X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus przykro mi, ze jednak nadeszla, ja na Ciebie stawialam w tym miesiacu. Slash ja mierze w ustach, mozna tak i tak byle by w calym cyklu w tym samym miejscu i tym samym termometrem.

caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Agus przykro mi, ze jednak nadeszla, ja na Ciebie stawialam w tym miesiacu. Slash ja mierze w ustach, mozna tak i tak byle by w calym cyklu w tym samym miejscu i tym samym termometrem.

i niemytym :P

Mango, inessa, grosza, bliska77, Jolka76, Panda, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)

a ja @ nie mam ,dziś 41dc ...

katar odpuszcza ale jest taki gesty fuj i mam go w gardle fuj...

dziś byłam u reumatolog ,kwas moczowy w normie a to powiedziała najważniejsze,czynnik RF tez ok, ALT tylko podwyższony troszkę ale miałam ta infekcje pęcherza przeciąż to może po tym ,mam l-4 do 13.06 wyproszone :P i zabiegi na kolana laser a na barki taka lampę specjalna ale nie solux

inessa, grosza, bliska77, Jolka76, Panda, iza37, Bursztyn lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naprawdę niemytym?

caffe, inessa, Reni, Jolka76, Panda, megan8, Mango lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poza tym jest mi smutno bo ,Inesska już to czytała na innym wątku na pewno

dziewczynki chciałam wam tylko napomknąć ze Emilka WSK ,na pewno kojarzycie jest w szpitalu :( (pisała na majowych staraniach i założyła wiara czyni cuda)

Emilka pisała że dziś (bo wczoraj też pisała do mnie )miała kolejne usg robione przez innego lekarza niż wczoraj i tamta nie widziała (dziecka-puste jajo ) ,dzidzia jest ale nie widać akcji serca i czekają trzy dni a krwawi z krwiaka który jest koło dzidzi umiejscowiony ,do tego torbiel 4cm na jajniku ,badają betę co kilka godzin a te 3dni na cud dają jak nie będzie serca słychać to zabieg... żal mi jej ,naprawdę -bardzo ,witać w tych eskach ze jest w rozpaczy..ehhhh

caffe, inessa, grosza, anna maria, bliska77, Jolka76, polarmiś, iza37, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira ja chodziłam na magnetoterapie i prądy tens oraz na kriokomorę. Przyznam się ze po pierwszej seri poczułam ulgę w bólu ramion i nóg. Na jesień zamierzam znów iść na kriokomorę. Fajna sprawa tylko trochę zimno brrr

samira, inessa lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tz. teraz chyba nie krwawi ale jest załamana na maxa,a dziś miała zacząć prace w Aptece !!

inessa, iza37, Bursztyn lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie kojarzę Emilki, no bo skąd. Ale pozdrów ją i powiedz że nie jest sama, że wspieramy ją myśląc o niej.

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Samira ja chodziłam na magnetoterapie i prądy tens oraz na kriokomorę. Przyznam się ze po pierwszej seri poczułam ulgę w bólu ramion i nóg. Na jesień zamierzam znów iść na kriokomorę. Fajna sprawa tylko trochę zimno brrr

ja chodziłam też na kriokomorę ale efektów nie widzę ,ale to powinno być przynajmniej 20 zabiegów aby dały efekty ;)ale przyznam ze ogólnie daje czadu i odświeża organizm :)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem ze nie wszystkie ją kojarzycie ,ja pisałam z nią też na innym forum,bardzo młodziutka i życie dało jej w kość ehhh...

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dzięki dziewczyny, ale ona o urlopie na żądanie nie chce nawet myśleć, uczepiła się mnie jak rzep psiego ogona i za cholerę nie chce dać mi od siebie odetchnąć ;-)

współczuję cioci z czerwoną walizką ale teraz jak pójdzie to tak jej dokop ze się jej ciuchy z tej walizki rozsypią :D

inessa, bliska77, Jolka76, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    naprawdę niemytym?

żartowałam :P

inessa, grosza, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

dziewczynki chciałam wam tylko napomknąć ze Emilka WSK ,na pewno kojarzycie jest w szpitalu :( (pisała na majowych staraniach i założyła wiara czyni cuda)

Emilka pisała że dziś (bo wczoraj też pisała do mnie )miała kolejne usg robione przez innego lekarza niż wczoraj i tamta nie widziała (dziecka-puste jajo ) ,dzidzia jest ale nie widać akcji serca i czekają trzy dni a krwawi z krwiaka który jest koło dzidzi umiejscowiony ,do tego torbiel 4cm na jajniku ,badają betę co kilka godzin a te 3dni na cud dają jak nie będzie serca słychać to zabieg... żal mi jej ,naprawdę -bardzo ,witać w tych eskach ze jest w rozpaczy..ehhhh

Kojarzę ją z tamtego działu. Bardzo współczuje :(

samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy powinnam pytać, ale zapytam jeśli nie chcecie to sie nie przyznacie. Czy któraś z Was jest z Wrocławia albo jego okolic?

samira, inessa lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    samira wrote:

tym bardziej ze weszła już w trzeci miesiąc :(

inessa, caffe, KaRa, bliska77 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    slash wrote:
    naprawdę niemytym?

tak też myślałam :) oh Ty łobuziaro. Jeszcze byłabym skłonna uwierzyc jako nowicjuszka tutaj. Ale fajnie nick mi sie zmienia z nowa, debiutantka a teraz znajoma :)

inessa, caffe, Mango lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    nie wiem czy powinnam pytać, ale zapytam jeśli nie chcecie to sie nie przyznacie. Czy któraś z Was jest z Wrocławia albo jego okolic?

kochana spójrz na listę która jest na osobnym wątku zaraz obok naszego i się wszystkiego dowiesz ,napisz tez wg wzoru i cię dopiszę ,lista jest tam na 1 stronie a dopisz się na końcu w poście :P

inessa, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    caffe wrote:
    samira wrote:

tym bardziej ze weszła już w trzeci miesiąc :(

Cholerny miesiąc...

inessa, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    caffe wrote:
    slash wrote:
    naprawdę niemytym?

tak też myślałam :) oh Ty łobuziaro. Jeszcze byłabym skłonna uwierzyc jako nowicjuszka tutaj. Ale fajnie nick mi sie zmienia z nowa, debiutantka a teraz znajoma :)

Gratuluję awansu i życzę szybciutko kolejnych :)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko pozdrów ją ode mnie a jak ja byłam pierwszy raz w kwietniu w szpitalu leżała ze mną też taka młodziutka dziewczyna z takim samym problemem jak Emilka leżała trzy dni i wypisali ją bo ona chciała polepszyło się i lekarze powiedzieli,ze ma się bardzo oszczędzać chcieli ja zatrzymać na miesiąc w szpitalu bo wtedy trzeba leżeć ale ona miała dwójke małych dzieci w domu. Powiedz jej,że jak bedą chcieli ją zatrzymać na podtrzymaniu niech mimo wszystko się zgodzi i że pamietam bardzo <3

A co do zabiegów Twoich to bardzo dobrze,że Ci je przepisano :) Ja po krio bardzo źle się czułam kregosłup mnie tak bolała, że musiałam brać leki p.bólowe. Wolę te różne lampy no i najbardziej gimnastykę w basenie :)

samira, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 538 539 540 541 542 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ