X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no właśnie - i z bezsilności zapakowała mnie w kojec z drutem kolczastym....ja bym jej ograniczyła pozwolenie na wykonywanie zawodu pedagoga...
    Ja proponuje pojscie na wagary dzis. Widzac w jakim jest stanie - i tak sie nie kapnie, ze klasa pusta. A my se pojdziemy do parku i wypijemy wodke w krzakach. ;-)

Bozia3, Bliska 77, EwaT, kapturnica, Bursztyn, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja nie walczyłam do porzygu....miałam pół roku badań, obserwacji i leczenia, w sumie z tym jedenaście miesięcy starań. Mam 43 lata, mój partner 47 - to nie jest chyba długi czas i jakieś wariactwo do porzygania...
    mnie tylko zadziwia, że ktoś "się stara" tak, jakby się nie starał naprawdę...:)
    Nie zawrócisz kijem Wisły. Mango nie poszła do lekarza tylko focha strzeliła i dalej udaje, że się stara. Teraz Dorka.
    Idę już, bo sobie i tak ciśnienie podniosłam tymi ziółkami, o które walczę z teściową. Przecież ona szczyci się tym, że mojego męża ziółkami poiła i nie musiał brać antybiotyków. A o tym, że w szpitalu wylądował z zapaleniem oskrzeli nie wspomina.
    Dorka, wybrałaś seks dla przyjemności i niech tak będzie. Twój wybór.

Bliska 77, Pusurek, Bozia3, EwaT, Simba, kkisia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyznam się szczerze, że takie staranie nie staranie się i ja miałam przez kilka lat zanim trafiłam na OF i dziewuchi wzieli mnie w obroty
    pewnie do dzisiaj bym nic nie zrobiła
    Dorka dziewczyny chcą Ci delikatnie powiedzieć, że jeszcze nie wszystko zrobiłaś

kurcze a tak na marginesie... to skąd lekarz wie, że wszystko ok?
    przecież nie wiemy jakie jajo się zniosło? a może to zwykły bezwartościowy zbuk

tak czy inaczej rób co uważasz dla siebie najlepsze i co podpowiada Ci serce

środowisko my ludzie skaziliśmy nie Bóg i to przez nas ludzi jest tyle problemów z zachodzeniem w ciążę nie przez Boga.. stres, codzienna gonitwa, siedzący tryb życia
    więc skoro Bóg dał nam możliwość jeszcze zajścia w ciążę (bo organizm zdrowy gotowy do tego wysiłku) to czemu mu nie pomóc??

moremi, Bliska 77, kapturnica, paszczakin, Simba, kkisia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę zmienić temat - bo podobnie jak Aga - boję się o pokarm...:)
    Pusur jak Twoje zęby po porodzie? Ja dziś za chwilę jadę usunąć tego, który tak dawał mi w kość, Odciągnęłam pokarm na jedno karmienie, żeby po znieczuleniu od razu młodego nie karmić,,no i będę pewnie cierpieć dziś trochę.. :(

Bliska 77, moremi, Reni, Pusurek, Mega, kkisia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udaj się szybkim krokiem w kierunku kojca.. posiedzisz sobie z Bozią!
    Pusurek wrote:
    To byla seria zdjec ze slubu. Pisalysmy wszystkie, ze chlop taki ma mily i spokojny wyglad. Wojtus jest to niego strasznie podobny.
    Reni, kochaniutka, wakacji Ci faktycznie trzeba. To noszenie dziennika najwyrazniej Cie wykancza. Albo ta herbata z cytryna. ;-)

Bozia3, moremi, Pusurek, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Pusur jak Twoje zęby po porodzie? Ja dziś za chwilę jadę usunąć tego, który tak dawał mi w kość, Odciągnęłam pokarm na jedno karmienie, żeby po znieczuleniu od razu młodego nie karmić,,no i będę pewnie cierpieć dziś trochę.. :(
    mi włosy lecą na potęgę ale to norma a do dentysty też muszę się wybrać a ze to moja szwagierka to czekam aż schudnę........

Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda, że trzeba tu krakać tak jak inne wrony...to smutne

Bursztyn, Nati74, SolarPolar lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    U mnie zeby na razie ok. Ale wiesz, ze ja witaminy wpierniczam jak ziemniaki ;-) i to mnie byc moze ratuje. Do tego nabylam sobie szczoteczke z irygatorem i zupelnie inaczej traktuje moje zeby. U mnie dentysta dopiero w Pl, wiec mam nadzieje, ze nic sie nie wydarzy przez kolejne 3 miesiace.

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kara za pyskowanie! przynajmniej już dzisiaj będziesz siedzieć cicho! ;-)

a tak poważnie to współczuję.. do mnie zębowa wróżka nie przyleciała i mam 8 do usunięcia a boję się jak diabli .. prawie jak pająków ;-)
    Bozia3 wrote:

kapturnica, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba nigdy tyle nie wypociłam co dzisiaj, ale to tak na pożegnanie ;)
    wszystkim mamom życzę szczęśliwej opieki nad dziećmi, a wszystkim, które jeszcze walczą żeby były wytrwalsze ode mnie :)

Mega, SolarPolar, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    szkoda, że trzeba tu krakać tak jak inne wrony...to smutne
    nie pierdol
    po prostu dziewczyny reagują alergicznie na palec boży
    wcale sie im nie dziwie

moremi, Bliska 77, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff, doczytalam.. do tylu rzeczy mialam nawiazac, ale pozapominalam..

aha, dzieci chcialabym wychowywac tak jak Bozia pisze, ale nie wiem, czy dam rade, sie mi trafi poporodowe rozmiekczenie mozgu, zaczne niuniuniuniac do dziecka i co- dupa. Ale tez nie chcialabym wychowac pierdoly ja 1/3 spoleczenstwa- moja kolezanka z pracy odbierala ze szkoly swoje 17-letnie blizniaki. Nosz kurde, mi byloby wstyd jakby mnie rodzina w liceum ze szkoly odbierala. Kolega szostaje w domu z 13-letnia corka, bo ona nie moze byc sama, pralki tez nie wstawi, zarcia nie przygotuje.. Aaa, ja tak nie chce.. Pytanie, co wyjdzie.

Co do staran, to kazdemu wg potrzeb, nie rozumiem nacisku. Dorka nie chce, dajcie jej swiety spokoj. Przy okazji- inseminacja jest rowniez sprzeczna z wiara katolicka- wszytkie metody wspomagane sa.
    Ja moglabym sie dalej "naturalnie" starac- nas wszystko jest ok, a AMH mam takie, ze jaja bede miec do 60-tki ;) Ale kurwica by mnie strzelila na kolejne, nienawidze czekac, stad IVF.

kapturnica, moremi, malgos741, Reni, Pusurek, Bliska 77, Mega, Simba, Bozia3, kkisia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O maj gad...Co to tu sie staneęło???
    Dorka skoro uznałaś ,że to co zrobiłaś to wszytsko co chciałaś lub mogłas i to Cię satysfakcjonuje to Twoja decyzja...Nikt mnie wpł na nia poza sama tobą...
    Nie sądze ,że dziołchy chcą cie atakowac..A raczej uzmysłowić ,że nie wyczerpałaś wszystkich możliwości...Sama się bije z myślami co dalej..Czas ucieka....Byc moze moje myśli jednak podążą w stronę zaprzestania starań albo na opdwrót odjebie mi i uderze do kliniki na in vitro jak rok mi starań minie
    Każda z nas kiedyś pewnie dojdzie do jakiejś granicy, którą albo przekroczy albo sie wycofa...Dorka powodzenia !! :)

moremi, malgos741, Bliska 77, Mega, Bozia3, kkisia, peppapig, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    chyba nigdy tyle nie wypociłam co dzisiaj, ale to tak na pożegnanie ;)
    wszystkim mamom życzę szczęśliwej opieki nad dziećmi, a wszystkim, które jeszcze walczą żeby były wytrwalsze ode mnie :)
    Dorka, troche za duże jesteśmy na takie akcje.
    Rzecz w tym, że tutaj zielar nie ma. Korzystamy z medycyny, bo mamy taką możliwość. Ty nawet nie chcesz spróbować. Po prostu "nie, bo nie". Nikt Cię tutaj do tego zmuszać nie będzie. Twoja decyzja, Twój wybór i Twój nocnik, z którym pewnego dnia się obudzisz. Oby nie.

kapturnica, EwaT, Bliska 77, Mega, gosia7122, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, dziś smutnie...
    Dziś ukradli nam samochód Citroen c4 GrandPicasso 2014 rocznik błekitny o numerze GD679HS. Jakbyś któs gdzieś zobaczył, to prosze o kontakt.

EwaT lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dorka, troche za duże jesteśmy na takie akcje.
    Rzecz w tym, że tutaj zielar nie ma. Korzystamy z medycyny, bo mamy taką możliwość. Ty nawet nie chcesz spróbować. Po prostu "nie, bo nie". Nikt Cię tutaj do tego zmuszać nie będzie. Twoja decyzja, Twój wybór i Twój nocnik, z którym pewnego dnia się obudzisz. Oby nie.
    mam wątpliwości czy to jej świadoma decyzja czy środowisko którym sie otacza wyprało jej poglądy

Bliska 77, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Witam, dziś smutnie...
    Dziś ukradli nam samochód Citroen c4 GrandPicasso 2014 rocznik błekitny o numerze GD679HS. Jakbyś któs gdzieś zobaczył, to prosze o kontakt.
    nie ubezpieczony?

• moremi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie tulę. Kradzież jest jednym z gorszych przestępstw.
    Zróbcie ogłoszenie na fb. Zgłosiliscie na policję? Macie gdzieś w pobliżu monitoring? Liczy się czas, bo bardzo często nagrania są kasowane już po 7 dniach.
    Czy w samochodzie była nawigacja z kartą sim? To też pozwala namierzyć.

kapturnica, Pusurek, Sabina, Bliska 77, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Witam, dziś smutnie...
    O kurwa!! No ale chyba byl ubezpieczony od kradziezy ??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha to jest straszne

w sobote na imprezkę zaprosiłam sąsiadów mają dziewczynkę 12 lat .. posiedziała chwilę i poszła do domu i co chwilę telefony a jak rodzice nie chcieli wrócić, bo dopiero 22 to się gówniara rozłączyła. Tatuś zszedł na chwilę na dół, bo musiał wyjść z psem. a ta kazała im być w domu o 23. Kurwa czujecie gnój rozkazuje rodzicom i mówi kiedy mają być.
    Ten się wkurzył i mówi do niej, że będą o 23:05 ;-)
    wiecie, że dziecko dzwoniło o 23 gdzie oni są. Cyrk jakiś!
    w głowie mi się to nie mieści.. Mamusia tak spierdoliła sprawę!
    paszczakin wrote:
    aha, dzieci chcialabym wychowywac tak jak Bozia pisze, ale nie wiem, czy dam rade, sie mi trafi poporodowe rozmiekczenie mozgu, zaczne niuniuniuniac do dziecka i co- dupa. Ale tez nie chcialabym wychowac pierdoly ja 1/3 spoleczenstwa- moja kolezanka z pracy odbierala ze szkoly swoje 17-letnie blizniaki. Nosz kurde, mi byloby wstyd jakby mnie rodzina w liceum ze szkoly odbierala. Kolega szostaje w domu z 13-letnia corka, bo ona nie moze byc sama, pralki tez nie wstawi, zarcia nie przygotuje.. Aaa, ja tak nie chce.. Pytanie, co wyjdzie.

moremi, kapturnica, Bliska 77, Mega, Simba, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 5544 5545 5546 5547 5548 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ