35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:właśnie mój chłop zgolił resztki na łyso ;-/
to jeszcze nic ładnie mu ale że brodę zgolił to mu dzisiaj nie wybaczę
będzie foch - no moze foszekmacduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:to drzwi otwieraj, żebym jak się rozpędzę się zmieściła
i na Hrabii mnie zabierz - please, please!
to wsiadaj bo właśnie wyjeżdzamy, a jutro nawalimy się merlotem
kurczę musze już isc
piszcie piszcie, ja dopiero jutro się pojawię
bo wyjazd z noclegiemkapturnica, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:heheheh oj moze chcial sobie podbrodek przewietrzyc??
młody mu powiedział, żeby się odmłodził
a po zabiegu młody orzekł, ze jak ma się ponad 40 lat to już nie mozna odmłodzić się całkowiciekapturnica, Elfik, gretka, Mega, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bo zepsulam dziecku fryzure i nie chce sie do tego przyznac ( co nie jest prawda)
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No i ja sie z Toba tez nie zgodze..
Bo to ,ze siedze i facet przyjdzie i mnie po czerepie potrzasnie czy przytuli nie musi od razu oznaczac checi na sex ale zwykla czulosc miedzy dwojgiem ludzi.Facet tez lubi sie tylko przytulic..Wcale nie musi oznaczac sygnalu do sexu..
Bez przesad facet tez ma uczucia wyzsze niz tylko instynkt.A skoro nie okazuje zadnych gestow to oznacza ,ze juz nie jest dobrze..Takie wyobcowanie i traktowanie domu jedynie jalko miejsca gdzie sie przychodzi , je , robi co musi i spi...
pominelas kontekst sytuacji Peppy
gosc sie zablokowal i najprawdopodobniej mysli ze kazdy gest czulosci z jego strony i odpowiedz na jej czulosc bedzie prowadzil do lozka czyli do bzykania w celu prokreacyjnym (a tak bylo do tej pory)
jej maz stara sie byc jakby niewidoczny
trzeba go tez zroumiec, wkoncu takie zachowania nie biora sie z niczegoMega, moremi, paszczakin, Bozia3, Sabina, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:młody mu powiedział, żeby się odmłodził
a po zabiegu młody orzekł, ze jak ma się ponad 40 lat to już nie mozna odmłodzić się całkowiciezyje jeszcze?
moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Macduska tekst roku, szczerość dzieci - bezcenna..
co do sytuacji Peppy, ja zgadzam się z tym, że chłop może być zmęczony i się boi.
Że każda czułość doprowadzi do seksu... Oni mają taki program, cóż zrobić...
Gdyby Peppa powiedziała, dobra na trzy miechy odkładamy zupełnie te rozmyślania, nie róbmy dzieci, pokochajmy się, to może by zobaczyła czy się odblokuje..pod warunkiem, że jej uwierzy
Moremi, powodzenia w nowej klinice, oby się okazali wiarygodni
Parka, daj znać co po monitoringu, dobij mnie grubością swego endo..
u mnie zawsze mizeria, 8 mm to szczyt szczytów, miałam raz, chlip...
co do koperty, mnie od zawsze miga...
nie mam nowych wiadomości, polubień i miga..
potem ktoś się pieni,że na wiadomość nie odpisuje, bo musi mi koperta migać, a ja nie sprawdzam, bo zawsze miga...
zaraz zobaczę, czy po waszej akcji coś się zmieniło
muszę się uczyć, jak mi się k... nie chce! pomocy!
moremi, Mega, Sabina, kkisia, Pusurek, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie napisalam przeciez ze facet nie lubi sie przytulac, ani ze nie posiada uczuc wyzszych
pominelas kontekst sytuacji Peppy
gosc sie zablokowal i najprawdopodobniej mysli ze kazdy gest czulosci z jego strony i odpowiedz na jej czulosc bedzie prowadzil do lozka czyli do bzykania w celu prokreacyjnym (a tak bylo do tej pory)
jej maz stara sie byc jakby niewidoczny
trzeba go tez zroumiec, wkoncu takie zachowania nie biora sie z niczego
Dlatego napisalam ,ze takie zachowanie to jednak juz przegiecie..Bo co innego nie chciec dziecka a co innego traktowac kogos jak powietrze...I jesli ma takie podejscie to zwykle podanie talerza czy usmiech tez tak zacznie traktowac?..To sie tworzy jakas chora sytuacja i nikt przy zdrowych zmyslach tego nie wytrzyma..
I przykre ale zadna ksiazka czy psychoterapia na odleglosc nie pomoze jesli zainteresowany sam nie wykaze inicjatywy do zmiany sytuacji..No chyba ,ze jest mu tak wygodniej.To tylko żal Peppki. -
Pusurek wrote:Bo zepsulam dziecku fryzure i nie chce sie do tego przyznac ( co nie jest prawda)
to dobrze wyczaiłam, ze ty zapomnisz, córa zapomni, a on nie
po twoich postach to on mi przypomina mojego kolegę ze studiów, hihi
wsadź go do pudła niech się posroży..
a na marginesie, wiesz, to miłe, że on się tak o córkę troszczy, nie jego krew, a z tego co piszesz, to jak własne dziecko traktuje..
w sumie to trzeba docenić, no nie?moremi, Mega, Sabina, kkisia, Pusurek, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dlatego napisalam ,ze takie zachowanie to jednak juz przegiecie..Bo co innego nie chciec dziecka a co innego traktowac kogos jak powietrze...I jesli ma takie podejscie to zwykle podanie talerza czy usmiech tez tak zacznie traktowac?..To sie tworzy jakas chora sytuacja i nikt przy zdrowych zmyslach tego nie wytrzyma..kapturnica wrote:I przykre ale zadna ksiazka czy psychoterapia na odleglosc nie pomoze jesli zainteresowany sam nie wykaze inicjatywy do zmiany sytuacji..No chyba ,ze jest mu tak wygodniej.To tylko żal Peppki.
-
Aha, niniejszym przepraszam wszystkich za literówki, brak wielkich liter, znaków przestankowych, podmianki wyrazów przez kompa...
Naprawdę nie jestem dyslektykiem))
Niestety piszę z rożnych sprzętów i powiem szczerze, czasem wolę napisać coś "na gorąco", niż walczyć z klawiaturą w tablecieo telefonie nie wspomnę..
Jeśli czyjeś oczy zostały zranione, proszę omijać wzrokiem moje posty
kapturnica, Mega, gretka, moremi, kkisia, Pusurek, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a to juz napisalam wielokrotnie
Ja moge zrozumiec wszystko ale nie to ,ze nagle ktos przestaje mnie dostrzegac i robie sie przezroczysta.. -
Nie znamy dokładnie sytuacji Peppy, a zresztą ja już nic nie mówię..
Wśród znajomych jakaś fala rozwodów...
A człowiek by nigdy nie podejrzewał, że właśnie ci...
I wiecie co? Powodem nie są zdrady, patologie, ale zwykłe znudzenie...
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Nie znamy dokładnie sytuacji Peppy, a zresztą ja już nic nie mówię..
Wśród znajomych jakaś fala rozwodów...
A człowiek by nigdy nie podejrzewał, że właśnie ci...
I wiecie co? Powodem nie są zdrady, patologie, ale zwykłe znudzenie...
I tez koncze ciagneicie temata ..
Powiedzcie lepiej co na obiad robita ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 13:34
-
kapturnica wrote:Oczywiscie ,ze 2osoby tworzą ale Peppka pisze ,ze sie stara bez fochow , naciskow bez wspominania o sexie itd a on nie zauwaza tego lub nie chce zauwazac...To jest przykre..kapturnica wrote:Ja moge zrozumiec wszystko ale nie to ,ze nagle ktos przestaje mnie dostrzegac i robie sie przezroczysta..
nie bede juz tego walkowac z osobami trzecimi- nie obraz sie prosze, bo to wkoncu sprawa PeppyMega, peppapig, moremi, kkisia lubią tę wiadomość