35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:niedoczynnosc a hashi nie musi isc w parze..Sa osoby co maja idealne hormony a hashi szaleje jak cholera...Ja mam niedoczynnosc a ledwie przekroczone antygeny....
Poza tym wlasnie tym sie charakteryzuje hashi od niedoczynnosci do nadczynnosci i normalizacji jeden krok....
No i niestety nie wyrasta sie .mA sie je na cale zycie..Ale mozna je wyciszac lekami i dieta..Ktora nie do konca endo popieraja..No ale mozna probowac.......A corce hashi wyszlo jak sie przeprowadzilismy do No. Moze jod w Gdansku ja ratowal? Bo tu go nie ma.
-
iwam78 wrote:nie no proszę to akurat nie przejdzie-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusurek wrote:Znaczy moze nie mialam hashi. Ale gruba szyje mialam.
A corce hashi wyszlo jak sie przeprowadzilismy do No. Moze jod w Gdansku ja ratowal? Bo tu go nie ma.
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Nati, ale nie rozumiem czekania od 7 tygodnia do 12. Po jaką cholerę jeżeli... Wiesz, mnie po prostu kurwica strzela. To według mnie było przeciąganiem agonii. Bo w to, że Inesska się nie domyślała nie wierzę. Nie mogę zrozumieć, że lekarz tak to przeciągnął.
Wiesz, nie wiem czy masz za sobą poronienie, ale uwierz, że bywa tak, że nie ma żadnych objawów poronienia. Żadnych. Moje przedostatnie wyglądało tak, że poszłam w 9 tg ciąży na usg i nie zobaczyłam ani serduszka ani zarodek nie był odpowiednio duży - a ja miałam wszystkie objawy ciażowe i żadnych krwawień czy bóli. Za drugim było jeszcze gorzej, w 9 tc było piękne serduszko, odpowiedni zarodek. Potem 2 wizyty bez usg - bo to też może zaszkodzić! i w 13 tc brak akcji serca. A mnie nawet brzuch rósł. Zrobiłam wszystkie badania - są w najlepszym porządku. Urodziłam 2 dzieci - bez większych problemów (przynajmniej ciążowych jako takich. Wyleczyłam wszytkie schorzenia i anemię. W ciążę zachodzę przy pierwszym niemal podejściu.... I co? I guzik. -
iwam78 wrote:jej co to za link?
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:akurat jod jest niewskazany bardzo przy hashi...jod jedynie w ciazy sie powinno przyjmowac
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Nati74 wrote:Wiesz, nie wiem czy masz za sobą poronienie, ale uwierz, że bywa tak, że nie ma żadnych objawów poronienia. Żadnych. Moje przedostatnie wyglądało tak, że poszłam w 9 tg ciąży na usg i nie zobaczyłam ani serduszka ani zarodek nie był odpowiednio duży - a ja miałam wszystkie objawy ciażowe i żadnych krwawień czy bóli. Za drugim było jeszcze gorzej, w 9 tc było piękne serduszko, odpowiedni zarodek. Potem 2 wizyty bez usg - bo to też może zaszkodzić! i w 13 tc brak akcji serca. A mnie nawet brzuch rósł. Zrobiłam wszystkie badania - są w najlepszym porządku. Urodziłam 2 dzieci - bez większych problemów (przynajmniej ciążowych jako takich. Wyleczyłam wszytkie schorzenia i anemię. W ciążę zachodzę przy pierwszym niemal podejściu.... I co? I guzik.
Byłyśmy razem na październiku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 22:32
kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyEwaT wrote:tak czy inaczej będziesz musiała przestudiować historię perwersji seksualnych Puchatka i losów jego ofiar
a słyszałyście, ze w jakimś mieście nie nazwali placu zabaw imieniem Kubusia Puchatka bo jest to postać kontrowersyjna?
- nie nosi spodni
- nie wiadomo jakiej jest płciWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 22:36
kapturnica, moremi, EwaT, iwcia77, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość