35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Pogadalysmy, bylo super. Najbardziej mi bylo przykro z postawy chlopa.
Dzien doberek z lozka.
U nas piekne slonce i mroz.
Milego dnia!
To mógł sam wyprawach sukienkę, ciekawe jak by mu poszło.
Dzień dobry czekam pod gabinetem usg na monitoring w 13 dc
peppapig, moremi, macduska, kapturnica, kkisia, gretka, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:U mnie słabe endo bylo i po jednym cyklu codziennie takosy ze szpiinakiiem wino wytrawne bycza krew magnez max i skoczyło podwójnie! Na kolację szklanka soku z marchwi jabłek ii selera ( chłopu też daje)
Wina nie znoszę - to już pisałam, szpinak utrudnia wchłanianie żelaza, witamina a podczas starań i w ciąży nie jest wskazana.peppapig lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Peppa, codziennie jem orzechy, łykam magnez, a reszta nie sądzę, żeby miała aż taki wpływ na endo.
Wina nie znoszę - to już pisałam, szpinak utrudnia wchłanianie żelaza, witamina a podczas starań i w ciąży nie jest wskazana. -
peppapig wrote:On nie okazuje żadnych uczuć, chodzi do pracy, wraca grzecznie je obiad, potem coś dlubie na kompie, ogladniemy razem film, tyle..nie jest obrażony,
Ja sie oprysznicuje i idę spać..on zwykle zwleka aż zasne..i wtedy przychodzi do mnie. Jak przyjdzie a nie śpię to dam mu buzi w łóżku jeśli by coś chciał to by sie sam zaczął dobierać, nie rusza go tylko przytulam się i zasypiam..boszee z chłopami jak z dziećmi...
i nie zapomnij ladnie sie ubrac i umalowac kiedy wychodzisz do sklepumoremi, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:On nie okazuje żadnych uczuć, chodzi do pracy, wraca grzecznie je obiad, potem coś dlubie na kompie, ogladniemy razem film, tyle..nie jest obrażony,
Ja sie oprysznicuje i idę spać..on zwykle zwleka aż zasne..i wtedy przychodzi do mnie. Jak przyjdzie a nie śpię to dam mu buzi w łóżku jeśli by coś chciał to by sie sam zaczął dobierać, nie rusza go tylko przytulam się i zasypiam..boszee z chłopami jak z dziećmi...peppapig, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Kurwa mac!Chyba by była dla mnie nie do wytrzymania..Jak z bratem a nie z facetem ..Żeby nie wykrzesał z siebie niczego , jakis gest ,zwykłego klepniecia w 4litery czy przytulenia...Wkurwiłam sie..To hamskie juz jest...
moremi, peppapig, macduska, Mega, Sabina, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja sie oprysznicuje i idę spać..on zwykle zwleka aż zasne..i wtedy przychodzi do mnie. Jak przyjdzie a nie śpię to dam mu buzi w łóżku jeśli by coś chciał to by sie sam zaczął dobierać, nie rusza go tylko przytulam się i zasypiam..boszee z chłopami jak z dziećmi...peppapig, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość