X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie z cierpliwością kiepsko ;-)
    Panda wrote:
    Czesc wszytkim ja juz prace koncze za 30min, tak bardzo sie ciesze Polarmisiowym dniem , kazda z nas sie doczeka musimy tylko cierpliwie dzialac...

anna maria, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i wszystkie zaniemówiły z wrażenia
    ale Polarek dzisiaj namieszał :-)

iza37, anna maria, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem bardzo niecierpliwa ale nawet niewiem kiedy mogłabym zrobic test bo nie mam pojecia kiedy była owulacja?Jak nie dostanę @ do 15stego to zatestuję:)

anna maria, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Polarmisiu - będzie dobrze...zdaje się, że miałaś zawsze za niski progesteron...dopakują CI dupka na maksa i będzie wszystko git :) Trzymam mocno kciuki za CIebie...:)
    I to prawda - dziś dzień Polarmisia...anna_maria - w swięta sie nie sprząta..;)

Doładują mi progesteron a potem 40 kg będę miała na plusie jak ze swoim synem, no ale poświęce się, obym tylko nie musiała leże a przede wszystkim by się nic złego nie wydarzyło.

Przysięgam, jak matkę kocham w ogóle się nie spodziewałam takiego obrotu sprawy.

I teraz wiem, że jeśli mi się udało to każdej z Was się uda. Ja się uważałam za najsłabsze ogniwo (na forum) w tej walce o baby!!!!

iza37, Reni, anna maria, Bursztyn, bliska77, Panda, inessa, grosza, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Takie pozytywne wieści dzisiaj nastrajają bardzo pozytywnie. Gratuluję Polarmiś.

Dziewczyny możecie polecić jakiś film, albo serial, który nastraja do pracy? Taki, w którym wszystko wszystkim się udaję i aż chce się coś zrobić? Jest w ogóle coś takiego? Mam straszny problem zmotywować się do pracy a muszę....

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia i Mango bardzo mocno Was wspieram w tych najbliższych dniach, by było radośnie a potem by razem trzymać za kolejne dziewczyny, za ich owulacje i testy ciążowe!!!!!!

anna maria, Bursztyn, bliska77, Panda, inessa, grosza, Mango, promyk, angela lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marynka wrote:
    Dzień dobry. Takie pozytywne wieści dzisiaj nastrajają bardzo pozytywnie. Gratuluję Polarmiś.

Dziewczyny możecie polecić jakiś film, albo serial, który nastraja do pracy? Taki, w którym wszystko wszystkim się udaję i aż chce się coś zrobić? Jest w ogóle coś takiego? Mam straszny problem zmotywować się do pracy a muszę....

dzisiaj jest święto i nie pracujemy!

marynka, polarmiś, anna maria, bliska77, Panda, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

I teraz wiem, że jeśli mi się udało to każdej z Was się uda. Ja się uważałam za najsłabsze ogniwo (na forum) w tej walce o baby!!!!

faktycznie polarku marudziłaś trochę a tu niespodzianka jak widać nie ma wśród Nas najsłabszego ogniwa :-D więc nie wiem skąd taka opinia na swój temat :-)
    super

anna maria, bliska77, inessa, promyk lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o~ + O = baby

prosta matematyka :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 09:32

polarmiś, anna maria, Bursztyn, Panda, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    faktycznie polarku marudziłaś trochę a tu niespodzianka jak widać nie ma wśród Nas najsłabszego ogniwa :-D więc nie wiem skąd taka opinia na swój temat :-)
    super
    MOJA DROGA RENI - JAK SIĘ MA TAKIE OKOLICZNOŚCI PRZYRODY ZA PLECAMI I ASA W POSTACI ŻYRAFY - TO JEST SIĘ OPTYMISTKĄ, A JA W ŚNIEGU, GRUBA, ŚPIĄCA A NAD GŁOWĄ PINGWIN WALI W TALERZE....

anna maria, Reni, Bursztyn, Panda, samira, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe, jak to w pracy wytłumaczę....
    Reni wrote:
    dzisiaj jest święto i nie pracujemy!

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny,
    zbieralam sie juz od jakiegos czasu zeby tu napisac, ale mialam nadzieje ze zaciaze i juz i nie bede potrzebowala Ovu :-) Na razie 2 miesiac prob, w marcu zaszlismy za pierwszym podejsciem, postanowilismy ze teraz robimy dzidzie i sie udalo, ale niestety w 6 tygodniu poronilam samoistnie. Teraz jestem w drugim cyklu staran. Czy mozecie mi pomoc z moim wykresem? Jestescie jak widze doswiadczone a ja mimo powaznego wieku jestem poczatkujaca jesli chodzi o wykresy i tempki. Aha, to nie jest moje pierwsze dziecko, mam juz 2 cory: 19 i 17 lat:-)
    ..tylko jak wrzucic wykres??

anna maria, bliska77, Dorka71, Panda, samira, inessa, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyb anie moge wrzucic bo nie mam kupionego abonamentu...cos mi sie tak wydaje...

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    MOJA DROGA RENI - JAK SIĘ MA TAKIE OKOLICZNOŚCI PRZYRODY ZA PLECAMI I ASA W POSTACI ŻYRAFY - TO JEST SIĘ OPTYMISTKĄ, A JA W ŚNIEGU, GRUBA, ŚPIĄCA A NAD GŁOWĄ PINGWIN WALI W TALERZE....

upss nie zauważyłam pingwina..
    trzeba też uważać, żeby nie skoczył do gardła ;-)

polarmiś, anna maria, bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Viola na pokladzie. Dziewczyny napewno pomoga Ci z wykresem one naprawde duzo wiedza.

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj Swieto wiec na ta czesc otwarlam sok marchwiowy i do dna wypilam za miska i dzidze.

bliska77, polarmiś, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Viola
    pod bieżącym wykresem jest funkcja udostępnij wykres tam sobie zaznaczasz co chcesz pokazać

anna maria, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    chyb anie moge wrzucic bo nie mam kupionego abonamentu...cos mi sie tak wydaje...

można bez abonamentu ale nie jest wtedy taki kolorowy i chyba nie ma zaznaczonej @ i dni płodnych

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki dzien dobry!! :)

Nooo, Misku, pojechalas ekstremalnie ;) GRATULUJE !!!! :D Bardzo sie ciesze!!! :) Czyli wystarczy odpuscic a reszta sama sie robi :) Bylas juz na tej wizycie?

Iza, Bozia, dopoki @ nie ma jest szansa, wiec trzymam mocno kciuki!

Psychika jest najwazniejsza!

Reni, polarmiś, anna maria, Panda, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu, nie wiedziałas, że misie po śnie zimowym, na wiosnę się rozmnażają??? :P :P :P

Gratuluję :)

Pozostałym dziewczynom życzę cierpliwości :P

Reni, bliska77, Bursztyn, anna maria, Panda, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 587 588 589 590 591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ