35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wstawać, wołkunie.
Czy ktoś widział Dorke?moremi, malgos741, Simba, iwcia77, kkisia, Mala79, Parka lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Jestem, co jakiś czas zaglądam ale nie daję rady nadrobić Was. Mam trochę gorsze dni, nie mogę ani jeść ani pić bo mnie zgaga męczy
Dorka1979, Mega, Sabina, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Na ciaze tak , ale nie na mnoga....
edit--no czytam na tym dzidziusiowymm..Wczesniej gdzie czytalam o gonagotropinach jednak pisalo ,ze jest mniejsza szansa przestymulowania, poronien itd..Ale moze artykul ma lepsze inf niz gosciuz tej kliniki..moremi, caffe, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie, tu nie wolno sobie tak znikac, bo sie wszyscy martwią
Dorka1979, moremi, Bliska 77, gretka, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Polar tylko ilu zwykłych ginow dajac clo monitoruje poziomy hormonow???Mozna ich policzyc na palcach.....Ehhh Jednak w klinikach gdzie stosuja gonadotropiny podchodza do tematu juz inaczej...
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Na córkę się nie denerwuj, bo dzieci zazwyczaj robią i słuchają tej osoby, która na więcej pozwala lub pozwala na to, czego rodzice zabraniają. Natomiast do matki masz słuszne pretensje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 20:31
anna maria, Bliska 77, Lucky, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:dziewczyny, jestem tak wkurwiona, rozzalona, zdolowana itp ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 21:11
caffe, Bliska 77, Lucky, kkisia lubią tę wiadomość
-
To prawdacaffe wrote:Na córkę się nie denerwuj, bo dzieci zazwyczaj robią i słuchają tej osoby, która na więcej pozwala lub pozwala na to, czego rodzice zabraniają. Natomiast do matki masz słuszne pretensje.
caffe, Bliska 77, dorbie, Lucky, kkisia lubią tę wiadomość
-
dzieki laski tylko prosze nie cytujcie bo niebawem moj post wywale bo nie chce tu prac swoich brudow, po prostu musialam sie wygadac wiem ze nielad jest w tym wpisie itp ale musialam, bo komu jak nie Wam
Sabina, Mega, Dorka1979, Lucky, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:dzieki laski tylko prosze nie cytujcie bo niebawem moj post wywale bo nie chce tu prac swoich brudow, po prostu musialam sie wygadac wiem ze nielad jest w tym wpisie itp ale musialam, bo komu jak nie Wam
Bliska normalna rreakcja, mnie by też szlak trafił
Bliska 77, Mega, Dorka1979, caffe, kkisia lubią tę wiadomość