X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doberek
    kurwa jaka głodna jestem
    gdzie nasza pani?

moremi, Bozia3, Sabina, Pusurek, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skąd to wiesz?
    dla mnie noworodki wszystkie są takie same.. tym bardziej, że nie widziałyśmy ojca ????

dzień dobry
    Mysza WOjtuś malutki :-)
    Pusurek wrote:
    Mysza, Wojtus skora zdarta z ojca, co? Slodziaczek! :-)

EwaT, moremi, Bliska 77, Sabina, kapturnica, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczysz jakie nerwy będą .. wzrosła czy spadła jest skok czy go nie ma hahahah
    kapturnica wrote:
    Dlatego schowalam juz termometr ..Do konca cyklu juz nie mierze..Za duzo nerwow to chyba kosztuje..Do owulacji jeszcze jakso idzie ale potem to juz taka hustawka nastrojow przez to ,ze glowa mala..

moremi, Bliska 77, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka a iui czi iV? nie chcecie?

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wzywałeś?
    EwaT wrote:
    gdzie nasza pani?

moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bliska dobrze mówi.
    Nie ma tak, że "zawsze", "nigdy". Wystarczy zmiana jednego czynnika, lekkie osłabienie, przeziębienie, zmiana ciśnienia i efekt w postaci skoków gwarantowany.
    Luzuj warkoczyki.
    dokładnie

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dlatego schowalam juz termometr ..Do konca cyklu juz nie mierze..Za duzo nerwow to chyba kosztuje..Do owulacji jeszcze jakso idzie ale potem to juz taka hustawka nastrojow przez to ,ze glowa mala..
    no rozumiem to doskonale....ja też w pewnym momencie pomiary i obserwacje rzuciłam w cholerę

syy2tv73m6q3ba1l.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wzywałeś?

always :)

Reni, moremi, kapturnica, Mega, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Podpisuję listę i lecę na zakupy. Ledwo żyje :(
    W połowie listopada komary!? Przez nie nie spałam do 2:30
    ha u nas też, co noc wtyczki uskuteczniamy

kapturnica lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dorka a iui czi iV? nie chcecie?
    nie chcemy, więc mnie pani pożegnała grzecznie :)
    ja tam poszłam z tego względu żeby mieć spokój, że to co mogłam to sprawdziłam. Trochę to trwało ale wszystko miałam robione na nfz. Przestaję się już faszerować czymkolwiek, bo wiem, że wszystko jest ok, po prostu jak już kiedyś pisałam brak Palca Bożego, a na to tabletki nie ma :)

Sabina, Bursztyn, ania.g, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ah i zakupiła ja termometra z dwoma miejscami
    ubaw po pachy pytam konspiracyjnie czy są termometry owulacyjne a pani że sprawdzi mówi, że w tej chwili nie ma ale chwileczkę i drze tę chałape na całą aptekę Haaaaaaaaaaaaaalinka mamy jeszcze te termometry owulacyjne?
    tamta przylazła i główkują.. że jak coś to mogą zamówić, że koszt ok 80 zł. kurwa pranie te termometry też robią???? mówię dalej konspiracyjnym tonem (może się kapnie, że nie wszyscy muszą wiedzieć, że będę spółkować), że na stronie widziałam, że są tańsze i się zaczęło szukanie .. w końcu mi przyniosła ale z jednym miejscem po przecinku.. mówię, że to nie ten
    i mówię, że nie koniecznie w nazwie musi być napisane, że to owulacyjny, ważne żeby były 2 miejsca.. znalazła
    dobra... super.. pytam się czy możemy go odpalić, żeby upewnić się, że na pewno ma i czy w ogóle działa a ta wywaliła oczy do nieba i mówi teraz? teraz będzie pani mierzyć???? a ja mówię nie tam jest taki przycisk którym się włącza.. sprawdzimy czy w ogóle działa
    no rence opadowują z plaśnięciem na gumoleum!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 08:59

Dorka71, moremi, Bozia3, Sabina, Bliska 77, paszczakin, kapturnica, Bursztyn, Mega, Simba, ania.g, gosia7122, Niuta, kkisia, caffe, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dzięki
    akurat dzisiaj Facella ;-)
    EwaT wrote:
    always :)

EwaT, moremi, Sabina, kapturnica, Mega, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iui też nie?
    przecież tam nic się nie marnuje
    względów religijnych jak coś też nie narusza?
    może masz wredny śluz i iui by pomogło?
    badałaś śluz po seksie? bo nie pamiętam
    Dorka71 wrote:
    ja tam poszłam z tego względu żeby mieć spokój, że to co mogłam to sprawdziłam. Trochę to trwało ale wszystko miałam robione na nfz. Przestaję się już faszerować czymkolwiek, bo wiem, że wszystko jest ok, po prostu jak już kiedyś pisałam brak Palca Bożego, a na to tabletki nie ma :)

moremi, Bliska 77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będę teraz próbowała przekierować swoje siły troszkę gdzie indziej, czy to wyjdzie ?...
    zaczynam dietę, ale to tylko z tego względu, że trochę się zapuściłam (przecież co miesiąc byłam w ciąży, więc...) przez ostatnie 3 lata...tak drogie koleżanki, to już 3 roczek trwa, więc jak na mnie i moje gotujące się w dupie kamienie to i tak była szkoła cierpliwości :)

Bursztyn, Simba, ania.g, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:

palec Bozy?
    ja pierdole

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie Dorka co Ty? Dawaj na chuopa.. czas na seks ;-)
    EwaT wrote:
    palec Bozy?
    ja pierdole

Bliska 77, kapturnica, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni błagam! Już żadnych badań!!! jaki luz po seksie??? :)

kapturnica lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Dzięki, właśnie o taki mi chodziło tzn.właśnie taki wolę niż ten co się daje pod materac, a teraz wiem że jest dobry bo Ty sprawdziłaś. Znalazłam na allegro

Poka!

i dzien dobry, doczytuje..

Sabina, moremi, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja kupiłam termometr przez internet.
    Ale cipki były w tej aptece :D

Reni, Sabina, Bliska 77, kapturnica, malgos741, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dorosła baba moze myslec ze ktoś z wąsem na obłoczku uwziął sie na nia dlatego nie jest w ciąży? w 21wieku? masakra!

Dorka71, Sabina, Bliska 77, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 5541 5542 5543 5544 5545 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ