35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Pusur do atopowej skóry polecam kąpiele w naparze ze słomy owsianej,
naprawdę pomagają
a ze sterydami uważaj bo niszczą skórę przy dłuższym stosowaniu
ale to pewnie wiesz
a i podobno trzeba unikać kontaktu skóry z wełną bo podrażnia a coś pisałas o wełnianych koszulkach dla Adasia
mój pierworodny to też alergik i AZS przerabialiśmy
Welenka raczej mu nie robi, ostatnio nosil tylko geterki, a nozki ma tylko przy stopkach wysypane. Czekamy na robiona masc z Pl, no i 3 razydziennie smarowanie. Pocieszam sie, ze to tylko 3 lata i z banieczki. Potem wziewna jakies kolejne 6 lat i mam nadzieje, ze po krzyku.
A pamietacie jak mowilam, ze Adas jest zupelnie inny niz jego siostra? No to teraz sa juz kuzwa podobni... Wysypance jedne...
Bozia3, Bliska 77, caffe, Sabina, moremi, Mega, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj jestem jakaś..szczęśliwa? Od dawna tak dobrze się nie czułam,
I nie myślcie sobie nikt mnie nie śmignąłBozia3, Bliska 77, Mala79, Iwone, caffe, Sabina, Reni, moremi, Mega, gosia7122, kkisia, malgos741, iwcia77, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:moze jednak daloby sie interpunkji uzywac, bo ciezko sie czyta
Chyba sie musicie do tego przyzwyczaic, ze nie stosuje znakow interpukncyjnych i bede odmniencem na forum...
Juz kiedys pisalam o tym, ze doskonale wiem ze takowe istnieja ale ich nie stosuje (bo zapominam) zdaze wyslac swoja mysl, a pozniej dopiero widze, ze ich nie ma z gory PRZEPRASZAM! za toSabina, Mega, kkisia, iwcia77, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Chyba sie musicie do tego przyzwyczaic, ze nie stosuje znakow interpukncyjnych i bede odmniencem na forum...
Juz kiedys pisalam o tym, ze doskonale wiem ze takowe istnieja ale ich nie stosuje (bo zapominam) zdaze wyslac swoja mysl, a pozniej dopiero widze, ze ich nie ma z gory PRZEPRASZAM! za toSabina, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No! I katarka tez kup. Warto. I sol fizjo do noska, po warto przed rozluznic wydzieline, a po odciaganiu nawilzyc sluzowki.
a jakie macie teorie - jak katar - to kisimy dziecko w domu w tych zarazkach, czy wychodzimy na dwór przewietrzyć dychawicę?macduska, caffe, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Już zamówiłam na allegro - to może jednak ten dzień nie taki całkiem zmarnowany..
a jakie macie teorie - jak katar - to kisimy dziecko w domu w tych zarazkach, czy wychodzimy na dwór przewietrzyć dychawicę?
moze wywietrz w domu?Bozia3, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Już zamówiłam na allegro - to może jednak ten dzień nie taki całkiem zmarnowany..
a jakie macie teorie - jak katar - to kisimy dziecko w domu w tych zarazkach, czy wychodzimy na dwór przewietrzyć dychawicę?Bozia3, Iwone, caffe, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Już zamówiłam na allegro - to może jednak ten dzień nie taki całkiem zmarnowany..
a jakie macie teorie - jak katar - to kisimy dziecko w domu w tych zarazkach, czy wychodzimy na dwór przewietrzyć dychawicę?Bozia3, caffe, Bliska 77, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dobrze, że dziewczyny wracają - Iwone wróciła, Polarmiś wróciła, Mango wróciła, Slesh wróćiła..
czekam, kiedy zjawi się Samira, no i Panda znajdzie czas....jeszcze Izę też wspominam....Iwone, macduska, Mala79, caffe, megan8, Bliska 77, Mega, kkisia, malgos741, iwcia77, Simba, Mango, SolarPolar, peppapig, Parka lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:a mi nie bo zaczynam myslec o tym wszystkim a nie chce
Agus, mysle ze kiedy bedziesz na to gotowa- to podejmiesz odpowiednie kroki
Mala79, macduska, Bliska 77, moremi, kkisia, iwcia77, Simba, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:a mi nie bo zaczynam myslec o tym wszystkim a nie chce
caffe, Bliska 77, moremi, kkisia, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:My niestety AZSowi wyjadacze. Ale slomy nie znam. Skad to i jak to?
Welenka raczej mu nie robi, ostatnio nosil tylko geterki, a nozki ma tylko przy stopkach wysypane. Czekamy na robiona masc z Pl, no i 3 razydziennie smarowanie. Pocieszam sie, ze to tylko 3 lata i z banieczki. Potem wziewna jakies kolejne 6 lat i mam nadzieje, ze po krzyku.
A pamietacie jak mowilam, ze Adas jest zupelnie inny niz jego siostra? No to teraz sa juz kuzwa podobni... Wysypance jedne...
Pusur dowiem się więcej i napiszęPusurek lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Już zamówiłam na allegro - to może jednak ten dzień nie taki całkiem zmarnowany..
a jakie macie teorie - jak katar - to kisimy dziecko w domu w tych zarazkach, czy wychodzimy na dwór przewietrzyć dychawicę?Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
AGa.. ja jak już mnie weźmie to idę pogadać sobie z moim psem.. ja sobie poryczę on mi jape wyliże .. pomaga
no i to członek rodziny
Bliska 77 wrote:miałam Wam nie mówić ale powiem, kurwa czytam te Wasze reakcje na moje problemy i wiem że macie racje, ja to wszystko w teorii wiem i zaczęłam dogłębnie się zastanawiać nad tym wszystkim i sie poryczałam a kurwa nie chceBliska 77, Mala79, Iwone, moremi, macduska, Bozia3, caffe, Mega, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość