WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Przy każdej, ale chodzi o tą skórkę na samym czubku która dosyć łatwo odchodzi. Tak mi dziś powiedzieli.
    Ania to napletek heheheheh

ania.g lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Macduska tu nie chodzi o Inessę że coś zrobiła czy nie, tylko o lekarza że nic nie zrobił żeby tą ciążę utrzymać. Powinien ją skierować do poradni patologii ciąży
    Nie zgodze sie z Toba do konca.A dlaczego..Hmmm zostawie to juz dla siebie i zakoncze temat ze swojej strony..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Macduska tu nie chodzi o Inessę że coś zrobiła czy nie, tylko o lekarza że nic nie zrobił żeby tą ciążę utrzymać. Powinien ją skierować do poradni patologii ciąży

A ona nie była ?
    chodziła do zwykłego ginka z przedmieścia?
    nie za bardzo wiem bo jestem tu od sierpnia.

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    myślę, ze ineska zrobiła wszystko co mogła by było dobrze i moze na tym skończmy bo się dziewczyna zdołuje jak nas poczyta,

trochę wychodzi na to , ze ona coś tam powinna a tego nie zrobiła,

nie wpędzajmy jej w poczucie winy,

czasami i medycyna jest bezsilna
    Nie Inesska. To lekarz "czekał" zarówno z usg (sorry, ale ja bym wolała wiedzieć wcześniej, że ciąża się nie rozwija - o usunięciu pustego pęcherzyka podejmuje się decyzję na przełomie 7 i 8 tygodnia, a Inesska z jednym pustym chodziła do 12!), jak i podaniem heparyny.
    Tak jak pisze Kapta. Mimo że uwielbiam swojego lekarza, to idę dalej. Chcę kurwa mieć dziecko, a nie kumpla do pogaduszek, dlatego szukam pomocy sztabu specjalistów. I zaproponował mi to właśnie mój lekarz. Inesskę też lekarz powinien wysłać do specjalistów, a nie czekać jak Chazan na cudowne zakończenie.

macduska, Iwone, kapturnica, iwcia77, Sabina, Bliska 77, Blondik, ania.g lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi...Inesska miala jedno usg...W 7mym tygodniu z tego co wnioskuje na jej wykresie

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co pamiętam to Inessa ma wszędzie daleko jeśli chodzi o dobrych specjalistów, no i ma finansowe problemy, które uniemożliwiają to co by się chciało.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 19:58

iwcia77, Mega, macduska, Nati74 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moremi...Inesska miala jedno usg...W 7mym tygodniu z tego co wnioskuje na jej wykresie
    To nie wiem. Ja szukałam jakiejkolwiek informacji o serduszku i nie znalazłam. Może przeoczyłam.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To nie wiem. Ja szukałam jakiejkolwiek informacji o serduszku i nie znalazłam. Może przeoczyłam.
    Pod wykresem znalazlam ale o serduszku nic nie pisze........

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pod wykresem znalazlam ale o serduszku nic nie pisze........
    Bo wtedy nie było i lekarz jej kazał przyjść właśnie po takim długim odstępie czasu.

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    z tego co pamiętam to Inessa ma wszędzie daleko jeśli chodzi o dobrych specjalistów, no i ma finansowe problemy, które uniemożliwiają to co by się chciało.
    To niestety może zablokować.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bo wtedy nie było i lekarz jej kazał przyjść właśnie po takim długim odstępie czasu.
    Kur. jajo bym zniosla jakbym miala tyle tygodni czekac...chore normalnie....

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ojapierdolę! Jak pod koniec 6 tygodnia u mnie nic nie było, to czekaliśmy tydzień i od razu zabieg. Wiedziałam kiedy była owulacja i wiedziałam, że ten tydzień jest na przygotowanie się.
    Trochę mnie zaskoczyłaś.
    Teraz rozumiem co Kapta miała na myśli.

kapturnica, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, dopiero teraz przeczytalam, tak bardzo mi przykro, wierzylam w inne zakonczenie, tule mocno <3

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska, tak bardzo mi przykro. Strasznie to wszytsko niesprawiedliwe, kurcze, mial byc maluch i z serca i spod serca. Mam nadzieje, ze ten z serca Was szybko znajdzie, bo nikt nie powinien przezywac takich smutkow, jakie Wam sie trafiaja.. I to tyle razy..

iwcia77 lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwam78 Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was wszystkie dzia za miłe przywitanie i przyjęcie. Jak na razie to bardzo nieudolnie się poruszam na forum szukając waszych wpisów na stronach bo nie wiem jak można szybciej odszukać waszych wpisów do mnie ale mam nadzieję że ogarnę to szybciutko. Nawiązując do mojego problemu dodam że niestety są to moje pierwsze próby starań odnośnie dzieciątka i już na starcie jestem przerażona ze względu na wiek i czas uciekający ale staram się nie tracić nadziei choć to nie jest łatwe. Dziś odebrałam progesteron 21dc 8,71 chyba norma wiec już nie wiem co jest wszystkie wyniki ok i nic z tego.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwam78 moze i norma ale progesteron raczej dupy nie urywa.... Nie wiem jakie masz normy w swoim lab ale uwierz to nie jest za ładny progesteron....

SolarPolar, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwam78 wrote:
    Witam was wszystkie dzia za miłe przywitanie i przyjęcie. Jak na razie to bardzo nieudolnie się poruszam na forum szukając waszych wpisów na stronach bo nie wiem jak można szybciej odszukać waszych wpisów do mnie ale mam nadzieję że ogarnę to szybciutko. Nawiązując do mojego problemu dodam że niestety są to moje pierwsze próby starań odnośnie dzieciątka i już na starcie jestem przerażona ze względu na wiek i czas uciekający ale staram się nie tracić nadziei choć to nie jest łatwe. Dziś odebrałam progesteron 21dc 8,71 chyba norma wiec już nie wiem co jest wszystkie wyniki ok i nic z tego.
    jeśli jesteś po owulce - to progesteron masz za niski trochę

Sabina lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa - bardzo to przykre co Was spotyka. Nie wiem co napisać więcej...

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwam78 wrote:
    a czy odpowiedziałas już na stadartowty zestaw pytań?

Simba, iwcia77, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a czy odpowiedziałas już na stadartowty zestaw pytań?

ocho!
    zaczyna się...:-)

SolarPolar, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 5500 5501 5502 5503 5504 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ