35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:o mamunciu, chwile mnie nie bylo i znowu kwachy
Tesciowa wpadla przywiozla, kolderki welniane dla Ivo, pogadala chwile i wybyla- tajfun jedeniwcia77, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:no ja mam zbyt wysokie wyrzuty insuliny i cukier potem siega poziomu podlogi,dlatego gin pl nie dal mi metformaxu tylko inofolik- jak to zrelacjonowalam gin tutejsszemu to wogole zignorowal inofolik( szcerze mowiac nie wiem czy jest tu bo wogole sie z tym tu nie spotkalam- no ale co to za kraj na clomid czekalam jak mi sprowadza z austrii bo tu niet.
Ja wyczytalam wg ekspertow Pl Towarzystwa ginekologicznego inofolik daje lepsze efekty niz metformina( tu metforminy tez nie stosuja tylko w Niemczech- i jak tu zaciazac w tym kraju???
Ja sie wlasnie zastanawialam jak ty zamierzacz stosowac inofem razem z metformina`?Tego sie chyba rownoczesnie nie stosuje?plus 2razy bromergon dziennie
Wiec sporo...No i mam zamiara brac inofem raz dziennie...EEEnie rpzekrece sie..Inofem to nie lek ale suplement diety.....
-
gretka wrote:A propos- ostatnio bylo glosno ze kocie i psie to rarytasy w Helvetii- Boze widzisz i niegrzmisz!!!
jakies sluchy chodzily ze 1 zacofanym kantonie, a tu ze w 5!!! -
nick nieaktualnyReni wrote:a co one robią? jakieś fajne są? znają jakieś sztuczki? mają imiona? wymień wszystkie
Co robia? Chyba wyglądają jak patyki i tyle, i rozmnażają się jak dzikie, no, dzieworodneiwcia77, kapturnica, moremi, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a co one robią? jakieś fajne są? znają jakieś sztuczki? mają imiona? wymień wszystkie
Raz w tygoniu wymieniam immale doniczki z zarciem..W lecie wpitalaja swieze liscie jabloni , czeresni
-
a dlaczemu to się czyma? zareklamuj proszę
to dziwne stworzenia
kapturnica wrote:u mnie umia opierdolic trzykrotke do łysa w zimieRaz w tygoniu wymieniam immale doniczki z zarciem..W lecie wpitalaja swieze liscie jabloni , czeresni
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:daleko nie trza szukac w wawie znalezli psy ubite ..U wietnamcow..I jak ich kochac? ....-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Zrobię zdjęcie,
Co robia? Chyba wyglądają jak patyki i tyle, i rozmnażają się jak dzikie, no, dzieworodne
o fu, wygooglalam to, niebezpiecznie im blisko do pajunkow
a ja mam sosne przed domem, ona sypie takimi dluuugimi iglami, jakbym je wrzucila do szklanej miski to bedzie podobnie, tylko mniej creepy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 12:42
moremi, Reni, malgos741, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ja slysze pierwszy raz zeby nie stosowac razem.. biore metformine 3razy 850mg dziennie a po ovu 2razy dziennie..DDo tego bralam d-chiroinozytol lub inozytol izyje
plus 2razy bromergon dziennie
Wiec sporo...No i mam zamiara brac inofem raz dziennie...EEEnie rpzekrece sie..Inofem to nie lek ale suplement diety.....
zobaczymy co z tego wyjdzie, to 2 cykl z inofolikiem ( w 1- ovu 13/14 wg mnie ovu, teraz 12/13, a wczesnie nie rosly i np 17dc- 8mm)gretka -
gretka wrote:no mnie to tylko zastanawia bo zadaniem obydwu jest stymulacja w tym przypadku , a ja nie dostalam metforminy bo i tak bez tego glukoza mi leci na leb..
zobaczymy co z tego wyjdzie, to 2 cykl z inofolikiem ( w 1- ovu 13/14 wg mnie ovu, teraz 12/13, a wczesnie nie rosly i np 17dc- 8mm)
Najwazniejsze ze dziala....iwcia77, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość