WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochane moje żegnam sie ze staraniami do Was bede od czasu do czasu zagladać - dzisiaj podjelismy z meżem taką decyzje!!!
    Dziecko a raczej dzieci nie żyja prawie od miesiaca ( podejrzenie,ze były bliźniaki bo sa dwa pecherzyki ale w jednym jest cialko żółte i dzieciątko tzn to co po nim zostało :( :( :(
    jutro mam zabieg w szpitalu polecam sie Waszej pamieci!
    nic innego nie napisze bo nie mam sił a po drugie nie chce używac niecenzurowanych słów :(
    bede o Was pamietac mimo,ze w nastepnym tygodniu konczy mi sie abonament to postaram sie raz na jakis czas zagladać <3
    buziaki dla kazdeh z Was <3 i dziekuje,ze JESTESCIE !!!!!!!!!
    Nie mam slow,..Boze tak bardzo mi przykro Inessko :(
    Zycie ejst takie niesprawiedliwe....Tule mocno <3

SolarPolar lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No po lutce pewnie sie wchlonie..Chociaz u mnie akurat w styczniu peklo dzien przed okresem...I nie wspominam tego najlepiej..Bo byl mega duzy ..Bol taki ,ze zemdlalam...Wiec lepiej zeby teraz juz ci nie pekalo a sie ladnie wchlonelo ;)
    Mam 30 dc, czekam na okres, a pęcherzyk jest, bo byłam dzis u gina.
    Ech, co będzie, to będzie, spoko ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:34

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie mam slow,..Boze tak bardzo mi przykro Inessko :(
    Zycie ejst takie niesprawiedliwe....Tule mocno <3
    Bardzo mi przykro. Przytulam...

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..a ja sie oblizalam smakiem na te wasze pasztety...skopiowalam przepisy na worda i bede kombinowac w przyszlym tygodniu...na razie musze zadowolic sie denkami od karczochow z pietruszka i czosnkiem- tez mniom :D

dorbie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    jeju jak ja czytam o tych wynikach amh to mi wlosy staja na glowie..mloda kobieta a rezerwa sie konczy...to takie niesprawiedliwe...
    Wiesz, poczytalam sobie w necie, to ja stara jestem, dziewczyny maja po 24 lata i AMH 0,15. Uspokoiłam się. Może to prawda, ze jak się ma wszesnie pierwsza @ to się szybciej kończy, chociaz różny jest zapas.
    Ech, żebym sobie nie wymyśliła, ze chce miec 3 dzieci, to by było ok, bonawet bym nie zauważyłam

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurwa! doczytalam post Inesski...ide sie wyplakac :( biedna :( jezu :( brak mi slow...jaki zal...

dorbie, Mega, Iwone lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, tak mi przykro. Przytulam Cię mocno <3

Matka fantastycznej 4 :)
  • caffe Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa <3 <3 <3

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Wiesz, poczytalam sobie w necie, to ja stara jestem, dziewczyny maja po 24 lata i AMH 0,15. Uspokoiłam się. Może to prawda, ze jak się ma wszesnie pierwsza @ to się szybciej kończy, chociaz różny jest zapas.
    Ech, żebym sobie nie wymyśliła, ze chce miec 3 dzieci, to by było ok, bonawet bym nie zauważyłam
    Heee skad ja to znam..Jakby mi w tamtym roku w swieta nie odwalilo ,ze chcemy drugie bym nie poczula jak to jest sie naprawde starac.... AMH kazda ma jakie ma i nic nie zmieni niestety......Przy pcos jedynie ejst dosc wysokie..Ale tez majac duze amh nie daje to gwarancji ,ze komorki sa idealne....
    Mysle ,ze tu trzeba troche szczescia tez zeby zaciazyc....

iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iness <3

co więcej można powiedzieć.....

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ale byl pecherzyk..Czyli cos uroslo rpzeciez..A ze nie peklo to inna broszka..Sprawdzalas prolaktyne?Bo przy stymulacji clo prolaktyna lubi dodatkowo isc w gore i jeszcze trudniej o pekanie...
    Uroslo ale lh nie zadzialalo. Mozem masz LUF?

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko to jest ogromnie smutne, życie nigdy nie było sprawiedliwe i trzeba sie z tym pogodzic i życ dalej, mam nadzieje że mimo wszystko sie ogarniesz i bedziesz szczęśliwa....

jest tak jak pisałam, do 3mies może sie wszystko zdarzyć i nie ma sie co nakręcać...no takie pojebane jest to życie

Iwone, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa tak mi przykro.

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska przytulam.

201408184765.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Polar to nie ja ;) ja mam pcos ;)

dorbie lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko tulę mocno <3

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Może nie ;-)

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazda sie rodzi z okreslona i indywidualna pula jajek. Nie wiemy jaki amh mialysmy w wieku 20 lat. Dwa lata temu robilam mamogrfie - w opisie - zanikajace gruczoly, obfita tkanka tluszczowa. Lekarz na to - ze to wiek niestety. Ostatnio dorwalam usg piersi zrobione 11 lat temu. Opis identyczny. Dwa lata pozniej urodzilam dziecko i Mleka przy prawie nieistniejacych gruczolach mialam dla trojki maluchow. Tak wiec nie do konca wierZe w wyniki i medycyne.

dorbie, Iwone, iwcia77, macduska, Niuta lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska aż mnie zmroziło normalnie, niesprawiedliwe to wszystko... Strasznie mi smutno, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co ty czujesz teraz... Trzymaj sie kochana... <3

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa!!! Dlaczego ty od poczatku nie bylas na heparynie??? Przepraszam ale nie rozumiem tego. Masz podejrzenie zespolu antyfosfolipidowego i bralas tylko acard, przeciez to nie wystarczy aby utrzymac ciążę przy zaburzeniach krzepliwosci. Kurde do dupy...

dorbie, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
‹‹ 5498 5499 5500 5501 5502 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ