X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzisiaj jest święto i nie pracujemy!
    oj tak, muszę powiedzieć to prezesowi :-)

Reni, Bursztyn, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    faktycznie polarku marudziłaś trochę a tu niespodzianka jak widać nie ma wśród Nas najsłabszego ogniwa :-D więc nie wiem skąd taka opinia na swój temat :-)
    super
    każda w swoim czasie doczeka się brzuszka, u mnie np 13 cykl starań, tym razem bez CLO i zastrzyków, Reni ciekawa jestem jak Twoje pęcherzyki :-)

anna maria, Panda, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj w UK mowia: "no health without mental health" i maja racje! Moja psychika robila mi takie jazdy teraz ostatnio w trakcie pisania pracy, ze myslalam ze sie wykoncze, dobrze ze dzis mialam sesje z moim terapeuta bo mnie troche ustawil do pionu. chce przez to powiedziec, ze jesli sie nad tym popracuje to mozna miec wplyw na wlasne myslenie i w konsekwencji na rzeczywistosc i nasze zycie. Tylko trzeba nad tym pracowac. wiem, ze latwo sie mowi a trudniej robi, nie mnniej jednak najwazniejsze- ze jest to do osiagniecia.

bliska77, anna maria, samira, inessa, promyk, iza37 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Tutaj w UK mowia: "no health without mental health" i maja racje! Moja psychika robila mi takie jazdy teraz ostatnio w trakcie pisania pracy, ze myslalam ze sie wykoncze, dobrze ze dzis mialam sesje z moim terapeuta bo mnie troche ustawil do pionu. chce przez to powiedziec, ze jesli sie nad tym popracuje to mozna miec wplyw na wlasne myslenie i w konsekwencji na rzeczywistosc i nasze zycie. Tylko trzeba nad tym pracowac. wiem, ze latwo sie mowi a trudniej robi, nie mnniej jednak najwazniejsze- ze jest to do osiagniecia.
    cholender bardzo mądre słowa, tylko żeby je wprowadzić w codzienne życie hm....

anna maria, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Violu ;-)

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    MOJA DROGA RENI - JAK SIĘ MA TAKIE OKOLICZNOŚCI PRZYRODY ZA PLECAMI I ASA W POSTACI ŻYRAFY - TO JEST SIĘ OPTYMISTKĄ, A JA W ŚNIEGU, GRUBA, ŚPIĄCA A NAD GŁOWĄ PINGWIN WALI W TALERZE....
    w tych okolicznosciach przyrody moze nalezaloby rozwazyc zmiane avatara? :)

polarmiś, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    każda w swoim czasie doczeka się brzuszka, u mnie np 13 cykl starań, tym razem bez CLO i zastrzyków, Reni ciekawa jestem jak Twoje pęcherzyki :-)

też jestem ciekawa
    zrobiłam test i wyszedł cień cienia..więc chyba jeszcze za wcześnie
    Aga może będziesz następna kto wie? ;-)

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

wydaje mi się, że miśki nie są grube mają tylko trochę więcej futra
    Polar rozbieraj się ;-)

Bursztyn, bliska77, polarmiś, caffe, inessa, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pomyślę nad czymś pozytywnym!!!! Masz rację.

Reni, caffe, inessa, promyk lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wydaje mi się, że miśki nie są grube mają tylko trochę więcej futra
    Polar rozbieraj się ;-)
    dokladnie! sciagaj ten polarek ;)

polarmiś, bliska77, Reni, caffe, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za przyjecie do waszego grona:-)

probuje wkleic wykresik;-)

958c6cd1d22489d0c84217a2e9f54b9e.png

polarmiś, Reni, caffe, inessa, promyk, iza37, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    zdecydowanie :-)

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violu wykresik już wskoczył i jest obiecujący

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po porodzie Polarek wstawi avatar miśka z małymi misiakami ;-)

caffe, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Viola

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udalo sie, super...no wiec chodzi o to , ze odkad pamietam moje cykle sa jak w zegarku co 25 dni.Po prostu wstaje rano 25-go dnia i jest miesiaczka. Teraz pojawilo sie to dziwne plamienie wczoraj i dzisiaj. Wczoraj to wlasciwie wieczorem zauwazylam na papierze lekkie zabarwienie, a dzisiaj 2 krople jasnego rozu. Zastanawiam sie czy to moze byc implantacja skoro temperatura raczej chyli sie ku dolowi? Fakt ze moze jutro skoczyc, ale tego jeszcze nie wiem. Czy mozecie mi pomoc? Jak to widziecie? Poprzednim razem kiedy sie udalo, nie zwracala uwagi na takie rzeczy bo nie wiedzialam ze sa (mozecie sie smiac) ale dzieci mialam dawno temu;-)temperatury rowniez nie mierzylam, obserwacja mojego cyklu polegala na obserwacji sluzu i tyle. Bede wdzieczna za wasze uwagi.

anna maria, bliska77, caffe, Dorka71, inessa, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co wyczytałam to implementacja jest między 7-10 dniem fazy lutealnej więc kto wie :-) u Ciebie jakoś 10 dnia więc może ...

anna maria, bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Reni, ja tez przyznam mnostwo czytalam na ten temat i wszystkie inne zwiazane z ciaza, ale ta moja wiedza to jest taka googlowa....powiem tez szczerze ze jak analizuje wykresy czy to na Ovu czy na FF to kazdy jest inny i w sumie kazdy pasuje do ciazy, bo sa i takie w ktorych temperatura rosnie ksiazkowa, sa takie w ktorych spada regularnie, sa takie ktore maja dol w czasie implantacji i takie ktore maja zwyzke w tym czasie..i czlowiek przypasowuje swoj biedny wykresik do kazdego byle tylko oznaczal ciaze....czekam na jutrzejsza tempke, jak ma cos byc to jednak powinna wzrosnac...wg mojej wiedzy zaczerpnietej z interntu;-)

Reni, anna maria, caffe, Bursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak powinna rosnąć
    moja wiedza też jest w większości googlowa dopiero tutaj zaczynam coś rozkminiać o co cho
    i nadal mam mętlik w głowie
    jedno u mnie jest pewne, że na @ jest nagły spadek tempki :-/

caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola ovu wyznaczyło Ci owulację jakoś tak wcześniej
    w poprzednim cyklu miałaś podobnie?

inessa lubi tę wiadomość

‹‹ 588 589 590 591 592 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ