35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:a robiłaś AMH dla spokoju wewnętrznego? MOże byś wiedziała na czym stoisz i w razie wu jakieś in vitro czy cóś?
Tak uczciwie mówiąc, u mnie z tym staraniem to nie jest tak do końca jak u większości. Ja już mam dwoje dzieci, w tym jedno jako 35+ i nie zależy mi aż tak bardzo. Niby się starałam, ale tak naprawdę nie wiele w tym kierunku zrobiłam.
Jestem na forum bo przyzwyczaiłam się do Was i jest mi tu dobrze. Wszelkie próby odejścia, zakończyły się powrotem po jakimś czasiemacduska, Bozia3, EwaT, Bliska 77, peppapig, caffe, Sabina, moremi, Mega, gosia7122, kkisia, Simba, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Nie Boziu, nie robiłam żadnych badań w tym kierunku. Tarczycowe robiłam, bo raz w roku muszę kontrolować TSH i jest ok.
Tak uczciwie mówiąc, u mnie z tym staraniem to nie jest tak do końca jak u większości. Ja już mam dwoje dzieci, w tym jedno jako 35+ i nie zależy mi aż tak bardzo. Niby się starałam, ale tak naprawdę nie wiele w tym kierunku zrobiłam.
Jestem na forum bo przyzwyczaiłam się do Was i jest mi tu dobrze. Wszelkie próby odejścia, zakończyły się powrotem po jakimś czasieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 13:22
Iwone, Reni, Bliska 77, gretka, Bursztyn, macduska, caffe, Sabina, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, Simba, Parka lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Nie Boziu, nie robiłam żadnych badań w tym kierunku. Tarczycowe robiłam, bo raz w roku muszę kontrolować TSH i jest ok.
Jestem na forum bo przyzwyczaiłam się do Was i jest mi tu dobrze. Wszelkie próby odejścia, zakończyły się powrotem po jakimś czasieReni, Iwone, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
jestem .. tzn już jakieś 10 min temu przyjechałam ale byliśmy z dzieciakami po kfc tak mi się zachciało..
na bank jestem w ciąży
Bozia3, gretka, Iwone, Bliska 77, Bursztyn, paszczakin, macduska, caffe, Sabina, moremi, Mega, slash, gosia7122, kkisia, malgos741, iwcia77, Simba, SolarPolar, anna maria, Niuta, Parka lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Pranie czeka na wywieszenie, dom na odkurzenie, w kuchni dziada i baby brak, obiad w powijakach, a ja przy kompie
witajcie mam na imię Wacia i jestem Chujową Panią Domu....ale reszta pasuje...malutki śpi zahuśtywany nogą i zamroczony katarem w foteliku, łóżko nasze niezaścielony, ja w pidżamie przy kompie i kawie i z ciastem plus jakieś papiery na stole..na to wszystko przed minutą wrócił starszy ze szkoły z ....kolegą - zobaczyli jaka patologia u nas - jak nic będzie jutro gadanie w szkole..
Iwone, macduska, caffe, Sabina, moremi, Mega, gosia7122, kkisia, iwcia77, Simba, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jestem .. tzn już jakieś 10 min temu przyjechałam ale byliśmy z dzieciakami po kfc tak mi się zachciało..
na bank jestem w ciążycaffe, Sabina, Reni, moremi, Mega, kkisia, malgos741, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a ok - czyli sobie towarzysko gawędzimy...:)swoją drogą to też dla mnie oznacza - że kobiety pomimo jakichś cech rywalizacji, czy niezależności - wciąż potrzebują i lubią towarzystwo innych kobiet...dawniej jakoś plemiennie się łączyły, potem były koła gospodyń wiejskich no a teraz grona forumowe...
Bliska 77, Bozia3, paszczakin, macduska, Sabina, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, Simba, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
miałam Wam nie mówić ale powiem, kurwa czytam te Wasze reakcje na moje problemy i wiem że macie racje, ja to wszystko w teorii wiem i zaczęłam dogłębnie się zastanawiać nad tym wszystkim i sie poryczałam a kurwa nie chce
Bozia3, Iwone, Bursztyn, gretka, Mala79, caffe, Sabina, Reni, moremi, Mega, gosia7122, kkisia, iwcia77, Simba, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bozia nie podaje witamin.
Nikomu!
My z cebionem jedziemy rowno.Kupię dziś cebion....
Bliska 77, Pusurek, paszczakin, macduska, caffe, Sabina, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a ja mam młodszą o 7 lat siostrę
kiedyś się żarłyśmy ale z czasem dorosłyśmy i to moja najlepsza przyjaciółka
dlatego ja też chcę min 2 dzieciżeby w dorosłym życiu mogły się tak wspierać
Teraz to powiernik moich tajemnic tak samo jak ja jej
Bozia3, Sabina, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:dzięki, wiem że wszystkie macie racje, ja to wszystko wiem ale przynajmniej na ten moment nie mam w sobie wystarczająco odwagi by iść na jakaś cholerną terapię a nie ufam z zasady, NIKOMU
i wiem tez, ze nusi Ci byc cholernie ciezkoBozia3, Bliska 77, gretka, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:miałam Wam nie mówić ale powiem, kurwa czytam te Wasze reakcje na moje problemy i wiem że macie racje, ja to wszystko w teorii wiem i zaczęłam dogłębnie się zastanawiać nad tym wszystkim i sie poryczałam a kurwa nie chce
Bozia3, Bliska 77, macduska, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:miałam Wam nie mówić ale powiem, kurwa czytam te Wasze reakcje na moje problemy i wiem że macie racje, ja to wszystko w teorii wiem i zaczęłam dogłębnie się zastanawiać nad tym wszystkim i sie poryczałam a kurwa nie chce
Iwone, Bliska 77, macduska, caffe, Sabina, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:miałam Wam nie mówić ale powiem, kurwa czytam te Wasze reakcje na moje problemy i wiem że macie racje, ja to wszystko w teorii wiem i zaczęłam dogłębnie się zastanawiać nad tym wszystkim i sie poryczałam a kurwa nie chce
Bliska 77, Iwone, caffe, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Za pierwszym razem jest dramatem utrata ciąży w 5 tygodniu. Nie wstawałam z łóżka przez tydzień. O dziwo kolejne zakończone tym razem łyżeczkowaniem w 8 tygodniu zniosłam lepiej. Gorzej jak widać serduszko, rączki. Wcześniej, to myślisz "coś" jest w brzuchu. Później, to jest już dziecko. Dlatego bardzo współczuje. Moje poronienia to pikuś.
Znacznie gorzej przeżyłam poronienie naszej koleżanki niż swoje, bo nie wyobrażam sobie jak to jest w 12 tygodniu.
Niestety ryzyko jest zawsze.Iwone, caffe, moremi, gosia7122, kkisia, iwcia77, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
Bliska 77, Iwone, macduska, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jestem .. tzn już jakieś 10 min temu przyjechałam ale byliśmy z dzieciakami po kfc tak mi się zachciało..
na bank jestem w ciąży
na bank jestes!
mnie kartofel zmusil po IVF do pojechania do MacDonalda!Bozia3, gretka, Bliska 77, macduska, caffe, Sabina, Reni, moremi, Mega, kkisia, malgos741, iwcia77, Simba, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Czasami sie przydaje wyryczec w podusie i dac upust emocjom jakie nam towarzysza tym sie nie masz za bardzo co przejmowac ja tez dzisiaj w takim nastroju ze siedze z lzami w oczach...
macduska, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość