35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBry. Zegnam sie z wami w lozku i witam w lozku. Jakis znak?
Dziecie spalo niespokojnie, zrobily mi sie zlogi w piersi, bo sie wiecej krecil niz jadl, a potem mi nagle cycek eksplodowal i zalalam sobie cala koszule. Syn teraz trzyma mnie za stanik i gada. Do cycka chyba.
Milego dnia! U mnie zaraz pani zaczyna sprzatanie. Haaa!Bliska 77, moremi, kapturnica, Sabina, Mega, Simba, kkisia, caffe, ania.g, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nieeee nie nie potem śnią mi się po nocach stulejki
ściąganie skóry itd
Bozia3 wrote:A Wojtuś ma wyraźną urodę i widać, że po ojcu
Nie przejmuj się Pusur - Reni jakaś zakręcona ostatnio - może filmy i TV żle na nią działają - powinna więcej być na forum i pilnować klasy...Bozia3, moremi, Pusurek, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aaa i taką pamięć masz do jednego zdjęcia???
p.s. nie widziałam!
to była cała sesja z wesela Myszy...jak się poświeca uwagę TV zamiast swojej klasie, to nawet potem sie nie wie co sie tutaj dzieje...
Pała!! Proszę PaniReni, moremi, Pusurek, kapturnica, kkisia, caffe, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:najgorsze jest to, że ja ją bardzo lubię i jest to naprawdę niegłupia gęś jakaś - tylko takie właśnie jakieś zafiksowanie na lekarzy i leczenie...ja nie wiem, skąd się to bierze w ludziach - dla mnie to jakiś rodzaj fobii...
a zasłanianie się palcem bożym to już ulubiona ucieczka od tematu....
palec boży chciał też, żebyśmy usuwali zęby na żywca i umierali w wielu 40 lat...trzeba się go było słuchać już od tysiącleci, a nie cudować z rozwojem...
powiem tylko tyle, moja lekarka kiedyś powiedziała mojej koleżance, liczącej na cud, nie zażywajacej zadnych leków i wiecznie narzekającej, żeby do niej przyszła jak zmieni podejście bo jest zbyt wile pacjentek naprawdę walczących o dzidzię które nie mogą sie do niej dostać bo kolejkę wydłużają liczące na cud i nic nie robiące, może brutalne ale prawdziweReni, moremi, kkisia, caffe, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:hmmm
ja się absolutnie nie obrażam, tylko dlaczego atakujecie mój ogląd na stan rzeczy? to trochę małostkowe oceniać postępowanie innych względem swoich przekonań...nigdy nie komentowałam decyzji żadnej z Was, nie ciosałam kołków na głowie itd. dziewczyny ja mam 43 lata i podejmuję decyzje świadomie, wydaje mi się, że trochę zachowujecie się jak panie nauczycielki, a to przecież ja nią jestem
Jeżeli chodzi o pytanie Bozi, to nie przyjmowała żadnej farmakologii. Szalałam z ziołami, witaminami itp. po prostu co tam kto napisał na forum o cudownym "uzdrowieniu" to próbowałam i tyle. Gin powiedział, że przy tak regularnych cyklach stymulacja cyklu lekami nie ma sensu, a ja jestem tylko panią nauczycielką więc słucham się lekarza...
Poza tym co ma regularność cyklu do stymulacji? Przecież to chodzi o "podrasowanie" jajek, a czasami o ich ilość, a nie o regulację cyklu. Zlituj się. Trzy lata się staracie i nawet tego nie przyswoiłaś?
Dorka, mimo całej sympatii do Ciebie nie rozumiem dlaczego nie chcesz sobie pomóc? Czy naprawdę uważasz, że Bóg by Ci tego zabronił?Bliska 77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ty ze mną gówniarzu nie dyskutuj!
marsz do kojca jak jeżyk nie działa!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eba8eb92ad90.jpg
Bozia3 wrote:a idź Ty marudo...ogarnij się....
to była cała sesja z wesela Myszy...jak się poświeca uwagę TV zamiast swojej klasie, to nawet potem sie nie wie co sie tutaj dzieje...
Pała!! Proszę PaniBozia3, moremi, Bliska 77, kapturnica, malgos741, Mega, kkisia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:i dlaczego mądre to tylko te, które "walczą do porzygu" a głupie, które podejmują inną decyzję?
mnie tylko zadziwia, że ktoś "się stara" tak, jakby się nie starał naprawdę...Bliska 77, Reni, kkisia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:i dlaczego mądre to tylko te, które "walczą do porzygu" a głupie, które podejmują inną decyzję?
nikt nie walczy do porzygu nie obrazaj tych które korzystają z dobrodziejstw medycyny
i tak- palec boży to jest ciemnogród! masz sfiksowane myslenie, za dużo ze starymi sasiadkami gawędziszBozia3, Bliska 77, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:aaa i taką pamięć masz do jednego zdjęcia???
p.s. nie widziałam!
Reni, kochaniutka, wakacji Ci faktycznie trzeba. To noszenie dziennika najwyrazniej Cie wykancza. Albo ta herbata z cytryna.Bozia3, Reni, Bursztyn, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:Tak Boziu jestem zdrowa. Jestem zdrową 43-letnią kobietą. Ciąża w tym wieku nie potwierdzi mojego zdrowia, tylko wielkie szczęście.
ALe to takie szaleńśtwo amatorskie moje i zabawa..
Ok - Dorka - bądź zdrowa jak najdłużej...i spełniaj inne marzenia - palec Bozy pokieruje CIę w odpowiednie miejsce...Trzy lata wystarczy - ja bym miała też dość...
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:Tak Boziu jestem zdrowa. Jestem zdrową 43-letnią kobietą. Ciąża w tym wieku nie potwierdzi mojego zdrowia, tylko wielkie szczęście.
masz przeszkode biologiczną to postaraj sie ja usunącBliska 77, moremi, kapturnica, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:To byla seria zdjec ze slubu. Pisalysmy wszystkie, ze chlop taki ma mily i spokojny wyglad. Wojtus jest to niego strasznie podobny.
Reni, kochaniutka, wakacji Ci faktycznie trzeba. To noszenie dziennika najwyrazniej Cie wykancza. Albo ta herbata z cytryna.Pusurek, Reni, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Dorka,chcesz dziecko to zrób coś w tym kierunku
nikt nie walczy do porzygu nie obrazaj tych które korzystają z dobrodziejstw medycyny
i tak- palec boży to jest ciemnogród! masz sfiksowane myslenie, za dużo ze starymi sasiadkami gawędziszkkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydlaczego nikt nie czyta co piszę?!
jestem przebadana, zmonitorowana wzdłuż i wszerz
chodzę do lekarza
nie chodzę do wróżki
nie winię za brak ciąży Pana Boga
zioła również piję z rozwagą
trzymam kciuki za dziewczyny które walczą "do porzygu"
trzymam kciuki za dziewczyny, które muszą lub chcą przestać
allelujaSabina, Bursztyn, Mega, kkisia, Nati74, SolarPolar, ania.g, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja nie walczyłam do porzygu....miałam pół roku badań, obserwacji i leczenia, w sumie z tym jedenaście miesięcy starań. Mam 43 lata, mój partner 47 - to nie jest chyba długi czas i jakieś wariactwo do porzygania...
mnie tylko zadziwia, że ktoś "się stara" tak, jakby się nie starał naprawdę...Bozia3, moremi, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość