35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwam78 wrote:odnośnie badań to byłam po owulce faza luteralna wynik 8,71 przy normach 1,7-27,0. Napisałam do mojej pani doktor czekam na sms od niej.
Tak jak myslalam...Czyli cienko...Ciazy przy takim to moze nie uciagnac..Generalnie minimum to jest 10tka ale takie minimum a najlepiej kolo15 zeby byl....
Wiesz to ,ze cos sie miesci w normie nie zawsze jest ok..Tsh naprzyklad norma to od 0,3 do 4,5 ale jak bys miala te 4 to juz stanowczo za wysokie jak do staran........SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Tak jak myslalam...Czyli cienko...Ciazy przy takim to moze nie uciagnac..Generalnie minimum to jest 10tka ale takie minimum a najlepiej kolo15 zeby byl....
Wiesz to ,ze cos sie miesci w normie nie zawsze jest ok..Tsh naprzyklad norma to od 0,3 do 4,5 ale jak bys miala te 4 to juz stanowczo za wysokie jak do staran........wszystkie badania zzrobione, leki są, a tsh w okolicach 1.
Iwam, będzie dobrze. Powinnaś dostać progesteron
A ja nie dostałam zestawu pytań ;(kapturnica, Sabina, iwcia77, EwaT, Iwone, Mega, dorbie, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Mi endokrynolog powiedziała, że 4,02 tsh jest w normie i mam się nie denerwować (jeszcze jej 90 zetazapłaciłam), ale gin kazał iść do innego. Tym razem poczekałam na nfz i trafiłam w dychę
wszystkie badania zzrobione, leki są, a tsh w okolicach 1.
Iwam, będzie dobrze. Powinnaś dostać progesteron
A ja nie dostałam zestawu pytań ;(
Ale patrz..moja rodzinna jak jej wyniki pokazalam a sama wyniuchalam ,zeby panel tarczycowy zrobic to tekst do mnie..Pani ma rpzeciez norme..Kurwa norme jak zarowno ft3 jak i ft4 bylo na samym dole norm...Lekarze....Sabina, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
iwam78 wrote:tsh 1,072 (0,550-4,780)
fsh 6,25 (2,5-10,2)
lh 3,27 (1,9-12,5)
prl 11,30 (2,8-29,3)
estradiol 55,57 (18,9-246,7)
badania robione w 3dc
Meza przebadalas?Sabina, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
iwam78 wrote:odnośnie badań to byłam po owulce faza luteralna wynik 8,71 przy normach 1,7-27,0. Napisałam do mojej pani doktor czekam na sms od niej.
Iwam, to lipny jak na zagniezdzenie progesteron.. ja tez taki mialam, lekarz zwykly gin niespecjalnie widzial problem- jak sie przenioslam do kliniki nieplodnosci to dostalam konska dawke suplementacji progesteronu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 21:02
moremi lubi tę wiadomość
-
ELFIK
normalnie zes mnie kobieto wzruszyla dzis- dziekuje za baaardzo niespodziewana przesylke z piekna dedykacja! ja myslalam, ze to zarty byly a tu bach- taka prezenta!
tylko pytanie, kto moje dane osobowe przehandlowal, he? dwie mam podejrzane!Sabina, macduska, kapturnica, Mega, Pusurek, Elfik, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
starszy, ten chudszy jeszcze nie zjadł obiadu, młodszy, ten grubszy zanim doszliśmy do kasy zjadł (ukradł) michałka, bo nie umiał się doczekać aż dojdziemy do kasy
zanim zareagowałam on już go prawie wchłonąłWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 21:07
kapturnica, Mega, moremi, iwcia77, Nati74, ania.g, paszczakin, kkisia, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość