X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Pusur do atopowej skóry polecam kąpiele w naparze ze słomy owsianej,
    naprawdę pomagają

a ze sterydami uważaj bo niszczą skórę przy dłuższym stosowaniu
    ale to pewnie wiesz

a i podobno trzeba unikać kontaktu skóry z wełną bo podrażnia a coś pisałas o wełnianych koszulkach dla Adasia

mój pierworodny to też alergik i AZS przerabialiśmy
    My niestety AZSowi wyjadacze. Ale slomy nie znam. Skad to i jak to?
    Welenka raczej mu nie robi, ostatnio nosil tylko geterki, a nozki ma tylko przy stopkach wysypane. Czekamy na robiona masc z Pl, no i 3 razydziennie smarowanie. Pocieszam sie, ze to tylko 3 lata i z banieczki. Potem wziewna jakies kolejne 6 lat i mam nadzieje, ze po krzyku. ;-)
    A pamietacie jak mowilam, ze Adas jest zupelnie inny niz jego siostra? No to teraz sa juz kuzwa podobni... Wysypance jedne...

Bozia3, Bliska 77, caffe, Sabina, moremi, Mega, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jestem jakaś..szczęśliwa? Od dawna tak dobrze się nie czułam,
    I nie myślcie sobie nikt mnie nie śmignął :D

Bozia3, Bliska 77, Mala79, Iwone, caffe, Sabina, Reni, moremi, Mega, gosia7122, kkisia, malgos741, iwcia77, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    teee ogrodowa dama - bez złośliwości proszę..:) Kupię dziś cebion....
    No! I katarka tez kup. Warto. I sol fizjo do noska, po warto przed rozluznic wydzieline, a po odciaganiu nawilzyc sluzowki.

Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    moze jednak daloby sie interpunkji uzywac, bo ciezko sie czyta

Chyba sie musicie do tego przyzwyczaic, ze nie stosuje znakow interpukncyjnych i bede odmniencem na forum...
    Juz kiedys pisalam o tym, ze doskonale wiem ze takowe istnieja ale ich nie stosuje (bo zapominam) zdaze wyslac swoja mysl, a pozniej dopiero widze, ze ich nie ma z gory PRZEPRASZAM! za to :-(

Sabina, Mega, kkisia, iwcia77, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Chyba sie musicie do tego przyzwyczaic, ze nie stosuje znakow interpukncyjnych i bede odmniencem na forum...
    Juz kiedys pisalam o tym, ze doskonale wiem ze takowe istnieja ale ich nie stosuje (bo zapominam) zdaze wyslac swoja mysl, a pozniej dopiero widze, ze ich nie ma z gory PRZEPRASZAM! za to :-(
    no każdy ma jakieś zboczenia...co zrobić..:)

Sabina, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no każdy ma jakieś zboczenia...co zrobić..:)
    dzieki za zrozumienie :-) najgorsze jest to, ze zdaje sobie z tego sprawe....

kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No! I katarka tez kup. Warto. I sol fizjo do noska, po warto przed rozluznic wydzieline, a po odciaganiu nawilzyc sluzowki.
    Już zamówiłam na allegro - to może jednak ten dzień nie taki całkiem zmarnowany..;)
    a jakie macie teorie - jak katar - to kisimy dziecko w domu w tych zarazkach, czy wychodzimy na dwór przewietrzyć dychawicę? :)

macduska, caffe, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Już zamówiłam na allegro - to może jednak ten dzień nie taki całkiem zmarnowany..;)
    a jakie macie teorie - jak katar - to kisimy dziecko w domu w tych zarazkach, czy wychodzimy na dwór przewietrzyć dychawicę? :)

moze wywietrz w domu? ;)

Bozia3, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Aga ja jak sobie popłaczę, to mi tak jakoś lepiej na duszy <3
    a mi nie bo zaczynam myslec o tym wszystkim a nie chce

Iwone lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wychodzimy. Duzo lepiej mu sie bedzie oddychalo w chlodnym powietrzu.

Bozia3, Iwone, caffe, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    moze wywietrz w domu? ;)
    własnie od wywietrzenia się rozchorował...

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jesli to tylko katar i nie jest uciazliwy bardzo mocno dla Maluszka, i nie ma temperatury - to ja osobiscie wychodzilam ze swoim Baby na krotki spacerek

Bozia3, caffe, Bliska 77, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wychodzimy. Duzo lepiej mu sie bedzie oddychalo w chlodnym powietrzu.
    no tak właśnie mi się wydaje...pójde z nim dziś na godzinkę...

Pusurek, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dzisiaj jestem jakaś..szczęśliwa? Od dawna tak dobrze się nie czułam,
    I nie myślcie sobie nikt mnie nie śmignął :D
    fajnie ;) i tak trzymaj

peppapig, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze, że dziewczyny wracają - Iwone wróciła, Polarmiś wróciła, Mango wróciła, Slesh wróćiła..
    czekam, kiedy zjawi się Samira, no i Panda znajdzie czas....jeszcze Izę też wspominam....

Iwone, macduska, Mala79, caffe, megan8, Bliska 77, Mega, kkisia, malgos741, iwcia77, Simba, Mango, SolarPolar, peppapig, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    czyli spychasz gdzies na tyl glowy, co pochlania energie, a to i tak jest i drazy ...
    Agus, mysle ze kiedy bedziesz na to gotowa- to podejmiesz odpowiednie kroki

Mala79, macduska, Bliska 77, moremi, kkisia, iwcia77, Simba, peppapig lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Jesli nie uporzadkujesz przeszlosci, ten stan bedzie sie poglebial u Ciebie i nie chce Cie straszyc (bo to nie o to chodzi) ale coraz gorzej sama bedziesz go przechodzic....

caffe, Bliska 77, moremi, kkisia, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    My niestety AZSowi wyjadacze. Ale slomy nie znam. Skad to i jak to?
    Welenka raczej mu nie robi, ostatnio nosil tylko geterki, a nozki ma tylko przy stopkach wysypane. Czekamy na robiona masc z Pl, no i 3 razydziennie smarowanie. Pocieszam sie, ze to tylko 3 lata i z banieczki. Potem wziewna jakies kolejne 6 lat i mam nadzieje, ze po krzyku. ;-)
    A pamietacie jak mowilam, ze Adas jest zupelnie inny niz jego siostra? No to teraz sa juz kuzwa podobni... Wysypance jedne...

Pusur dowiem się więcej i napiszę

Pusurek lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja wychodzę. Dzisiaj nie pójdę bo kiepska pogoda ze śniegiem, ale wczoraj byłam ze 30 min.

Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGa.. ja jak już mnie weźmie to idę pogadać sobie z moim psem.. ja sobie poryczę on mi jape wyliże .. pomaga
    no i to członek rodziny :-)
    Bliska 77 wrote:
    miałam Wam nie mówić ale powiem, kurwa czytam te Wasze reakcje na moje problemy i wiem że macie racje, ja to wszystko w teorii wiem i zaczęłam dogłębnie się zastanawiać nad tym wszystkim i sie poryczałam a kurwa nie chce

Bliska 77, Mala79, Iwone, moremi, macduska, Bozia3, caffe, Mega, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 5758 5759 5760 5761 5762 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ