X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wychodzimy. Duzo lepiej mu sie bedzie oddychalo w chlodnym powietrzu.
    Tak jest. Na dworze Kajtkowi będzie się lepiej oddychać

Mala79, Bliska 77, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sobie was czytam i mysle że baby to jest jakiś przebrzydły zlepek hormonuf
    fuuuj
    brrr
    A.

Bursztyn, Reni, Sabina, Bliska 77, Mala79, moremi, Bozia3, caffe, Mega, kkisia, malgos741, iwcia77, Simba, kapturnica, Niuta, Parka lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, zmienilas wigilijny suwak....no nieeee... :(
    po angielsku??? gowno widac, i taki jakis nedzny...
    tamten byl duuuuzo lepszy
    tamten mi humor zawsze poprawial, a tak....do dupy

Reni, Sabina, Bliska 77, moremi, macduska, Bozia3, caffe, Mega, kkisia, iwcia77, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    czyli spychasz gdzies na tyl glowy, co pochlania energie, a to i tak jest i drazy ...
    Agus, mysle ze kiedy bedziesz na to gotowa- to podejmiesz odpowiednie kroki
    Busztynku, dzieki za zrozumienie :) <3

Bursztyn, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renek &&&
    Kfc mówisz? A ci wsuneliscie? tylko nie mów że kurczaka ;-) ja lubię grandera :-P
    A od soboty chodzi za mną pizza. Mąż nawet już się ubieral, chciała jechać, ale zlapalo mnie rzyganko i nici z zachcianki ;-)

Reni, Bliska 77, macduska, caffe, Mega, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Jesli nie uporzadkujesz przeszlosci, ten stan bedzie sie poglebial u Ciebie i nie chce Cie straszyc (bo to nie o to chodzi) ale coraz gorzej sama bedziesz go przechodzic....
    zdaje sobie z tego sprawe...

Mala79 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Sabina, zmienilas wigilijny suwak....no nieeee... :(
    po angielsku??? gowno widac, i taki jakis nedzny...
    tamten byl duuuuzo lepszy
    tamten mi humor zawsze poprawial, a tak....do dupy
    Się poprawie!

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Się poprawie!
    prosilabym..

Bliska 77, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    AGa.. ja jak już mnie weźmie to idę pogadać sobie z moim psem.. ja sobie poryczę on mi jape wyliże .. pomaga
    no i to członek rodziny :-)
    ha ale fajnie ja mojemu sie zwierzalam ale temu kundelkowi co to bym moim przyjacielem, obecny jest synusiem a przeciez dzicku nie wypada o pewnych sprawach mowic ;)

Reni, Iwone, Mala79, Sabina, macduska, Bozia3, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    tak sobie was czytam i mysle że baby to jest jakiś przebrzydły zlepek hormonuf
    fuuuj
    brrr
    A.
    nooooooo

iwcia77 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a tak w ogole po raz kolejny dzieki ze jestescie

Reni, Iwone, Mala79, Sabina, macduska, Bursztyn, Bozia3, caffe, Mega, kkisia, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i teraz krótko

zajeżdżam na 12:30 bo co się będę spieszyć - poprzednim razem siedziałam z godzine i czekałam a tak oszczędzam czas
    wchodzę pusto zaglądam do położnych mówią czekać .. mijam się z jakimiś dwoma typami jeden mówi do drugiego, że pacjentka mu zginęła hehee jełopka jakaś sobie myślę
    no dobra położna mówi, żeby czekać to czekam rozpłaszczam się odczepkuję, bo przecież nie wejdę na spotkanie z "chłopakami" taka rozwichrowana.. znowu ci lekarze..
    no zginęła mi pacjentka.. patrzą na mnie.. czy pani Reni
    mówię tak a on uff zapraszamy.. ja pierdziu na trójkąta? myślę sobie
    no dobra weszłam do pokoju … a tam późny gierek.. no masakra.. cofnęłam się w czasie
    zabieg na zwykłej kozetce lampka taka okrągła.. pomyślałam sobie, że lekarzowi brakuje takiej lampki na czole jak mają górnicy
    no dobra.. wchodzę a lekarz do mnie proszę się rozebrać i wygodnie położyć..
    niestety jest pani ostatnią pacjentką i nie ma pani wyboru została ostatnia fiolka z preparatem podpisany „mąż reni”.. ot zgrywusek .. no to i ja w ten deseń – trudno biorę co macie
    …. I stoją we dwóch i się gapią .. to ja cyk..nachy w dół.. (kuźwa wczoraj miałam długą za tyłek koszulkę a dzisiaj ledwo za pępek i to obcisła.. nawet nie mam jak się zasłonić ..
    no nic położyłam się na tej śmiesznej kozetce patrzę a obok leży stos gazet.. jak zerżnąłem pomoc domową, zgubione majtki na dnie jeziora itd.. wooow.. to ten gabinecik dla panów myślę sobie..
    no dobra ..okazało się, że ten drugi typek to jakiś student/rezydent czy ktoś tam w każdym razie się uczy.. ale że co że na mnie a jak nie w tą dziurę pociśnie..czekam
    a panowie ucięli sobie pogawędkę (a ja leżę z wywaloną śmieszną)..
    no i widzisz tu masz twardy cewniczek tam miękki tu wziernik wkładasz to potem to zapodajesz to i już… a preparat to są wyłapane najlepsze, dodatkowo mają podany taki płyn wiesz taki plemnikowy redbul ;-)
    podszedł do mnie założył wziernik, hop hyc podane .. uczniak stanął za lampą i zagląda.. a ja czuję, że poliki zaczynają mi płonąć.. lekarz nie dość, że przystojny, ten głos… razem robimy dziecko hahaha za to uczniak pożal się boże wymoczek …nie zdzierżyłabym nerwowo drugiego przystojniaka..
    no doktorek po wszystkim powiedział na zdrowie uśmiechnął się mhhmmmm i wyszedł ;-)
    poleżałam chwilę i do pracy

Bliska 77, paszczakin, Iwone, gretka, Mala79, Sabina, macduska, Bursztyn, caffe, Mega, moremi, Bozia3, slash, gosia7122, kkisia, malgos741, iwcia77, Simba, kapturnica, Pusurek, Mango, SolarPolar, peppapig, anna maria, Niuta, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dobrze, że dziewczyny wracają - Iwone wróciła, Polarmiś wróciła, Mango wróciła, Slesh wróćiła..
    czekam, kiedy zjawi się Samira, no i Panda znajdzie czas....jeszcze Izę też wspominam....
    ja na jakiś czas odeszłam, ale z powodu choroby syna i tego co się z nim działo. Nie obraziłam się na nikogo ;)

Sabina, Bozia3, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    zdaje sobie z tego sprawe...
    Jesli zdajesz sobie z tego sprawe, to teraz musisz zrobic kolejny krok w tym kierunku, to tak samo jak ja (chociaz to banalne porownanie) - moje znaki interpunkcyjne o ktorych wiem,ale ich nie uzywam
    To co dzialamy? Kazda oczywiscie w swoim temacie:-)

Bliska 77, macduska, paszczakin, Bozia3, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no i teraz krótko

zajeżdżam na 12:30 bo co się będę spieszyć - poprzednim razem siedziałam z godzine i czekałam a tak oszczędzam czas
    wchodzę pusto zaglądam do położnych mówią czekać .. mijam się z jakimiś dwoma typami jeden mówi do drugiego, że pacjentka mu zginęła hehee jełopka jakaś sobie myślę
    no dobra położna mówi, żeby czekać to czekam rozpłaszczam się odczepkuję, bo przecież nie wejdę na spotkanie z "chłopakami" taka rozwichrowana.. znowu ci lekarze..
    no zginęła mi pacjentka.. patrzą na mnie.. czy pani Reni
    mówię tak a on uff zapraszamy.. ja pierdziu na trójkąta? myślę sobie
    no dobra weszłam do pokoju … a tam późny gierek.. no masakra.. cofnęłam się w czasie
    zabieg na zwykłej kozetce lampka taka okrągła.. pomyślałam sobie, że lekarzowi brakuje takiej lampki na czole jak mają górnicy
    no dobra.. wchodzę a lekarz do mnie proszę się rozebrać i wygodnie położyć..
    niestety jest pani ostatnią pacjentką i nie ma pani wyboru została ostatnia fiolka z preparatem podpisany „mąż reni”.. ot zgrywusek .. no to i ja w ten deseń – trudno biorę co macie
    …. I stoją we dwóch i się gapią .. to ja cyk..nachy w dół.. (kuźwa wczoraj miałam długą za tyłek koszulkę a dzisiaj ledwo za pępek i to obcisła.. nawet nie mam jak się zasłonić ..
    no nic położyłam się na tej śmiesznej kozetce patrzę a obok leży stos gazet.. jak zerżnąłem pomoc domową, zgubione majtki na dnie jeziora itd.. wooow.. to ten gabinecik dla panów myślę sobie..
    no dobra ..okazało się, że ten drugi typek to jakiś student/rezydent czy ktoś tam w każdym razie się uczy.. ale że co że na mnie a jak nie w tą dziurę pociśnie..czekam
    a panowie ucięli sobie pogawędkę (a ja leżę z wywaloną śmieszną)..
    no i widzisz tu masz twardy cewniczek tam miękki tu wziernik wkładasz to potem to zapodajesz to i już… a preparat to są wyłapane najlepsze, dodatkowo mają podany taki płyn wiesz taki plemnikowy redbul ;-)
    podszedł do mnie założył wziernik, hop hyc podane .. uczniak stanął za lampą i zagląda.. a ja czuję, że poliki zaczynają mi płonąć.. lekarz nie dość, że przystojny, ten głos… razem robimy dziecko hahaha za to uczniak pożal się boże wymoczek …nie zdzierżyłabym nerwowo drugiego przystojniaka..
    no doktorek po wszystkim powiedział na zdrowie uśmiechnął się mhhmmmm i wyszedł ;-)
    poleżałam chwilę i do pracy
    ciekawe okoliczności poczęcia ;)

Reni, Mega, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój obiadek już w piekarniku :)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Reni, calkiem fajnie ;), teraz trzymamy kciuki!

Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni podziwiam za odwage, bo ja bym poprosila zeby rezydent wymaszerowal

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Jesli zdajesz sobie z tego sprawe, to teraz musisz zrobic kolejny krok w tym kierunku, to tak samo jak ja (chociaz to banalne porownanie) - moje znaki interpunkcyjne o ktorych wiem,ale ich nie uzywam
    To co dzialamy? Kazda oczywiscie w swoim temacie:-)
    ja jeszcze nie ;)

Mala79 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    mój obiadek już w piekarniku :)
    A co tam przygotowujesz na niego?

Iwone lubi tę wiadomość

‹‹ 5759 5760 5761 5762 5763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ