X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie z cierpliwością kiepsko ;-)
    Panda wrote:
    Czesc wszytkim ja juz prace koncze za 30min, tak bardzo sie ciesze Polarmisiowym dniem , kazda z nas sie doczeka musimy tylko cierpliwie dzialac...

anna maria, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i wszystkie zaniemówiły z wrażenia
    ale Polarek dzisiaj namieszał :-)

iza37, anna maria, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem bardzo niecierpliwa ale nawet niewiem kiedy mogłabym zrobic test bo nie mam pojecia kiedy była owulacja?Jak nie dostanę @ do 15stego to zatestuję:)

anna maria, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Polarmisiu - będzie dobrze...zdaje się, że miałaś zawsze za niski progesteron...dopakują CI dupka na maksa i będzie wszystko git :) Trzymam mocno kciuki za CIebie...:)
    I to prawda - dziś dzień Polarmisia...anna_maria - w swięta sie nie sprząta..;)

Doładują mi progesteron a potem 40 kg będę miała na plusie jak ze swoim synem, no ale poświęce się, obym tylko nie musiała leże a przede wszystkim by się nic złego nie wydarzyło.

Przysięgam, jak matkę kocham w ogóle się nie spodziewałam takiego obrotu sprawy.

I teraz wiem, że jeśli mi się udało to każdej z Was się uda. Ja się uważałam za najsłabsze ogniwo (na forum) w tej walce o baby!!!!

iza37, Reni, anna maria, Bursztyn, bliska77, Panda, inessa, grosza, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Takie pozytywne wieści dzisiaj nastrajają bardzo pozytywnie. Gratuluję Polarmiś.

Dziewczyny możecie polecić jakiś film, albo serial, który nastraja do pracy? Taki, w którym wszystko wszystkim się udaję i aż chce się coś zrobić? Jest w ogóle coś takiego? Mam straszny problem zmotywować się do pracy a muszę....

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia i Mango bardzo mocno Was wspieram w tych najbliższych dniach, by było radośnie a potem by razem trzymać za kolejne dziewczyny, za ich owulacje i testy ciążowe!!!!!!

anna maria, Bursztyn, bliska77, Panda, inessa, grosza, Mango, promyk, angela lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marynka wrote:
    Dzień dobry. Takie pozytywne wieści dzisiaj nastrajają bardzo pozytywnie. Gratuluję Polarmiś.

Dziewczyny możecie polecić jakiś film, albo serial, który nastraja do pracy? Taki, w którym wszystko wszystkim się udaję i aż chce się coś zrobić? Jest w ogóle coś takiego? Mam straszny problem zmotywować się do pracy a muszę....

dzisiaj jest święto i nie pracujemy!

marynka, polarmiś, anna maria, bliska77, Panda, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

I teraz wiem, że jeśli mi się udało to każdej z Was się uda. Ja się uważałam za najsłabsze ogniwo (na forum) w tej walce o baby!!!!

faktycznie polarku marudziłaś trochę a tu niespodzianka jak widać nie ma wśród Nas najsłabszego ogniwa :-D więc nie wiem skąd taka opinia na swój temat :-)
    super

anna maria, bliska77, inessa, promyk lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o~ + O = baby

prosta matematyka :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 09:32

polarmiś, anna maria, Bursztyn, Panda, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    faktycznie polarku marudziłaś trochę a tu niespodzianka jak widać nie ma wśród Nas najsłabszego ogniwa :-D więc nie wiem skąd taka opinia na swój temat :-)
    super
    MOJA DROGA RENI - JAK SIĘ MA TAKIE OKOLICZNOŚCI PRZYRODY ZA PLECAMI I ASA W POSTACI ŻYRAFY - TO JEST SIĘ OPTYMISTKĄ, A JA W ŚNIEGU, GRUBA, ŚPIĄCA A NAD GŁOWĄ PINGWIN WALI W TALERZE....

anna maria, Reni, Bursztyn, Panda, samira, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe, jak to w pracy wytłumaczę....
    Reni wrote:
    dzisiaj jest święto i nie pracujemy!

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny,
    zbieralam sie juz od jakiegos czasu zeby tu napisac, ale mialam nadzieje ze zaciaze i juz i nie bede potrzebowala Ovu :-) Na razie 2 miesiac prob, w marcu zaszlismy za pierwszym podejsciem, postanowilismy ze teraz robimy dzidzie i sie udalo, ale niestety w 6 tygodniu poronilam samoistnie. Teraz jestem w drugim cyklu staran. Czy mozecie mi pomoc z moim wykresem? Jestescie jak widze doswiadczone a ja mimo powaznego wieku jestem poczatkujaca jesli chodzi o wykresy i tempki. Aha, to nie jest moje pierwsze dziecko, mam juz 2 cory: 19 i 17 lat:-)
    ..tylko jak wrzucic wykres??

anna maria, bliska77, Dorka71, Panda, samira, inessa, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyb anie moge wrzucic bo nie mam kupionego abonamentu...cos mi sie tak wydaje...

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    MOJA DROGA RENI - JAK SIĘ MA TAKIE OKOLICZNOŚCI PRZYRODY ZA PLECAMI I ASA W POSTACI ŻYRAFY - TO JEST SIĘ OPTYMISTKĄ, A JA W ŚNIEGU, GRUBA, ŚPIĄCA A NAD GŁOWĄ PINGWIN WALI W TALERZE....

upss nie zauważyłam pingwina..
    trzeba też uważać, żeby nie skoczył do gardła ;-)

polarmiś, anna maria, bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Viola na pokladzie. Dziewczyny napewno pomoga Ci z wykresem one naprawde duzo wiedza.

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj Swieto wiec na ta czesc otwarlam sok marchwiowy i do dna wypilam za miska i dzidze.

bliska77, polarmiś, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Viola
    pod bieżącym wykresem jest funkcja udostępnij wykres tam sobie zaznaczasz co chcesz pokazać

anna maria, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    chyb anie moge wrzucic bo nie mam kupionego abonamentu...cos mi sie tak wydaje...

można bez abonamentu ale nie jest wtedy taki kolorowy i chyba nie ma zaznaczonej @ i dni płodnych

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki dzien dobry!! :)

Nooo, Misku, pojechalas ekstremalnie ;) GRATULUJE !!!! :D Bardzo sie ciesze!!! :) Czyli wystarczy odpuscic a reszta sama sie robi :) Bylas juz na tej wizycie?

Iza, Bozia, dopoki @ nie ma jest szansa, wiec trzymam mocno kciuki!

Psychika jest najwazniejsza!

Reni, polarmiś, anna maria, Panda, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu, nie wiedziałas, że misie po śnie zimowym, na wiosnę się rozmnażają??? :P :P :P

Gratuluję :)

Pozostałym dziewczynom życzę cierpliwości :P

Reni, bliska77, Bursztyn, anna maria, Panda, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 587 588 589 590 591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ