35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Czy dzieciate laski używacie aspiratora katarek plus? Kurde mlody zachatrany kataremi sie zlosci, bo nie moze oddychac....chyba to ustrojstwo zamówie
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Czy dzieciate laski używacie aspiratora katarek plus? Kurde mlody zachatrany kataremi sie zlosci, bo nie moze oddychac....chyba to ustrojstwo zamówie
pusur cos pisala, ze o zamowila..Bozia3, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:A tak w ogóle to chciałam coś napisać. Nieraz jak ktoś napisze przykrą wiadomość, a potem ktoś przypadkowo zalajkuje, to się tłumaczy, że polubił przypadkowo.
Dla mnie w takim przypadku "lubię to" oznacza współczucie, wsparcie, a nie że się ciesze bo lubię. -
Bozia3 wrote:Ale się wyspałam dziś - dopiero wstaliśmy niedawno...
Aguś - przerabiałam kiedyś nerwicę i terapię dosyć długo....to o czym piszesz to klasyka po prostu...większość takich ludzi tam spotkałam....którzy latami tłamszą coś w sobie - wreszcie zaczynają chorować z nagromadzonych i niewyrażonych emocji - ze strachu przed zranieniem najbliższych. Ty się boisz tego, że otwierając się sama przed sobą i jakąś obcą osobą - zranisz swoich bliskich...bo poczujesz zasłużony gniew do nich, złość i może nawet chęć zemsty...(ekstremalnie nawet zdarzały się chęci mordu - matki czy ojca...) ale wszystko to jest normalne - i jeśli byś się odważyła to rozładować u specjalisty i poddała tym uczuciom - to potem doznajesz ulgi i godzisz się z tym co było - co oznacza, że uznajesz te zdarzenia, ale one już nie mają na Ciebie niszczącego wpływu...Popatrz jak ładnie opowiada o swoim trudnym życiu np. Iwcia...i widać, ze ma już do tego dystans...czy uważasz, że ona skrzywdziła swoich bliskich?
Może zdaj sobie sprawę z tego - że najprawdopodobniej to Ty byłaś krzywdzona, a nie, że Ty krzywdzisz kogoś czy zdradzasz.......
Powodzenia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 12:01
Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:no i jeszcze Aga zastanów się czy chcesz nadal siebie krzywdzić bo teraz to ewidentnie robisz. Po prostu świata nie zbawisz, ale czemu masz dzwigać to wszystko Ty jedna całe życie? jesli nie rozwiążesz problemu to on będzie do Ciebie wracał.
Bozia3, EwaT, moremi, Sabina, Reni, Iwone, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:A tak w ogóle to chciałam coś napisać. Nieraz jak ktoś napisze przykrą wiadomość, a potem ktoś przypadkowo zalajkuje, to się tłumaczy, że polubił przypadkowo.
Dla mnie w takim przypadku "lubię to" oznacza współczucie, wsparcie, a nie że się ciesze bo lubię.Reni, Bliska 77, caffe, macduska, Sabina, Iwone, Mala79, Mega, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
dopiero jadę
wedżajna spakowana jadępaszczakin wrote:aaa, pani wlasnie w ciaze zachodzi!!EwaT, gretka, kkisia, Bliska 77, moremi, paszczakin, Bozia3, Pusurek, Bursztyn, Sabina, Iwone, Mega, malgos741, iwcia77, Simba, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
powodzenia Reni!!!!!!!!!
daj znac jak wrócisz
pije herbatke z ksylitolem i łyżeczką oleju kokosowego, pycha! jeszcze musze napisać małzowi żeby imbir kupił po drodze, może pomoże na gardło
no i oczywiście wcinam mace z jogurtemkkisia, caffe, Bliska 77, moremi, Sabina, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Polecam nebulizator bo ma w zestawie malutką maseczkę dla dziecka lub smoczek.Bozia3, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
U nas był szpital w domu, poza mną i mały się zaraził. Byliśmy w niedzielę w przychodni i to co mu dolega ma od kataru, tzn. taki odrywający się kaszel. Nie ma gorączki, jest pogodny. Cud, odpukać, że tylko tyle mając na uwadze jak mi się chłopy rozłożyły.
Bozia, możesz kupić cebion (witamina C) i mu kropelki podawać.Bliska 77, Bozia3, kkisia, Pusurek, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:U nas był szpital w domu, poza mną i mały się zaraził. Byliśmy w niedzielę w przychodni i to co mu dolega ma od kataru, tzn. taki odrywający się kaszel. Nie ma gorączki, jest pogodny. Cud, odpukać, że tylko tyle mając na uwadze jak mi się chłopy rozłożyły.
Bozia, możesz kupić cebion (witamina C) i mu kropelki podawać.caffe lubi tę wiadomość