SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obiad - hmmm
    pizza na telefon?
    podoba mi się, tylko sobota, to trzeba zamówić dużo wcześniej..

Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    obiad - hmmm
    pizza na telefon?
    podoba mi się, tylko sobota, to trzeba zamówić dużo wcześniej..
    hheheheheh Ja mlodemu robie rosoła :) Ale sobie kurde nie mam pomysla buuu

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    hheheheheh Ja mlodemu robie rosoła :) Ale sobie kurde nie mam pomysla buuu
    to ty dla każdego osobno gotujesz?
    U mnie dzisiaj tesciowa gotuje, jak wroce po pracy to zjem wszystko ;) a w pracy mam sałatkę jako pomidor cebula i majonez, uwielbiam :D

Elfik, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupiłam reklamowane mandarynki w lidlu, dobre ale France maja tyle pestek...

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o, mam rosół w lodówie, dobrze, ze przypomniałaś, ale wczoraj nie był odgrzewany...
    hmmm

młoda u dziadków, musztrę przeprowadza..
    ma domek dla lalek, z dźwiękami, teraz nie działa, a młoda - dziadku, trzeba kupić nowe baterie, idziemy do sklepu..
    chlip, chlip, się wzruszyłam...jednak udało mi się ja odrobinę zainteresować tym co i dlaczego działa..
    jak je sama wymieni to już będzie następny krok ;)... ale cierpliwości nie ma za grosz, kkk, niestety wcześniaki tak często mają...

kapturnica, moremi, Mega, kkisia, Pusurek, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    to ty dla każdego osobno gotujesz?
    U mnie dzisiaj tesciowa gotuje, jak wroce po pracy to zjem wszystko ;) a w pracy mam sałatkę jako pomidor cebula i majonez, uwielbiam :D
    No ja nie lubie rosoła.I zdarza sie bardzo czesto ,ze mlodemu cos inengo a sobie cos innego..Moze jakas surowke se pykne :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj zupa rybna z łososiem. A jutro obiad u rodziców :-)

Mega, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppa - a gdybyś hipotetycznie z głebi serca zrezygnowała ze starań o dziecko - to czy zależałoby Ci wczoraj na tym, żeby on odpowiedział na Twój pocałunek i Cie bzyknął?? Ja też nie znam sytuacji Waszej - ale z tego co odbieram od Ciebie - to Tobie brak jego atencji przeszkadza tylko w kontekście dziecka...ale może się mylę...
    Jeśli jednak tak jest - zachowywałabym się podobnie jak on....

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a u mnie dziś impreza...robię sałatkę macduśki z makaronów fiutów, sałatkę ziemniaczaną ze smażonym boczkiem, cebulą i pietruszką, sałatkę z czarnej rzepy. Podam deskę serów i wędlin, kiełbas, kabanosów. Włąsne ogórki i grzybki oraz pieczarki marynowane w majeranku i czosnku, śledzie w śmietanie. Na ciepło żeberka na ostro z sosem czosnkowym lub z chutneyem z papryki i miodu i bagietką. Na deser ambasador...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 14:02

kapturnica, Mega, moremi, Simba, kkisia, caffe, Pusurek, gosia7122, paszczakin, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No a u mnie dziś impreza...robię sałatkę macduśki z makaronów fiutów, sałatkę ziemniaczaną ze smażonym boczkiem, cebulą i pietruszką, sałatkę z czarnej rzepy. Podam deskę serów i wędlin, kiełbas, kabanosów. Włąsne ogórki i grzybki oraz pieczarki marynowane w majeranku i czosnku. Na ciepło żeberka na ostro z sosem czosnkowym lub z chutneyem z papryki i miodu i bagietką. Na deser ambasador...
    mam korale ze śliny po kolana :D

Bozia3, kapturnica, Elfik, gretka, moremi, Sabina, kkisia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mam jeszcze golabki na dzis.. i pewnie mialabym na jutro, ale jutro goscie, wiec w moim trybie kuchennym plan jest na filet z kaczki w sosie jablkowo-sliwkowym, do tego placki cukiniowe..

albo inaczej- kaczuszka z jabluszkami i sliweczkami, a do tego placuszki ;) Wlasnie napisalam wyjatkowo jadowitego maila do wlodarzy gminnych, ze mi ulicy nie sprzataja i ze chca zabic 90 letnia sasiadke, bo kamienne schody odchodzace z naszej ulicy kolo jej domu sa w polowie ruchome, wiec musze teraz byc dla odmiany słodziaśna ;)

Mega, Elfik, kapturnica, moremi, Bozia3, Simba, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszcza, czy przepis na filet w sosie jest już na wątku kulinarnym?
    jak nie proszę o dodanie :)

mam ochotę na kaczkę, mniam...

moremi, Sabina, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zupa porowa serkiem topionym zabielana i nalesniki ze szpinakiem - na zyczenie syna

kapturnica, Elfik, Mega, Sabina, moremi, kkisia, Bozia3, Mala79, Lucky, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    U mnie zupa porowa serkiem topionym zabielana i nalesniki ze szpinakiem - na zyczenie syna
    Polar wrzucila bys przepisika na zupke porowa..Narobilas mi smakolca :)

Lucky lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Polar wrzucila bys przepisika na zupke porowa..Narobilas mi smakolca :)
    Musisz miec duzego pora, ze dwa serki topione i ew mielonego kuraka. Jesli nie masz bulionu wystarczy kostka bulionowa, lisc laurowy, ziele angielskie i tymianek. Podsmazasz drobno pokrojony por wrzucasz do zupy, potem podsmazasz mielonego kurczaka i do zupy. Nalezy to chwile podgotowac by por byl miekki. Na koniec wrzucasz serki topione i voila:-)

kapturnica, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Musisz miec duzego pora, ze dwa serki topione i ew mielonego kuraka. Jesli nie masz bulionu wystarczy kostka bulionowa, lisc laurowy, ziele angielskie i tymianek. Podsmazasz drobno pokrojony por wrzucasz do zupy, potem podsmazasz mielonego kurczaka i do zupy. Nalezy to chwile podgotowac by por byl miekki. Na koniec wrzucasz serki topione i voila:-)
    Jutro bede pichtac porowa..Choelra mam wszystko oprocz serkow..Jkaby nie to juz bym robila ;) DzieNki :)

Lucky lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jutro bede pichtac porowa..Choelra mam wszystko oprocz serkow..Jkaby nie to juz bym robila ;) DzieNki :)
    Mlodego do sklepu po serek wyslij.

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam barszcz na obiad wczoraj gotowałam,
    I mąż dzwonił,żebym winko kupiła,to będę wspomagać endo i będzie się lepiej gadało
    Miłego łikendu, <3 wszystkim

Elfik, gretka, Mega, moremi, kkisia, Mala79, Lucky, gosia7122, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, jeśli twój nie jest członkiem AA, to winko nazwałabym dużą poprawą :)
    chłop zmęczony jest i tyle :)

Przemiłego wieczoru życzę:)

kapturnica, kkisia, Mega, SolarPolar, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja robię podobnie, tyle że na gęsto i zamiast kurczaka kiełbasę podsmażam, wrzucam ziemniaki, marchewkę, pietruszkę i trochę przypraw

Elfik, kapturnica, kkisia, Mala79, Lucky, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 5716 5717 5718 5719 5720 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ