35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:daj mu czas i przestrzen bez sexu
i nie zapomnij ladnie sie ubrac i umalowac kiedy wychodzisz do sklepupeppapig, Pusurek, macduska, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Kurwa mac!Chyba by była dla mnie nie do wytrzymania..Jak z bratem a nie z facetem ..Żeby nie wykrzesał z siebie niczego , jakis gest ,zwykłego klepniecia w 4litery czy przytulenia...Wkurwiłam sie..To hamskie juz jest...
a ja tez troche peppowego chuopa rozumiem, bo sama to przechodzilam, jak seks mial byc reprodukcyjny- no nawet dom wolalabym posprzatac niz sie do rzeczy wziac.. a ja na dodatek chcialam dziecko, to co dopiero jak ktos nie chce..
seks jest tylko fajny jako bliskosc dwojga ludzi. Jak jest poszyty celem (a do tego celem, ktorego sie nie chce) jest do dupy i wszelkie przylulania czy pocalunki, ktore normalnie do seksu prowadza tez staja sie niepozadane.. I zadne uwodzenia nie pomoga, bo beda klasyfikowane tak samo..
Mysle Peppa, ze macie pat do momentu az ustalicie czy tak czy tak..peppapig, macduska, moremi, Mega, Elfik, Sabina, Iwone, Bozia3, kkisia, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Peppa, codziennie jem orzechy, łykam magnez, a reszta nie sądzę, żeby miała aż taki wpływ na endo.
Wina nie znoszę - to już pisałam, szpinak utrudnia wchłanianie żelaza, witamina a podczas starań i w ciąży nie jest wskazana.
ja tez bym takich cudownych dzialan na endo powyzszych produktow nie przypisywala, w zeszlym roku mialam diete od dietetyczki gdzie jako pogryzacze migdaly i orzechy, wina czerwonego sobie tez nie zalowalam- bo lubie, a nie bylam swiadoma, ze sie zaleca na endo, a w maju sie okazalo,ze endo marne....iwcia77 lubi tę wiadomość
gretka -
Pusurek wrote:Ogrod. Stop. Bujam noga. Stop. Nienawidze weekendow.
Pusur, a z chuopem jak? Bo moze warto sie wyrwac troche z tego ogrodu, spakowac wyposazenie dziecia i pobujac go w jakims fajniejszym miejscu? na kawie z chuopem?Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Pusur, a z chuopem jak? Bo moze warto sie wyrwac troche z tego ogrodu, spakowac wyposazenie dziecia i pobujac go w jakims fajniejszym miejscu? na kawie z chuopem?
peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja mówię - Ty idź do spa, jego wyślij z kumplami na paintball, do parku linowego, jedzcie do lasu na spacer i szukajcie zajęć poza domem.
no wlasnie tak sobie myslalam, ze moze dla meza peppy 24h/dobe razem to za duzo(wspolna praca)
moze trzeba mu troche odmiany, moze wlasnie w meskim towarzstwie,przyszedlby sponiewierany to potrzrebowalby opowiedziec, potrzebowalby zaopiekowania...peppapig, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Dziieki Bursztynku, czuje się źle.,wiesz? ... dostaje kosza od własnego chłopa..
Ale przetrzymam swoje żale, dowartościuje go ale na ile mi siły starczy...
Oby On to docenił,też coś zrozumiał w porę bo to już nie tylko o potomstwo chodzi,.. ubieram się też ładnie i wczoraj na koncercie byliśmy.
Peppa, podejrzewam ze sytuacja jest troche bardziej skomplikowana niz moze to sie wydawac czytajac posty, a forum nie jest miejscem na terapie w prawdziwym znaczeniu tego slowa, wiec chyba nie ma sensu ciagnac tego "publicznie" bo to zbyt osobiste dla Ciebie
Zastanow sie tylko dlaczego tak naprawde chcesz kolejnego dziecka, czy to cos ma Tobie kompensowac...?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to nie jest chamskie, facet czuje sie "uzywany" do celow prokreacji i nie chce dziecka, wiec podejrzewam ze odczuwa zwyczajnie strach prze seksem i dlatego unika go.
macduska lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Chlop ma focha. O fryzure ciag dalszy.
ja pierdziele, juz po imprezie, z coka ok, a ON ma focha o fryzure..
ze niby teraz co masz zrobic, cofnac czas?moremi, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Chlop ma focha. O fryzure ciag dalszy.
kapturnica, gretka, macduska, Simba, Pusurek, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Ale strach przed sexem a zwykla czułosc w stosunku do osoby ktora sie kocha to juz chyba insza inszosc..Nie kazdy gest czulosci musi oznaczac chec na sex..Skoro nie ma z jego strony niczego - tosory ale to juz jest z jego strony duzo za duzo nie tak
facet bardzo czesto kojarzy czulosc z inicjowaniem sexu
chlop sie najnormalniej w swiecie zablokowal
zdarza siepeppapig, moremi, macduska, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie zgodze sie, niestety
facet bardzo czesto kojarzy czulosc z inicjowaniem sexu
chlop sie najnormalniej w swiecie zablokowal
zdarza sie
Bo to ,ze siedze i facet przyjdzie i mnie po czerepie potrzasnie czy przytuli nie musi od razu oznaczac checi na sex ale zwykla czulosc miedzy dwojgiem ludzi.Facet tez lubi sie tylko przytulic..Wcale nie musi oznaczac sygnalu do sexu..
Bez przesad facet tez ma uczucia wyzsze niz tylko instynkt.A skoro nie okazuje zadnych gestow to oznacza ,ze juz nie jest dobrze..Takie wyobcowanie i traktowanie domu jedynie jalko miejsca gdzie sie przychodzi , je , robi co musi i spi...peppapig, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Powiedz, że w ramach rekompensaty za ten karygodny czyn idziesz do fryzjera i golisz się na łyso.
właśnie mój chłop zgolił resztki na łyso
to jeszcze nic ładnie mu ale że brodę zgolił to mu dzisiaj nie wybaczę
będzie foch - no moze foszekWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 13:03
Pusurek, moremi, Elfik, peppapig, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość