35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:ciao,
wszystkim forumowym Renatom ( zdaje sie , ze nasza Ewka to tez Renata tylko ma takie pseudo artystyczne na potrzeby forum) z okazji ich imienin zycze wszelkiej pomyslnosci
i 100 lat :*
Paszczakinie- jestem pod wrazeniem twojej znajomosci sie na zdrowym trybie odzywiania ...kurde ale wiedza...ja to nawet jak przeczytam w necie o zageszczaczach czy dosladzaczach to i tak nie kumam o co chodzi, ide do sklepu i juz zapominam o czytaniu etykietek. jedynie na co zwracam uwage to na sklad parowekjak jest powyzej 86 proc miesa to juz je kupuje
moze ktos wrzuci jakis dobry, tanii prosty przepis na pasztet domowej roboty..bo mi checi narobilyscie na pasztet a kupnego nie moge odkad jestem w ciazy ( nie pamietam dlaczego ?)
Inesska- daj znac po wizycie, trzymam kciuki za was
Ewka- ty tez sie odezwij z diagnoza Tupkowa
u mnie dzis tak leje ze nawet moj pies nie chce wyjsc na dwor zrobic siku
a ja bylam u ginki na wizycie...Ivo jest juz odwrocony glowa w dol, pochwalila brzuszek, pochwalila wage, i ogolnie wszystko jest "si kalafon " , wiec znowu umarlam z dumy nad wlasna ciaza
iwcia, nie wiem, czy powinnam ale zapytam- czemu nie mozna gotowych (oprocz tego, ze to syfiaste jest)? Bo ja juz moj zjadlam, wiec i tak po ptakach
wiem, ze z watrobka nie wolno przesadzac, ale ile tego tam jest, niewiele..
I gratulacje, ze wszytko piknie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 15:46
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:Tupuś ma nadal ataki, w przychodni pani lekarz nie wie co mu jest, ma skierowanie na jutro na usg.....tak go męczą że jak tylko przestanie płakać to zasypia na półtorej godziny
wyobrazcie sobie latałam po aptekach, bo lekarz zaleciła, za mlekiem bebilon AR -anty refluksowy
mała puszka 400gram kosztuje prawie 50 zl
kurwa
apteka zawsze ma drożej chyba ,że znajdź sobie jakąś z promocja na to mleko
Witamiwcia77, Iwone, EwaT, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:iwcia, nie wiem, czy powinnam ale zapytam- czemu nie mozna gotowych (oprocz tego, ze to syfiaste jest)? Bo ja juz moj zjadlam, wiec i tak po ptakach
wiem, ze z watrobka nie wolno przesadzac, ale ile tego tam jest, niewiele..
I gratulacje, ze wszytko piknie! -
szczęśliwa 2 wrote:Ewka rossmann bebilon AR 400g puszka 33,99
apteka zawsze ma drożej chyba ,że znajdź sobie jakąś z promocja na to mleko
Witamile czasu cie nie bylo !!!!!!
Iwone, szczęśliwa 2, SolarPolar, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Kurcze, Paszczak zabij mnie ale nie pamietam dlaczego ja w ciazy nie moge paszteta typu " profi " jesc...cos mi blyska ze cos z toxoplazmoza ma wspolnego...ale nie pamietam niestety
moja "konserwa" byla sterylizowana, takze luztoxo nie zyje
iwcia77, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj pasztet jest bardzo prosty
cały kurczak gotuje z 25dkg watróbki marchewką, por, seler, pietruszka
obieram kuraka, miksuje wszystko
Dodaję 2 jajka, płatki owsiane 3 łyzki lub więcej na oko by konsystencja nie była za wodnista i pieke ok godzinę.
Wątróbki można mniej, zbyt dużo, to pasztet się rozpadaszczęśliwa 2, iwcia77, Bliska 77, Simba, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:Ha
okazało się ,że jak dziecie poszło do żłobka a ja do pracy to kuzwa na nic czasu nie mam do tego wirusy, norowirusy, zapalenia oskrzeli itp
i na forum juz nie zostaje ani minutkiszczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:no.. do tego ja widzialam, ze sie babkom amh poprawilo, a teoretycznie nie ma takiej mozliwosci, nie?
a tak przy okazji to strasznie mi sie przez niki i sloneczniki mylicie! dorka od zaaawsze ma tego slonecznika, moze dorbi bys se jakiegos usmiecha na nim domalowala, lub cos?(tak w ramach zrozumienia dla budyniow
)
Dziendobrywieczor:-)Bliska 77, EwaT, szczęśliwa 2, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Jutro USG które nie wiadomo czy coś wykaże. Szkoda że nie kazała Ci zrobić podstawowych badań, mocz i morfologia. Szkoda czasu żeby się tak męczył.
szczęśliwa 2, Iwone lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Amh nigdy sie nie poprawia . To zamiesAnie z polepszeniem wynikow amh wynika z tego ze od lipca 2013 roku zmienili markery i wyniki byly dwokrotnie wyZsze. Czesc laboratoriow o tym wiedziala a czesc nie. I dziewczynki zaczely sie cieszyc ze im amh sie poprawilo.
Dziendobrywieczor:-)moremi lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Jakie wodniaczki znowu? Kolejny powod do stresu? Mi juz napletek wystarczy... Odciaga sie go czy nie??
iwcia77, Iwone, Pusurek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4