chciałam wam tylko napomknąć ze Emilka WSK ,na pewno kojarzycie jest w szpitalu(pisała na majowych staraniach i założyła wiara czyni cuda)
Emilka pisała że dziś (bo wczoraj też pisała do mnie )miała kolejne usg robione przez innego lekarza niż wczoraj i tamta nie widziała (dziecka-puste jajo ) ,dzidzia jest ale nie widać akcji serca i czekają trzy dni a krwawi z krwiaka który jest koło dzidzi umiejscowiony ,do tego torbiel 4cm na jajniku ,badają betę co kilka godzin a te 3dni na cud dają jak nie będzie serca słychać to zabieg... żal mi jej ,naprawdę -bardzo ,witać w tych eskach ze jest w rozpaczy..ehhhh
Kojarzę ją z tamtego działu. Bardzo współczujesamira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:samira wrote:poza tym jest mi smutno bo ,Inesska już to czytała na innym wątku na pewno
Kojarzę ją z tamtego działu. Bardzo współczuje
tym bardziej ze weszła już w trzeci miesiącinessa, caffe, KaRa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:slash wrote:naprawdę niemytym?
żartowałam
tak też myślałamoh Ty łobuziaro. Jeszcze byłabym skłonna uwierzyc jako nowicjuszka tutaj. Ale fajnie nick mi sie zmienia z nowa, debiutantka a teraz znajoma
inessa, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:nie wiem czy powinnam pytać, ale zapytam jeśli nie chcecie to sie nie przyznacie. Czy któraś z Was jest z Wrocławia albo jego okolic?
kochana spójrz na listę która jest na osobnym wątku zaraz obok naszego i się wszystkiego dowiesz ,napisz tez wg wzoru i cię dopiszę ,lista jest tam na 1 stronie a dopisz się na końcu w pościeinessa, Mango lubią tę wiadomość
-
samira wrote:caffe wrote:samira wrote:poza tym jest mi smutno bo ,Inesska już to czytała na innym wątku na pewno
Kojarzę ją z tamtego działu. Bardzo współczuje
tym bardziej ze weszła już w trzeci miesiąc
Cholerny miesiąc...inessa, samira lubią tę wiadomość
-
slash wrote:caffe wrote:slash wrote:naprawdę niemytym?
żartowałam
tak też myślałamoh Ty łobuziaro. Jeszcze byłabym skłonna uwierzyc jako nowicjuszka tutaj. Ale fajnie nick mi sie zmienia z nowa, debiutantka a teraz znajoma
Gratuluję awansu i życzę szybciutko kolejnychinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmilko pozdrów ją ode mnie a jak ja byłam pierwszy raz w kwietniu w szpitalu leżała ze mną też taka młodziutka dziewczyna z takim samym problemem jak Emilka leżała trzy dni i wypisali ją bo ona chciała polepszyło się i lekarze powiedzieli,ze ma się bardzo oszczędzać chcieli ja zatrzymać na miesiąc w szpitalu bo wtedy trzeba leżeć ale ona miała dwójke małych dzieci w domu. Powiedz jej,że jak bedą chcieli ją zatrzymać na podtrzymaniu niech mimo wszystko się zgodzi i że pamietam bardzo
A co do zabiegów Twoich to bardzo dobrze,że Ci je przepisanoJa po krio bardzo źle się czułam kregosłup mnie tak bolała, że musiałam brać leki p.bólowe. Wolę te różne lampy no i najbardziej gimnastykę w basenie
samira, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość