35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
skąd to wiesz?
dla mnie noworodki wszystkie są takie same.. tym bardziej, że nie widziałyśmy ojca ????
dzień dobry
Mysza WOjtuś malutkiPusurek wrote:Mysza, Wojtus skora zdarta z ojca, co? Slodziaczek!EwaT, moremi, Bliska 77, Sabina, kapturnica, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-
zobaczysz jakie nerwy będą .. wzrosła czy spadła jest skok czy go nie ma hahahah
kapturnica wrote:Dlatego schowalam juz termometr ..Do konca cyklu juz nie mierze..Za duzo nerwow to chyba kosztuje..Do owulacji jeszcze jakso idzie ale potem to juz taka hustawka nastrojow przez to ,ze glowa mala..moremi, Bliska 77, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dlatego schowalam juz termometr ..Do konca cyklu juz nie mierze..Za duzo nerwow to chyba kosztuje..Do owulacji jeszcze jakso idzie ale potem to juz taka hustawka nastrojow przez to ,ze glowa mala..
-
nick nieaktualnyReni wrote:Dorka a iui czi iV? nie chcecie?
ja tam poszłam z tego względu żeby mieć spokój, że to co mogłam to sprawdziłam. Trochę to trwało ale wszystko miałam robione na nfz. Przestaję się już faszerować czymkolwiek, bo wiem, że wszystko jest ok, po prostu jak już kiedyś pisałam brak Palca Bożego, a na to tabletki nie maSabina, Bursztyn, ania.g, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
ah i zakupiła ja termometra z dwoma miejscami
ubaw po pachy pytam konspiracyjnie czy są termometry owulacyjne a pani że sprawdzi mówi, że w tej chwili nie ma ale chwileczkę i drze tę chałape na całą aptekę Haaaaaaaaaaaaaalinka mamy jeszcze te termometry owulacyjne?
tamta przylazła i główkują.. że jak coś to mogą zamówić, że koszt ok 80 zł. kurwa pranie te termometry też robią???? mówię dalej konspiracyjnym tonem (może się kapnie, że nie wszyscy muszą wiedzieć, że będę spółkować), że na stronie widziałam, że są tańsze i się zaczęło szukanie .. w końcu mi przyniosła ale z jednym miejscem po przecinku.. mówię, że to nie ten
i mówię, że nie koniecznie w nazwie musi być napisane, że to owulacyjny, ważne żeby były 2 miejsca.. znalazła
dobra... super.. pytam się czy możemy go odpalić, żeby upewnić się, że na pewno ma i czy w ogóle działa a ta wywaliła oczy do nieba i mówi teraz? teraz będzie pani mierzyć???? a ja mówię nie tam jest taki przycisk którym się włącza.. sprawdzimy czy w ogóle działa
no rence opadowują z plaśnięciem na gumoleum!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 08:59
Dorka71, moremi, Bozia3, Sabina, Bliska 77, paszczakin, kapturnica, Bursztyn, Mega, Simba, ania.g, gosia7122, Niuta, kkisia, caffe, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
iui też nie?
przecież tam nic się nie marnuje
względów religijnych jak coś też nie narusza?
może masz wredny śluz i iui by pomogło?
badałaś śluz po seksie? bo nie pamiętam
Dorka71 wrote:nie chcemy, więc mnie pani pożegnała grzecznie
ja tam poszłam z tego względu żeby mieć spokój, że to co mogłam to sprawdziłam. Trochę to trwało ale wszystko miałam robione na nfz. Przestaję się już faszerować czymkolwiek, bo wiem, że wszystko jest ok, po prostu jak już kiedyś pisałam brak Palca Bożego, a na to tabletki nie mamoremi, Bliska 77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybędę teraz próbowała przekierować swoje siły troszkę gdzie indziej, czy to wyjdzie ?...
zaczynam dietę, ale to tylko z tego względu, że trochę się zapuściłam (przecież co miesiąc byłam w ciąży, więc...) przez ostatnie 3 lata...tak drogie koleżanki, to już 3 roczek trwa, więc jak na mnie i moje gotujące się w dupie kamienie to i tak była szkoła cierpliwościBursztyn, Simba, ania.g, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:nie chcemy, więc mnie pani pożegnała grzecznie
ja tam poszłam z tego względu żeby mieć spokój, że to co mogłam to sprawdziłam. Trochę to trwało ale wszystko miałam robione na nfz. Przestaję się już faszerować czymkolwiek, bo wiem, że wszystko jest ok, po prostu jak już kiedyś pisałam brak Palca Bożego, a na to tabletki nie ma
palec Bozy?
ja pierdoleBliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Dzięki, właśnie o taki mi chodziło tzn.właśnie taki wolę niż ten co się daje pod materac, a teraz wiem że jest dobry bo Ty sprawdziłaś. Znalazłam na allegro
Poka!
i dzien dobry, doczytuje..Sabina, moremi, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dlatego ja kupiłam termometr przez internet.
Ale cipki były w tej apteceReni, Sabina, Bliska 77, kapturnica, malgos741, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!