35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Macduska tu nie chodzi o Inessę że coś zrobiła czy nie, tylko o lekarza że nic nie zrobił żeby tą ciążę utrzymać. Powinien ją skierować do poradni patologii ciąży
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Macduska tu nie chodzi o Inessę że coś zrobiła czy nie, tylko o lekarza że nic nie zrobił żeby tą ciążę utrzymać. Powinien ją skierować do poradni patologii ciąży
A ona nie była ?
chodziła do zwykłego ginka z przedmieścia?
nie za bardzo wiem bo jestem tu od sierpnia. -
macduska wrote:myślę, ze ineska zrobiła wszystko co mogła by było dobrze i moze na tym skończmy bo się dziewczyna zdołuje jak nas poczyta,
trochę wychodzi na to , ze ona coś tam powinna a tego nie zrobiła,
nie wpędzajmy jej w poczucie winy,
czasami i medycyna jest bezsilna
Tak jak pisze Kapta. Mimo że uwielbiam swojego lekarza, to idę dalej. Chcę kurwa mieć dziecko, a nie kumpla do pogaduszek, dlatego szukam pomocy sztabu specjalistów. I zaproponował mi to właśnie mój lekarz. Inesskę też lekarz powinien wysłać do specjalistów, a nie czekać jak Chazan na cudowne zakończenie.macduska, Iwone, kapturnica, iwcia77, Sabina, Bliska 77, Blondik, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
z tego co pamiętam to Inessa ma wszędzie daleko jeśli chodzi o dobrych specjalistów, no i ma finansowe problemy, które uniemożliwiają to co by się chciało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 19:58
iwcia77, Mega, macduska, Nati74 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moremi...Inesska miala jedno usg...W 7mym tygodniu z tego co wnioskuje na jej wykresie-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:z tego co pamiętam to Inessa ma wszędzie daleko jeśli chodzi o dobrych specjalistów, no i ma finansowe problemy, które uniemożliwiają to co by się chciało.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:Bo wtedy nie było i lekarz jej kazał przyjść właśnie po takim długim odstępie czasu.
Trochę mnie zaskoczyłaś.
Teraz rozumiem co Kapta miała na myśli.kapturnica, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Inesska, tak bardzo mi przykro. Strasznie to wszytsko niesprawiedliwe, kurcze, mial byc maluch i z serca i spod serca. Mam nadzieje, ze ten z serca Was szybko znajdzie, bo nikt nie powinien przezywac takich smutkow, jakie Wam sie trafiaja.. I to tyle razy..
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Witam was wszystkie dzia za miłe przywitanie i przyjęcie. Jak na razie to bardzo nieudolnie się poruszam na forum szukając waszych wpisów na stronach bo nie wiem jak można szybciej odszukać waszych wpisów do mnie ale mam nadzieję że ogarnę to szybciutko. Nawiązując do mojego problemu dodam że niestety są to moje pierwsze próby starań odnośnie dzieciątka i już na starcie jestem przerażona ze względu na wiek i czas uciekający ale staram się nie tracić nadziei choć to nie jest łatwe. Dziś odebrałam progesteron 21dc 8,71 chyba norma wiec już nie wiem co jest wszystkie wyniki ok i nic z tego.
-
iwam78 wrote:Witam was wszystkie dzia za miłe przywitanie i przyjęcie. Jak na razie to bardzo nieudolnie się poruszam na forum szukając waszych wpisów na stronach bo nie wiem jak można szybciej odszukać waszych wpisów do mnie ale mam nadzieję że ogarnę to szybciutko. Nawiązując do mojego problemu dodam że niestety są to moje pierwsze próby starań odnośnie dzieciątka i już na starcie jestem przerażona ze względu na wiek i czas uciekający ale staram się nie tracić nadziei choć to nie jest łatwe. Dziś odebrałam progesteron 21dc 8,71 chyba norma wiec już nie wiem co jest wszystkie wyniki ok i nic z tego.
Sabina lubi tę wiadomość
-
iwam78 wrote:Witam was wszystkie dzia za miłe przywitanie i przyjęcie. Jak na razie to bardzo nieudolnie się poruszam na forum szukając waszych wpisów na stronach bo nie wiem jak można szybciej odszukać waszych wpisów do mnie ale mam nadzieję że ogarnę to szybciutko. Nawiązując do mojego problemu dodam że niestety są to moje pierwsze próby starań odnośnie dzieciątka i już na starcie jestem przerażona ze względu na wiek i czas uciekający ale staram się nie tracić nadziei choć to nie jest łatwe. Dziś odebrałam progesteron 21dc 8,71 chyba norma wiec już nie wiem co jest wszystkie wyniki ok i nic z tego.
Simba, iwcia77, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny