35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:faktycznie polarku marudziłaś trochę a tu niespodzianka jak widać nie ma wśród Nas najsłabszego ogniwa
więc nie wiem skąd taka opinia na swój temat
superanna maria, Panda, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Tutaj w UK mowia: "no health without mental health" i maja racje! Moja psychika robila mi takie jazdy teraz ostatnio w trakcie pisania pracy, ze myslalam ze sie wykoncze, dobrze ze dzis mialam sesje z moim terapeuta bo mnie troche ustawil do pionu. chce przez to powiedziec, ze jesli sie nad tym popracuje to mozna miec wplyw na wlasne myslenie i w konsekwencji na rzeczywistosc i nasze zycie. Tylko trzeba nad tym pracowac. wiem, ze latwo sie mowi a trudniej robi, nie mnniej jednak najwazniejsze- ze jest to do osiagniecia.
bliska77, anna maria, samira, inessa, promyk, iza37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Tutaj w UK mowia: "no health without mental health" i maja racje! Moja psychika robila mi takie jazdy teraz ostatnio w trakcie pisania pracy, ze myslalam ze sie wykoncze, dobrze ze dzis mialam sesje z moim terapeuta bo mnie troche ustawil do pionu. chce przez to powiedziec, ze jesli sie nad tym popracuje to mozna miec wplyw na wlasne myslenie i w konsekwencji na rzeczywistosc i nasze zycie. Tylko trzeba nad tym pracowac. wiem, ze latwo sie mowi a trudniej robi, nie mnniej jednak najwazniejsze- ze jest to do osiagniecia.
anna maria, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:MOJA DROGA RENI - JAK SIĘ MA TAKIE OKOLICZNOŚCI PRZYRODY ZA PLECAMI I ASA W POSTACI ŻYRAFY - TO JEST SIĘ OPTYMISTKĄ, A JA W ŚNIEGU, GRUBA, ŚPIĄCA A NAD GŁOWĄ PINGWIN WALI W TALERZE....
polarmiś, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:każda w swoim czasie doczeka się brzuszka, u mnie np 13 cykl starań, tym razem bez CLO i zastrzyków, Reni ciekawa jestem jak Twoje pęcherzyki
też jestem ciekawa
zrobiłam test i wyszedł cień cienia..więc chyba jeszcze za wcześnie
Aga może będziesz następna kto wie?inessa lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:w tych okolicznosciach przyrody moze nalezaloby rozwazyc zmiane avatara?
wydaje mi się, że miśki nie są grube mają tylko trochę więcej futra
Polar rozbieraj sięBursztyn, bliska77, polarmiś, caffe, inessa, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
udalo sie, super...no wiec chodzi o to , ze odkad pamietam moje cykle sa jak w zegarku co 25 dni.Po prostu wstaje rano 25-go dnia i jest miesiaczka. Teraz pojawilo sie to dziwne plamienie wczoraj i dzisiaj. Wczoraj to wlasciwie wieczorem zauwazylam na papierze lekkie zabarwienie, a dzisiaj 2 krople jasnego rozu. Zastanawiam sie czy to moze byc implantacja skoro temperatura raczej chyli sie ku dolowi? Fakt ze moze jutro skoczyc, ale tego jeszcze nie wiem. Czy mozecie mi pomoc? Jak to widziecie? Poprzednim razem kiedy sie udalo, nie zwracala uwagi na takie rzeczy bo nie wiedzialam ze sa (mozecie sie smiac) ale dzieci mialam dawno temu;-)temperatury rowniez nie mierzylam, obserwacja mojego cyklu polegala na obserwacji sluzu i tyle. Bede wdzieczna za wasze uwagi.
anna maria, bliska77, caffe, Dorka71, inessa, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
dzieki Reni, ja tez przyznam mnostwo czytalam na ten temat i wszystkie inne zwiazane z ciaza, ale ta moja wiedza to jest taka googlowa....powiem tez szczerze ze jak analizuje wykresy czy to na Ovu czy na FF to kazdy jest inny i w sumie kazdy pasuje do ciazy, bo sa i takie w ktorych temperatura rosnie ksiazkowa, sa takie w ktorych spada regularnie, sa takie ktore maja dol w czasie implantacji i takie ktore maja zwyzke w tym czasie..i czlowiek przypasowuje swoj biedny wykresik do kazdego byle tylko oznaczal ciaze....czekam na jutrzejsza tempke, jak ma cos byc to jednak powinna wzrosnac...wg mojej wiedzy zaczerpnietej z interntu;-)
Reni, anna maria, caffe, Bursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
tak powinna rosnąć
moja wiedza też jest w większości googlowa dopiero tutaj zaczynam coś rozkminiać o co cho
i nadal mam mętlik w głowie
jedno u mnie jest pewne, że na @ jest nagły spadek tempkicaffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość