35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Kochane moje żegnam sie ze staraniami do Was bede od czasu do czasu zagladać - dzisiaj podjelismy z meżem taką decyzje!!!
Dziecko a raczej dzieci nie żyja prawie od miesiaca ( podejrzenie,ze były bliźniaki bo sa dwa pecherzyki ale w jednym jest cialko żółte i dzieciątko tzn to co po nim zostało
jutro mam zabieg w szpitalu polecam sie Waszej pamieci!
nic innego nie napisze bo nie mam sił a po drugie nie chce używac niecenzurowanych słów
bede o Was pamietac mimo,ze w nastepnym tygodniu konczy mi sie abonament to postaram sie raz na jakis czas zagladać
buziaki dla kazdeh z Wasi dziekuje,ze JESTESCIE !!!!!!!!!
Zycie ejst takie niesprawiedliwe....Tule mocnoSolarPolar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No po lutce pewnie sie wchlonie..Chociaz u mnie akurat w styczniu peklo dzien przed okresem...I nie wspominam tego najlepiej..Bo byl mega duzy ..Bol taki ,ze zemdlalam...Wiec lepiej zeby teraz juz ci nie pekalo a sie ladnie wchlonelo
Ech, co będzie, to będzie, spoko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:34
Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:jeju jak ja czytam o tych wynikach amh to mi wlosy staja na glowie..mloda kobieta a rezerwa sie konczy...to takie niesprawiedliwe...
Ech, żebym sobie nie wymyśliła, ze chce miec 3 dzieci, to by było ok, bonawet bym nie zauważyłam -
dorbie wrote:Wiesz, poczytalam sobie w necie, to ja stara jestem, dziewczyny maja po 24 lata i AMH 0,15. Uspokoiłam się. Może to prawda, ze jak się ma wszesnie pierwsza @ to się szybciej kończy, chociaz różny jest zapas.
Ech, żebym sobie nie wymyśliła, ze chce miec 3 dzieci, to by było ok, bonawet bym nie zauważyłam
Mysle ,ze tu trzeba troche szczescia tez zeby zaciazyc....iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No ale byl pecherzyk..Czyli cos uroslo rpzeciez..A ze nie peklo to inna broszka..Sprawdzalas prolaktyne?Bo przy stymulacji clo prolaktyna lubi dodatkowo isc w gore i jeszcze trudniej o pekanie...
-
Inessko to jest ogromnie smutne, życie nigdy nie było sprawiedliwe i trzeba sie z tym pogodzic i życ dalej, mam nadzieje że mimo wszystko sie ogarniesz i bedziesz szczęśliwa....
jest tak jak pisałam, do 3mies może sie wszystko zdarzyć i nie ma sie co nakręcać...no takie pojebane jest to życieIwone, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kazda sie rodzi z okreslona i indywidualna pula jajek. Nie wiemy jaki amh mialysmy w wieku 20 lat. Dwa lata temu robilam mamogrfie - w opisie - zanikajace gruczoly, obfita tkanka tluszczowa. Lekarz na to - ze to wiek niestety. Ostatnio dorwalam usg piersi zrobione 11 lat temu. Opis identyczny. Dwa lata pozniej urodzilam dziecko i Mleka przy prawie nieistniejacych gruczolach mialam dla trojki maluchow. Tak wiec nie do konca wierZe w wyniki i medycyne.
dorbie, Iwone, iwcia77, macduska, Niuta lubią tę wiadomość
-
Ineska aż mnie zmroziło normalnie, niesprawiedliwe to wszystko... Strasznie mi smutno, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co ty czujesz teraz... Trzymaj sie kochana...
-
Inessa!!! Dlaczego ty od poczatku nie bylas na heparynie??? Przepraszam ale nie rozumiem tego. Masz podejrzenie zespolu antyfosfolipidowego i bralas tylko acard, przeciez to nie wystarczy aby utrzymac ciążę przy zaburzeniach krzepliwosci. Kurde do dupy...
dorbie, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość