35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:To ja nie widze, dziurka za mala. Stresowac sie juz?
dziurka jest mala...Musi taka byc na poczatku..W kapieli kiedy maly jest rozluzniony delikatnie kazdego dnia jak po troszku bedziesz sciagala to jakby to powiedziec lekko sie poszerzy...Nie drzyj na chama bo go obrzezasz na zywca hehehehehmoremi, Pusurek, macduska, iwcia77, ania.g, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
Nati74 wrote:Bo smutna prawda jest taka, ze w pierwszych 3 miesiącach naprawdę niewiele da się zrobić by uratować ciążę, która nie rozwija się prawidłowo.
Masz pewność, że coś by pomogło?kapturnica, Mega, SolarPolar, Simba, Lucky lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dodatkowo wzielam mlodego i sie okaxalo ze on rowniez ma hashi..To jest dziedziczne niestety....
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwam78 wrote:1, odchody - potrzebne do prawidłowej orzemiany materii
2- rozmiar - mogło by być ciut więcej;)
3- kamienie - nie mam dzieciątka
4- kłapouchy - wstyd ale nie oglądałam Kubusia Puchatka wolałam Smurfy
2 trudno
3ale gdybyś miała?
4 pała!
5 pytałam czy robisz loda z połykiem czy bez?moremi, kapturnica, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
iwam78 wrote:1, odchody - potrzebne do prawidłowej orzemiany materii
2- rozmiar - mogło by być ciut więcej;)
3- kamienie - nie mam dzieciątka
4- kłapouchy - wstyd ale nie oglądałam Kubusia Puchatka wolałam Smurfyiwcia77, Misiabella lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
qrcze nie miałam do czynienia z kupą dziecka ale uważam że to nic strasznego co do cycków napisałam co do loda robie ale bez połyku;)
caffe, EwaT, moremi, macduska, iwcia77, Bozia3, ania.g, Mega, Dorka1979, malgos741, kkisia, SolarPolar, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurczaki, moja corka ma hashi. A ja, za mlodu tez mialam taka gruba szyje jak ona i w pozniejszej mlodosci mega spieprzone hormony. Ale nikt nie mowil 25 lat temu o hashimoto. A na starosc mam nagle hormony jak dzwon, ksiazkowe. Moze z tego sie wyrasta??
niedoczynnosc a hashi nie musi isc w parze..Sa osoby co maja idealne hormony a hashi szaleje jak cholera...Ja mam niedoczynnosc a ledwie przekroczone antygeny....
Poza tym wlasnie tym sie charakteryzuje hashi od niedoczynnosci do nadczynnosci i normalizacji jeden krok....
No i niestety nie wyrasta sie .mA sie je na cale zycie..Ale mozna je wyciszac lekami i dieta..Ktora nie do konca endo popieraja..No ale mozna probowac.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 22:22
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwam78 wrote:Dziewczyny pomału bo nie nadążam cycki B Sterczą jak stoję a nie jak myję podłogę na kolanach;)
moremi, macduska, kapturnica, iwcia77, ania.g, Mega, kkisia, SolarPolar, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:eyyale ty jej bierzesz i sugerujesz..Zglosze pani!!!!
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwam78 wrote:co do karmienia MCdonald nie wiem chyba bardzo intymna sprawa żeby ktoś oglądał
po braku połykania juz cie chciałam skreslić bo odwalasz fuchecaffe, kapturnica, macduska, iwcia77, Bozia3, Reni, Mega, kkisia, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
iwam78 wrote:co do karmienia MCdonald nie wiem chyba bardzo intymna sprawa żeby ktoś oglądał
kapturnica, macduska, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny