35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:Tupuś ma nadal ataki, w przychodni pani lekarz nie wie co mu jest, ma skierowanie na jutro na usg.....tak go męczą że jak tylko przestanie płakać to zasypia na półtorej godziny
wyobrazcie sobie latałam po aptekach, bo lekarz zaleciła, za mlekiem bebilon AR -anty refluksowy
mała puszka 400gram kosztuje prawie 50 zl
kurwaEwaT lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Jakie wodniaczki znowu? Kolejny powod do stresu? Mi juz napletek wystarczy... Odciaga sie go czy nie??
ania.g, Sabina, caffe, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Jak widac sa 2szkoly..jedni kazuja inni nie...Mysmy musieli odciagac ...Ale mlody mial stulejke..Poza tym zbierajaca sie mastka moze /nie musi oczywiscie doprowadzac do stanow zapalnych cewki moczowej..
Jakbym znow miala syna to napewno bede lekko odciagac napletek do mycia pisioraSabina, ania.g, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jak widac sa 2szkoly..jedni kazuja inni nie...Mysmy musieli odciagac ...Ale mlody mial stulejke..Poza tym zbierajaca sie mastka moze /nie musi oczywiscie doprowadzac do stanow zapalnych cewki moczowej..
Jakbym znow miala syna to napewno bede lekko odciagac napletek do mycia pisioraiwcia77, ania.g, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:???? ze jak?????
Ciekawe jak będzie po stymulacji. Bo jakieś pęcherzyki w tych moich janikach są, ale zabiło mnie to AMH 0,3
Czytalam, ze warto zrobić w innym laboratorium. Spytam się doktor czy robic Inhibinę B bo ja się robi w 5dc ,a od 3go mam brac Clostilbegyt -
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Nie uwierzycie!
AMH mam 0,3 i mam 39 lat
Czy ktoś z takim zaszedł w ciążę?
Dorbie skarbie spokojnie...Wynik amh to nie wyrok.Oznacza tylko ,ze rezerwa jajek sie poprostu koncZy.Nie masz 20lat wiec to normalne ,ze zapasy sie zmniejszaja powoli..... I nie jest nigdzie stwierdzone ,ze przy takim amh nie produkujesz dobrych jajek..Masz owulki??Masz to glowa do gorydorbie, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Myc trzba i delikatnie odciagnac mozna- ale tak jak Bozia pisala - tyci tyci.
I to juz w tym samym dniu co byl zabieg..Mial jeszcze szwy ... Tak przez minimum rok..I to 2razy dziennie bo stulejki lubia nawracac..Potem juz mlodty sam sie za interes bral..Teraz mu nie zagladam bo pewnie bije Niemca po kasku pod prysznicemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:31
Viola, Pusurek lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Wiem, wiem, ze to nie jest jeszcze wyrok
Ciekawe jak będzie po stymulacji. Bo jakieś pęcherzyki w tych moich janikach są, ale zabiło mnie to AMH 0,3
Czytalam, ze warto zrobić w innym laboratorium. Spytam się doktor czy robic Inhibinę B bo ja się robi w 5dc ,a od 3go mam brac Clostilbegyt -
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Własnie nie wiem.
Zobaczymy jak skończe ten cykl, ale jajo mi nie chce peknać :-0
No po lutce pewnie sie wchlonie..Chociaz u mnie akurat w styczniu peklo dzien przed okresem...I nie wspominam tego najlepiej..Bo byl mega duzy ..Bol taki ,ze zemdlalam...Wiec lepiej zeby teraz juz ci nie pekalo a sie ladnie wchlonelomalgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dorbie skarbie spokojnie...Wynik amh to nie wyrok.Oznacza tylko ,ze rezerwa jajek sie poprostu koncZy.Nie masz 20lat wiec to normalne ,ze zapasy sie zmniejszaja powoli..... I nie jest nigdzie stwierdzone ,ze przy takim amh nie produkujesz dobrych jajek..Masz owulki??Masz to glowa do gory
no własnie nie wiem czy mam owulki ;-( Teraz nie było -
nick nieaktualnyKochane moje żegnam sie ze staraniami do Was bede od czasu do czasu zagladać - dzisiaj podjelismy z meżem taką decyzje!!!
Dziecko a raczej dzieci nie żyja prawie od miesiaca ( podejrzenie,ze były bliźniaki bo sa dwa pecherzyki ale w jednym jest cialko żółte i dzieciątko tzn to co po nim zostało
jutro mam zabieg w szpitalu polecam sie Waszej pamieci!
nic innego nie napisze bo nie mam sił a po drugie nie chce używac niecenzurowanych słów
bede o Was pamietac mimo,ze w nastepnym tygodniu konczy mi sie abonament to postaram sie raz na jakis czas zagladać
buziaki dla kazdeh z Wasi dziekuje,ze JESTESCIE !!!!!!!!!
-
dorbie wrote:Dzięki, wiem, teoria... ale emocje!
no własnie nie wiem czy mam owulki ;-( Teraz nie byłodorbie lubi tę wiadomość