X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w ogóle to już nie gadajmy o mnie,
    dziś kibicujemy Reni!!!!!!!!

Reni, peppapig, Iwone, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a robiłaś AMH dla spokoju wewnętrznego? MOże byś wiedziała na czym stoisz i w razie wu jakieś in vitro czy cóś?
    Nie Boziu, nie robiłam żadnych badań w tym kierunku. Tarczycowe robiłam, bo raz w roku muszę kontrolować TSH i jest ok.

Tak uczciwie mówiąc, u mnie z tym staraniem to nie jest tak do końca jak u większości. Ja już mam dwoje dzieci, w tym jedno jako 35+ i nie zależy mi aż tak bardzo. Niby się starałam, ale tak naprawdę nie wiele w tym kierunku zrobiłam.
    Jestem na forum bo przyzwyczaiłam się do Was i jest mi tu dobrze. Wszelkie próby odejścia, zakończyły się powrotem po jakimś czasie ;)

macduska, Bozia3, EwaT, Bliska 77, peppapig, caffe, Sabina, moremi, Mega, gosia7122, kkisia, Simba, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Nie Boziu, nie robiłam żadnych badań w tym kierunku. Tarczycowe robiłam, bo raz w roku muszę kontrolować TSH i jest ok.

Tak uczciwie mówiąc, u mnie z tym staraniem to nie jest tak do końca jak u większości. Ja już mam dwoje dzieci, w tym jedno jako 35+ i nie zależy mi aż tak bardzo. Niby się starałam, ale tak naprawdę nie wiele w tym kierunku zrobiłam.
    Jestem na forum bo przyzwyczaiłam się do Was i jest mi tu dobrze. Wszelkie próby odejścia, zakończyły się powrotem po jakimś czasie ;)
    a ok - czyli sobie towarzysko gawędzimy...:)swoją drogą to też dla mnie oznacza - że kobiety pomimo jakichś cech rywalizacji, czy niezależności - wciąż potrzebują i lubią towarzystwo innych kobiet...dawniej jakoś plemiennie się łączyły, potem były koła gospodyń wiejskich no a teraz grona forumowe...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 13:22

Iwone, Reni, Bliska 77, gretka, Bursztyn, macduska, caffe, Sabina, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, Simba, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

prawda, że bez tych wszystkich bab nie da się żyć? (Ciebie tez do nich zaliczam)

Reni, Iwone, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem .. tzn już jakieś 10 min temu przyjechałam ale byliśmy z dzieciakami po kfc tak mi się zachciało..
    na bank jestem w ciąży ;-)

Bozia3, gretka, Iwone, Bliska 77, Bursztyn, paszczakin, macduska, caffe, Sabina, moremi, Mega, slash, gosia7122, kkisia, malgos741, iwcia77, Simba, SolarPolar, anna maria, Niuta, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Pranie czeka na wywieszenie, dom na odkurzenie, w kuchni dziada i baby brak, obiad w powijakach, a ja przy kompie

witajcie mam na imię Wacia i jestem Chujową Panią Domu....
    nie mam tak uroczego imienia..:) ale reszta pasuje...malutki śpi zahuśtywany nogą i zamroczony katarem w foteliku, łóżko nasze niezaścielony, ja w pidżamie przy kompie i kawie i z ciastem plus jakieś papiery na stole..na to wszystko przed minutą wrócił starszy ze szkoły z ....kolegą - zobaczyli jaka patologia u nas - jak nic będzie jutro gadanie w szkole..:)

Iwone, macduska, caffe, Sabina, moremi, Mega, gosia7122, kkisia, iwcia77, Simba, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jestem .. tzn już jakieś 10 min temu przyjechałam ale byliśmy z dzieciakami po kfc tak mi się zachciało..
    ach te zachcianki ciążowe - za chwilę się budyń pojawi..:)

caffe, Sabina, Reni, moremi, Mega, kkisia, malgos741, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a ok - czyli sobie towarzysko gawędzimy...:)swoją drogą to też dla mnie oznacza - że kobiety pomimo jakichś cech rywalizacji, czy niezależności - wciąż potrzebują i lubią towarzystwo innych kobiet...dawniej jakoś plemiennie się łączyły, potem były koła gospodyń wiejskich no a teraz grona forumowe...:)
    niestety wyprowadziłam się z miasta na wioskę i pomimo 8 lat nie potrafię się tu zaaklimatyzować. Nie nawiązałam też głębszych jakiś znajomości a tu na forum jest mi dobrze i jak na razie nie zamierzam odchodzić. Jak jeszcze przy okazji uda się zaciążyć, to tym bardziej nie odejdę ;)

Bliska 77, Bozia3, paszczakin, macduska, Sabina, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, Simba, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam Wam nie mówić ale powiem, kurwa czytam te Wasze reakcje na moje problemy i wiem że macie racje, ja to wszystko w teorii wiem i zaczęłam dogłębnie się zastanawiać nad tym wszystkim i sie poryczałam a kurwa nie chce

Bozia3, Iwone, Bursztyn, gretka, Mala79, caffe, Sabina, Reni, moremi, Mega, gosia7122, kkisia, iwcia77, Simba, Parka lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bozia nie podaje witamin. :-P Nikomu! :-P
    My z cebionem jedziemy rowno.
    teee ogrodowa dama - bez złośliwości proszę..:) Kupię dziś cebion....

Bliska 77, Pusurek, paszczakin, macduska, caffe, Sabina, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja mam młodszą o 7 lat siostrę
    kiedyś się żarłyśmy ale z czasem dorosłyśmy i to moja najlepsza przyjaciółka
    dlatego ja też chcę min 2 dzieci :-) żeby w dorosłym życiu mogły się tak wspierać
    Ja mam 13 lat starsza siorke od siebie wiec wiem co piszesz, mowisz :-) Teraz to powiernik moich tajemnic tak samo jak ja jej :-)

Bozia3, Sabina, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    teee ogrodowa dama - bez złośliwości proszę..:) Kupię dziś cebion....
    Bozia, my też jedziemy na cebionie, 8kropli dziennie

Bozia3, Pusurek, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    dzięki, wiem że wszystkie macie racje, ja to wszystko wiem ale przynajmniej na ten moment nie mam w sobie wystarczająco odwagi by iść na jakaś cholerną terapię a nie ufam z zasady, NIKOMU
    wiem Agus
    i wiem tez, ze nusi Ci byc cholernie ciezko

Bozia3, Bliska 77, gretka, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    miałam Wam nie mówić ale powiem, kurwa czytam te Wasze reakcje na moje problemy i wiem że macie racje, ja to wszystko w teorii wiem i zaczęłam dogłębnie się zastanawiać nad tym wszystkim i sie poryczałam a kurwa nie chce
    Aga ja jak sobie popłaczę, to mi tak jakoś lepiej na duszy <3

Bozia3, Bliska 77, macduska, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    jesteś całkiem normalna i normalnie reagujesz..:)

Iwone, Bliska 77, macduska, caffe, Sabina, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Czasami sie przydaje wyryczec w podusie i dac upust emocjom jakie nam towarzysza tym sie nie masz za bardzo co przejmowac ja tez dzisiaj w takim nastroju ze siedze z lzami w oczach...

Bliska 77, Iwone, caffe, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Za pierwszym razem jest dramatem utrata ciąży w 5 tygodniu. Nie wstawałam z łóżka przez tydzień. O dziwo kolejne zakończone tym razem łyżeczkowaniem w 8 tygodniu zniosłam lepiej. Gorzej jak widać serduszko, rączki. Wcześniej, to myślisz "coś" jest w brzuchu. Później, to jest już dziecko. Dlatego bardzo współczuje. Moje poronienia to pikuś.
    Znacznie gorzej przeżyłam poronienie naszej koleżanki niż swoje, bo nie wyobrażam sobie jak to jest w 12 tygodniu.
    Niestety ryzyko jest zawsze.
    Brrr dziewczyny smutny dla mnie temat to powiem krótko..mój Franek miał 13 tydzień, nie wyobrażam sobie żeby drugi raz przez to przechodzić..widziałam malizne, dopiero po 8 miesiącach mogę o tym mówić bez trzesawek..

Iwone, caffe, moremi, gosia7122, kkisia, iwcia77, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a to akurat jest pozytywna reakcja

Bliska 77, Iwone, macduska, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

na bank jestes!
    mnie kartofel zmusil po IVF do pojechania do MacDonalda!

Bozia3, gretka, Bliska 77, macduska, caffe, Sabina, Reni, moremi, Mega, kkisia, malgos741, iwcia77, Simba, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Czasami sie przydaje wyryczec w podusie i dac upust emocjom jakie nam towarzysza tym sie nie masz za bardzo co przejmowac ja tez dzisiaj w takim nastroju ze siedze z lzami w oczach...
    moze jednak daloby sie interpunkji uzywac, bo ciezko sie czyta

macduska, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 5757 5758 5759 5760 5761 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ