35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina, zmienilas wigilijny suwak....no nieeee...
po angielsku??? gowno widac, i taki jakis nedzny...
tamten byl duuuuzo lepszy
tamten mi humor zawsze poprawial, a tak....do dupyReni, Sabina, Bliska 77, moremi, macduska, Bozia3, caffe, Mega, kkisia, iwcia77, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:czyli spychasz gdzies na tyl glowy, co pochlania energie, a to i tak jest i drazy ...
Agus, mysle ze kiedy bedziesz na to gotowa- to podejmiesz odpowiednie krokiBursztyn, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRenek &&&
Kfc mówisz? A ci wsuneliscie? tylko nie mów że kurczakaja lubię grandera
A od soboty chodzi za mną pizza. Mąż nawet już się ubieral, chciała jechać, ale zlapalo mnie rzyganko i nici z zachciankiReni, Bliska 77, macduska, caffe, Mega, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:AGa.. ja jak już mnie weźmie to idę pogadać sobie z moim psem.. ja sobie poryczę on mi jape wyliże .. pomaga
no i to członek rodzinyReni, Iwone, Mala79, Sabina, macduska, Bozia3, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no i teraz krótko
zajeżdżam na 12:30 bo co się będę spieszyć - poprzednim razem siedziałam z godzine i czekałam a tak oszczędzam czas
wchodzę pusto zaglądam do położnych mówią czekać .. mijam się z jakimiś dwoma typami jeden mówi do drugiego, że pacjentka mu zginęła hehee jełopka jakaś sobie myślę
no dobra położna mówi, żeby czekać to czekam rozpłaszczam się odczepkuję, bo przecież nie wejdę na spotkanie z "chłopakami" taka rozwichrowana.. znowu ci lekarze..
no zginęła mi pacjentka.. patrzą na mnie.. czy pani Reni
mówię tak a on uff zapraszamy.. ja pierdziu na trójkąta? myślę sobie
no dobra weszłam do pokoju … a tam późny gierek.. no masakra.. cofnęłam się w czasie
zabieg na zwykłej kozetce lampka taka okrągła.. pomyślałam sobie, że lekarzowi brakuje takiej lampki na czole jak mają górnicy
no dobra.. wchodzę a lekarz do mnie proszę się rozebrać i wygodnie położyć..
niestety jest pani ostatnią pacjentką i nie ma pani wyboru została ostatnia fiolka z preparatem podpisany „mąż reni”.. ot zgrywusek .. no to i ja w ten deseń – trudno biorę co macie
…. I stoją we dwóch i się gapią .. to ja cyk..nachy w dół.. (kuźwa wczoraj miałam długą za tyłek koszulkę a dzisiaj ledwo za pępek i to obcisła.. nawet nie mam jak się zasłonić ..
no nic położyłam się na tej śmiesznej kozetce patrzę a obok leży stos gazet.. jak zerżnąłem pomoc domową, zgubione majtki na dnie jeziora itd.. wooow.. to ten gabinecik dla panów myślę sobie..
no dobra ..okazało się, że ten drugi typek to jakiś student/rezydent czy ktoś tam w każdym razie się uczy.. ale że co że na mnie a jak nie w tą dziurę pociśnie..czekam
a panowie ucięli sobie pogawędkę (a ja leżę z wywaloną śmieszną)..
no i widzisz tu masz twardy cewniczek tam miękki tu wziernik wkładasz to potem to zapodajesz to i już… a preparat to są wyłapane najlepsze, dodatkowo mają podany taki płyn wiesz taki plemnikowy redbul
podszedł do mnie założył wziernik, hop hyc podane .. uczniak stanął za lampą i zagląda.. a ja czuję, że poliki zaczynają mi płonąć.. lekarz nie dość, że przystojny, ten głos… razem robimy dziecko hahaha za to uczniak pożal się boże wymoczek …nie zdzierżyłabym nerwowo drugiego przystojniaka..
no doktorek po wszystkim powiedział na zdrowie uśmiechnął się mhhmmmm i wyszedł
poleżałam chwilę i do pracy
Bliska 77, paszczakin, Iwone, gretka, Mala79, Sabina, macduska, Bursztyn, caffe, Mega, moremi, Bozia3, slash, gosia7122, kkisia, malgos741, iwcia77, Simba, kapturnica, Pusurek, Mango, SolarPolar, peppapig, anna maria, Niuta, Parka lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dobrze, że dziewczyny wracają - Iwone wróciła, Polarmiś wróciła, Mango wróciła, Slesh wróćiła..
czekam, kiedy zjawi się Samira, no i Panda znajdzie czas....jeszcze Izę też wspominam....Sabina, Bozia3, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:zdaje sobie z tego sprawe...
To co dzialamy? Kazda oczywiscie w swoim temacie:-)Bliska 77, macduska, paszczakin, Bozia3, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no i teraz krótko
zajeżdżam na 12:30 bo co się będę spieszyć - poprzednim razem siedziałam z godzine i czekałam a tak oszczędzam czas
wchodzę pusto zaglądam do położnych mówią czekać .. mijam się z jakimiś dwoma typami jeden mówi do drugiego, że pacjentka mu zginęła hehee jełopka jakaś sobie myślę
no dobra położna mówi, żeby czekać to czekam rozpłaszczam się odczepkuję, bo przecież nie wejdę na spotkanie z "chłopakami" taka rozwichrowana.. znowu ci lekarze..
no zginęła mi pacjentka.. patrzą na mnie.. czy pani Reni
mówię tak a on uff zapraszamy.. ja pierdziu na trójkąta? myślę sobie
no dobra weszłam do pokoju … a tam późny gierek.. no masakra.. cofnęłam się w czasie
zabieg na zwykłej kozetce lampka taka okrągła.. pomyślałam sobie, że lekarzowi brakuje takiej lampki na czole jak mają górnicy
no dobra.. wchodzę a lekarz do mnie proszę się rozebrać i wygodnie położyć..
niestety jest pani ostatnią pacjentką i nie ma pani wyboru została ostatnia fiolka z preparatem podpisany „mąż reni”.. ot zgrywusek .. no to i ja w ten deseń – trudno biorę co macie
…. I stoją we dwóch i się gapią .. to ja cyk..nachy w dół.. (kuźwa wczoraj miałam długą za tyłek koszulkę a dzisiaj ledwo za pępek i to obcisła.. nawet nie mam jak się zasłonić ..
no nic położyłam się na tej śmiesznej kozetce patrzę a obok leży stos gazet.. jak zerżnąłem pomoc domową, zgubione majtki na dnie jeziora itd.. wooow.. to ten gabinecik dla panów myślę sobie..
no dobra ..okazało się, że ten drugi typek to jakiś student/rezydent czy ktoś tam w każdym razie się uczy.. ale że co że na mnie a jak nie w tą dziurę pociśnie..czekam
a panowie ucięli sobie pogawędkę (a ja leżę z wywaloną śmieszną)..
no i widzisz tu masz twardy cewniczek tam miękki tu wziernik wkładasz to potem to zapodajesz to i już… a preparat to są wyłapane najlepsze, dodatkowo mają podany taki płyn wiesz taki plemnikowy redbul
podszedł do mnie założył wziernik, hop hyc podane .. uczniak stanął za lampą i zagląda.. a ja czuję, że poliki zaczynają mi płonąć.. lekarz nie dość, że przystojny, ten głos… razem robimy dziecko hahaha za to uczniak pożal się boże wymoczek …nie zdzierżyłabym nerwowo drugiego przystojniaka..
no doktorek po wszystkim powiedział na zdrowie uśmiechnął się mhhmmmm i wyszedł
poleżałam chwilę i do pracyReni, Mega, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Jesli zdajesz sobie z tego sprawe, to teraz musisz zrobic kolejny krok w tym kierunku, to tak samo jak ja (chociaz to banalne porownanie) - moje znaki interpunkcyjne o ktorych wiem,ale ich nie uzywam
To co dzialamy? Kazda oczywiscie w swoim temacie:-)Mala79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny