35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Paszcza, patrzę na Twój suwak. 16 tydzień! O!
no, wedlug wyliczen cyklu wlasnie zakonczylam szesnasty.. wg terminu porodu z usg jestem tydzien dalej nawet.
abstrakcja jakas..
moremi, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A ja siedzę w domu. Dzisiaj miałam z rana załatwić jedną sprawę poza miejscem pracy i tak sobie przeciągam. Właściwie to nawet nie ja przeciągam, ale ta cholerna biegunka, która przyszła do mnie równocześnie z @. Smecta zapodana i czekam. Do pracy jak zajadę, to popracuję sobie raptem ze 3 godziny. Niech to szlag!
u nas grasowały w zeszłym tygodniu, mnie tez ścięło w piątek...
malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:dlaczego mam się leczyć skoro jestem zdrowa???o mamuniu!!!
kto chce zrozumieć coś opacznie to kij znajdzie i psa uderzy...
nie jestem z ciemnogrodu, chodzę w świetle
zdecydowalam sie na clo i w drugim cyklu po lekach zaszlam wlasnie.Mysle ze czasem trzeba sobie pomoc ale to jest moje zdanie.moremi, Pusurek, Sabina, Bliska 77, Bozia3, kkisia, caffe, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Radzcie, co mam dzis zrobic na obiad. Ma byc takie, zeby mi nie pobrudzilo kuchni. Zadne maki i kasze.
mow co masz, to znajdziemy pomysla..
za mna laza golabki, ale to dluzszy proces, bo trzeba zamrozic i odmrozic kapuste- 2 dni.. potem za to 15 min i maga pyrkac w sosie pomidorowym..
glooodna!moremi, Mega, Sabina, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Radzcie, co mam dzis zrobic na obiad. Ma byc takie, zeby mi nie pobrudzilo kuchni. Zadne maki i kasze.
Mega, ja właśnie do szefa dzwoniłam i nie jadę już do pracy. Tylko jedną sprawę muszę załatwić do 16 i mogę siedzieć na kiblu do poniedziałku.Mega, Sabina, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyCo do burzliwej dyskusji z Dorka, to ja mam takie zdanie, chociaz wczesniej nie chcialam sie wcinac. Sa ludzie, ktorzy tak desperacko pragna dziecka, ze zrobia wszystko zeby je miec. Auto sprzedadza, zeby bylo na in vitro. Sa tacy, ktorzy sie staraja, czekaja, probuja, a jak nie wychodzi, to tez jest git, na zasadzie " obysmy tylko zdrowi byli". Szanuje oba podejscia. Chociaz ja bylabym w 1 grupie. Na szczescie nie musialam...
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:http://bezuzyteczna.pl/anja-rubik-przy-wzroscie-191764
kapturnica, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Chciałam napisać zapiekankę ziemniaczaną, ale sos beszamelowy jest z mąką. Chociaż robiłam parę razy ze śmietaną i też było dobre
Mega, ja właśnie do szefa dzwoniłam i nie jadę już do pracy. Tylko jedną sprawę muszę załatwić do 16 i mogę siedzieć na kiblu do poniedziałku.Ale trzeba ziemniaki obrac, a one brudza.
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A jak teraz siedzą kobiety z dzieckami świeżymi, to może mi podpowiedzą. Jak się idzie w odwiedki i niesie się prezent dla malucha, to matce karmiącej co zanieść? Bo dzieciakom to rodzice wybiorą, ale myślę, że matkę trzeba obdarować jakimś drobiazgiem. Tylko jakim?
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:mow co masz, to znajdziemy pomysla..
za mna laza golabki, ale to dluzszy proces, bo trzeba zamrozic i odmrozic kapuste- 2 dni.. potem za to 15 min i maga pyrkac w sosie pomidorowym..
glooodna!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
w temacie zarcia, wlasnie wlazlam po linku do watku na forum ogolnym i dziewczyna pisze:
Quote:Ja mam kotleciki z indyczka i do tego suroweczka z ogorkow.
w nicku ma 81, wiec zakladam 33 lata.. ojp..
to moze dzis fryteczki z ziemniaczkow i pulpeciki z kurczaczka? do tego fasoleczka z celuleczka i na koniec paw..
moremi, Reni, Mega, kkisia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja mam 2 znamiona, na ramieniu. Mysle, czy nie usunac.
Sorki, glupawke ze szczescia mam. Pani sprzata...w pracy! Zle ze mną, cieszę sie ze do roboty idę
moremi, malgos741, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ej tam, lyzke sosu do to garnka doniose. Kopytek bym nie zdzerzyla.
Ale trzeba ziemniaki obrac, a one brudza.
Albo zapiekanka z makaronem. Paszcza pewnie zaraz coś podrzuci.malgos741, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
wygląda jak przetrącona gazela
no i lepiej niech się nie odzywa, bo ten szelest, który z siebie wydobywa jest nie do zniesienia!
Mega wrote:Ta to dopiero ma końska szczękę!Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja robię dzisiaj
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
z tego co wiem na kopytka bierze się ziemniaki wczorajsze
Pusurek wrote:Ej tam, lyzke sosu do to garnka doniose. Kopytek bym nie zdzerzyla.Ale trzeba ziemniaki obrac, a one brudza.
moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Moge miec wszystko, bo do sklepu ide. Pisz Paszczak!
Hmm, to kup kapuste kiszona, wedzone zeberka i suszone sliwki- bigos zrob.
Albo kup oscypka czy rolade ustrzycka, poloz na plaster krakowskiej i zapiecz w piekarniku
Ogorkowa ugotuj z ogorkow kiszonych..
Hmm, jak jeszcze moglabym byc bardziej pomocna?moremi, kapturnica, Mega, Sabina, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Hmm, to kup kapuste kiszona, wedzone zeberka i suszone sliwki- bigos zrob.
Albo kup oscypka czy rolade ustrzycka, poloz na plaster krakowskiej i zapiecz w piekarniku
Ogorkowa ugotuj z ogorkow kiszonych..
Hmm, jak jeszcze moglabym byc bardziej pomocna?paszczakin, kapturnica, Mega, Sabina, Pusurek, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!