X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlaczego uważasz, że jak ktoś się decyduje na klinikę i IV to mu odjebało??
    p.s. u mnie granicą jest tylko i wyłącznie moja MENOPAUZA!!!
    kapturnica wrote:
    albo na opdwrót odjebie mi i uderze do kliniki na in vitro jak rok mi starań minie
    Każda z nas kiedyś pewnie dojdzie do jakiejś granicy, którą albo przekroczy albo sie wycofa...Dorka powodzenia !! :)

moremi, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Witam, dziś smutnie...
    Dziś ukradli nam samochód Citroen c4 GrandPicasso 2014 rocznik błekitny o numerze GD679HS. Jakbyś któs gdzieś zobaczył, to prosze o kontakt.
    O w dupe... Skad ukradli? Jaka dzielnia?
    Mam nadzieje, ze sie znajdzie. Odszkodowanie jakies chyba dostaniecie?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie następną kup multiple .. nie ruszą

współczuję .. mi ukradli tylko rower i było mi kurwa przykro a gdzie auto

Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze- do dzieci- urzeklo mnie wczoraj takie krzeselko

http://www.befr.ebay.be/itm/CHAISE-BEBE-NOMADE-9-COULEURS-siege-de-voyage-en-tissu-SACKN-SEAT-/221168180584?pt=FR_YO_Bebe_Repas_BiberonsChauffeBiberons&var=&hash=item337ea69d68

jak sie jedzie gdzies i nie ma miejsca, zeby innego unieruchomiacza zabrac..

praktyka- glupie to? wylezie bachor z tego jak przysne? ;)

moremi, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy bez abonamentu można zmienić zdjęcie w awatarze? Próbowałam i nie mogę, mam info że zdjęcie jest za duże. Zmniejszyłam maksymalnie i dalej to samo.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajne
    dla dorosłych też jest? bo czasami osuwam się z krzesła ;-)

paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    można
    ania.g wrote:
    Dziewczyny czy bez abonamentu można zmienić zdjęcie w awatarze? Próbowałam i nie mogę, mam info że zdjęcie jest za duże. Zmniejszyłam maksymalnie i dalej to samo.

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:

Ania, abonament nie ma nic do rzeczy- moze miec maks 100x 100 pikseli, powinno byc ok potem wszytko

moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a jeszcze- do dzieci- urzeklo mnie wczoraj takie krzeselko

http://www.befr.ebay.be/itm/CHAISE-BEBE-NOMADE-9-COULEURS-siege-de-voyage-en-tissu-SACKN-SEAT-/221168180584?pt=FR_YO_Bebe_Repas_BiberonsChauffeBiberons&var=&hash=item337ea69d68

jak sie jedzie gdzies i nie ma miejsca, zeby innego unieruchomiacza zabrac..

praktyka- glupie to? wylezie bachor z tego jak przysne? ;)
    Tez nad tym myslalam, wyglada fajnie. Ale dzieciak jak sprytny, to bokiem wylezie. ;)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dlaczego uważasz, że jak ktoś się decyduje na klinikę i IV to mu odjebało??
    p.s. u mnie granicą jest tylko i wyłącznie moja MENOPAUZA!!!
    Renek pisalam mi!!!!!o sobie!!!!! a nie o kims..Kumasz??Ze mi odjebie..Bo do najblizszej kliniki mam 130km , chlopa za granica, dom i mlodego na glowie I mętlik jak to ogarnac w razie czego..Rozumiesz co mam na mysli??Bo bardziej łopatologicznie juz tego nie dam rady Ci wylozyc... Czemu kurwa mac od razu ktos bierze cos do siebie !!!

Dorka71, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przerzucają te samochody zazwyczaj za wschodnią granicę. Zanim właściciel zgłosi, to już samochód jest daleko. No i niestety bardzo często ludzie zostawiają dokumenty wozu w środku. Wtedy leci: fikcyjna umowa sprzedaży i złodziej jako właściciel legalnie jedzie.

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Renek pisalam mi!!!!!o sobie!!!!! a nie o kims..Kumasz??Ze mi odjebie..Bo do najblizszej kliniki mam 130km , chlopa za granica, dom i mlodego na glowie I mętlik jak to ogarnac w razie czego..Rozumiesz co mam na mysli??Bo bardziej łopatologicznie juz tego nie dam rady Ci wylozyc... Czemu kurwa mac od razu ktos bierze cos do siebie !!!"

no właśnie!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 10:29

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dorka, troche za duże jesteśmy na takie akcje.
    Rzecz w tym, że tutaj zielar nie ma. Korzystamy z medycyny, bo mamy taką możliwość. Ty nawet nie chcesz spróbować. Po prostu "nie, bo nie". Nikt Cię tutaj do tego zmuszać nie będzie. Twoja decyzja, Twój wybór i Twój nocnik, z którym pewnego dnia się obudzisz. Oby nie.
    co do zielar, obecnie pijam rumianek, pokrzyw i koper włoski ;)

Simba lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Witam, dziś smutnie...
    Dziś ukradli nam samochód Citroen c4 GrandPicasso 2014 rocznik błekitny o numerze GD679HS. Jakbyś któs gdzieś zobaczył, to prosze o kontakt.
    kurwa......

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Renek pisalam mi!!!!!o sobie!!!!! a nie o kims..Kumasz??Ze mi odjebie..Bo do najblizszej kliniki mam 130km , chlopa za granica, dom i mlodego na glowie I mętlik jak to ogarnac w razie czego..Rozumiesz co mam na mysli??Bo bardziej łopatologicznie juz tego nie dam rady Ci wylozyc... Czemu kurwa mac od razu ktos bierze cos do siebie !!!

no ladnie kapta! to znaczy, ze mi odjebalo, taaak?

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/evil-smile-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/evil-smile-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/evil-smile-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/evil-smile-onion-head-emoticon.gif

moremi lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Chyba pani jest w ciąży, bo hormony aż uszami wyłażą :-)

Bliska 77, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    można :-)ja nie posiadam abonamentu

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Paszcza naprawde nie chce mi sie juz tego tlumaczyc..Mam chujowy dzien a ktos mi wciska cos co nie mialam na mysli.... :-/

Bliska 77, Bursztyn, SolarPolar lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Paszcza naprawde nie chce mi sie juz tego tlumaczyc..Mam chujowy dzien a ktos mi wciska cos co nie mialam na mysli.... :-/

Kapturu, nie nerwuj sie, ja zartowlam.. No juz, juz..

moremi, kapturnica, malgos741, Bliska 77, Reni, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    co do zielar, obecnie pijam rumianek, pokrzyw i koper włoski ;)
    Jedynie z pokrzywą bym uważała, bo podwyższa ciśnienie. A rumianek i koper pffff :-)

Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 5545 5546 5547 5548 5549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ