35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie z cierpliwością kiepsko

Panda wrote:Czesc wszytkim ja juz prace koncze za 30min, tak bardzo sie ciesze Polarmisiowym dniem , kazda z nas sie doczeka musimy tylko cierpliwie dzialac...
anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Polarmisiu - będzie dobrze...zdaje się, że miałaś zawsze za niski progesteron...dopakują CI dupka na maksa i będzie wszystko git
Trzymam mocno kciuki za CIebie...
I to prawda - dziś dzień Polarmisia...anna_maria - w swięta sie nie sprząta..
Doładują mi progesteron a potem 40 kg będę miała na plusie jak ze swoim synem, no ale poświęce się, obym tylko nie musiała leże a przede wszystkim by się nic złego nie wydarzyło.
Przysięgam, jak matkę kocham w ogóle się nie spodziewałam takiego obrotu sprawy.
I teraz wiem, że jeśli mi się udało to każdej z Was się uda. Ja się uważałam za najsłabsze ogniwo (na forum) w tej walce o baby!!!!
iza37, Reni, anna maria, Bursztyn, nick nieaktualny, Panda, nick nieaktualny, grosza, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Takie pozytywne wieści dzisiaj nastrajają bardzo pozytywnie. Gratuluję Polarmiś.
Dziewczyny możecie polecić jakiś film, albo serial, który nastraja do pracy? Taki, w którym wszystko wszystkim się udaję i aż chce się coś zrobić? Jest w ogóle coś takiego? Mam straszny problem zmotywować się do pracy a muszę....
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia i Mango bardzo mocno Was wspieram w tych najbliższych dniach, by było radośnie a potem by razem trzymać za kolejne dziewczyny, za ich owulacje i testy ciążowe!!!!!!
anna maria, Bursztyn, nick nieaktualny, Panda, nick nieaktualny, grosza, Mango, promyk, angela lubią tę wiadomość
-
marynka wrote:Dzień dobry. Takie pozytywne wieści dzisiaj nastrajają bardzo pozytywnie. Gratuluję Polarmiś.
Dziewczyny możecie polecić jakiś film, albo serial, który nastraja do pracy? Taki, w którym wszystko wszystkim się udaję i aż chce się coś zrobić? Jest w ogóle coś takiego? Mam straszny problem zmotywować się do pracy a muszę....
dzisiaj jest święto i nie pracujemy!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, Panda, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:
I teraz wiem, że jeśli mi się udało to każdej z Was się uda. Ja się uważałam za najsłabsze ogniwo (na forum) w tej walce o baby!!!!
faktycznie polarku marudziłaś trochę a tu niespodzianka jak widać nie ma wśród Nas najsłabszego ogniwa
więc nie wiem skąd taka opinia na swój temat 
super
anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMOJA DROGA RENI - JAK SIĘ MA TAKIE OKOLICZNOŚCI PRZYRODY ZA PLECAMI I ASA W POSTACI ŻYRAFY - TO JEST SIĘ OPTYMISTKĄ, A JA W ŚNIEGU, GRUBA, ŚPIĄCA A NAD GŁOWĄ PINGWIN WALI W TALERZE....Reni wrote:faktycznie polarku marudziłaś trochę a tu niespodzianka jak widać nie ma wśród Nas najsłabszego ogniwa
więc nie wiem skąd taka opinia na swój temat 
super
anna maria, Reni, Bursztyn, Panda, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny,
zbieralam sie juz od jakiegos czasu zeby tu napisac, ale mialam nadzieje ze zaciaze i juz i nie bede potrzebowala Ovu
Na razie 2 miesiac prob, w marcu zaszlismy za pierwszym podejsciem, postanowilismy ze teraz robimy dzidzie i sie udalo, ale niestety w 6 tygodniu poronilam samoistnie. Teraz jestem w drugim cyklu staran. Czy mozecie mi pomoc z moim wykresem? Jestescie jak widze doswiadczone a ja mimo powaznego wieku jestem poczatkujaca jesli chodzi o wykresy i tempki. Aha, to nie jest moje pierwsze dziecko, mam juz 2 cory: 19 i 17 lat:-)
..tylko jak wrzucic wykres??
anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Panda, nick nieaktualny, nick nieaktualny, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:MOJA DROGA RENI - JAK SIĘ MA TAKIE OKOLICZNOŚCI PRZYRODY ZA PLECAMI I ASA W POSTACI ŻYRAFY - TO JEST SIĘ OPTYMISTKĄ, A JA W ŚNIEGU, GRUBA, ŚPIĄCA A NAD GŁOWĄ PINGWIN WALI W TALERZE....
upss nie zauważyłam pingwina..
trzeba też uważać, żeby nie skoczył do gardła
nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:chyb anie moge wrzucic bo nie mam kupionego abonamentu...cos mi sie tak wydaje...
można bez abonamentu ale nie jest wtedy taki kolorowy i chyba nie ma zaznaczonej @ i dni płodnych
anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki dzien dobry!!

Nooo, Misku, pojechalas ekstremalnie
GRATULUJE !!!!
Bardzo sie ciesze!!!
Czyli wystarczy odpuscic a reszta sama sie robi
Bylas juz na tej wizycie?
Iza, Bozia, dopoki @ nie ma jest szansa, wiec trzymam mocno kciuki!
Psychika jest najwazniejsza!
Reni, nick nieaktualny, anna maria, Panda, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
Polarmisiu, nie wiedziałas, że misie po śnie zimowym, na wiosnę się rozmnażają???

Gratuluję
Pozostałym dziewczynom życzę cierpliwości
Reni, nick nieaktualny, Bursztyn, anna maria, Panda, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość