X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry. Zegnam sie z wami w lozku i witam w lozku. Jakis znak? ;-)
    Dziecie spalo niespokojnie, zrobily mi sie zlogi w piersi, bo sie wiecej krecil niz jadl, a potem mi nagle cycek eksplodowal i zalalam sobie cala koszule. Syn teraz trzyma mnie za stanik i gada. Do cycka chyba.
    Milego dnia! U mnie zaraz pani zaczyna sprzatanie. Haaa! :-)

Bliska 77, moremi, kapturnica, Sabina, Mega, Simba, kkisia, caffe, ania.g, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieeee nie nie potem śnią mi się po nocach stulejki
    ściąganie skóry itd
    Bozia3 wrote:
    A Wojtuś ma wyraźną urodę i widać, że po ojcu :)
    Nie przejmuj się Pusur - Reni jakaś zakręcona ostatnio - może filmy i TV żle na nią działają - powinna więcej być na forum i pilnować klasy...;)

Bozia3, moremi, Pusurek, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaa i taką pamięć masz do jednego zdjęcia???
    p.s. nie widziałam!
    a idź Ty marudo...ogarnij się....
    to była cała sesja z wesela Myszy...jak się poświeca uwagę TV zamiast swojej klasie, to nawet potem sie nie wie co sie tutaj dzieje...
    Pała!! Proszę Pani :)

Reni, moremi, Pusurek, kapturnica, kkisia, caffe, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    dlaczego mam się leczyć skoro jestem zdrowa???o mamuniu!!!
    kto chce zrozumieć coś opacznie to kij znajdzie i psa uderzy...
    nie jestem z ciemnogrodu, chodzę w świetle :)
    jesteś zdrowa i od 3 lat nie możesz zajść w ciążę? :)

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dlaczego mądre to tylko te, które "walczą do porzygu" a głupie, które podejmują inną decyzję?

Bliska 77, Bursztyn, Mega, Nati74, ania.g lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    najgorsze jest to, że ja ją bardzo lubię i jest to naprawdę niegłupia gęś jakaś - tylko takie właśnie jakieś zafiksowanie na lekarzy i leczenie...ja nie wiem, skąd się to bierze w ludziach - dla mnie to jakiś rodzaj fobii...
    a zasłanianie się palcem bożym to już ulubiona ucieczka od tematu....
    palec boży chciał też, żebyśmy usuwali zęby na żywca i umierali w wielu 40 lat...trzeba się go było słuchać już od tysiącleci, a nie cudować z rozwojem...:)
    ja na temat palca bożego z moim światopoglądem nie będą się wypowiadać :)
    powiem tylko tyle, moja lekarka kiedyś powiedziała mojej koleżance, liczącej na cud, nie zażywajacej zadnych leków i wiecznie narzekającej, żeby do niej przyszła jak zmieni podejście bo jest zbyt wile pacjentek naprawdę walczących o dzidzię które nie mogą sie do niej dostać bo kolejkę wydłużają liczące na cud i nic nie robiące, może brutalne ale prawdziwe

Reni, moremi, kkisia, caffe, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    hmmm
    ja się absolutnie nie obrażam, tylko dlaczego atakujecie mój ogląd na stan rzeczy? to trochę małostkowe oceniać postępowanie innych względem swoich przekonań...nigdy nie komentowałam decyzji żadnej z Was, nie ciosałam kołków na głowie itd. dziewczyny ja mam 43 lata i podejmuję decyzje świadomie, wydaje mi się, że trochę zachowujecie się jak panie nauczycielki, a to przecież ja nią jestem :)
    Jeżeli chodzi o pytanie Bozi, to nie przyjmowała żadnej farmakologii. Szalałam z ziołami, witaminami itp. po prostu co tam kto napisał na forum o cudownym "uzdrowieniu" to próbowałam i tyle. Gin powiedział, że przy tak regularnych cyklach stymulacja cyklu lekami nie ma sensu, a ja jestem tylko panią nauczycielką więc słucham się lekarza...
    Dorka, masz podejście jak moja teściowa. łyka leki na obniżenie ciśnienia i pije niesamowite ilości ziółek. Tylko powiedz mi - konsultowałaś to ze swoją lekarką? Bo o tym się nie mówi, ale wiele ziół szkodzi. Powinno się je pić sporadyczni i tylko w sytuacji gdy nie masz żadnych innych schorzeń.
    Poza tym co ma regularność cyklu do stymulacji? Przecież to chodzi o "podrasowanie" jajek, a czasami o ich ilość, a nie o regulację cyklu. Zlituj się. Trzy lata się staracie i nawet tego nie przyswoiłaś?
    Dorka, mimo całej sympatii do Ciebie nie rozumiem dlaczego nie chcesz sobie pomóc? Czy naprawdę uważasz, że Bóg by Ci tego zabronił?

Bliska 77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Boziu jestem zdrowa. Jestem zdrową 43-letnią kobietą. Ciąża w tym wieku nie potwierdzi mojego zdrowia, tylko wielkie szczęście.

Nati74, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty ze mną gówniarzu nie dyskutuj!
    marsz do kojca jak jeżyk nie działa!
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eba8eb92ad90.jpg
    Bozia3 wrote:
    a idź Ty marudo...ogarnij się....
    to była cała sesja z wesela Myszy...jak się poświeca uwagę TV zamiast swojej klasie, to nawet potem sie nie wie co sie tutaj dzieje...
    Pała!! Proszę Pani :)

Bozia3, moremi, Bliska 77, kapturnica, malgos741, Mega, kkisia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    i dlaczego mądre to tylko te, które "walczą do porzygu" a głupie, które podejmują inną decyzję?
    ja nie walczyłam do porzygu....miałam pół roku badań, obserwacji i leczenia, w sumie z tym jedenaście miesięcy starań. Mam 43 lata, mój partner 47 - to nie jest chyba długi czas i jakieś wariactwo do porzygania...
    mnie tylko zadziwia, że ktoś "się stara" tak, jakby się nie starał naprawdę...:)

Bliska 77, Reni, kkisia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    Dorka,chcesz dziecko to zrób coś w tym kierunku
    nikt nie walczy do porzygu nie obrazaj tych które korzystają z dobrodziejstw medycyny
    i tak- palec boży to jest ciemnogród! masz sfiksowane myslenie, za dużo ze starymi sasiadkami gawędzisz

Bozia3, Bliska 77, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaa i taką pamięć masz do jednego zdjęcia???
    p.s. nie widziałam!
    To byla seria zdjec ze slubu. Pisalysmy wszystkie, ze chlop taki ma mily i spokojny wyglad. Wojtus jest to niego strasznie podobny.
    Reni, kochaniutka, wakacji Ci faktycznie trzeba. To noszenie dziennika najwyrazniej Cie wykancza. Albo ta herbata z cytryna. ;-)

Bozia3, Reni, Bursztyn, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    Tak Boziu jestem zdrowa. Jestem zdrową 43-letnią kobietą. Ciąża w tym wieku nie potwierdzi mojego zdrowia, tylko wielkie szczęście.
    ja na miejscu Bursztyna zdiagnozowałabym CIę jako - zaburzenie lękowe na temat własnego zdrowia..:) ALe to takie szaleńśtwo amatorskie moje i zabawa..:)
    Ok - Dorka - bądź zdrowa jak najdłużej...i spełniaj inne marzenia - palec Bozy pokieruje CIę w odpowiednie miejsce...:) Trzy lata wystarczy - ja bym miała też dość...:)

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    Dorka, nikt Cię nie atakuje i nie mówi że jesteś głupia tylko powiedz, piszesz o 3 latach starań???????

moremi lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    jakie szczęście?? ciąża to biologia nie religia lub loteria do kurwy nędzy
    masz przeszkode biologiczną to postaraj sie ja usunąc

Bliska 77, moremi, kapturnica, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To byla seria zdjec ze slubu. Pisalysmy wszystkie, ze chlop taki ma mily i spokojny wyglad. Wojtus jest to niego strasznie podobny.
    Reni, kochaniutka, wakacji Ci faktycznie trzeba. To noszenie dziennika najwyrazniej Cie wykancza. Albo ta herbata z cytryna. ;-)
    no właśnie - i z bezsilności zapakowała mnie w kojec z drutem kolczastym....ja bym jej ograniczyła pozwolenie na wykonywanie zawodu pedagoga...

Pusurek, Reni, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Dorka,chcesz dziecko to zrób coś w tym kierunku
    nikt nie walczy do porzygu nie obrazaj tych które korzystają z dobrodziejstw medycyny
    i tak- palec boży to jest ciemnogród! masz sfiksowane myslenie, za dużo ze starymi sasiadkami gawędzisz
    dokładnie bo ja też byłam walczącą do porzygu kurwa mać

kkisia lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlaczego nikt nie czyta co piszę?!
    jestem przebadana, zmonitorowana wzdłuż i wszerz
    chodzę do lekarza
    nie chodzę do wróżki
    nie winię za brak ciąży Pana Boga
    zioła również piję z rozwagą
    trzymam kciuki za dziewczyny które walczą "do porzygu"
    trzymam kciuki za dziewczyny, które muszą lub chcą przestać
    alleluja

Sabina, Bursztyn, Mega, kkisia, Nati74, SolarPolar, ania.g, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dużo zdrowia i szczęścia Dorka

iwcia77 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja nie walczyłam do porzygu....miałam pół roku badań, obserwacji i leczenia, w sumie z tym jedenaście miesięcy starań. Mam 43 lata, mój partner 47 - to nie jest chyba długi czas i jakieś wariactwo do porzygania...
    mnie tylko zadziwia, że ktoś "się stara" tak, jakby się nie starał naprawdę...:)
    Bozia, najgorzej się tłumaczyć, Twoja sprawa czy walczyłaś do porzygu czy do posiku

Bozia3, moremi, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 5543 5544 5545 5546 5547 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ