X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni trzymam kciuki za udaną akcję..:)

Mega, Reni, kkisia, Bliska 77, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy dzieciate laski używacie aspiratora katarek plus? Kurde mlody zachatrany kataremi sie zlosci, bo nie moze oddychac....chyba to ustrojstwo zamówie

caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Czy dzieciate laski używacie aspiratora katarek plus? Kurde mlody zachatrany kataremi sie zlosci, bo nie moze oddychac....chyba to ustrojstwo zamówie
    ja jeszcze nie ale rehabilitantka Tomcia ogromnie zachwalała

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

pusur cos pisala, ze o zamowila..

Bozia3, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A tak w ogóle to chciałam coś napisać. Nieraz jak ktoś napisze przykrą wiadomość, a potem ktoś przypadkowo zalajkuje, to się tłumaczy, że polubił przypadkowo.
    Dla mnie w takim przypadku "lubię to" oznacza współczucie, wsparcie, a nie że się ciesze bo lubię.
    masz racje

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ale się wyspałam dziś - dopiero wstaliśmy niedawno...:)

Aguś - przerabiałam kiedyś nerwicę i terapię dosyć długo....to o czym piszesz to klasyka po prostu...większość takich ludzi tam spotkałam....którzy latami tłamszą coś w sobie - wreszcie zaczynają chorować z nagromadzonych i niewyrażonych emocji - ze strachu przed zranieniem najbliższych. Ty się boisz tego, że otwierając się sama przed sobą i jakąś obcą osobą - zranisz swoich bliskich...bo poczujesz zasłużony gniew do nich, złość i może nawet chęć zemsty...(ekstremalnie nawet zdarzały się chęci mordu - matki czy ojca...) ale wszystko to jest normalne - i jeśli byś się odważyła to rozładować u specjalisty i poddała tym uczuciom - to potem doznajesz ulgi i godzisz się z tym co było - co oznacza, że uznajesz te zdarzenia, ale one już nie mają na Ciebie niszczącego wpływu...Popatrz jak ładnie opowiada o swoim trudnym życiu np. Iwcia...i widać, ze ma już do tego dystans...czy uważasz, że ona skrzywdziła swoich bliskich?
    Może zdaj sobie sprawę z tego - że najprawdopodobniej to Ty byłaś krzywdzona, a nie, że Ty krzywdzisz kogoś czy zdradzasz.......
    Powodzenia..:)
    Bozia, nic dodać nic ująć, może poza chęcią zemsty, głównie jest żal i niezrozumienie.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 12:01

Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    no i jeszcze Aga zastanów się czy chcesz nadal siebie krzywdzić bo teraz to ewidentnie robisz. Po prostu świata nie zbawisz, ale czemu masz dzwigać to wszystko Ty jedna całe życie? jesli nie rozwiążesz problemu to on będzie do Ciebie wracał.
    dziewczyny, jesteście moją terapią

Bozia3, EwaT, moremi, Sabina, Reni, Iwone, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    gardło boooooliiii :(
    Tomek własnie zasnał, chyba sie wpierdziele do łózka na cały dzien
    ogólnie chujowo
    witaj w klubie

EwaT lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa, pani wlasnie w ciaze zachodzi!! ;)

Bliska 77, Reni, kkisia, gretka, moremi, macduska, Pusurek, Sabina, Mega, malgos741, iwcia77, Simba, SolarPolar, Niuta lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nam póki co frida wystarcza

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A tak w ogóle to chciałam coś napisać. Nieraz jak ktoś napisze przykrą wiadomość, a potem ktoś przypadkowo zalajkuje, to się tłumaczy, że polubił przypadkowo.
    Dla mnie w takim przypadku "lubię to" oznacza współczucie, wsparcie, a nie że się ciesze bo lubię.
    ja też tak uważam....lajkując potwierdzam, że zgadzam się z wypowiedzią i uważam podobnie, albo, że wspieram....a nie, że mnie to głupkowato cieszy...

Reni, Bliska 77, caffe, macduska, Sabina, Iwone, Mala79, Mega, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopiero jadę
    wedżajna spakowana jadę
    paszczakin wrote:
    aaa, pani wlasnie w ciaze zachodzi!! ;)

EwaT, gretka, kkisia, Bliska 77, moremi, paszczakin, Bozia3, Pusurek, Bursztyn, Sabina, Iwone, Mega, malgos741, iwcia77, Simba, SolarPolar lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni kciuki zacisniete :)
    Dobrze ze mam z wczoraj kalafiorowa bo nie mam sily na gotowanie
    Spie , wstaje , poczytam co nakrobalyscie i znowu spie

moremi, Bliska 77, macduska, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dopiero jadę
    wedżajna spakowana jadę
    no to kciuki trzymamy i kibicujemy na odległość

kkisia, caffe, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powodzenia Reni!!!!!!!!!
    daj znac jak wrócisz

pije herbatke z ksylitolem i łyżeczką oleju kokosowego, pycha! jeszcze musze napisać małzowi żeby imbir kupił po drodze, może pomoże na gardło
    no i oczywiście wcinam mace z jogurtem :)

kkisia, caffe, Bliska 77, moremi, Sabina, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja mam podobny. Kupiłam ten bez wymienianych filtrów.
    Polecam nebulizator bo ma w zestawie malutką maseczkę dla dziecka lub smoczek.

Bozia3, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas był szpital w domu, poza mną i mały się zaraził. Byliśmy w niedzielę w przychodni i to co mu dolega ma od kataru, tzn. taki odrywający się kaszel. Nie ma gorączki, jest pogodny. Cud, odpukać, że tylko tyle mając na uwadze jak mi się chłopy rozłożyły.
    Bozia, możesz kupić cebion (witamina C) i mu kropelki podawać.

Bliska 77, Bozia3, kkisia, Pusurek, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja mam podobny. Kupiłam ten bez wymienianych filtrów.
    Polecam nebulizator bo ma w zestawie malutką maseczkę dla dziecka lub smoczek.
    tak, my mamy ze smoczkiem

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    U nas był szpital w domu, poza mną i mały się zaraził. Byliśmy w niedzielę w przychodni i to co mu dolega ma od kataru, tzn. taki odrywający się kaszel. Nie ma gorączki, jest pogodny. Cud, odpukać, że tylko tyle mając na uwadze jak mi się chłopy rozłożyły.
    Bozia, możesz kupić cebion (witamina C) i mu kropelki podawać.
    widzę że katar mniejszy lub większy ale wśród naszych dzieciaczków króluje

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ten nebulizator można dziecku jakoś dawać bez wskazań lekarza? Kurcze nigdy nie używałam tego - to ma za zadanie inhalować go czy jak?

caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 5755 5756 5757 5758 5759 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ