X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)

Ania super wiadomość :-)
    Mysza, Wojtuś jest cudny :-) ja bym ukradła ;)

Kapta! Chyba trza Cię do pionu ustawić. Co to za spadek temperatury? Czy naprawdę wydaje Ci się, że wykres ma być spod linijki? I że w ciąży nie ma spadków temperatury? Nie rów jaj. To dopiero 10 dpo, a u Ciebie trwa zwykle 14. Biegusiem po kredę i koniec marudzenia, żeby się Pani nie zdenerwowała.

@ nie przyszła, za to brzuch boli jask cholera, więc przyjdzie pewnie zaraz jak tylko z domu wyjdę.

Simba, Iwone, Bliska 77, Mega, kapturnica, kkisia, Sabina, iwcia77, ania.g, malgos741, Bozia3, Bursztyn, caffe, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)

Kapta! Chyba trza Cię do pionu ustawić. Co to za spadek temperatury? Czy naprawdę wydaje Ci się, że wykres ma być spod linijki? I że w ciąży nie ma spadków temperatury? Nie rów jaj. To dopiero 10 dpo, a u Ciebie trwa zwykle 14. Biegusiem po kredę i koniec marudzenia, żeby się Pani nie zdenerwowała.

.

<3 Moze nie spod linijki ale takie gory i doliny to juz chujowy wykres.....Ale dupa to wszystko .Kurwa a dawniej wydawalo mi sie ,ze wsytarczy nogi rozlozyc i kurwa ciaza jest!!!

Mega, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    <3 Moze nie spod linijki ale takie gory i doliny to juz chujowy wykres.....Ale dupa to wszystko .Kurwa a dawniej wydawalo mi sie ,ze wsytarczy nogi rozlozyc i kurwa ciaza jest!!!
    Sama jesteś chujowa. Bursztyn znalazłaby Ci kilka wykresów z takimi dolinami i górami i to większymi niż u Ciebie. Przyjdzie @, to przyjdzie, a jak nie przyjdzie, to masz ode mnie kopa.

Mega, kapturnica, ania.g, Sabina, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszła :-)

Mega, kapturnica, EwaT, Bozia3, Sabina, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie po nieprzespanej nocy ;)

kapturnica, iwcia77, ania.g, Bozia3, Sabina, Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, fajnie ze juz po stresie :)
    Mysza, Synus cudny

kapturnica, ania.g, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    3cia sie witam..Z troche chujowsZYM podejsciem do ZYcia,...Tiiiiaaa marzenia sobie a zycie sobie.. Jak to zwykly pomiar temperatury moze czlowieka zdolowac KURWA MAC!! JEBAL TO PIES!!!
    Sory ale musialam se ulzyc....Bylo juz tak pieknie i sie musialo spierdolic jak zwykle...... :(
    ulzyj sobie, to pomaga chociaz i az tyle, nie martw sie bedzie lepiej <3

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Sama jesteś chujowa. Bursztyn znalazłaby Ci kilka wykresów z takimi dolinami i górami i to większymi niż u Ciebie. Przyjdzie @, to przyjdzie, a jak nie przyjdzie, to masz ode mnie kopa.

Moremi moze i sa wykresy Ale ja sie martwie ,ze sie u mnie znów cos pierdoli bo nigdy nie mialam az takich wahan temperatur.... :( Jak spadała to koncem cyklu a nie tak jak etraz....

Ps.Dobrze ,ze przyszla wtedy juz napeicie schodzi..Ja chowam termometr na reszte dni . ..Bedzie i tak co ma byc ale nie nastawiam sie juz na nic procz pierdolonej @

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, wiesz ile razy mialam cudowne wykresy, wrecz ksiazkowe i dziewczyny juz prawie mi gratulowaly i nigdy nic nie wychodzilo takze ja tymi temperaturami az tak bardzo bym sie nie dolowala

moremi, kapturnica, iwcia77, Sabina, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Kapta, wiesz ile razy mialam cudowne wykresy, wrecz ksiazkowe i dziewczyny juz prawie mi gratulowaly i nigdy nic nie wychodzilo takze ja tymi temperaturami az tak bardzo bym sie nie dolowala
    Dlatego schowalam juz termometr ..Do konca cyklu juz nie mierze..Za duzo nerwow to chyba kosztuje..Do owulacji jeszcze jakso idzie ale potem to juz taka hustawka nastrojow przez to ,ze glowa mala..

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska dobrze mówi.
    Nie ma tak, że "zawsze", "nigdy". Wystarczy zmiana jednego czynnika, lekkie osłabienie, przeziębienie, zmiana ciśnienia i efekt w postaci skoków gwarantowany.
    Luzuj warkoczyki.

kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77, ania.g, Bliska 77, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry piąteczek, tylko co z tego jak weekend w pracy :( ale teraz mam. Wolne i mam zamiar isc spać i w dupie mam remont i sprzątanie na zawołanie, o!

kapturnica, kkisia, iwcia77, Iwone, ania.g, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza Wojtus cudo poprostu!
    Ania super ze pępek wreszcie odpadł.
    Moremi to idziemy prawie równo we 3: Reni, ty i ja.... Może w kupie siła i coś nam wreszcie wyjdzie ;)
    Kapta spokój tam, stres niewskazany :P kobieto wyluzuj trochę....
    A u mnie łosoś sie pomalutku rozmraża wiec mogę ze spokojem wtulić sie w podusie....
    Do zobaczenia pózniej ;)

kapturnica, kkisia, iwcia77, ania.g, malgos741, moremi, Bliska 77, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Kapta spokój tam, stres niewskazany :P kobieto wyluzuj trochę....
    )

not-bad005.gif
    No co zrobisz jak nic nie zrobisz??Luzuje :)

Mega, kkisia, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Ania super
    Mysza maly sliczny
    Kapta wdech wydech
    Moremi cyc do przodu
    Mega spij

A ja spadam troche popracowac i na zakupy :)
    Jutro wycieczka do tesciow
    I odbior mojego nowego autka
    A i jeszcze z chlopem do lekarza i moje Amh i inne wymazy odebrac , oraz umowic nastepna wizyte i po @ najprawdopodobiej stymulacja jajcow i insemka :)

kapturnica, Iwone, iwcia77, ania.g, malgos741, moremi, Bozia3, Sabina, Bursztyn, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć!
    nie zaglądałam wczoraj...info o Inesce mnie zmroziło, próbuję siebie postawić w takiej sytuacji, brak słów...
    odebrałam wczoraj amh, 0,98, moja gin skomentowała, że jest ok, tzn. bez rewelacji ale ok. W każdym razie rozrodczo jestem przed 40 ;)
    w związku z tym, że mam regularne cykle żadna stymulacja nie ma sensu, tak powiedziała i życzyła powodzenia. Moja przygoda z kliniką leczenia niepłodności dobiegła więc końca

kkisia, iwcia77, moremi, Bliska 77, Sabina, kapturnica, Bursztyn, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obecna

Mysza- Wojtek jak z reklamy pampersow- po prostu cudny :) <3

a ja spadam na kurs rodzenia...mam nadzieje ze nie dostane glupawki i nie przypomni mi sie Andzej skaczacy z dzwonnicy :D :D

zajrze pozniej a tymczasem zycze milego ranka :)

Iwone, ania.g, moremi, Sabina, Pusurek, Bursztyn, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpisuję listę i lecę na zakupy. Ledwo żyje :(
    W połowie listopada komary!? Przez nie nie spałam do 2:30

iwcia77, moremi, Bliska 77, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :)
    Mysza Wojtuś super :)
    Aniasuper że pępek odpad :)

Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    3cia sie witam..Z troche chujowsZYM podejsciem do ZYcia,...Tiiiiaaa marzenia sobie a zycie sobie.. Jak to zwykly pomiar temperatury moze czlowieka zdolowac KURWA MAC!! JEBAL TO PIES!!!
    Sory ale musialam se ulzyc....Bylo juz tak pieknie i sie musialo spierdolic jak zwykle...... :(
    nie martw sie Kaptuniu :)

Sabina, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 5540 5541 5542 5543 5544 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ