35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie z cierpliwością kiepsko
Panda wrote:Czesc wszytkim ja juz prace koncze za 30min, tak bardzo sie ciesze Polarmisiowym dniem , kazda z nas sie doczeka musimy tylko cierpliwie dzialac...anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Polarmisiu - będzie dobrze...zdaje się, że miałaś zawsze za niski progesteron...dopakują CI dupka na maksa i będzie wszystko git
Trzymam mocno kciuki za CIebie...
I to prawda - dziś dzień Polarmisia...anna_maria - w swięta sie nie sprząta..
Doładują mi progesteron a potem 40 kg będę miała na plusie jak ze swoim synem, no ale poświęce się, obym tylko nie musiała leże a przede wszystkim by się nic złego nie wydarzyło.
Przysięgam, jak matkę kocham w ogóle się nie spodziewałam takiego obrotu sprawy.
I teraz wiem, że jeśli mi się udało to każdej z Was się uda. Ja się uważałam za najsłabsze ogniwo (na forum) w tej walce o baby!!!!iza37, Reni, anna maria, Bursztyn, bliska77, Panda, inessa, grosza, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Takie pozytywne wieści dzisiaj nastrajają bardzo pozytywnie. Gratuluję Polarmiś.
Dziewczyny możecie polecić jakiś film, albo serial, który nastraja do pracy? Taki, w którym wszystko wszystkim się udaję i aż chce się coś zrobić? Jest w ogóle coś takiego? Mam straszny problem zmotywować się do pracy a muszę....inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia i Mango bardzo mocno Was wspieram w tych najbliższych dniach, by było radośnie a potem by razem trzymać za kolejne dziewczyny, za ich owulacje i testy ciążowe!!!!!!
anna maria, Bursztyn, bliska77, Panda, inessa, grosza, Mango, promyk, angela lubią tę wiadomość
-
marynka wrote:Dzień dobry. Takie pozytywne wieści dzisiaj nastrajają bardzo pozytywnie. Gratuluję Polarmiś.
Dziewczyny możecie polecić jakiś film, albo serial, który nastraja do pracy? Taki, w którym wszystko wszystkim się udaję i aż chce się coś zrobić? Jest w ogóle coś takiego? Mam straszny problem zmotywować się do pracy a muszę....
dzisiaj jest święto i nie pracujemy!marynka, polarmiś, anna maria, bliska77, Panda, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:
I teraz wiem, że jeśli mi się udało to każdej z Was się uda. Ja się uważałam za najsłabsze ogniwo (na forum) w tej walce o baby!!!!
faktycznie polarku marudziłaś trochę a tu niespodzianka jak widać nie ma wśród Nas najsłabszego ogniwawięc nie wiem skąd taka opinia na swój temat
super
anna maria, bliska77, inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:faktycznie polarku marudziłaś trochę a tu niespodzianka jak widać nie ma wśród Nas najsłabszego ogniwa
więc nie wiem skąd taka opinia na swój temat
superanna maria, Reni, Bursztyn, Panda, samira, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny,
zbieralam sie juz od jakiegos czasu zeby tu napisac, ale mialam nadzieje ze zaciaze i juz i nie bede potrzebowala OvuNa razie 2 miesiac prob, w marcu zaszlismy za pierwszym podejsciem, postanowilismy ze teraz robimy dzidzie i sie udalo, ale niestety w 6 tygodniu poronilam samoistnie. Teraz jestem w drugim cyklu staran. Czy mozecie mi pomoc z moim wykresem? Jestescie jak widze doswiadczone a ja mimo powaznego wieku jestem poczatkujaca jesli chodzi o wykresy i tempki. Aha, to nie jest moje pierwsze dziecko, mam juz 2 cory: 19 i 17 lat:-)
..tylko jak wrzucic wykres??anna maria, bliska77, Dorka71, Panda, samira, inessa, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:MOJA DROGA RENI - JAK SIĘ MA TAKIE OKOLICZNOŚCI PRZYRODY ZA PLECAMI I ASA W POSTACI ŻYRAFY - TO JEST SIĘ OPTYMISTKĄ, A JA W ŚNIEGU, GRUBA, ŚPIĄCA A NAD GŁOWĄ PINGWIN WALI W TALERZE....
upss nie zauważyłam pingwina..
trzeba też uważać, żeby nie skoczył do gardłapolarmiś, anna maria, bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:chyb anie moge wrzucic bo nie mam kupionego abonamentu...cos mi sie tak wydaje...
można bez abonamentu ale nie jest wtedy taki kolorowy i chyba nie ma zaznaczonej @ i dni płodnychanna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki dzien dobry!!
Nooo, Misku, pojechalas ekstremalnieGRATULUJE !!!!
Bardzo sie ciesze!!!
Czyli wystarczy odpuscic a reszta sama sie robi
Bylas juz na tej wizycie?
Iza, Bozia, dopoki @ nie ma jest szansa, wiec trzymam mocno kciuki!
Psychika jest najwazniejsza!Reni, polarmiś, anna maria, Panda, inessa, megan8 lubią tę wiadomość