WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    niedoczynnosc a hashi nie musi isc w parze..Sa osoby co maja idealne hormony a hashi szaleje jak cholera...Ja mam niedoczynnosc a ledwie przekroczone antygeny....
    Poza tym wlasnie tym sie charakteryzuje hashi od niedoczynnosci do nadczynnosci i normalizacji jeden krok....
    No i niestety nie wyrasta sie .mA sie je na cale zycie..Ale mozna je wyciszac lekami i dieta..Ktora nie do konca endo popieraja..No ale mozna probowac.......
    Znaczy moze nie mialam hashi. Ale gruba szyje mialam. ;) A corce hashi wyszlo jak sie przeprowadzilismy do No. Moze jod w Gdansku ja ratowal? Bo tu go nie ma.

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a Reni po Ovu się pęta, widziałam,

tylko nas zostawiła na passstwę losu buuuu

ale można jej wybaczyć w imieniny,

a Ty Ewo trzeżwa?
    trzezwa-jedna lampeczka

iwcia77 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwam78 wrote:
    nie no proszę to akurat nie przejdzie
    https://www.google.pl/search?q=male+cycki&client=tablet-android-lenovo&source=lnms&hl=pl-PL&tbm=isch&sa=X&ei=fNBjVLbeGY3PaNWSgpgE&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=671#facrc=_&imgrc=F1GLOgrVGWGO3M%253A%3BANshLuYMXkOYuM%3Bhttp%253A%252F%252Fpl.memgenerator.pl%252Fmem-image%252Fja-pierdole-ale-male-cycki-pl-ffffff%3Bhttp%253A%252F%252Fpl.memgenerator.pl%252Fuser%252FGustaff%252F-%252F3%252F1%3B574%3B382

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwam78 Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej co to za link?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    no i gdzie nasza świezynka?
    ostrzyz sobie zabki na swiezynke ? ;D juz zwiala ;D

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Znaczy moze nie mialam hashi. Ale gruba szyje mialam. ;) A corce hashi wyszlo jak sie przeprowadzilismy do No. Moze jod w Gdansku ja ratowal? Bo tu go nie ma.
    akurat jod jest niewskazany bardzo przy hashi...jod jedynie w ciazy sie powinno przyjmowac 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam karmie w makdonaldzie. Ale w pizza hut juz nie. ;)

kapturnica, caffe, moremi, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    bardzo nieładnie!

gdzie Reni? urźnięta?
    lepiej zeby byla zerznieta ;D

moremi, macduska, Mega lubią tę wiadomość

• iwam78 Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem jestem świerzynka nie zwiała ;)

iwcia77, paszczakin, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

• Nati74 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nati, ale nie rozumiem czekania od 7 tygodnia do 12. Po jaką cholerę jeżeli... Wiesz, mnie po prostu kurwica strzela. To według mnie było przeciąganiem agonii. Bo w to, że Inesska się nie domyślała nie wierzę. Nie mogę zrozumieć, że lekarz tak to przeciągnął.

Wiesz, nie wiem czy masz za sobą poronienie, ale uwierz, że bywa tak, że nie ma żadnych objawów poronienia. Żadnych. Moje przedostatnie wyglądało tak, że poszłam w 9 tg ciąży na usg i nie zobaczyłam ani serduszka ani zarodek nie był odpowiednio duży - a ja miałam wszystkie objawy ciażowe i żadnych krwawień czy bóli. Za drugim było jeszcze gorzej, w 9 tc było piękne serduszko, odpowiedni zarodek. Potem 2 wizyty bez usg - bo to też może zaszkodzić! i w 13 tc brak akcji serca. A mnie nawet brzuch rósł. Zrobiłam wszystkie badania - są w najlepszym porządku. Urodziłam 2 dzieci - bez większych problemów (przynajmniej ciążowych jako takich. Wyleczyłam wszytkie schorzenia i anemię. W ciążę zachodzę przy pierwszym niemal podejściu.... I co? I guzik.

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwam78 wrote:
    jej co to za link?
    Nie chce mi się na tablecie zdjęć wklejać, to link wkleiłam. Pewnie nie wyszło. Jak zwykle.

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    akurat jod jest niewskazany bardzo przy hashi...jod jedynie w ciazy sie powinno przyjmowac 8)
    Nie wiem nic. Nie ogarnelam jeszcze tej choroby, bo corka nie ma objawow. Ale musze sie poduczyc bez watpienia.

kapturnica lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati74 wrote:
    Wiesz, nie wiem czy masz za sobą poronienie, ale uwierz, że bywa tak, że nie ma żadnych objawów poronienia. Żadnych. Moje przedostatnie wyglądało tak, że poszłam w 9 tg ciąży na usg i nie zobaczyłam ani serduszka ani zarodek nie był odpowiednio duży - a ja miałam wszystkie objawy ciażowe i żadnych krwawień czy bóli. Za drugim było jeszcze gorzej, w 9 tc było piękne serduszko, odpowiedni zarodek. Potem 2 wizyty bez usg - bo to też może zaszkodzić! i w 13 tc brak akcji serca. A mnie nawet brzuch rósł. Zrobiłam wszystkie badania - są w najlepszym porządku. Urodziłam 2 dzieci - bez większych problemów (przynajmniej ciążowych jako takich. Wyleczyłam wszytkie schorzenia i anemię. W ciążę zachodzę przy pierwszym niemal podejściu.... I co? I guzik.
    Trzy. Wszystko w temacie.
    Byłyśmy razem na październiku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 22:32

kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwam78 Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poszło

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwam78 wrote:
    tak czy inaczej będziesz musiała przestudiować historię perwersji seksualnych Puchatka i losów jego ofiar

kapturnica, macduska, moremi, iwcia77, ania.g, malgos741, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    tak czy inaczej będziesz musiała przestudiować historię perwersji seksualnych Puchatka i losów jego ofiar

a słyszałyście, ze w jakimś mieście nie nazwali placu zabaw imieniem Kubusia Puchatka bo jest to postać kontrowersyjna?
    - nie nosi spodni
    - nie wiadomo jakiej jest płci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 22:36

kapturnica, moremi, EwaT, iwcia77, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• iwam78 Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm może zaliczycie mi jak powiem że przeczytałam trylogie "50 twarzy Greya" i "Dotyk Crossa" ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwam78 wrote:
    Hmm może zaliczycie mi jak powiem że przeczytałam trylogie "50 twarzy Greya" i "Dotyk Crossa" ;)
    niet 8) To sie nie liczy..Musisz zaliczyc puchałke....

moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwam78 wrote:
    twoja odwaga i wola walki jest imponujaca - brawo :D utrzymasz sie na naszym zwariowanym forum :) masz duze szanse :D

moremi, kapturnica, Iwone, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• iwam78 Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;(

macduska lubi tę wiadomość

‹‹ 5506 5507 5508 5509 5510 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ