35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:w temacie zarcia, wlasnie wlazlam po linku do watku na forum ogolnym i dziewczyna pisze:
Quote:Ja mam kotleciki z indyczka i do tego suroweczka z ogorkow.
w nicku ma 81, wiec zakladam 33 lata.. ojp..
to moze dzis fryteczki z ziemniaczkow i pulpeciki z kurczaczka? do tego fasoleczka z celuleczka i na koniec paw..moremi, paszczakin, Simba, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale do prezerwatywy to też grzech...
ja nie wiem, jak można być tak ograniczonym.....
Seks w domu w dziurawej gumce, a potem biegniesz z towarem za pazucha do dochtora
moremi, Mega, Sabina, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:dlaczego mam się leczyć skoro jestem zdrowa???o mamuniu!!!
kto chce zrozumieć coś opacznie to kij znajdzie i psa uderzy...
nie jestem z ciemnogrodu, chodzę w świetle
moremi, Mega, malgos741, kkisia, gosia7122, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
bosz, jaka ja jestem glooodna, a jeszczce nie dowiezli mojego dzisiejszego lunchu do kawiarni..
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Otoz nie grzech - jak juz kiedys wspominalam, jestem pacjentka po nieudanej kuracji naprotechnolegia (badania, suplementy, temperatury i modlitwa). I tam badanie nasienia polega na tym, ze dostajesz dziurawa gumke
Seks w domu w dziurawej gumce, a potem biegniesz z towarem za pazucha do dochtora
Mega, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A ta dziurka gdzie jest? i jak pęknie ta prezerwatywa, to jak zebrać nasienie? i jak w tej prezerwatywie się niesie i ona w śluzie płodnym z jednej strony, a w spermie z drugiej, to się nie miesza? a od tego w ciąży można być?
no wlasnie, sciema jakas- jak jest dziura, to przecie wyleci!Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:bosz, jaka ja jestem glooodna, a jeszczce nie dowiezli mojego dzisiejszego lunchu do kawiarni..
Mega lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
na patelen - cebulka aż się zeszkli, czosnek, sól, pieprz, łosoś (taki różowy na tackach sprzedają taki cienki płat nie wiem jaki to jest taki chyba wędzony na zimno) i jak się lekko zarumieni (uważać, żeby się cebula nie przypaliła) dodajemy wino białe jak odparuje dodajemy śmietanę z koperkiem, mieszamy, chwilę niech popyrtoli i na makaron wstążki
cza przygotowania tyle ile gotuje się makaronMega wrote:Dawaj przepis. Łosoś wędzony?Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a wiesz, że to nie ma nic do rzeczy
moi znajomi tak myśleli długo, bo przecież jego byłe laski 3 razy zachodziły w ciążę..
i okazało się, że nie dość, że ich mało to jeszcze leniwce i pozostało im iv
Simba wrote:Ja tez jestem zdrowa. Moj M jest zdrowy (nawet sprawdzony, bo ma corke). Wyniki mielismy swietne, ja cykle jak w zegarku. I co z tego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 12:08
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I jeszcze w temacie starań. U mnie bariera nie do przeskoczenia jak już mówiłam wcześniej sa finanse. Za mało zarabiamy, za duże koszty utrzymania (m. In. Czynsz za mieszkanie który wynosi tyle jak wynajem od prywatnego właściciela), auto mam stare i jakbym sprzedała to nie starczy
, kredyt nie wchodzi w grę, bo nie ma z czego splacac, rodzice moi nie pomogą bo sami sobie spieprzyli życie i tyle w temacie. Korzystam na tyle ile sie da z prywatnego ubezpieczenia luxmed. Ale jak pójdę teraz do gina to zadam mu pytanie na temat inseminacji na NFZ, ciekawe co powie... W styczniu laparo i stymulacja
a ziół nie lubię, jedynie mięta...ale ona chyb nie pomaga
malgos741, Sabina, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no wlasnie, sciema jakas- jak jest dziura, to przecie wyleci!
Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
chcesz pytać gina z luxmedu o iui na nfz?
powodzenia.. z jakiego jesteś miasta? dlaeko masz do Częstochowy?Mega wrote:Korzystam na tyle ile sie da z prywatnego ubezpieczenia luxmed. Ale jak pójdę teraz do gina to zadam mu pytanie na temat inseminacji na NFZ, ciekawe co powie... W styczniu laparo i stymulacjaa ziół nie lubię, jedynie mięta...ale ona chyb nie pomaga
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:bosz, jaka ja jestem glooodna, a jeszczce nie dowiezli mojego dzisiejszego lunchu do kawiarni..
paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość