35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry
Ania super wiadomość
Mysza, Wojtuś jest cudnyja bym ukradła
Kapta! Chyba trza Cię do pionu ustawić. Co to za spadek temperatury? Czy naprawdę wydaje Ci się, że wykres ma być spod linijki? I że w ciąży nie ma spadków temperatury? Nie rów jaj. To dopiero 10 dpo, a u Ciebie trwa zwykle 14. Biegusiem po kredę i koniec marudzenia, żeby się Pani nie zdenerwowała.
@ nie przyszła, za to brzuch boli jask cholera, więc przyjdzie pewnie zaraz jak tylko z domu wyjdę.Simba, Iwone, Bliska 77, Mega, kapturnica, kkisia, Sabina, iwcia77, ania.g, malgos741, Bozia3, Bursztyn, caffe, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bry
Kapta! Chyba trza Cię do pionu ustawić. Co to za spadek temperatury? Czy naprawdę wydaje Ci się, że wykres ma być spod linijki? I że w ciąży nie ma spadków temperatury? Nie rów jaj. To dopiero 10 dpo, a u Ciebie trwa zwykle 14. Biegusiem po kredę i koniec marudzenia, żeby się Pani nie zdenerwowała.
.
Moze nie spod linijki ale takie gory i doliny to juz chujowy wykres.....Ale dupa to wszystko .Kurwa a dawniej wydawalo mi sie ,ze wsytarczy nogi rozlozyc i kurwa ciaza jest!!!
Mega, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:
Moze nie spod linijki ale takie gory i doliny to juz chujowy wykres.....Ale dupa to wszystko .Kurwa a dawniej wydawalo mi sie ,ze wsytarczy nogi rozlozyc i kurwa ciaza jest!!!
Mega, kapturnica, ania.g, Sabina, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:3cia sie witam..Z troche chujowsZYM podejsciem do ZYcia,...Tiiiiaaa marzenia sobie a zycie sobie.. Jak to zwykly pomiar temperatury moze czlowieka zdolowac KURWA MAC!! JEBAL TO PIES!!!
Sory ale musialam se ulzyc....Bylo juz tak pieknie i sie musialo spierdolic jak zwykle......kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Sama jesteś chujowa. Bursztyn znalazłaby Ci kilka wykresów z takimi dolinami i górami i to większymi niż u Ciebie. Przyjdzie @, to przyjdzie, a jak nie przyjdzie, to masz ode mnie kopa.
Moremi moze i sa wykresy Ale ja sie martwie ,ze sie u mnie znów cos pierdoli bo nigdy nie mialam az takich wahan temperatur....Jak spadała to koncem cyklu a nie tak jak etraz....
Ps.Dobrze ,ze przyszla wtedy juz napeicie schodzi..Ja chowam termometr na reszte dni . ..Bedzie i tak co ma byc ale nie nastawiam sie juz na nic procz pierdolonej @
-
Kapta, wiesz ile razy mialam cudowne wykresy, wrecz ksiazkowe i dziewczyny juz prawie mi gratulowaly i nigdy nic nie wychodzilo takze ja tymi temperaturami az tak bardzo bym sie nie dolowala
moremi, kapturnica, iwcia77, Sabina, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Kapta, wiesz ile razy mialam cudowne wykresy, wrecz ksiazkowe i dziewczyny juz prawie mi gratulowaly i nigdy nic nie wychodzilo takze ja tymi temperaturami az tak bardzo bym sie nie dolowala
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska dobrze mówi.
Nie ma tak, że "zawsze", "nigdy". Wystarczy zmiana jednego czynnika, lekkie osłabienie, przeziębienie, zmiana ciśnienia i efekt w postaci skoków gwarantowany.
Luzuj warkoczyki.kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77, ania.g, Bliska 77, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien dobry piąteczek, tylko co z tego jak weekend w pracy
ale teraz mam. Wolne i mam zamiar isc spać i w dupie mam remont i sprzątanie na zawołanie, o!
kapturnica, kkisia, iwcia77, Iwone, ania.g, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Mysza Wojtus cudo poprostu!
Ania super ze pępek wreszcie odpadł.
Moremi to idziemy prawie równo we 3: Reni, ty i ja.... Może w kupie siła i coś nam wreszcie wyjdzie
Kapta spokój tam, stres niewskazanykobieto wyluzuj trochę....
A u mnie łosoś sie pomalutku rozmraża wiec mogę ze spokojem wtulić sie w podusie....
Do zobaczenia pózniejkapturnica, kkisia, iwcia77, ania.g, malgos741, moremi, Bliska 77, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Ania super
Mysza maly sliczny
Kapta wdech wydech
Moremi cyc do przodu
Mega spij
A ja spadam troche popracowac i na zakupy
Jutro wycieczka do tesciow
I odbior mojego nowego autka
A i jeszcze z chlopem do lekarza i moje Amh i inne wymazy odebrac , oraz umowic nastepna wizyte i po @ najprawdopodobiej stymulacja jajcow i insemkakapturnica, Iwone, iwcia77, ania.g, malgos741, moremi, Bozia3, Sabina, Bursztyn, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć!
nie zaglądałam wczoraj...info o Inesce mnie zmroziło, próbuję siebie postawić w takiej sytuacji, brak słów...
odebrałam wczoraj amh, 0,98, moja gin skomentowała, że jest ok, tzn. bez rewelacji ale ok. W każdym razie rozrodczo jestem przed 40
w związku z tym, że mam regularne cykle żadna stymulacja nie ma sensu, tak powiedziała i życzyła powodzenia. Moja przygoda z kliniką leczenia niepłodności dobiegła więc końcakkisia, iwcia77, moremi, Bliska 77, Sabina, kapturnica, Bursztyn, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
obecna
Mysza- Wojtek jak z reklamy pampersow- po prostu cudny
a ja spadam na kurs rodzenia...mam nadzieje ze nie dostane glupawki i nie przypomni mi sie Andzej skaczacy z dzwonnicy
zajrze pozniej a tymczasem zycze milego rankaIwone, ania.g, moremi, Sabina, Pusurek, Bursztyn, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Mysza Wojtuś super
Aniasuper że pępek odpad
Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:3cia sie witam..Z troche chujowsZYM podejsciem do ZYcia,...Tiiiiaaa marzenia sobie a zycie sobie.. Jak to zwykly pomiar temperatury moze czlowieka zdolowac KURWA MAC!! JEBAL TO PIES!!!
Sory ale musialam se ulzyc....Bylo juz tak pieknie i sie musialo spierdolic jak zwykle......
Sabina, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość