X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Tupuś ma nadal ataki, w przychodni pani lekarz nie wie co mu jest, ma skierowanie na jutro na usg.....tak go męczą że jak tylko przestanie płakać to zasypia na półtorej godziny :(
    wyobrazcie sobie latałam po aptekach, bo lekarz zaleciła, za mlekiem bebilon AR -anty refluksowy
    mała puszka 400gram kosztuje prawie 50 zl
    kurwa
    Są różne mleka AR, Bebiko będzie najtańsze a Enfamil najdroższy chyba. Podobno najlepsze jest Hipp AR ale nie do dostania w PL. Nie wiem czy u nas też nie skończy się na AR. Jak się dziś rano Marcelowi ulało to poszła fontanna z nosa i buzi, wylał chyba z 50 ml na raz.

EwaT lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a39cd936340a.jpg

Simba, ania.g, kkisia, moremi, Iwone lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde , widze ze z tym refluksem to nie przelewki...trza bedzie zaznajomic sie tematem zawczasu...

Mega, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie uwierzycie!
    AMH mam 0,3 i mam 39 lat :-(
    Czy ktoś z takim zaszedł w ciążę?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jakie wodniaczki znowu? Kolejny powod do stresu? Mi juz napletek wystarczy... Odciaga sie go czy nie??
    mnie pediatra powiedziala to samo co Ani - delikatnie przesuwac tylko tyle, na ile skórka pozwala - niczego nie rozciągać ani nie rozchylac na sile. Widać wtedy tylko końcóweczke samą..

ania.g, Sabina, caffe, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak widac sa 2szkoly..jedni kazuja inni nie...Mysmy musieli odciagac ...Ale mlody mial stulejke..Poza tym zbierajaca sie mastka moze /nie musi oczywiscie doprowadzac do stanow zapalnych cewki moczowej..
    Jakbym znow miala syna to napewno bede lekko odciagac napletek do mycia pisiora

Sabina, ania.g, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Nie uwierzycie!
    ???? ze jak?????

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Nie uwierzycie!
    Ja. Przy 0,098 liczac razy dwa to prawie 0,2. Ale poronilam.

Niuta lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jak widac sa 2szkoly..jedni kazuja inni nie...Mysmy musieli odciagac ...Ale mlody mial stulejke..Poza tym zbierajaca sie mastka moze /nie musi oczywiscie doprowadzac do stanow zapalnych cewki moczowej..
    Jakbym znow miala syna to napewno bede lekko odciagac napletek do mycia pisiora
    Myc trzba i delikatnie odciagnac mozna- ale tak jak Bozia pisala - tyci tyci.

iwcia77, ania.g, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ???? ze jak?????
    Wiem, wiem, ze to nie jest jeszcze wyrok
    Ciekawe jak będzie po stymulacji. Bo jakieś pęcherzyki w tych moich janikach są, ale zabiło mnie to AMH 0,3
    Czytalam, ze warto zrobić w innym laboratorium. Spytam się doktor czy robic Inhibinę B bo ja się robi w 5dc ,a od 3go mam brac Clostilbegyt

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja. Przy 0,098 liczac razy dwa to prawie 0,2. Ale poronilam.
    Przykro mi...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Nie uwierzycie!

Dorbie skarbie spokojnie...Wynik amh to nie wyrok.Oznacza tylko ,ze rezerwa jajek sie poprostu koncZy.Nie masz 20lat wiec to normalne ,ze zapasy sie zmniejszaja powoli..... I nie jest nigdzie stwierdzone ,ze przy takim amh nie produkujesz dobrych jajek..Masz owulki??Masz to glowa do gory :)

dorbie, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Myc trzba i delikatnie odciagnac mozna- ale tak jak Bozia pisala - tyci tyci.
    U nas po zabiegu na stulejke trzeba bylo sciagac napletek zeby bylo widac cala glowke
    I to juz w tym samym dniu co byl zabieg..Mial jeszcze szwy ... Tak przez minimum rok..I to 2razy dziennie bo stulejki lubia nawracac..Potem juz mlodty sam sie za interes bral..Teraz mu nie zagladam bo pewnie bije Niemca po kasku pod prysznicem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:31

Viola, Pusurek lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Wiem, wiem, ze to nie jest jeszcze wyrok
    Ciekawe jak będzie po stymulacji. Bo jakieś pęcherzyki w tych moich janikach są, ale zabiło mnie to AMH 0,3
    Czytalam, ze warto zrobić w innym laboratorium. Spytam się doktor czy robic Inhibinę B bo ja się robi w 5dc ,a od 3go mam brac Clostilbegyt
    A ile jajek wzrasta Ci na poczatku cyklu np. 10 dc?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie nie wiem.
    Zobaczymy jak skończe ten cykl, ale jajo mi nie chce peknać :-0

malgos741 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Własnie nie wiem.
    Zobaczymy jak skończe ten cykl, ale jajo mi nie chce peknać :-0

No po lutce pewnie sie wchlonie..Chociaz u mnie akurat w styczniu peklo dzien przed okresem...I nie wspominam tego najlepiej..Bo byl mega duzy ..Bol taki ,ze zemdlalam...Wiec lepiej zeby teraz juz ci nie pekalo a sie ladnie wchlonelo ;)

malgos741 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dorbie skarbie spokojnie...Wynik amh to nie wyrok.Oznacza tylko ,ze rezerwa jajek sie poprostu koncZy.Nie masz 20lat wiec to normalne ,ze zapasy sie zmniejszaja powoli..... I nie jest nigdzie stwierdzone ,ze przy takim amh nie produkujesz dobrych jajek..Masz owulki??Masz to glowa do gory :)
    Dzięki, wiem, teoria... ale emocje!
    no własnie nie wiem czy mam owulki ;-( Teraz nie było

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje żegnam sie ze staraniami do Was bede od czasu do czasu zagladać - dzisiaj podjelismy z meżem taką decyzje!!!
    Dziecko a raczej dzieci nie żyja prawie od miesiaca ( podejrzenie,ze były bliźniaki bo sa dwa pecherzyki ale w jednym jest cialko żółte i dzieciątko tzn to co po nim zostało :( :( :(
    jutro mam zabieg w szpitalu polecam sie Waszej pamieci!
    nic innego nie napisze bo nie mam sił a po drugie nie chce używac niecenzurowanych słów :(
    bede o Was pamietac mimo,ze w nastepnym tygodniu konczy mi sie abonament to postaram sie raz na jakis czas zagladać <3
    buziaki dla kazdeh z Was <3 i dziekuje,ze JESTESCIE !!!!!!!!!

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Dzięki, wiem, teoria... ale emocje!
    no własnie nie wiem czy mam owulki ;-( Teraz nie było
    No ale byl pecherzyk..Czyli cos uroslo rpzeciez..A ze nie peklo to inna broszka..Sprawdzalas prolaktyne?Bo przy stymulacji clo prolaktyna lubi dodatkowo isc w gore i jeszcze trudniej o pekanie...

dorbie lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju jak ja czytam o tych wynikach amh to mi wlosy staja na glowie..mloda kobieta a rezerwa sie konczy...to takie niesprawiedliwe...

‹‹ 5497 5498 5499 5500 5501 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ