35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Peppa, mialas nie dobierac sie do meza, przeciez on doskonale wyczuwa ze nie pozadasz jego tylko chcesz go uzyc do reprodukcji...
SolarPolar, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Pogadalysmy, bylo super. Najbardziej mi bylo przykro z postawy chlopa.
Dzien doberek z lozka.
U nas piekne slonce i mroz.
Milego dnia!
To mógł sam wyprawach sukienkę, ciekawe jak by mu poszło.
Dzień dobry czekam pod gabinetem usg na monitoring w 13 dc
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, gretka, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Peppa, codziennie jem orzechy, łykam magnez, a reszta nie sądzę, żeby miała aż taki wpływ na endo.peppapig wrote:U mnie słabe endo bylo i po jednym cyklu codziennie takosy ze szpiinakiiem wino wytrawne bycza krew magnez max i skoczyło podwójnie! Na kolację szklanka soku z marchwi jabłek ii selera ( chłopu też daje)

Wina nie znoszę - to już pisałam, szpinak utrudnia wchłanianie żelaza, witamina a podczas starań i w ciąży nie jest wskazana.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyKurde to po czym mi się tak endo podniosło? ... a brałam 2 cykle clo.moremi wrote:Peppa, codziennie jem orzechy, łykam magnez, a reszta nie sądzę, żeby miała aż taki wpływ na endo.
Wina nie znoszę - to już pisałam, szpinak utrudnia wchłanianie żelaza, witamina a podczas starań i w ciąży nie jest wskazana. -
daj mu czas i przestrzen bez sexupeppapig wrote:On nie okazuje żadnych uczuć, chodzi do pracy, wraca grzecznie je obiad, potem coś dlubie na kompie, ogladniemy razem film, tyle..nie jest obrażony,
Ja sie oprysznicuje i idę spać..on zwykle zwleka aż zasne..i wtedy przychodzi do mnie. Jak przyjdzie a nie śpię to dam mu buzi w łóżku jeśli by coś chciał to by sie sam zaczął dobierać, nie rusza go tylko przytulam się i zasypiam..boszee z chłopami jak z dziećmi...
i nie zapomnij ladnie sie ubrac i umalowac kiedy wychodzisz do sklepu
moremi, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kurwa mac!Chyba by była dla mnie nie do wytrzymania..Jak z bratem a nie z facetem ..Żeby nie wykrzesał z siebie niczego , jakis gest ,zwykłego klepniecia w 4litery czy przytulenia...Wkurwiłam sie..To hamskie juz jest...peppapig wrote:On nie okazuje żadnych uczuć, chodzi do pracy, wraca grzecznie je obiad, potem coś dlubie na kompie, ogladniemy razem film, tyle..nie jest obrażony,
Ja sie oprysznicuje i idę spać..on zwykle zwleka aż zasne..i wtedy przychodzi do mnie. Jak przyjdzie a nie śpię to dam mu buzi w łóżku jeśli by coś chciał to by sie sam zaczął dobierać, nie rusza go tylko przytulam się i zasypiam..boszee z chłopami jak z dziećmi...
nick nieaktualny, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to nie jest chamskie, facet czuje sie "uzywany" do celow prokreacji i nie chce dziecka, wiec podejrzewam ze odczuwa zwyczajnie strach prze seksem i dlatego unika go.kapturnica wrote:Kurwa mac!Chyba by była dla mnie nie do wytrzymania..Jak z bratem a nie z facetem ..Żeby nie wykrzesał z siebie niczego , jakis gest ,zwykłego klepniecia w 4litery czy przytulenia...Wkurwiłam sie..To hamskie juz jest...
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnio tez sie nie bzykam ale jak mi sie w zeszlym miesiacu zachcialo to sama wzielam i maz nie protestowal. A jesli chcesz sie z nim pokochac z gumka to mu sie chce czy tez odmawia?peppapig wrote:On nie okazuje żadnych uczuć, chodzi do pracy, wraca grzecznie je obiad, potem coś dlubie na kompie, ogladniemy razem film, tyle..nie jest obrażony,
nick nieaktualny, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość