35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra na chwilę odjebię się od forum .. idę zapodam sobie kwiata lotosa albo inną figurę
blisko mam kościół więc może zajrzę na dzwonnicę .tam zasiądę i spożyję kanapkę
Pusurek, Mega, Simba, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja siedzę w domu. Dzisiaj miałam z rana załatwić jedną sprawę poza miejscem pracy i tak sobie przeciągam. Właściwie to nawet nie ja przeciągam, ale ta cholerna biegunka, która przyszła do mnie równocześnie z @. Smecta zapodana i czekam. Do pracy jak zajadę, to popracuję sobie raptem ze 3 godziny. Niech to szlag!
Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:U mnie nie chodzi o kase..Ale przede wszystkim o to jak zapewnic mlodemu opieke jesli okaze sie ze trzeba bedzie zostac na noc w innym miescie bo nie bede w stanie dojechac kolejnego dnia......Jak zalatwic by moj mogl zjechac wtedy kiedy by chcial zjechac I nawet glupia sprawa jak powrot po punkcji ..Nie wsiade sama w auto i nie przepierdyle taki kawal..Łatwiej jest tym osoba, ktorzy moga liczyc na pomoc kogos z rodziny Gdybym miala klinike na miejscu pewnie juz bym papiery zbierala...Nasienie mozna zamrozic ale sie nie rozdwoje ...
no to tez mowie ze rowniez czasu, dyspozycyjnosci i innych czasopism..
widzisz Kapta, w gruncie rzeczy piszemy o tym samymkapturnica, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Kapta w pierwszej swojej wypowiedzi nie uzasadniłaś co według Ciebie oznacza odjebanie i pójście do kliniki na IV
poczytaj swoje posty od początku
ok teraz już wiem co autor miał na myśli to jak ze zjebanymi wierszami
a te nerwy są na prawdę niepotrzebne.. i nie warcz mi tutaj, bo zacznę zastanawiać się czy zamiast do kojca nie powinnaś iść do higienistki, bo może masz wścieklizne!moremi, kapturnica, paszczakin, Reni, Mega, Simba, Sabina, Bozia3, kkisia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny