35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Poszłam wpierniczyć dwie bułki z almette i pomidorem.
na głodnego nie da się was czytać...
Chyba dzisiaj powtórzęElfik, Simba, Mega, Mala79, Lucky, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
gretka wrote:a tak z innej beczki- gdzie caffe- czy cos przeoczylam?
Jezdem zawkładkowana czy owkładkowana jak kto woliTrochę bolało, w pozostałej części było nieprzyjemnie, ale dało się znieść.
Jak ktoś będzie chciał to opowiem jak to wyglądaElfik, Simba, gretka, malgos741, Mega, moremi, Lucky, Mala79, Sabina, peppapig, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Zjadłam resztkę racuchów z jabłkami z wczoraj
Chyba dzisiaj powtórzę
I jeszcze apel do Miska o przepis na brokuly z migdalami - nie wszystko z niego pamietam.Mega, moremi, Lucky, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
heloł ja już po robocie
autko odebrane wczoraji kasa wydana, chętnie bym wypiła winko ale na antybiotyku jestem.
Mega, Mala79, Lucky, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
czy wzmożony apetyt może być symptomem owulacji?
))))))))))))
czy raczej czytania tego forum oraz niechęci do nauki..
idę, bo znowu zgłodniałam, wszystko mi się podoba jak zajrzałam na wątek z przepisami to chyba jadę od środy ze wszystkim...moremi, Mega, Lucky, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:chwalipięta!
wyślij na posmakowanie, tak to każdy może powiedzieć...Elfik, Lucky, malgos741, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kap, przeleciałam wtedy wątek o thermomixie, ale teraz mnie wzięło - bo chciałam coś do krojenia warzyw tarcia ziemniaków, wygląda, że on to ma...
przede wszystkim ma to być łatwe do mycia
nie pamiętam co dziewczyny pisały, warto?
Kupa kasy, ale może bym się skusiła, w prezentacji na tubie, to, jak mówił Wiech - krawaty wiąże i usuwa ciąże...wyglądał jak wszystko mający..Mega, Lucky, kapturnica, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Kap, przeleciałam wtedy wątek o thermomixie, ale teraz mnie wzięło - bo chciałam coś do krojenia warzyw tarcia ziemniaków, wygląda, że on to ma...
przede wszystkim ma to być łatwe do mycia
nie pamiętam co dziewczyny pisały, warto?
Kupa kasy, ale może bym się skusiła, w prezentacji na tubie, to, jak mówił Wiech - krawaty wiąże i usuwa ciąże...wyglądał jak wszystko mający..moremi, Elfik, Lucky, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dasz przepis na przepisy?
I jeszcze apel do Miska o przepis na brokuly z migdalami - nie wszystko z niego pamietam.Mega, Lucky, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:Jezdem
Jezdem zawkładkowana czy owkładkowana jak kto woliTrochę bolało, w pozostałej części było nieprzyjemnie, ale dało się znieść.
Jak ktoś będzie chciał to opowiem jak to wygląda
witam się popołudniowo
bałam się że mnie pogonicie jako tę małorobiącą w temacie,ale widzę że nie jest źleczuję że mam pozwolenie by czuć się tu nadal jak u siebie
Cafe ja jestem ciekawa co i jak, bo nie jestem na bieżąco
sprzątam od dwóch dni piwnicę, taka pokuta chyba albo ofiara za którą oczekuję brzemiennej w skutki nagrody
strasznie tu smakowicie ostatnio
muszę skoczyć do wątku przepisowego bo nie nadążam z notowaniem tu
mam nadzieję że wrzucacie wszystko, co???
no i mam skierowanie na powtórkę wszystkich badań w cyklu, więc pewnie się uśmiechnę do Polarka kochanego w celu bezpłatnej interpretacji
Gretka, pochwal się do jakiej gin chodzisz, podobno to czarodziejka, moze powinnam zmienić tych facetów konowałów na babkę? i będzie sukces! co?
Elfik wzmożony apetyt może być symptomem wszystkiego: owulacji, ciąży i tasiemca - na wszelki wypadek siądź nad miską z ciepłym mlekiem
taki żart oczywiscie
pozdrawiam sobotnio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 16:08
Mega, moremi, Elfik, Mala79, caffe, malgos741, kapturnica, Sabina, Simba, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:to dobrze wyczaiłam, ze ty zapomnisz, córa zapomni, a on nie
po twoich postach to on mi przypomina mojego kolegę ze studiów, hihi
wsadź go do pudła niech się posroży..
a na marginesie, wiesz, to miłe, że on się tak o córkę troszczy, nie jego krew, a z tego co piszesz, to jak własne dziecko traktuje..
w sumie to trzeba docenić, no nie?
On dobry czlowiek jest, ale jak mu cos w glowie utknie i zafocha, to bedzie fochal. Zapomni juz dlaczego, ale dalej bedzie fochal. Wkurzajace przyznam, ale co zrobisz? Nic nie zrobisz...Mega, moremi, Elfik, malgos741, gretka, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Lucky
rob badania i zaglądaj tu częściej
Ja w czwartek tez idę do gina podejrzeć co tam rośnie, czy rośnie i pękano i po skierowanie na laparo....
Elfik ja czytam o zarciu to tez sie robie glodna, a apetyt mi rośnie przed @ dopieroElfik, malgos741, kapturnica, Sabina, iwcia77, Lucky, kkisia lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:witam się popołudniowo
bałam się że mnie pogonicie jako tę małorobiącą w temacie,ale widzę że nie jest źleczuję że mam pozwolenie by czuć się tu nadal jak u siebie
Cafe ja jestem ciekawa co i jak, bo nie jestem na bieżąco
sprzątam od dwóch dni piwnicę, taka pokuta chyba albo ofiara za którą oczekuję brzemiennej w skutki nagrody
strasznie tu smakowicie ostatnio
muszę skoczyć do wątku przepisowego bo nie nadążam z notowaniem tu
mam nadzieję że wrzucacie wszystko, co???
no i mam skierowanie na powtórkę wszystkich badań w cyklu, więc pewnie się uśmiechnę do Polarka kochanego w celu bezpłatnej interpretacji
Gretka, pochwal się do jakiej gin chodzisz, podobno to czarodziejka, moze powinnam zmienić tych facetów konowałów na babkę? i będzie sukces! co?
Elfik wzmożony apetyt może być symptomem wszystkiego: owulacji, ciąży i tasiemca - na wszelki wypadek siądź nad miską z ciepłym mlekiem
taki żart oczywiscie
pozdrawiam sobotnio
Jak gin szedł korytarzem przed wizytą to niósł stertę różnych narzędzi w opakowaniach i mówi, ze za chwilę zaczniemy bo musiał skompletować narzędzia tortur. Popatrzyłam na ten "zestaw" i pomyślałam, że żartuje jak zawsze. Po czym na wizycie okazało się, że nie żartuje...
Zaczął od pokazani mi wkładki. Wyciągnął opakowanie, a ono miało ze 40 cm, więc się zapytałam czy przez gardło mi to będzie wkładał
Potem to zaczął rozpakowywać te wszystkie ustrojstwa i było tego sporo, se myślę, kurwa jego mać. Leżę rozłożona, aczkolwiek w pończochach żeby było przyzwoicie. No i potem się zaczęło mycie i grzebanie. Dobrze, że szyjka była otwarta, to mniej bolało, bo gdyby była zamknięta to trzeba byłoby ją otwierać. W ogóle taki zabieg się przeprowadza podczas @ własnie z powyższego powodu.
Za 2 tygodnie kontrola czy wszystko ok, a potem za rok.
Lucky, życzę powodzenia na badaniach. I lepiej żeby coś znaleźli i wyleczyli, niż żeby wszystko było okWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 16:17
Mega, Elfik, Pusurek, moremi, malgos741, kapturnica, gretka, Sabina, Simba, Lucky, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
No i powiedział, że wkładka już działa ale zaleca sie przez ok. dwa tygodnie bzykać jeszcze w oponach...
Ostatnio miałam jakąś truskawkową, jebało jak na grządce w ogródku.Mega, moremi, malgos741, kapturnica, gretka, Sabina, Bozia3, iwcia77, Lucky, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny